Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юни 2004 12:07

MR_Sunlord поздравления човече...нацели десятката.Немога да предам с какво удоволствие прочетох и десетте типажа.
------------------
Мисля обаче че, всеки сам неби могъл да прецени от кои тип е.Защото околните са най-безпристрастното жури.Човек малко или много е склонен да се надцени или просто да си затвори очите за собствените си грешки.Затова и аз небих могъл да се припозная в точно определен типаж.Може би сборно от два или три дори:)
------------------
Поздравления отново за темата,много ми допадна ще я следя с интерес.

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юни 2004 13:10

Резидънт, прав си мой човек, ама аз лично се припокривам абсолютно точно с тип "стожер"... Не знам защо е така, но е факт. Може би пък е ползвал именно мен за модел и заради това...

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Юни 2004 09:39

Ахаха, много готино наистина!!! Лично аз самият не бих се определил като някой, понеже това другите трябва да го решат. Иначе май има от всички видове тук 8)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Юни 2004 21:58

Да,наистина е трудно да определиш себе си.Но определено от всички типове,могат да се извадят по поне 2-ма потребители,като дори 1 потребител може да присъства в 2 групи.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 12 Юни 2004 14:39

Всеки може да определи конкретен пост, много си изграждат образи на конкретни личности... всъщност в повечето случаи си говорим за критика, докато рядко, твърде рядко се намират Избрани, надарени със способността да Класифицират. Респект!
...
Аз, обаче, искам да добавя още един тип, на чиито представители съм попадал от време на време и съм бил изумен от тях. Поради липса на въображение ще го нарека просто:

Пич

Обикновено е част от форума още от създаването му, но често се случва да се присъедини и в по-късни етапи. Количеството на постовете му е респектиращо, без да бъде прекалено. Изобщо - успява някакси да попадне в "златната среда" във всяко едно отношение. И тук идва моментът с постването му. Пише само в определени теми, които е решил, че заслужават вниманието му, дали заради предмета или автора им. Появява се в началото, преди "простолюдието" да успее да съсипе темата. В мненията си или се съгласява с някого от вече постналите, или накратко обяснява защо не е съгласен... и толкова. В 99% от случаите първата му поява в тема е и последната. Страни от разточителни спорове. Появата му, обаче, винаги е ценена от останалите юзъри, за които той е нещо като катализатор.

...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Юни 2004 14:57

Какъв узер ли съм? Еми може би от всички по нещо има, в определени моменти и аз изтъпявам в други не (или се лъжа), но както и да е. Сигурно аз спадам към 11-тия тип потребители - турлю гювеч.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Юни 2004 15:05

Ноктюрнал, според мен този тип, който ти описа се припокрива с типа "ветеран". Почти няма разлика.

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 12 Юни 2004 22:36

MetalGearRex написа:
Ноктюрнал, според мен този тип, който ти описа се припокрива с типа "ветеран". Почти няма разлика.

Бах! Сега като погледна - напълно прав си! Простете - грешката е моя. Всъщност свързвам думата "ветеран" с определено период от време или с количество постове и това, най-вероятно, ме е подвело. Приемете постнатото, по-скоро като скромна добавка, към вече написаното от автора. Защото, според мен, това си е тип на поведение на съответните юзъри по принцип, а не следствие от продължителен престой.

Профил

Аватар
Заглавие: абе
Публикувано на: 12 Юни 2004 23:20

абе какви разказчета, какви описаниа.... ?
темата е изложена перфектно. Има уловка за секви рибки :)
^^

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Много и все различни неща :)
Заглавие:
Публикувано на: 14 Юни 2004 13:46

ООООО... Определено тема на място. Поредната бих казал. Всеки юзър във форума се вижда по определен начин. Всеки си е изградил свой "типаж" с който се представя във форума. Въпроса е друг. И той беше споменат по - горе. Мисля даже, че е много по - важен. Поне за мен е така... Та въпроса е "Как те виждат другите?". Хората са казали глас народен, глас божи...

П.П. : Стига толкова мисли, че ще взема да поумнея.... :wink:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Юни 2004 01:44

Riven написа:
Хората са казали глас народен, глас божи...

Ей, това го каза Костов, не плагиатствай!
Riven написа:
Та въпроса е "Как те виждат другите?".

П.П. : Стига толкова мисли, че ще взема да поумнея.... :wink:

Споко, той ума не ходи по тоя и оня, няма опасност да се заражиш! :wink:
А иначе си прав, "Това е въпроса!", както го беше казал някой, ама "не помня" кой точно...

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Юни 2004 14:56

Мъдрият арбитър - дам това съм аз :) улучили сте ме

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 18 Юни 2004 21:50

Хехехе, аз в такт със шизофриничната си натура се откривам на половината места, а и до известна степен се създава и хармоничното, донякъде странно чувство, че за някой от тях съм бил прототипа, по който са били създадени.
Подобни чувства бушуваха в мен в най голяма степен когато четох първият тип юзър, муахахахахахаха :twisted: .
Поне аз мога да се преоткрия в 90% от текста, не знам дали другите са на същото мнение.

до известна степен влизам и във втората графа, защото не е било да не пускам от време на време някой и друго 'копи - пейст' изпълнение, пък било то и понякога сериозно.

В третата графа...мм, в този форум не, но на моменти съм си анти - социален, така е.

