Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2004 15:53

Ама ти си била много "ентелегентна" ( аре сега пак питаи що е в апострофи и кажи че е грешно написано ). Значи е чиста случаиност че си го пуснала тук . Е знаешли и аз по чиста случаиност си дадох "некомпетентното" мнение ! А мормота по чиста случаиност завиваше шоколада в станиол ! Гледаи ти кой ни каза че сме пубери ? " Напрово щях да полудея като видях кръвта по предното стъкло" " Страшно много те желая! Но аз съм горда и няма да ти го кажа. " - я пак кой е пубера ?
Това че си постанала тук не значи че искаш нашето мнение ? Да ти искаш някой да ти каже че си добра в нещо ! А още по-лошото е че очакваш това да стане заради женския ти ник ( то един ник Майонет ) а не заради умствения ти багаж ( който според мен би се сабрал в джобен несесер ). И като гледам нети харесаха отзивите относно "творението" ти . Наричам го творение защото просто не мога да го категоризирам !
И сега както ти казах не прави повече грешката да си пускаш душевните излеяния тук ( който са така написани че на човек да му се додраифа )

Спокоино схванахме ти мисълта ! А имено че си ума колкото за двама МНОГО тъпи !

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2004 16:56

Вайолет написа:
Ама вие сте много нахални! Никой не ви иска некомпетентното мнение, но понеже искате да се направите на много интересни (характерно за всички пубери) се надпреварвате да се изказвате неподготвени. Това, че съм постнала тук не значи, че искам вашето мнение. Трябва да съм много зле, за да се допитвам до вас. Ако някой си мисли, че ми пука за мнението му значи е глупак. Написах това, защото ме кефи. А самият факт, че го постнах тук е просто случайност. Мислете си каквото искате за мен. Аз не робувам на хорското мнение. Ако исках да чуя нечий коментар едва ли щях да избера вас за събеседници. Надявам се да сте схванали (макар че това е напразна надежда).

О, боже! Колко сме недосетливи! Изобщо не предполагах, че като пускаш темата тук, всъщност я пускаш съвсем неволно. А пък и никога не бих се сетил, че това произведение не е предназнаечно за нас, простичките изкуфели тийнейджъри. Ами за кой е тогава? Ако всички казваха "О, страхотно е!", тогава явно други неща щеше да приказваш.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2004 20:12

Уфф... как може да сте толкова дребнави - тук се случва събитие от световна величина - Мармота с главно М напуска Милка (мои агенти уловиха слуха, че вероятно ще участва в реклама на Коколино, но това ще доведе до уволнението на едноименното мече - колко жалко, бях му фен :cry:), пък вие говорите за някакви байонети.
Аз обаче не успях да измисля друга причина да пуснеш това... уфф, добре де, от мен да мине - нещо, освен да искаш мнението ни.

Хайде, бъдете щастливи, днес Арсенал биха и аз съм весел. Клавиатурата е все така мръсна, обаче. Май ще й се размине пролетното почистване.

in ihrem Blute steckt ein Speer,
blutet leise in das Meer

The Rivalry - онлайн портал и списание за гейминг

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Апр 2004 21:19

Аз пък нямам нищо против стихотворението. Даже ми харесва. Мислиш нещо-казваш го. Какво лошо има?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Апр 2004 14:47

TT2 написа:
Хах, и представяте ли си, била горда и нямало да му каже. Напушва ме на смях просто, как прекарвал пръсти през косата си и тя го гледала... Спрете го, ако още един път го направи тая ще се метне, аз ви казвам. Е, май поне в рамките на един ден, щото вижте, то си пише: "Господи, какво движение само! Не бих понесла да го видя още веднъж. Не и днес." Но утре ще се метне, бъдете предупредени.
Bella правилно казва, че е малко като боза, но не знам дали е малко... Е, малко малко е и е малко като боза, но вече не е малко като боза, значи е само малко малко. Може би е като малка боза?! Не знам, аз боза не пие, ще ме извинявате. By the way, давам усмивка на този, който разбере онова с малките бози.
Пък краят беше особено смешен. Той винаги е, но този път беше още по-смешен, щото къде го видя този ужас не мога да разбера, нали уж го обичаш. А, ама ти щеше да се хвърляш и те е страх, но въпреки това ще се хвърлиш. Смелост, браво!

