Такаа. Еми... Събрахме се
. Само ще помоля който още иска да се включи нека да напише след първата част та да не се обърквам.
Ето кратък преглед на участниците. Който има нещо да добави или съм изпуснал нещо нека каже.
NoNameИме: JA
Кола: черно BMW , малки размери , голям и мощен двигател с бързо ускорение, спойлери. Надпис на предния капак: "Thug Life".
MM13_666Име: Дориън Грей, богаташ, арогантен, нахален и нечестен
Състезава се заради тръпката
Кола: McLaren F1, черен с кърваво червени странични винили под формата на огнен езин, започващи от предното колело. Тъмно червени джанти, черни стъкла, червени неони на дъното. С не много ъпгрейди, но с нитро.
slim_kИме:Кевин Келдър (прохоцдащ в състезанията но суздал си име на потенцианел лидер)
Кола:Acura RSX,черна с лепенка "Destiny can't wait!"
The_CountИме: Доминик Торетто
Кола: Mitsubishi Eclipse (зелено със син винил от сорта на пламъци, без такива на предния капак и отзад с надпис "Sparko!" на задното съкло и надпис(и) от типа на "NOS " "NEW Speed" и "Eclipse" отстрани.
UndeadgirlИме: <Не уточнено>
Кола: Mazda (черна,с червени винили отстрани във формата на пламъци, нитро, без неони)
DEBILCHOИме: Пол, прякор Пи бой
Кола: Acura RSX (бяла, син вълнист винил)
B*ReaLИме:Джони
Кола: Honda Civic (черна спойлери, як двигател, син неон, лепенка "I'm Bad!" от лявата и дясната страна)
PhantomИме: Phantom
Кола: Audi TT 260 HP (сив металик, без лепенки и винили, бял неон)
The CROWИме:Ерик Дрейвън, пълно куку, скача от мостове с колите си (те въобще да не са малко), но съкровището му e Диаблото.
Кола: Черно Ламборджини "Диабло" със оранжеви винили от ляво и дясно във формата на пламъци.
И аз разбира се.
Име: Ник Приакор: Вампира, не много богат, но заможен.
Кола: Dodge Neon SXT (син, червен заден спйлер, сини неони, оптимизиран турбо двигател, червени джанти, черни съкла, уникален винил "X-Mods", състезателни гуми D2)
Бележка: Мат, няма да те включа с такава каруца. Или ще говориш сериозно какво или ако се лигавиш си вън. Т'ва е.
Благодаря ти за включването! А иначе за името-може да си остане като ника ми. Ако може втората ми страст да са леките мотори, непрекъснато да рискувам, държанието ми да граничи с лудост, да живея за момента. Ако нищо не ти се връзва в историята, моделирай персонажа ми както решиш. Още веднъж благодаря.