high_till_i_die написа:
Те не са виновни просто трябва да са на ти с модата.А простата мода е да правиш секс колкото се може по бързо и като го направиш ще си по Коол.Това до преди беше само при нас момчетата но сега и при момичетата.Жалко.
За богаташите които си имат всичко от баща,майка.Ти казваш че те дразнят.НЕ се дразни те вече са мъртви.Мъртви са защото няма я при тях тази тръпка в живота.Те не могат да се зарадват на нищо защото имат всичко.Като са млади те не правят нищо друго освен да ходят по купони и да пият.Когато станат на 35 те вече са здухани,живеят нормалния богаташки живот.
За модата съм съгласна, защото мисля,че те просто не могат да се ценят. А маркетинга е велико нещо, само налага диктатури. Представете си, какво става в главата на едно 15-16-17-18 годишно момиче, което няма самоувереност, все още не е вкусило нищо от живота, няма принципи, дори не може да се оцени, защото все още не се познава. А иска да бъде интересна, център на внимание и пр. Най-лесният начин: следвай посланията от рекламите! И това момиченце естествено го прави! (хех, говоря като бабичка!А съм в горепосочената обсъждана възрастова група)
А колкото до богаташчетата - живея в Люлин, на квартира и определено не ги харесвам! Поне българските, защото в България липсва всякаква бизнес-етика!