Автор |
Съобщение |
Найк
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юли 2004 09:22
Цитат: Дневник на терорист в Русия: Ден 1. Хванахме заложници. Барикадирахме се. Пихме с всички. Ден 2. Пак пихме с всички. За малко да умра. Ден 3. Ударихме по няколко бири за махмурлука. Поискахме откуп: самолет и за всеки заложник по каса бира. Ден 4. Властите дадоха каквото искахме. Изпихме пивото. Заложниците не искат да си тръгват. Трябва да продаваме оръжието, няма бира. Ден 5. Дойдоха специалните части. Разменихме гранати за водка. Напихме се всички. Ден 6. Цял ден търсихме къде сме забутали самолета. Накрая го намерихме и го продадохме. Изпихме парите. Ден 7. Чакаме да дойде анти-терористичната бригада. Обещаха да донесат още водка. Ден 8. Снощи изпихме всичката водка. Сутринта ни беше лошо. Дойдоха медицински екипи. Донесоха спирт. Леко подобрение. Ден 9. Дойдоха някакви хора. Казаха, че са заложници. Нищо не носеха. Разменихме ги за водка. Ден 10. Превзехме склада с гориво на летището. Керосина има отвратителен вкус. Ден 11. Не мога вече, аман от тоя керосин... Ден 12. Исках да се предадем. Не ме пуснаха. Заложниците казаха, че ще ме набият ако опитам пак да се предам. Пак пихме керосин. Ден 13. Помощ! Някой да ме измъкне от тук! Цитат: Вървял си Жирафът из джунглата и нещо му било много криво. Толкова криво му било, че решил да напсува някого. Кого, кого... и гледа насреща Хипопотамът се кисне в блатото. "А, рекъл си Жирафът, Хипо ще напсувам. Ама как да стане? Ще му кажа: "Здрасти, Хипо", той ще каже "Здрасти", аз ще кажа "Как си?", той ще каже "Добре съм", аз ще му кажа "Как ще си добе бе, я се ский в к'во блато си се накиснал, бе я си еби майката!". Запътил се Жирафът към Хипоптама, но изведнъж си рекъл: "Добре де, ами ако ми каже "Зле съм"?... Ако ми каже "зле съм", ще му кажа "Ми как няма да си зле бе, я се ский в к'во блато си се накиснал, бе я си eби майката!". И продължил към блатото. "Добре де, сетил се пак, ами ако ми каже "Горе-долу"?... Тогава ще му кажа "Как ще си горе, бе, я се ский в кво блато долу си се накиснал, бе я си еби майката!" Подготвен за всички възможни отговори, приближил се Жирафът до Хипопотама: - Здрасти, Хипо! - Здрасти. - Как си? - Бе я си еби майката! Цитат: Младеж постъпва на работа като продавач в магазин "Метро". Шефът имал навик да наглежда персонала на видеомонитори. На следващия ден той неволно станал свидетел на следната случка: Новият продавач (П) хвали нов модел спининг на потенциален купувач (К). (П) - Страхотен модел, нечуплив, огъва се според рибата... (К) - Ще я взема... (П) – Да, ама към нея върви този специален вид корда... (К) - Сложи две макари. (П) – Абе, като отидеш за риба, ако вали ще ти трябва дъждобран. Я виж какви хубави дъждобрани продаваме. (К) - Добре, пиши го на сметката... (П) – Ами, ако влизаш във водата - виж тези ботуши. (К) - Ще ги взема. (П) – Е, да, ама ако останеш да нощуваш няма да има къде да спиш. Погледни тези каравани. (К) - Ами ще взема една... (П) - Абе ти ще вземеш ама виж си бричката - не можеш я подкара - я виж тези джипове отсреща. (К) - Ами като си казал, ще взема един... Клиентът платил и си заминал. Шефът шашардисан вика новия на очна ставка: - Как ги правиш тези работи бе? Още нямаш един ден пък как се справяш само... - Е, как. Идва оня и вика - дай едни дамски превръзки за жената, пък аз му казвам ти така и така няма да я чукаш тази седмица, какво ще правиш? Що не вземеш да идеш за риба? Цитат: Какво можем да научим за компютрите от филмите? --------------------------------------------------------------------------------
