Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Юли 2004 22:12

добро е

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 17 Юли 2004 18:18

Само според мен ли римата се губи някъде? :roll:

Аватар
Заглавие: BEЗ КОМЕНТАР
Публикувано на: 23 Юли 2004 17:13

ВЕ$Е ГО КАЗАХ-,,БЕЗ КОМЕНТАР,,на тоя тъп стихотворен опит да ме впе4атли.Римите 6ти ги намеря в която си поискам песен-аматиорски опит на аматиорски ..........................

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Юли 2004 17:28

Тази тема не остаря ли малко :?: А и,на който не му харесва защо въобще поства тука?Само за да обиди опита на младите поетеси :wink: ,мене лично ме изкефи :) .И съм съгласен с desi|re.
desi|re написа:
случва се човек да се влюби в неподходящ човек.. но дали това е начина да се изрази... :?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Юли 2004 18:14

Произведението е шит но това напоследък се наблюдава във форума . Навсякъде некви лаина се мъдрят по главната страница .
Но не съм дошъл да оплювам произведението а да спомена Stone_boy / Браво бе пич ( или пичко как си избереш ). Критикуваш а междовремено ти пускаш некъв шит . Ще цитирам трезвата ти творческа мисъл !

Хитар Джо,малак Джо в банята се скрил
и видял и видял на маика си унуи,
-мила мамо какво е това?
-4ерна,4ерна пе6тера.

хитар Джо, малък Джо в банята се скрил
и видял и видял на татко си унуи,
-мили тате какво е това?
-бяла лъскава кола.

хитар Джо, малък Джо в банята се скрил
и видял и видял-
бяла лъскава кола да влиза в 4ерна пе6тера!!!!!

Браво бе лузар . Че даже и критикува . А това 4 , 6 как да го коментирам ? То и аз съм пропуснал пети клас ама поне знам къде са буквите на клавиатурата .

" 4екаи да лафим . Желик си пи4 , жерно че "ш , "щ" и "ч" са мистерия за теб но пук си поет . Неква проза улавям в теб . Твърди6 4е си поет но си просто прост . !" - аре да видим дали ще згрееш какво намеквам с последня абзац от поста ми . Уви съмнявам се да разбираш от ирония и някои други тънкажи . Но винаги можеш да кажеш че съм тъп и да заменя тънкажите с натвърдеци ( а пък ще ми е и по забавно ).

Почиваи в мир !

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Аватар
Заглавие: хммммммммм
Публикувано на: 24 Юли 2004 09:30

ако иска6 да ти кажа така съм свикнал.А онея курви си мислят 4е е хубаво,моето съ6то е тъпо но тяхното.............е малко пове4е смотани4ко.ТОВА 4Е КОПИРАТ РИМАТА Е ДРУГА ТЕМА.АЗ ВЯОБ6те не се смятам за поет и мисля 4е така е редно,но онова дето го,,цитира6,, е една пшроста измислица,а тяхното е една песни4ка (или стих) е опит да си набавят малко слава.Таланта им е много малак и искам да под4ертая - ,,без коментар,,

Профил

Заглавие: Re: хммммммммм
Публикувано на: 24 Юли 2004 14:00

Stone_boy написа:
ако иска6 да ти кажа така съм свикнал.А онея курви си мислят 4е е хубаво,моето съ6то е тъпо но тяхното.............е малко пове4е смотани4ко.ТОВА 4Е КОПИРАТ РИМАТА Е ДРУГА ТЕМА.АЗ ВЯОБ6те не се смятам за поет и мисля 4е така е редно,но онова дето го,,цитира6,, е една пшроста измислица,а тяхното е една песни4ка (или стих) е опит да си набавят малко слава.Таланта им е много малак и искам да под4ертая - ,,без коментар,,
Когато си на 12 ти е простено,че наричаш момичетата "курви",че не можеш да пишеш и че имаш толкова тъп аватар... :lol:

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Юли 2004 16:08

В този случаи просто няма как да не се съглася с Herr_Paunoff . Бях забравил какво е човек да се сблъска с логиката на един 12 годишен "писател" . Пич прочети какъв пост си написал и се застреляи . Мога сега една основна дисекция да му направя но това ще е повече от безмислено . Ти ще прочетеш първия ред ( първата дума ) и ще тръгнеш да обясняваш некви глупости и да ми пробутваш идеи от сорта на "открих топлата вода " . Само едно те моля - такива шитове ако имаш намерение още да побликуваш прави го в вече стздадената ти тема !