В четвъртата графа просто не мога да спадна, защото имам чурка...така де :lol: .

Петата графа - възможно е, въпреки че никога не съм имал снобското излъчване на няколко педи - та, които са като селските тарикати - мислят си, че като са първи тук в селото и са хванали господ за ташаците.
нЕма такова нещо, не се лъжете.

Шестото писание - по скоро не, само когато трябва да уравновесявам нещата.

Седмата класификация - ооо, дааа. Никого не съм спестявал нищо на админа, а когато той прекаляваше, то и аз прекалявах, мисля всички си спомнят, ахахахахахаха.
Аминът обаче винаги ми е бил до известна степен безинтересен, защото Пешо - Мамчето много повече се палеше и съответно с него псуването винаги е било по интересно. За жалост пича ме послуша, като му казах, че не е особено умен и той се отказа да спори :lol: .
Тук съм склонен да направя забележката, че някой от вторите типове бунтари, както се вижда съвсем нагледно, са все още тук, а те не напуснаха, нито бяха ликвидирани, а по най тихичкия начин им писна и си изнесоха партакешите, което няма нищо общо нито с банването, нито с амина, а с юзърите. И нещо повече - след като амина ме банна, а ако трябва да конкретезираме - когато банна и Парадокс и двамата като фениксе излязохме от огъня по калени от всякога, така и по сигурни в собствените си сили. Така че по мое мнение умозаключението ти е грешно, но...

Осмият тип юзър - е, определен тип юзъри със сигурност ме виждат в такава светлина, но хубаво го беше казал Айнщайн онова за глупостта :lol: .

Деветият тип юзър - случва се на моменти, въпреки че никого не съм бил 'сам срещу всички', дето вика един небезизвестен играч на подуенци.

Десети тип юзър - не, аз съм си забележим отдалеч, трудно мога да бъда сбъркан...или поне аз с такова впечатление съм останал .

Профил

Аватар
Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
Заглавие:
Публикувано на: 18 Юни 2004 22:18

За съжеление аз не можах да се определя като никои от изброените.

I see the stars come out tonight
I see the bright and hollow sky
Over the city's ripped backsides

I look to you
How you carry on
When all hope is gone
Can't you see

PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 19 Юни 2004 02:36

Kiedис- да забелязваш се.

Темата кефи. Аз съм може би....
НЕ знам трябва някой друг да каже.
В началото бях бунтовник.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Юни 2004 02:41

Meжду другото Kiedisagain беше първия юзър от този форум, който ми направи впечатление! А именно с една своя тема - "Геймър от каква класа сте?", в която много добре отговори на не един Туум Рейдър ругател! Темата ми хареса и я изрових от архива и доста време се държеше (главно поради моя интерес към нея) на първите страници, може би някои от вас я помнят. Обаче след като постнах над 30 въпроса, на които явно никой не можа да отговори и темата пак замря. А се оказа, че автора и, същия този Кийдис, отдавна вече не влиза във форума... До днес! :D

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Юни 2004 09:24

MetalGearRex написа:
Meжду другото Kiedisagain беше първия юзър от този форум, който ми направи впечатление! А именно с една своя тема - "Геймър от каква класа сте?", в която много добре отговори на не един Туум Рейдър ругател! Темата ми хареса и я изрових от архива и доста време се държеше (главно поради моя интерес към нея) на първите страници, може би някои от вас я помнят. Обаче след като постнах над 30 въпроса, на които явно никой не можа да отговори и темата пак замря. А се оказа, че автора и, същия този Кийдис, отдавна вече не влиза във форума... До днес! :D

Няма да го виждаш много често..
Нали, пишка ?
Да не забравиш за клана на свинките.. че къвто си сребролюбец, ще забравиш за корените :D
Eдно лично не прати ебати.. мейл да оставиш..

It’s all darkness
I breathe life into Jesus Christ’s carcass!"

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Юни 2004 15:23

Atentator написа:
MetalGearRex написа:

Няма да го виждаш много често..
Нали, пишка ?
Да не забравиш за клана на свинките.. че къвто си сребролюбец, ще забравиш за корените :D
Eдно лично не прати ебати.. мейл да оставиш..

Aми надявам се да е по-честичко, но както той реши. Според мен има това-онова, по което да драснеш някой и друг ред във форума. Е, все пак се радвам, че е жив... :D

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Юни 2004 15:40

Хехе, както знаете аз съм човекът посещаваш само общия форум:) Където е хорското оживление, но и ето разглеждам днес творческия и намирам еизключително интересна тема. Хвала на този който го е измислил!
Така мисля че е точно тука мястото да ви дам една задачка! Аз лично немога да се самоопределя! Оставам тва на вас! Искам всеки от вас да каже като какъв ме възприема -> критики, хвалби и тн, излейте си душата.
Предварително ви благодаря! Искам просто да разбера какво мисли "форумът" за мен! За да мога съответно ако с нещо дразня някой или ако правя нещо нередно, да го поправя и да се променя към по хубаво!

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Юни 2004 15:42

Попе, без да ти се репча, ще ти кажа "Ами направи си тема!"...
Тази тук си е за друго. Ако искаш, някой може да те определи според някой от дадените типове, но не и да спамвате като невидели само и само за да ти се подмажат някои или да други да си разчистят сметките с теб.

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com