Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Апр 2004 15:26

high_till_i_die написа:
Те не са виновни просто трябва да са на ти с модата.А простата мода е да правиш секс колкото се може по бързо и като го направиш ще си по Коол.Това до преди беше само при нас момчетата но сега и при момичетата.Жалко.
За богаташите които си имат всичко от баща,майка.Ти казваш че те дразнят.НЕ се дразни те вече са мъртви.Мъртви са защото няма я при тях тази тръпка в живота.Те не могат да се зарадват на нищо защото имат всичко.Като са млади те не правят нищо друго освен да ходят по купони и да пият.Когато станат на 35 те вече са здухани,живеят нормалния богаташки живот.

За модата съм съгласна, защото мисля,че те просто не могат да се ценят. А маркетинга е велико нещо, само налага диктатури. Представете си, какво става в главата на едно 15-16-17-18 годишно момиче, което няма самоувереност, все още не е вкусило нищо от живота, няма принципи, дори не може да се оцени, защото все още не се познава. А иска да бъде интересна, център на внимание и пр. Най-лесният начин: следвай посланията от рекламите! И това момиченце естествено го прави! (хех, говоря като бабичка!А съм в горепосочената обсъждана възрастова група)

А колкото до богаташчетата - живея в Люлин, на квартира и определено не ги харесвам! Поне българските, защото в България липсва всякаква бизнес-етика!

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com