Профил

Аватар
Заглавие: АЗ сам на 12 и сам голям псувалник.
Публикувано на: 24 Юли 2004 19:53

а ти си много дебел,а оня другия се мисли за кон НАТОПЕН В БЪ4ВА С ЛАИНА.а И МИ ГОВОРИ6 ЗА 6ИТОВЕ ХЕХХЕХЕХЕХЕХЕХЕХХЕХЕХЕ-ГЛЕДАИ СЕБЕ СИ ИДОТ МУХЛЯСАЛ,ПРАВ СИ САМО 4Е ЗЛОТО ВИНАГИ ПЕ4ЕЛИ

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 24 Юли 2004 20:15

А ти си ъъъ на майка ти в дупарата и такова, да ти го начукам и ъъъъъъ,сега като дойда ше видиш ти как ши тъ пребия и... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :nuts:

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Юли 2004 20:25

Хъхъ, едно зло е твойто... Но те оставям без коментар, както казваш..

Ийвъл, и аз съм на дванайсет, ма може би съм мъъъничко по-различен от този.. това.. каквото и да е над моя пост. И чини ми се, че 'това нещо' е на повечко години, но тъпото си остава тъпо.. :)

Та исках да кажа да не поставяш всяка 'логика на дванайсет годишен писател' /кат' мене;р/ под един знаменател, щото има доста разлика. Та това беше, не искам да спорим за такива неща /най-малкото е тъпичко/... Надявам се да ме разбра.

Сега да се обърна към 'писателят' - Добре, да видим. Момче, като "ВЯОБ6те" не се смяташ за поет, защо постваш тук. Очевидно е че - поет = творец, а ти сам си каза, че не си от този тип хора. А, и не се прави на критик и на какъвто и да е човек свързан с думите 'творчество' и 'поезия' и подобни, моля те. Надявам се да си ме разбрал, най-малкото поне да си го прочел. И последно - щом това твойто е 'една "пшроста" измислица' защо го пускаш бе? Но най-добре ще е да се довериш на някой психиатър, повярвай ми - в добри ръце ще си. Надявам се...

А в тази тема не виждам нищо лошо - все пак никой не започва научен, дори и аз... 8)

ЕДИТ: Исках да кажа, че в втория абзац става дума за Каменния, просто Паунов е постнал докато го пишех т'ва.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 24 Юли 2004 21:52

По принцип с компютри се занимават всекакви жувотни,прости,по-прости,стоун_бой и тн.Това,че той има акъл на маймуна,не означава,че всички негови набори са на същия хал...Надявах се,че в един форум ще има само точни хора,но съм се излъгал,че точно в този форум са поне половината такива :? Падан,мисля,че ти не си от кофти хората :wink:

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Юли 2004 22:29

СЪжалявам нямах това предвид просто бях малко гневен как едно нищо говори такива простотии . И реших да и го обясня с възраста но се сетих че всъщност умствения багаж е определящ . То двете неща са свързани но не винаги .
Сори Пауноф и Падан !

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 24 Юли 2004 22:48

Пич,нещо си в грешка,що ми се извиняваш?!?Аз не съм на 12...

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Юли 2004 23:11

Зло, г-н Пауноф хммм немога да ви разбера! Умни сте, свестни сте а се занимавате с дребни и незначителни глупости като с този тъпнара Стон бой!
Я си живейте живота и не се подавайте на този недорасляк! Има кой да се погрижи за него, БАН и готово! (Убеден съм че скоро ще го получи). Не се ядосвайте на младини... :P

Профил ICQ

Аватар
Заглавие: xa
Публикувано на: 25 Юли 2004 20:04

А ТИ СЕ ЗАНИМАВА6 С НЯКВИ СИ ............................
МАИНИ СА ОТ ТУКА 4Е КАТО ТЕ ГЛЕДАМ МИ СЕ ПОВРЪ6ТА :nuts:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Юли 2004 10:07

Я оставете момичетата на мира, както виждате те едвали ще пишат тук повече !

"Виждаме на другите треска в окото, но не виждаме гредата в своето"

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Авг 2004 11:23

Суийт, вече оплюването от обществото е прехвърлено върху представителя на каменната ера.
Постнах главно за да се съглася с твърдението на Мат, че нишката свързваща възрастта с ''багажа''е по-тънка отколкото някои индивиди си мислят.
А доколкото творението на Каменния ''човек" съм сподобен само да цитирам Падан:
Цитат:
...тъпото си остава тъпо.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Авг 2004 18:07

The Dark One написа:
Суийт, вече оплюването от обществото е прехвърлено върху представителя на каменната ера.
Постнах главно за да се съглася с твърдението на Мат, че нишката свързваща възрастта с ''багажа''е по-тънка отколкото някои индивиди си мислят.
А доколкото творението на Каменния ''човек" съм сподобен само да цитирам Падан:
Цитат:
...тъпото си остава тъпо.

иха ама верно ли бе мутра рунтава

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Авг 2004 23:12

Мисля че те така и така момичетата няма да се появят повече след тези не много цивилизовани мнения, така че няма смисал да се развива тази тема повече в безмислена посока

"Виждаме на другите треска в окото, но не виждаме гредата в своето"

Профил ICQ Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com