Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Мар 2004 15:07

rishko написа:
fresh__ написа:
Любовта.....със сигурност не може да се опише с две..три...пет.... дори думи...
Може би е онзи трепет под лъжичката , който чувстваш когато си с любимия....Когато не закусваш...вечеряш и спиш , а само мислиш за любимия....
И това не стига за да изразя какво побира тази думичка..."Любов"...

az ako ne zakusvam ili ve4eriam 6e hvana iazva(maitap si pravia da ne se obidi fresh_) :P .spored men lubovta e ne6o koeto ostavia sled sebisi mnogo razbiti sarca :P

Хахах язва.....Ако обичаш истински и с цялата си душа , и сърце , и изобщо с цялото си същество нищо няма да ти стане ....

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Мар 2004 18:36

lubovta si e za men ne6to kaoto sapunkata

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Мар 2004 20:27

fresh__ написа:
rishko написа:
fresh__ написа:
Може би е онзи трепет под лъжичката , който чувстваш когато си с любимия....Когато не закусваш...вечеряш и спиш , а само мислиш за любимия....

az ako ne zakusvam ili ve4eriam 6e hvana iazva(maitap si pravia da ne se obidi fresh_) :P .spored men lubovta e ne6o koeto ostavia sled sebisi mnogo razbiti sarca :P

Хахах язва.....Ако обичаш истински и с цялата си душа , и сърце , и изобщо с цялото си същество нищо няма да ти стане ....

prava si :D az obi4am edno momi4e koeto bih dal i napravil vsi4ko za neia. kolkoto i glupavo da zvu4i :oops:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Мар 2004 00:08

rishko написа:
fresh__ написа:
rishko написа:
fresh__ написа:

prava si :D az obi4am edno momi4e koeto bih dal i napravil vsi4ko za neia. kolkoto i glupavo da zvu4i :oops:

Не , не звучи глупаво , напротив! :) :wink:

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 31 Мар 2004 19:15

fresh__ написа:
rishko написа:
fresh__ написа:
rishko написа:
fresh__ написа:

Не , не звучи глупаво , напротив! :) :wink:

АЕ RISHKO -PISHKO mai ot otdawna ne si prail seks

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Апр 2004 03:15

Тцтцтц :?

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Заглавие:
Публикувано на: 06 Апр 2004 04:24

Phantom написа:
Любовта е емоция, тя е чувство и поради това не подлежи на логиката и разума. Тя не може да се контролира, само може да се ограничава от разума и волята (и общоприетите правила :))

Много си прав! Точно така е! Но ...
ice_boy написа:
po dobre vsi4ko da go kontrolira razuma!

Да, ама и на двамата ще кажа, че много рядко разума успява да надделее над сърцето, затова такива изказвания са най-малкото "леко наивни". То нали за това е "любов", а не "харесване".

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 07 Апр 2004 00:40

Мързи ме ся да си изливам душата затова ще се самоцитирам:
Цитат:
Не се влюбвай в очите - те лъжат, не се влюбвай в косите - те побеляват, не се влюбвай в лицето - то само привлича, а се влюбвай в сърцето - то само обича!

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Апр 2004 01:02

Kaloyanski написа:
Мързи ме ся да си изливам душата затова ще се самоцитирам:
Цитат:
Не се влюбвай в очите - те лъжат, не се влюбвай в косите - те побеляват, не се влюбвай в лицето - то само привлича, а се влюбвай в сърцето - то само обича!

Много добра мисъл!!! Много ми хареса! Да имаш и други такива?

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 07 Апр 2004 01:03

Е тя не е моя де...ама я използвам често :oops:

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Апр 2004 01:15

А чия е? Любопитно ми е?

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 07 Апр 2004 01:21

Е незнам...преди 3-4 лета го бях прочел някъде и много ми хареса :lol:

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Окт 2005 16:44

любовта е над всички нас,тя е нужда,но само тези от нас който се изкачат до нейното ниво разбират,че не те са се изкачили,а тя ги е издърпала от забвението на чувството че не си влюбен...тя не зависи от нашите постъпки а ние сме зависими от нея.

П.С.дойде ми наум лафа, че любовта на жената минава през корема на мъжа.
Нима любовта на мъжа не минава през корема на жената? :gracho: :spermatozon: :spermatozon: :spermatozon:

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Mozilla Firefox
Заглавие: Re: Лубовта
Публикувано на: 23 Окт 2005 10:19

ice_boy написа:
нека всеки тук да разказе според него какво е лубовта например според мен това е чувство от което се спият мноо лузи и след като отмине те боли

Ами любовта е нещо много хубаво,ама ако я изгубиш,по-добре никога да не си бил влюбен.
П.С.Научи български!

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 23 Окт 2005 10:44

:lol: Тая тема трябва да се публикува в някой вестник или учебник по български. :lol:

Профил

Аватар
Заглавие: Барбара Де Анжелис - Какво е да обичаш
Публикувано на: 23 Окт 2005 19:23

Обичаш, когато осъзнаваш, че нищо от онова, което се случва между вас, не е незначително, че всичко, което изричаш, може да причини на любимия ти радост или мъка, че всичко което правиш, ще укрепи или ще отслаби връзката ви.

Обичаш когато разбираш всичко това и всяка сутрин се събуждаш, изпълнен с благодарност, че имаш още един ден, през който да обичаш и да се наслаждаващ на партньора си.

Когато в живота ти има някой, който те обича, ти си щедро благословен. В дар ти е поднесен друг човек, който е избрал да върви редом с теб. Той споделя дните и нощите ти, леглото и бремето ти. Човекът, който обича, съзира в теб твои тайни способности, които никой друг не вижда. Той или тя ще докосва тялото ти на места, които никой друг не докосва. Човекът, който те обича, ще те открие, където и да се криеш и ще превърне сигурната си любяща прегръдка в рай за теб.

