Автор |
Съобщение |
Austin
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Юли 2004 22:12
добро е
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Юли 2004 18:18
Само според мен ли римата се губи някъде?
|
|
|
|
|
Hero
|
|
|
|
Заглавие: BEЗ КОМЕНТАР Публикувано на: 23 Юли 2004 17:13
ВЕ$Е ГО КАЗАХ-,,БЕЗ КОМЕНТАР,,на тоя тъп стихотворен опит да ме впе4атли.Римите 6ти ги намеря в която си поискам песен-аматиорски опит на аматиорски ..........................
___________________________________ BEZ KOMENTAR.
|
|
|
|
|
Dante4116
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юли 2004 17:28
Тази тема не остаря ли малко А и,на който не му харесва защо въобще поства тука?Само за да обиди опита на младите поетеси ,мене лично ме изкефи .И съм съгласен с desi|re.
desi|re написа: случва се човек да се влюби в неподходящ човек.. но дали това е начина да се изрази...
|
|
|
|
|
EviL
|
|
Мнения: 893 Местоположение: Д'Драгонленд в крепоста Д'Драгонхарт !
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юли 2004 18:14
Произведението е шит но това напоследък се наблюдава във форума . Навсякъде некви лаина се мъдрят по главната страница .
Но не съм дошъл да оплювам произведението а да спомена Stone_boy / Браво бе пич ( или пичко как си избереш ). Критикуваш а междовремено ти пускаш некъв шит . Ще цитирам трезвата ти творческа мисъл !
Хитар Джо,малак Джо в банята се скрил
и видял и видял на маика си унуи,
-мила мамо какво е това?
-4ерна,4ерна пе6тера.
хитар Джо, малък Джо в банята се скрил
и видял и видял на татко си унуи,
-мили тате какво е това?
-бяла лъскава кола.
хитар Джо, малък Джо в банята се скрил
и видял и видял-
бяла лъскава кола да влиза в 4ерна пе6тера!!!!!
Браво бе лузар . Че даже и критикува . А това 4 , 6 как да го коментирам ? То и аз съм пропуснал пети клас ама поне знам къде са буквите на клавиатурата .
" 4екаи да лафим . Желик си пи4 , жерно че "ш , "щ" и "ч" са мистерия за теб но пук си поет . Неква проза улавям в теб . Твърди6 4е си поет но си просто прост . !" - аре да видим дали ще згрееш какво намеквам с последня абзац от поста ми . Уви съмнявам се да разбираш от ирония и някои други тънкажи . Но винаги можеш да кажеш че съм тъп и да заменя тънкажите с натвърдеци ( а пък ще ми е и по забавно ).
Почиваи в мир !
___________________________________ Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
|
|
|
|
|
Hero
|
|
|
|
Заглавие: хммммммммм Публикувано на: 24 Юли 2004 09:30
ако иска6 да ти кажа така съм свикнал.А онея курви си мислят 4е е хубаво,моето съ6то е тъпо но тяхното.............е малко пове4е смотани4ко.ТОВА 4Е КОПИРАТ РИМАТА Е ДРУГА ТЕМА.АЗ ВЯОБ6те не се смятам за поет и мисля 4е така е редно,но онова дето го,,цитира6,, е една пшроста измислица,а тяхното е една песни4ка (или стих) е опит да си набавят малко слава.Таланта им е много малак и искам да под4ертая - ,,без коментар,,
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: хммммммммм Публикувано на: 24 Юли 2004 14:00
Stone_boy написа: ако иска6 да ти кажа така съм свикнал.А онея курви си мислят 4е е хубаво,моето съ6то е тъпо но тяхното.............е малко пове4е смотани4ко.ТОВА 4Е КОПИРАТ РИМАТА Е ДРУГА ТЕМА.АЗ ВЯОБ6те не се смятам за поет и мисля 4е така е редно,но онова дето го,,цитира6,, е една пшроста измислица,а тяхното е една песни4ка (или стих) е опит да си набавят малко слава.Таланта им е много малак и искам да под4ертая - ,,без коментар,, Когато си на 12 ти е простено,че наричаш момичетата "курви",че не можеш да пишеш и че имаш толкова тъп аватар...
|
|
|
|
|
EviL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юли 2004 16:08
В този случаи просто няма как да не се съглася с Herr_Paunoff . Бях забравил какво е човек да се сблъска с логиката на един 12 годишен "писател" . Пич прочети какъв пост си написал и се застреляи . Мога сега една основна дисекция да му направя но това ще е повече от безмислено . Ти ще прочетеш първия ред ( първата дума ) и ще тръгнеш да обясняваш некви глупости и да ми пробутваш идеи от сорта на "открих топлата вода " . Само едно те моля - такива шитове ако имаш намерение още да побликуваш прави го в вече стздадената ти тема !
|
|
|
|
|
Hero
|
|
|
|
Заглавие: АЗ сам на 12 и сам голям псувалник. Публикувано на: 24 Юли 2004 19:53
а ти си много дебел,а оня другия се мисли за кон НАТОПЕН В БЪ4ВА С ЛАИНА.а И МИ ГОВОРИ6 ЗА 6ИТОВЕ ХЕХХЕХЕХЕХЕХЕХЕХХЕХЕХЕ-ГЛЕДАИ СЕБЕ СИ ИДОТ МУХЛЯСАЛ,ПРАВ СИ САМО 4Е ЗЛОТО ВИНАГИ ПЕ4ЕЛИ
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юли 2004 20:15
|
|
|
|
|
Till Death Comes
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юли 2004 20:25
Хъхъ, едно зло е твойто... Но те оставям без коментар, както казваш..