Този пост бе излъчен с любезното съдействие на шибания мач Арсенал - Челси и негативния емоционален заряд след тъпото му завършване, материализирал се в счупена мишка, липсата на десетина бутона от вече не толкова бялата клавиатура и по-горните редове.
Въпреки това, посланието остава същото - един станиол завива шоколада в мармот. Ъъъ, май не беше така?!

Защо въобще трябва да коментираме качеството на написаното? Аз не мога много да съдя авторката, защото до преди 2-3 години и аз съм ги писала тамън същите (само че аз ги пращах кат анонимки). Важното е, че е открита и може да даде израз на чувствата си. Можеше да бъде и много по-зле! Например: тъпа усмивка на още по-малоумна дупедавка, съчетана с кривогледо-романтичен поглед!
А тя си казва всичко "право куме в очи", което винаги съм уважавала в хората!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Апр 2004 14:59

PowerPuff_Girl как да ти кажа . Според мен ти си Майонет като не получи никва защита от нас реши да направиш един новорегистриран ник и сама да се защитиш . Това е толкова трагично че думи неам !

Профил

Аватар
Заглавие: Злото убива любовта - стихотворение
Публикувано на: 14 Апр 2004 15:44

Смъртта винаги ме е впечатлявала, особено когато слага край на нещо красиво!
Когато писах това стихотворение в 8 клас не се сетих за подходящо заглавие. Но бих взела под внимание ако имате предложения.

Безлунна нощ
безброй звезди
проблясва нож
сълза в очи...

Две ръце
две сърца
опасност грози
тез две деца

Безгрижни мечти
въздушни замъци
подъл план крои
скрити очи...

Любов свързва
две сърца
злоба дръзва
на любовта убийца

Завистта дебне
покой не намира
любовта крепне
опасността не съзира...

Бягайте деца!
злото ви причаква
зловеща криеница
грозното настъпва

Ужас в две очи
любимият убит
късно за молби
тъжен вопъл скрит

Отчаяние в две очи
самотни и сами
щастието им разби
злото пак кръжи

Животът угасва
и за другата влюбена
душа
ножът проблясва
тя не иска да бъде
сама!

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Злото убива любовта - стихотворение
Публикувано на: 14 Апр 2004 15:52

I put it on the wrong place! Excuse me!

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Злото убива любовта - стихотворение
Публикувано на: 14 Апр 2004 15:54

Тъй като прекалено много време съм прекарала в кръжок "Несръчни ръце", така и не можах да се оправя!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Апр 2004 15:56

EviL написа:
PowerPuff_Girl как да ти кажа . Според мен ти си Майонет като не получи никва защита от нас реши да направиш един новорегистриран ник и сама да се защитиш . Това е толкова трагично че думи неам !

Въпреки явната ми неспособност да се оправя с тоя сайт :lol: ти заявявам, че винаги съм се обиждала, когато бъркат идентичността ми! Ситуацията в момента е точно такава!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Апр 2004 14:48

PowerPuff_Girl написа:
EviL написа:

Въпреки явната ми неспособност да се оправя с тоя сайт :lol: ти заявявам, че винаги съм се обиждала, когато бъркат идентичността ми! Ситуацията в момента е точно такава!

Аз гарантирам, че гореспоменатите две лица са различни! :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: WOW
Заглавие:
Публикувано на: 17 Апр 2004 19:45

аве хора кат не ви харесва някоя творба на някой от форума не е нужно да го нападате се пак той е творец и колкото и да ви се струва чудно той се пак сее постарал и е написал нещо... имайте оважение

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: Много и все различни неща :)
Заглавие:
Публикувано на: 19 Апр 2004 12:06

Та... Разказа ми харесва. Може някои да казват, че е боза. Да може би са прави, а може би НЕ СА. Те си имат собствено мение, аз си имам моето. Единственото, което ще те помоля, е това от другата ти тема - ПИШИ ВСИЧКО В ЕДНА ТЕМА. Не заради някой ами за да не се оплакват другите, щото до някъде са прави.