1. Когато пишете дълги изречения нямате нужда от клавиша интервал. 2. Всички монитори използват букви, високи 5 или повече сантиметра, c приятни за окото цветове. 3. Всички високотехнологични компютри като тези, използвани от НАСА, ФБР, ЦРУ и други., имат дружелюбен графичен интерфейс. Началният екран показва знакът на организацията и поле за въвеждане на паролата за достъп до секретната мрежа. 4. Тези, които нямат такъв интерфейс, имат невероятен команден шел, който разбира правилно и изпълнява команди, написани на човешки (независимо точно какъв) език. 5. Докато тършувате из PC-то не можете да срешнете отговор от вида: "Bad command or file name". 6. Можете да достигнете до всички тайни данни в мрежата като просто напишете от клавиатурата: "Искам достъп до всички секретни файлове". Ако използвате по-мощен модел PC можете просто да го кажете на компютъра - той ще ви разбере. 7. Мощните PC-та бибиткат на всяко натискане на клавиш или промяна в състоянието. Някои показват резултата от операциите на екрана със скоростта, с която чете човек. Най-новите имитират звука от матричен принтер при показването на всеки символ. 8. Хакерите могат да познаят всяка парола от втория опит. Най-добрите - от първия. 9. Проникването в сървъри на организации като ФБР и ЦРУ отнема не повече от 2 минути. Сложните изчисления и зареждането на огромно количесто информация отнема 3 секунди. 10. Модемите предават данни със скорост 2 GB/sec. 11. Едно CD може да побере отоло 10 GB информация, предимно секретни данни. Записът на такова CD отнема не повече от минута, тъй като всяко PC (дори тези, покрити с прах) имат 1000х записвачка. 12. PC с високоскоростна връзка към Интернет (поне 1 Gbits/sec) може да бъде намерено дори в мазето на съседа Ви. 13. Най-добрите PCта (дори и най-малките) имат real time възможности за 3D фотореалистична анимация. 14. Лаптопите винаги имат страхотни видео телефони, с които можеш да се свършеш с всяка точка от Земята в реално време. 15. Връзката с Интернет се осъществява в момента, в който се отвори лаптопа. 16. Лаптопите имат батерии, с които могат да работят месеци наред. 17. При поставяне на подходящата дискета във флопито всичко се обвива в пушек и пламъци. От монитора започват да хвърчат искри. Електричеството на половин град като Ню Йорк спира поне за 24 часа. 18. Всички компютри са на резолюция 640х480 / 16 битов цвят 19. Ирак разполага с най-мощните компютри. 20. Лошия герой, който има манията за завладяване и унищожаване на света, говорещ английски език с балкански или арабски акцент, притежава свръхмодерни компютри, но за съжаление кодовете за изстрелване на ракетите му са трицифрени пароли, които и най-неразбиращият хакер би разбил.
___________________________________ ... Всъщност, за какво ми е подпис? Да редя мъдри слова, които само аз да разбера? Или простотии, с които да бъда запомнен? Не, за подпис ще оставя само това...
|
|
|
|
 |
JazzJack
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юли 2004 18:39
Е,това не е простотия,но е яко:
Stop looking during the window - Престанете да гледате през прозореца
Tighten yourself! - Стегни се
Don't explain yourself much-much but sit to work. - Не се обяснявай много-много, ами сядай да работиш
Aman of you, be! - Аман от теб, бе!
I'll kill you on place! - Ще те убия на място
Sweep your rags! - Омитай си парцалите!
Drive to go! - Карай да върви
Realize yourself - Осъзнай се
Old Buddy Boris - Бай Борис
Suck my duck! - Лапни' ми патката!
