Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2004 19:38

Значи аз искам да съм Калдарон Калалуей и да съм от екипажа на Блек.Да опсиват връзката ми с него с думите "най-близкия до Сатаната демон".Да съм слаб с едно око,да съм добър помощник командир и да нямам равен в командването на оръдията.Ако може да съм с почти остригана глава с черна коса.Да съм адски зъл и прякора ми да е "Лукавия".

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2004 19:43

А да и още нещо!Ако може да съм много добър стрелец с пушката.
А на ММ искам да кажа че като го взех "Карибски Пирати"от видеотеката го изгледах пет пъти за два дена и на петия още ми беше забавен.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2004 21:40

Аре бе гардиън няма ли да пускаш разказа че ме сърби шпагата :lol: :lol: :lol: Сега сериозно .Кога е заплануван показът на този разказ.Между другото към моя персонаж можеш да добавиш и някоя мадама(адреналинка та да не ме сърби толкова шпагата :lol: )и някой домашен любимец-нека да е питбула ми Роналд( :lol: ).От сега си представям как е заръфал вратовете на триото ММ,Дебилчо и Кроу :twisted: Както и да е .Половинката ми може да е отвлечена и аз да трябва да я върна жива и здрава ,за което тя да ми се отблагодари по подобаващ начин :lol: :lol: :lol: Ае до утре разказът да е готов! :lol:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2004 22:12

Хехе екпижа на Блек се заформя да е доста брутален . Джони ще се радвам да си на моя кораб Морско Зло .
[LoK]TheGuardian разбирасе че иска да е от лошите моряци . То му е изписано на челото :) :) .
slim_k или да кажа "Лукавия" абсолютно смятам че ще имам нужда от един добър стрлец и командир на артилеристите си .

Аре пускаи разказа че нямам търпение с моите дружки да сритаме няколко френски задника 8) :) .

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2004 22:14

ki®oman ко съм ти напраил, та искаш питбула ти да ме трепе?
slim_k тоя филм е страшен!Само да се докопам мо видео и ще го изгледам още няколко пъти, а като разбрах, че снимат втора част направо откачих...

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2004 22:42

Гардиън аре ако обичаш направи така че на първата ни битка с екипажа на Ранд,над пиратското знаме на "Злото" да е окачено друго знаме на което да пише "Мрете Франсета!"

Профил

Аватар
В момента играе: Fallout: New Vegas
Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2004 22:56

Искам моят капитан (лорд Уйлмор) да е доста едър. Също така той е посещавалдоста пъти изтока и владее бойни изкуства доста добре, също така е добър със шпагата, но не особено добър в стрелбата.

П.П. Искам корабът ми да има поне 200 оръдия, за да мога да намеля пиратите сам самичък (мухахаха)
АА и по някое време може да спася някоя невинн девойка от пиратски плен и да се влюбя в нея ако ме разбираш 8) .

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2004 23:12

MM13_666 написа:
ki®oman ко съм ти напраил, та искаш питбула ти да ме трепе?
slim_k тоя филм е страшен!Само да се докопам мо видео и ще го изгледам още няколко пъти, а като разбрах, че снимат втора част направо откачих...

Ти ше искаш да убиеш моята Жулиета :lol:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2004 23:14

Аз! НИКОГА! Аз съм пират, но съм и ДОБЪР ЧОВЕК!

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2004 23:20

Сега първа част!Но преди това персонажите:
Уйлмор – капитан на английски кораб(име?),строг,притежател на титла Лорд,едър,владее бойни изкуства и е добър с шпагата
Джак Спароу – пират,капитан на Черната Перла,добър,дълга коса,черни обръчи около очите(ами не знаех как другояче да го напиша )
Дерек – помощник–капитан на Джак,прякор Черното Острие,има чувство за хумор,но е сериозен към по–низшите
Марк – пират от Черната Перла,идиот
Блек – пират,капитан на Морско Зло,губи дясната си ръка в битка,за това вместо нея има кука,зъл по рождение,не много висок,як,гологлав,винаги с черно,мрази французите
Кирил – капитан на Английски кораб Одисей,прякор Кирил Велики,идва от българско потекло,добър и атлетичен
Луис Де Савона – капитан на френски кораб Жана Д’Арк,висок,с делга черна коса,която носи на плитка,добър е с мускета и шпагата, дълбоко уважаван в Франция и Европа
Келог – капитан на Холандски кораб Рок,никога не ползва мискет,за това пък е страхотен с шпагата,тайнствен в началото
Джони – моряк,къса кестенява коса,висок,силен,пирятел на Блек
Калдарон Калалуей – помощник–капитан на Блек,слаб,едно око,няма равен в командването,остригана черна коса,съл и с прякор Лукавия
Резидент – корабокрушенец
А сега...PART ONE:
-------
Моретата,моряците и сърковищата
Капитанът хвърляше последен поглед на хоризонта.Слънцето се отразяваше във водите на Атлантическия океан.Сложи шапката си и се запъти към палубата.
–Пълен напред.Вдигнете платната.–каза той.
Помощник–капитанът го погледна.
–Капитане,не е ли рисковано?Вятърът е силен…–бе прекъснат от капитана.
–Кой си ти да оспорваш моето решение?!–разгневено каза той.
–Съжалявам,капитане.
Помощник–капитанът нареди на своите моряци да опънат платната.
–Хайде,Джони,ставай!Нямаме време за твоите тревоги!–развика се той на един от отдихващите си моряци.
–Извинете.
Джони стана и задърпа въжетата.Заедно с останалите си колеги вече изправиха напълно платната и вятърът ги носеше право към залязващ–ото Слънце.Светилото почти се бе скрило.Точно в този момент гръмна оръдие.
–Пирати!!!Отивайте на оръдията и стреляйте на свобода!–занарежда помощник–капитанът.
Англичаните не можеха да се сравняват с пиратите.Тяхният кораб бе много по–малък.
Снарядите хвърчаха.Пиратите стояха отляво на англичаните.Все повече се приближаваха един до друг.В този момент пиратите вдигнаха дъски и почнаха да ходят по тях.Други пък чрез въжета се прехвърляха на английския кораб.
Корпусът на англичаните бе продупчен отвсякъде.Този пък на пиратите бе цял,без дори една дупка.Пиратите ръгаха всеки,когото видеха.
–Капитане,нямаме шанс!Да бягаме докато все още можем!–един от моряците бе дотичал до палубата при капитана.
–Прав си.Все още сме в Ла Манш.Ще дойдеш с мен за възнаграждение!–каза строго капитана.
–Благодаря ви…но няма ли и другите да дойдат?–попита морякът и се закобеля.
–Много питаш!Идваш или не?
–Предпочитам да умра с приятелите си отколкото да избягам и да ги гледам как загиват!–троснато отговори морякът.–Оставам на кораба!!!
–Виктор!–извика капитана.
Изсред тълпата изскочи помощник–капитана с меч в ръка.
–Тръгваме.Не можем да ги удържим.–заповяда Уйлмор.
–Да…
Двамата смъкнаха спасителната лодка на повърхността на водата и се качиха в нея.Заедно почнаха да гребат на изток.Слънцето отдавна го нямаше.
След около десет минути пиратите вече събираха златото на англичаните.
На борда се появи и техния капитан.Кука вместо ръка,черни дрехи и шапка на главата му го отличаваха от останалите.Бе среден на височина,но пък бе много як.
–Оставете един!Нека има кой да разказва за подвизите на капитан Блек и неговия кораб Морско Зло!
––––––––––––––––––
Край първа част.Следва продължение…