Ийвъл, и аз съм на дванайсет, ма може би съм мъъъничко по-различен от този.. това.. каквото и да е над моя пост. И чини ми се, че 'това нещо' е на повечко години, но тъпото си остава тъпо..
Та исках да кажа да не поставяш всяка 'логика на дванайсет годишен писател' /кат' мене;р/ под един знаменател, щото има доста разлика. Та това беше, не искам да спорим за такива неща /най-малкото е тъпичко/... Надявам се да ме разбра.
Сега да се обърна към 'писателят' - Добре, да видим. Момче, като "ВЯОБ6те" не се смяташ за поет, защо постваш тук. Очевидно е че - поет = творец, а ти сам си каза, че не си от този тип хора. А, и не се прави на критик и на какъвто и да е човек свързан с думите 'творчество' и 'поезия' и подобни, моля те. Надявам се да си ме разбрал, най-малкото поне да си го прочел. И последно - щом това твойто е 'една "пшроста" измислица' защо го пускаш бе? Но най-добре ще е да се довериш на някой психиатър, повярвай ми - в добри ръце ще си. Надявам се...
А в тази тема не виждам нищо лошо - все пак никой не започва научен, дори и аз...
ЕДИТ: Исках да кажа, че в втория абзац става дума за Каменния, просто Паунов е постнал докато го пишех т'ва.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юли 2004 21:52
По принцип с компютри се занимават всекакви жувотни,прости,по-прости,стоун_бой и тн.Това,че той има акъл на маймуна,не означава,че всички негови набори са на същия хал...Надявах се,че в един форум ще има само точни хора,но съм се излъгал,че точно в този форум са поне половината такива Падан,мисля,че ти не си от кофти хората
|
|
|
|
|
EviL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юли 2004 22:29
СЪжалявам нямах това предвид просто бях малко гневен как едно нищо говори такива простотии . И реших да и го обясня с възраста но се сетих че всъщност умствения багаж е определящ . То двете неща са свързани но не винаги .
Сори Пауноф и Падан !
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юли 2004 22:48
Пич,нещо си в грешка,що ми се извиняваш?!?Аз не съм на 12...
|
|
|
|
|
†Попѫтъ†
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юли 2004 23:11
Зло, г-н Пауноф хммм немога да ви разбера! Умни сте, свестни сте а се занимавате с дребни и незначителни глупости като с този тъпнара Стон бой!
Я си живейте живота и не се подавайте на този недорасляк! Има кой да се погрижи за него, БАН и готово! (Убеден съм че скоро ще го получи). Не се ядосвайте на младини...
___________________________________ دشت شما درد نکند
|
|
|
|
|
Hero
|
|
|
|
Заглавие: xa Публикувано на: 25 Юли 2004 20:04
А ТИ СЕ ЗАНИМАВА6 С НЯКВИ СИ ............................
МАИНИ СА ОТ ТУКА 4Е КАТО ТЕ ГЛЕДАМ МИ СЕ ПОВРЪ6ТА
|
|
|
|
|
Wanted
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Юли 2004 10:07
Я оставете момичетата на мира, както виждате те едвали ще пишат тук повече !
___________________________________ Живота е като Киното: Не е важна бройката на филмите в който си играл, а качеството на ролите които си направил!
"Виждаме на другите треска в окото, но не виждаме гредата в своето"
|
|
|
|
|
The Dark One
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Авг 2004 11:23
Суийт, вече оплюването от обществото е прехвърлено върху представителя на каменната ера.
Постнах главно за да се съглася с твърдението на Мат, че нишката свързваща възрастта с ''багажа''е по-тънка отколкото някои индивиди си мислят.
А доколкото творението на Каменния ''човек" съм сподобен само да цитирам Падан:
Цитат: ...тъпото си остава тъпо.
___________________________________ ܚܤܠܝܜܐܟܚܬܗܠܜܢܡ Mors ultima linea rerum est Vulnerant omnes, ultima necat
|
|
|
|
|
Hero
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Авг 2004 18:07
The Dark One написа: Суийт, вече оплюването от обществото е прехвърлено върху представителя на каменната ера. Постнах главно за да се съглася с твърдението на Мат, че нишката свързваща възрастта с ''багажа''е по-тънка отколкото някои индивиди си мислят. А доколкото творението на Каменния ''човек" съм сподобен само да цитирам Падан: Цитат: ...тъпото си остава тъпо.
иха ама верно ли бе мутра рунтава
|
|
|
|
|
Wanted
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Авг 2004 23:12
Мисля че те така и така момичетата няма да се появят повече след тези не много цивилизовани мнения, така че няма смисал да се развива тази тема повече в безмислена посока
___________________________________ Живота е като Киното: Не е важна бройката на филмите в който си играл, а качеството на ролите които си направил!
"Виждаме на другите треска в окото, но не виждаме гредата в своето"
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|