Bigger Brother Iliya - Бачо Илия
Bigger Sister Penka - Кака Пенка
Now I'll ajar you - Сега ще те открехна
In the circle of the joke - В кръга на шегата
Dog drags - no tracks - Куче влаче - диря няма
I feel up-down - Чувствам се горе-долу
To cucumber grower - cucumbers - На краставичар - краставици
Let's rise our hammers - Да си вдигаме чуковете /чукалата/
Look at your business, if you love - Гледай си работата, ако обичаш
Not to be, don't say! - Сакън, не думай!
Yes-yes, how no! - Да-да, как не!
I'm not from yesterday - Не съм вчерашен
His mother old! - Майка му стара!
Psychoduck - Психопатка
Tango & Cash (the movie) - танго' (танцът) и пари в брой
Stand up, stand up, Balkan Superman - Стани, стани, юнак балкански
She, the ours, has seen herself - Тя нашата се е видяла...
Either the camel, either the camel driver - Я камилата, я камиларя
She became what she became - Стана тя каквато стана
The horse went into the river - Уйде коня у реката
Be alive and healthy! - Да си жив и здрав!
Here you are, bride, the day of Spas - Те ти булка Спасовден
It's another - Друго си е
She became one - not to be of your business, remove, remove - Тя стана една - да не ти е работа, мани, мани
Wait horse for green grass - Трай коньо за зелена трева
Let's pick up the pigeons - Да вдигаме гълъбите
From me to pass - От мен да мине
Fast bitch, blind bears - Бързата кучка слепи ги ражда
Hungry bear does not play boogie-boogie - Гладна мечка хоро не играе
United company mountain lifts - Сговорна дружина планина повдига
Your grand mommy's bushes - Бабините ти трънкини
Stay cool granny for beauty - Трай, бабо, за хубост
I'll light your butter - Ще ти светя маслото
He tied a can on me - Върза ми тенекия
A devil on a monkey - Дявол на магаре
Man from the Big Good-Morning - Човек от голямото доброутро
Yes but no - Да, ама не!
like a pissed-on geranium - като препикано мушкато
Hope on, Pena - Надай се Пено
Ass ruins a head - Гъз глава затрива
On a cuckoo's summer - На куково лято
Half-mouthedly - С половин уста
Hat on stick - Шапка на тояга
Let fun be - Майтап да става
Uncle's red-pumpkinies - Чичовите червенотиквеничковчета
Gross yokel's behaviour - Груба селска проява
Early awoken chicken early sings- Рано пиле рано пее
The clever crow - with the two legs - Хитрата сврака - с двата крака
Insulted Petko empty bag brings - Сърдит Петко празна му торбата
Sweet word iron door opens - Сладка дума железни врата отваря
If you had been sitting calm, you wouldn't have seen miracle - Да би мирно седяло не би чудо видяло
Ass knows two and two hundred - Гъз знае две и двеста
Where are you loosing yourself? - Къде се губиш?
Duck with the ducks! - Патка с патката ти
Stupid like a corner - Тъп като ръб
A word said - a stone thrown - Казана дума - хвърлен камък
Don't look like a calf in a trai- Не гледай като теле в железница
So will be she - Тъй ше е тя...
Kакво да правим под душа
------------------------
1. Влезте в кабинката. След около три минути изкрещете наистина силно: "По дяволите, незнех, че имам от тези!!".
2. Влезте в кабинката и се преоблечете като Супермен. Излезте, тържествено се закълнете, че ще спрете злия план на Лекс Лутър, после започнете да бягате с пълна сила и се блъснете в стената. Изправете се, поклатете гордо глава и продължете да се къпете.
3. Вземете шише изкуствена кръв или кетчуп със себе си, полейте се, и извикайте: "Леле, наистина боли, като спукаш едно от тези!" После оставете кетчупа/кръвта да се отводни, за да могат да го видят всички.
4. Внесете изкуствено пиле. Насапунисайте го, и го метнете в съседната кабинка. Заплашете, че ако ви го върнат, ще направите Вуудуу проклятие. На другия ден вземете пилето и го наблъскайте с карфици и пирони.
5. Вземете си балон, намокрете го и започнете да скрибучите с него. След това го спукайте, и паднете на земята.
6. Изкъпете се, и започнете да викате, че комунистите идват. Имитирайте звуци на базука, танк и ракети. След това излезте спокоен.
7. Циментирайте пода.
Изказвания
----------
1. "640K ще са достатъчни на всички." -- Бил Гейтс, 1981
2. "Бъдещите компютри ще тежат не-повече от тон и половина." --Известни учени, давайки прогнози за бъдещето, 1949
3. I think there is a world market for maybe five computers." --Thomas
Watson, chairman of IBM, 1943
5. "А това хубаво ли е?" --Инжинер на IBM, 1968, коментиращ микрочипа.
6. "Няма причина хората да искат компютри по домовете си." --Президента на Digital Equipment Corp., 1977
7. "Пейджърите нямат бъдеще! Кой ще плати за съобщение, изпратено ди някого?" -- ?,
8. "Кой, по дяволите иска да слуша как актьорите разговарят!?" --Х.M. Уорнът, Warner Brothers,1927.
9. "Радвам се, че Кларк Гебъл ще падне по лице, а не Гари Купър." --Гари Купър при решението си да не поема главната роля в "Gone With The Wind."
10. "Не харесваме песните им, а и китарите излизаат от мода." --Decca
Recording Co. отказвайки на Бийтълс, 1962.
11. "Не е възможно машини, по-тежки от въздуха, да летят." --Лорд Келвин,президент на Royal Society, 1895.
12. "Отидохме при Atari и казахме: 'Изобретихме това страхотно нещо даже със вашо части. Какво ще кажете да ни спонсорирате, а? Или ще ви го дадем? Правете каквото искате. Просто ни платете, ние ще го направим'. И те казаха 'Не!'. Така че отидохме в Hewlett-Packard, и те казаха: 'Ей, не ви искаме, та вие още не сте ходили в коле!.'" --Apple Computer Inc. откривателя Стиви Джобс, опитвайки се да заинтересува Atari и H-P в персоналния си компютър.
13. "Да копаем за петрол? Искате да кажете, да копаем в земята, за да намерим петрол? Вие сте луд!" --Миньори, които Едвин Дрейк се опитва да накара да копаят за петрол, 1859.
14. "Самолетите са интересни машини, но нямат приложение в армията." --Маршал Фердинанд Фох
15. "Всичко, което би могло да бъде изобретено, е изобретено." --Ч.Х. Дуел,
Американско бюро за патенти, 1899.
16. "Теорията на Луис Пастьор за микробите е невъзможно твърдение!" --Пиер Пашет,
професор по психология в Тулуза, 1872
|
|
|
|
 |
Phantom
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юли 2004 17:44
Аз ще съм скромен и ще карам по памет  :
Keyboard not found. Please press F1 for details.
Press any key to continue. NO!NO! Not that one.
___________________________________ "Когато критиците говорят, дори и авторът мълчи."
by Phantom
|
|
|
|
 |
JazzJack
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юли 2004 19:22
Phantom написа: Аз ще съм скромен и ще карам по памет  : Keyboard not found. Please press F1 for details. Press any key to continue. NO!NO! Not that one.
Това ще освежи паметта ти
|
|
|
|
 |
Phantom
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юли 2004 21:09
JazzJack написа: Phantom написа: Аз ще съм скромен и ще карам по памет  : Keyboard not found. Please press F1 for details. Press any key to continue. NO!NO! Not that one. Това ще освежи паметта ти
Честно това не съм го видял оттук.
___________________________________ "Когато критиците говорят, дори и авторът мълчи."
by Phantom
|
|
|
|
 |
JazzJack
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юли 2004 21:31
Phantom написа: JazzJack написа: Phantom написа: Аз ще съм скромен и ще карам по памет  : Keyboard not found. Please press F1 for details. Press any key to continue. NO!NO! Not that one. Това ще освежи паметта ти Честно това не съм го видял оттук.
Никой не е твърдял противното.....
|
|
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Юли 2004 10:48
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Простотии Публикувано на: 19 Авг 2013 12:31
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|