01 Юли 2002 17:14 Мнения: 496 Местоположение: София
В момента играе: Много и все различни неща :)
Заглавие:
Публикувано на: 18 Мар 2004 12:48
Mnogo hubav razkaz. Hubavo e izpipan. Imam samo edna dreeeeeeeeeeeeebna zabelegka:
DA NE SI RESHIL DA NAA OSLEPISH TUKA. K'VO E TOVA GALTO. Q dai neshto ne tolkova drazneshto.
___________________________________ "Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва.", Конфуций "Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
NoName
12 Яну 2002 11:09 Мнения: 976 Местоположение: Пловдив
В момента играе: Белот ...
Заглавие:
Публикувано на: 18 Мар 2004 14:06
NoName написа:
Samo edno ne razbrax , zasto razkaza se kazva (Най-гадната и болезнена за мене тема с един разказ.) ....... Ebaxti zaglavieto be , kvo da ne mi kazete 4e lubovta e nai-boleznenoto i gadno nesto , neeeeeeeee ne sam saglasen s tova . Lubovta e nai-xubavoto i krasivo nesto .
Bix iskal , avtora da mi otgovri na vaprosa ......
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
Страхотно е. Хареса ми. А това , че всеки сънува Любовта като идеала му за жена е изключително правилно. Макар често хората да отричат , че имат идеал , че са идеалисти , и че търсят във всяко момиче/жена идеала си , всеки има идеал и го преследва.
___________________________________ Ако можеш да бъдеш орел, защо ти е да си пръв сред гаргите?
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения