Автор |
Съобщение |
Sweety
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=4201.gif) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2004 17:08
WarCraft III:
Една голяма битка между Орки,Елфи и Хора ,но те се съюзили срещту неканените гости Ундеад.Гостите имали цели легиони от армии и 3-те нации трудно ги одържали.След дълги и тежки борби кадето загинали много герои доброто победило.Но лошото живнало във Frozen Throne където битката продължава и дошли нови герои .Те се борели и доброто отново погребало злото
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Lord of Dragons
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=3277.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2004 17:16
Релвокс написа: Sorry guys!Отпишете ме!Щом играта почва с въпрос за ПС игри, при положение че се казва ФУТБОЛНИ ВОЙНИ.Поне с футболен въпрос да започваше.... ![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
Уф!Тая игра ще се провали,сигурен съм.Абе Релвокс,откъде да ти измисля сложен футболен въпрос!?Ще я преименувам на нещо другоп като толкова ви дразни това!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
NoName
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=671_1696426624.jpg) |
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2004 17:34
Сори , маина ама и аз мислех 4е въпросите ще са на футболна тема , и затова се записах . Хи4 не ми се обсъжда War Craft , Diablo и други такива глупости . Щом толкова не можете да измислите един футболен въпрос , ок . Ако въпросите ще са на футболна тематика ще играя , но ако са за игри сори , ама ме отпишете и мен ...... ![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Lensky
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=3300.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2004 18:09
NoName написа: Сори , маина ама и аз мислех 4е въпросите ще са на футболна тема , и затова се записах . Хи4 не ми се обсъжда War Craft , Diablo и други такива глупости . Щом толкова не можете да измислите един футболен въпрос , ок . Ако въпросите ще са на футболна тематика ще играя , но ако са за игри сори , ама ме отпишете и мен ...... ![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ http://uefacl.hit.bg - Сайт за шампионската лига
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Lensky
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=3300.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2004 18:10
NoName написа: ама ме отпишете и мен ...... ![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
и мен
___________________________________ http://uefacl.hit.bg - Сайт за шампионската лига
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Sweety
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2004 18:12
Аи ве що ![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif) ... пък и може да станем тамън 2-отбора ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Левиатана
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=3914.jpg) |
Мнения: 272 Местоположение: location: У гъзЪ на геЙографията!;) function: "clean the street" master
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2004 18:13
Мноу сте ми смешни... Ша знайте... "Щом въпросите не са онакива мъ отпишете, лааааа, сега ше се правя на сърдит...." баси, напра'о немам думи.. Той човека ви каза на к'ва тематика ще са въпросите, а вие роптаете ли роптаете... Ами, к'во да кажа... Освен - ноу комент!
___________________________________ ...и нито един човек, демон или ангел няма да остане невредим...
Human_Paun4o написа: Ne sam rasist,obijdate me! ![Mad :x](./images/smilies/icon_mad.gif) Az daje sam protiv rasizma,mangalite,negrite i drugite podobni jUvotni!
;]
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
M-Tycoon
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=1996.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2004 18:28
Усещам, че играта ще трябва да започне отначало, с ясно регламентирани правила и участници. Не ме разбирайте погрешно, не се отказвам, а просто предлагам да се направят някой промени и всичко да започне на чисто и да се види кои наистина искат да участват.
___________________________________ "Да се ядосваш значи да наказваш себе си за грешките на другите. "Балзак
"Не съм се провалил. Просто открих 10000 начина, които няма да станат." Томас Едисон
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Макс Пейн
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=2615_1292405774.jpg) |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2004 19:15
M-Tycoon написа: Усещам, че играта ще трябва да започне отначало, с ясно регламентирани правила и участници. Не ме разбирайте погрешно, не се отказвам, а просто предлагам да се направят някой промени и всичко да започне на чисто и да се види кои наистина искат да участват.
Аз участвам, ама немах комп за тва не съм писал!
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
slim_k
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=2466_1276425665.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2004 19:24
На мен пък ми се обсъждат компютърни теми.Дебилчо запиши ме на мястото на някой от тия ...
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2004 19:48
Lord of Dragons написа: Релвокс написа: Sorry guys!Отпишете ме!Щом играта почва с въпрос за ПС игри, при положение че се казва ФУТБОЛНИ ВОЙНИ.Поне с футболен въпрос да започваше.... ![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif) Уф!Тая игра ще се провали,сигурен съм.Абе Релвокс,откъде да ти измисля сложен футболен въпрос!?Ще я преименувам на нещо другоп като толкова ви дразни това!
Лорде, като неможеш да измислиш труден футболен въпрос, защо кръсти така играта?Да беше поне с друго име!Например Войната На Игрите или нещо подобно пак тъпо.....като теб!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
tanasi
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=2050.gif) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2004 20:01
kvo napravaihte beeeeee???
igrata uj 6te6e da bude qka a vsi4ko se oburka 6toto nqkoi iska ne6to a debil4o ne e uto4nil pravilata i stana meshaviza
aide debil4o napavi kvoto kaza m-tycoon
napravi nova tema v koqto da uto4nish pravilata i taka tam da se zapi6e koito e siguren 4e 6te igrae
p.s. az mai razbiram za6to se kazva futbolni voini - ne zaradi vuprosite na futbolna tema a zaradi tova 4e vmesto to4ki se igrae kato futbol - s golove vratari i duzpi
___________________________________ Never Give Up Never Surrender Never Admit Defeat
Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...
I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Sweety
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2004 20:08
Танаси - за п.с -то ти и аз така мислех че е заради головете,пък и ако въпрсите са за футбол, много усери може и да НЕ играят !!!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
tanasi
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2004 20:11
prav si beli tigre zatova vuprosite trqbva da sa ot mnogo tei i vseki otbor da si izbira temite oba4e taka 6te bude malko po tupo 6toto 6te bude kato edno obiknoveno quiz show
___________________________________ Never Give Up Never Surrender Never Admit Defeat
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Левиатана
|
Мнения: 272 Местоположение: location: У гъзЪ на геЙографията!;) function: "clean the street" master
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2004 20:14
И ако ще правите нова тема НЕ Я ПРАВЕТЕ В ТВОРЧЕСКИЯ!!!!!! Разбрахте ли ме дорбе?!? Баси, дори и творческия не може да остане непокварен от спамърчета и леймърчета...
___________________________________ ...и нито един човек, демон или ангел няма да остане невредим...
Human_Paun4o написа: Ne sam rasist,obijdate me! ![Mad :x](./images/smilies/icon_mad.gif) Az daje sam protiv rasizma,mangalite,negrite i drugite podobni jUvotni!
;]
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
tanasi
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2004 20:18
6to be maximus predi be6e navit da igraem na forumniq survivor a sga samo psuva6 men i drugite kato pravim nekvi igri?????
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
M-Tycoon
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2004 20:23
Мат Хю-Ринг написа: Баси, дори и творческия не може да остане непокварен от спамърчета и леймърчета...
Творческия отдавна е покварен, имало и ще има "поквара' и върху този форум, думите ми доказват тъпите и ламерски теми които можеш да намериш като се поразровиш назад.
___________________________________ "Да се ядосваш значи да наказваш себе си за грешките на другите. "Балзак
"Не съм се провалил. Просто открих 10000 начина, които няма да станат." Томас Едисон
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Левиатана
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2004 20:31
Знам, но все пак... Айде моля ви да не правите новата тема тук!
@Танаси - ами не че псувам, ма защо в творческия? Предишната игра беше в общия, перфектно, ама в творческия... Къв е смисъла... Айде мир вам!
p.s. Повече няма да се обаждам, спокойно...
;]
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Lord of Dragons
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=3277.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2004 20:34
Темата не върви добре.Е,ще се пробвам да я оправя.Пускам два-три въпроси свързани с футбол.Айде,радвайте се:
1.Коя е страната която първа е измислила игра подобна на футбола(този е малко труден)
2.Избройте три футболиста,смятани за едни от най-великите играчи в историята на футбола.
3.Опишете подробно положението в което футболист е попаднал в засада.
Ако отговорите поне на два от тези въпроси,имате шанс да сте финалисти.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
M-Tycoon
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2004 20:39
1. Англия
2. Пеле, Марадона, Стоичков.
3. Футболист който в момент на пас към него се намира между последния полеви играч и вратаря на противниковия отбор се нарича засада.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|