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2004 23:26

Добре, добре, още от началото те грабва, а ако описваш мако по-подробно битките ще е супер.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2004 23:30

Подвизите ми срещу французите не се споменават,но разказа грабва :wink: Продължавай!Чакаме продължение!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2004 23:49

Ся ше напиша корабите и тяхния екипаж(за мое улеснение):
Английски кораби:
Одисей –>
Кирил Велики – идва от българско потекло,добър и атлетичен

Лагуна(така го кръстих щото няма дадено име) –>
Лорд Уйлмор – капитан,строг,едър,владее бойни изкуства и е добър с шпагата
Джони – моряк с къса кестенява коса,сини очи,висок и силен,приятел на Блек

Френски кораби:
Жана Д’Арк –>
Луис де Савона – капитан,висок,дъга черна коса,която носи на плитка,добър е с мускета и шпагата, дълбоко уважаван в Франция и Европа
Холандски кораби:
Рок –>
Келог – капитан,никога не ползва мискет,за това пък е страхотен с шпагата,тайнствен в началото

Пиратски кораби:
Черната Перла –>
Джак Спароу – капитан,добър,дълга коса,черни обръчи около очите
Дерек Черното Острие – помощник–капитан на Джак,има чувство за хумор
Марк – идиот ( :lol: )

Морско Зло –>
Блек – капитан,губи дясната си ръка в битка,за това вместо нея има кука,зъл по рождение,не много висок,як,гологлав,винаги с черно,мрази французите
Каладрон Калалуей Лукавия – помощник–капитан на Блек,слаб,едно око,няма равен в командването,остригана черна коса,зъл
Персонажи без кораб:
Резидент – корабокрушенец

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 04 Мар 2004 06:47

OKi togava-Iskam da sum na 4eрната перла и да съм едно такова пиратче много мъдро обаче и капитана да ме пита тайно какво да прави.А аз съм си чистач и подобни.ТАка добре ли е а?

ИМЕ-LONGSHANKS Джо-40 годишен,гола глава,подъл,помагащ,безстрашен,умен убил един от най-великите пирати на всички времена

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Мар 2004 07:40

Ха,ще нериташ френски задници някой друг път! :wink: Не и докато Луис де Савона е на борда на гордата "Жана Д'Арк".Гардиън,брато,много ме изкефи.Малко описание в битките и не ми се мисли колко добро ще се получи! :wink:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 04 Мар 2004 11:24

high_till_i_die сори ама и тва не може.Ако искаш можеш да бъдеш помощник на Луис Де Савона...Виж там дето писах корабите,виж къде можеш да се наместиш.Можеш да си на Одисей,Лагуна,Жана Д’Арк,пък може и да си някъв без кораб( :D )

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Мар 2004 12:36

Хех само по трима души на кораб ли даваш, без НПС-тата де?

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Мар 2004 13:20

Аз ше съм Велик персонаж- Дебел,грозен,мършав,тъп,едноок,еднокрак,сакат,смотан,който смърди на лайна и никига не се къпе пират който се бие само с една вилица щото не знае как се стреля и все хваща меча за острието.Той плува с един малък,разбрицан ,който едва се държи на водата сал и се бие с пиратите за храна. 8) 8) 8) :D :shock: т'ва е!...........А да и е по народност Мангал :wink: И името ми ще е Педерасчо Наденицата( разрешавам да ми го смените по ваш вкус.........)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Мар 2004 13:42

:lol: :lol: :lol: интересен персонаж :lol: :lol: :lol:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Мар 2004 14:08

MM13_666 написа:
:lol: :lol: :lol: интересен персонаж :lol: :lol: :lol:

Щом казваш. :lol: Най-"великия" ми "подвиг" ще ,че съм си плувал около сала ,един кораб е минавал и ме е отнесъл( нещо като муха размазана на предното стъкло на лека кола:) ,а аз не стига ,че съм оживял но и съм им откраднал "наденицата" :? :lol: :shock:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com