Човекът, който те обича, ти предлага изобилие от чудеса всеки ден. Той притежава способността да ти достави удоволствие с усмивка, с гласа си, с уханието на шията си, с начина по който се движи. Притежава способността да прогони самотата ти. Притежава способността да превърне обикновеното във величествено. Той е твоят път към рая тук на земята.

Podkrepqm q taz jena hora...az sum novi4ka tuk :bye: ,no opredeleno imam predstava za tva 4uvstvo...lubovta...az mislq 4e po4uvstvah istinskata lubov naskoro,za 1 put,no ne kum mom4e,a kum 4ovek...i toi mi otvurna,ili pone tvurde6e 4e be6e su6toto...sega sled meseci drami,sulzi,razdeli i tn...az ve4e ne vqrvam 4e negovite 4uvstva sa imali ne6to ob6to s moite,koito mama mu stara(sujalqvam za ezika),produljavat i do den dne6en...dosta banalno i povurhnostno zvu4i edno momi4e na moqta vuzrast da si misli 4e znae kakvo e da obi4a i da go obi4at...ami neznam za drugite,no tova koeto az po4uvstvah edva li moje da se opi6e lesno...lubovta naistina e stranno 4uvstvo...tq e neprekusnatata misul za lubimiq 4ovek,podkosqvaneto na krakata ti kogato go zurne6,rituma na surceto ti kogato go dobliji6,krasotata v o4ite i dumite mu dokato go slu6a6 i mu se lubuva6...toplinata ot blizostta do du6ata mu...ludostta koqto izpitva6 kogato go dokosne6,pregurne6,dori celune6 :hugg: ...nepovtorimo 4uvstvo e...blagodarna sum 4e go izpitah i ne sujalqvam 4e sre6nah tozi 4ovek...vupreki 4e toi mi donese mnogo bolka i ne oceni nito za mig 4e az sum gotova da dam jivota si za nego,ne oceni 4e stradah...ne oceni i prenebregna lubovta mi...ot tova boli nai mnogo...ne tolkova 4e ve4e moje bi nikoga nqma da go durji6 v obqtiqta si,ami tova 4e vsu6nost toi nikoga ne te e obi4al taka silno kakto ti si izgarql po nego prez vs tova vreme...misleh 4e vremeto lekuva,misleh 4e tezi 4uvstva minavat lesno i 6te namerq nov 4ovek koito 6te me oceni...misleh 4e sled vsqka lubov idva po krasiva...no problema 4e toi e v mislite postoqnno,4e edva li ne jivee6 za nego,i tova 4e ne moje6 da pogledne6 drug...kakvo e tova spored vas...ne iskam da spodelqm na celiq svqt kakvo 4uvstvam i kum koi go 4uvstvam,za6toto tova moje bi gi interesuva edinstveno horata koito sa bili vinagi nasre6ta kolkoto i nevuzmojna da sum bila pokrai mukata okolo tova mom4e,za koeto iskam da im blagodarq i da znaqt 4e mnogo gi cenq i obi4am zatova 4e me turpqha i mi davaha suveti,i produljavat...no iskah samo da spodelq kakvo moje bi e lubovta v moite o4i...naistina omagiosva...moga da zvu4a tupo v o4ite na nqkoi ot horata tuk...no kakvo da napravq...vupreki tova 4e moqta obi4 ve4e e otrovena i naranena,tq vse o6te su6testvuva i kakto biha napravili mnogo hora na moe mqsto...az NQMA da se otkaja ot neq kato cqlo,vupreki 4e sega mi se iska nikoga da ne q bqh po4uvstvala,NQMA da planiram kak da se nagultam s hap4eta ili da se metna ot nqkoi pokriv...tova nqma da pomogne na nikoi...prosto 6te dovle4e pove4e muka za okolnite...nz kakvo da kaja,osven obi4aite kogato mu e vremeto,ne 4akaite da se otkajat ot vas,za6toto s otlagane samo pokazvate 4e 4uvstvata vi ne sa istinski i stabilni i taka samo namalqvat i iz4ezvat v blijniq!JIEVEITE ZA MOMENTA...NQMA VREME ZA GUBENE! PEACE :thumbsup:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 23 Окт 2005 19:36

Любовта е висша форма на глупостта

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Окт 2005 20:13

Duke написа:
Любовта е висша форма на глупостта

moje da si prav do izvestna stepen...no i dosta gre6i6...mnogo ot ne6tata koito SI i zarad koito SI se duljat na lubovta...zamisli se... :roll:

Профил

Заглавие: Re: Барбара Де Анжелис - Какво е да обичаш
Публикувано на: 25 Окт 2005 14:55

...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Окт 2005 15:32

ami ti si zle... :stooped: :P :bomb:

prosto "obojavam" hate-arite...pa 6e si govorime kato i teb te zastigne...stoi si tam sam ili s razli4na kurva vsqka no6t i moe ti e veselo...KEEP THE SPIRIT...prosto spodelih kakvo mislq i na kva vulna sum...ako ne ti haresva,tvoi problem...6to trqq omazva6 taq duma :roll: ...znam 4e ponqkoga grani4i s glupost i nosi mnogo bolka...no puk kato e spodeleno,kuv ti e problema da si se kefi6 s lubimiq i da ne vi puka za ni6to,ami da si gledqte 6tastieto...qvno o6te ne si po4uvstval i osuznal tova zatova si tolkova skepti4en...tvoq volq...nali ti kazvam...pak 6e si govorime! :wink: :punk:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com