За другото. Не съм съгласен, че всички във форума сме пубери и т.н. Вярно е, че имаме и такива моменти, но това НЕ ТИ ДАВА ПРАВО да ни обиждаш. Нищо лично нали? После мисля, че всеки, който обича истински е чувствал това, което описваш. Както се казва "Влюбените знаят защо". Дали е леко перверзен разказа - да! но не и прекалено. Но това си е личното ми мнение.

Друго. Казваш, че не се нуждаеш от мнението ни. Мисля обаче, че това не е така. Всеки постващ в този форум и по - точно в тази част за писателстване поне несъзнателно се надява да бъде оценен от другите. Все пак на всеки му харесва да бъде... да кажем "харесван" от другите. Всеки би искал другите да харесват това, което е написал. Човек не може да избяга от това. А ако не осъзнаваш това, значи дълбоко грешиш, и някога ще осъзнаеш това... когато бъдеш готова за това!

П.П. За мача. И аз бях за Арсенал ама нейсе. И за Юве бях ама к'во да се направи. Само за отпадането на Реаал се радвам (фен съм на Барса де). Та както се казва " И да паднем, и да бием, пак ще се напием!!! "

:!:

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Заглавие:
Публикувано на: 19 Апр 2004 15:01

Riven написа:
После мисля, че всеки, който обича истински е чувствал това, което описваш. Както се казва "Влюбените знаят защо".

Знаят... И то добре знаят... Даже болезнено добре знаят...

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Апр 2004 08:10

optimista написа:
аве хора кат не ви харесва някоя творба на някой от форума не е нужно да го нападате се пак той е творец и колкото и да ви се струва чудно той се пак сее постарал и е написал нещо... имайте оважение

Ми така е! Благосклонността към старанието на някого да напише нещо означава, че подкрепяме желанието му да се развива и изявява чрез писане

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Май 2004 06:44

Скъпа ... ПРЕСТАНИ с тоз Иван бе. Нацяло си оглупяла от любов. веече те виждам как переш мръсните му чорапи , готвиш му вкусни яхниики и го чакаш като прани гащи да се върне от работа . Обречена си да знаеш . Наистина евала за смелостта , ама я раздуи кои е тоз Иван всъщност та да му отида и да му кажа " Еи таз мадама те харесва , бягаи при нея че е опищяла целия форум , народете си дечица и живеите щастливо до края на живота си ако не умреш преждевременно от ритуалното харакири което ще си направиш понеже откаченото и чувство за привързаност ще те докара до ръба на лудостта . ГОРЧИВО"

И накрая като коментар за цялостното ти творчвство ще кажа ТУК С ГОЛЕМИ БУКВИ ПИШЕ ФИАСКО. Сякаш гледам поредната бозава серия на ДЪРЗОСТ И КРАСОТА . ЯККККККККК ПЛЮФ

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Май 2004 12:40

Поднасям извиненията си на Ивъл, че му отговорих агресивно в една друга тема на същата гениална стихотворителка. Постовете й в тази тема окончателно ме убедиха в правотота на мнението му , както и на тези на ТТ2, Мани и цялата Милка компания.

Моля за прошка и обещавам да чета по-внимателно следващия път когато защитавам някого... :oops:

And build the strength they need to rule.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Май 2004 13:44

SneakyDude прощава ти се щом осазнаваш грешката си :wink:
Относно Милка държа Майонет лично отговорна за напускането на мормота ! ЗАСРАМИСЕ ( сега мечето от коколино ще остане безработно уууу ).

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Май 2004 18:53

Снощи се вдъхнових и написах едно стихче за един любим човек сега късам венчелистчетата на една маргаритка с "да му го прочета ли" , "да не му го прочета" .. :? :wink: :)

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Май 2004 23:49

Кажи , кажи излеи и/му муката си че току виж и ти си започнал със излиянията

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: