Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

харесва ли ви

да    48%  48%  [ 36 ]
 по тъпо не можеше и да бъде    21%  21%  [ 16 ]
 малко измислено но е перфектно иначе    19%  19%  [ 14 ]
 добър замисъл лошо изпълнение    12%  12%  [ 9 ]
Общо гласове : 75
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 13 Яну 2004 18:05

КАто се върна от даскало познайте какво ште четете ОШте един ден от живота нннааааа ИВоооооо :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Яну 2004 18:19

high_till_i_die написа:
Значи значи наистина добре става но едната част дето TEQUILA я написа малко сукс нито съдя или нешто подобно то и мойта не е чак толкова добра. :wink: :wink: :wink:

High_voltage мога да ти го преведа ето го отдолу

If I die, may the sky turn forever grey,
Neglect the moon of a light, turn the sun beige
May the Lord open up every grave,
Every prophet that was slayed
May they roam the earth for thousands days,
Give 'em a body of a slave...

Ако умра,Нека небето да се превърне сиво за винаги
Пренебрегни луната на светлината,превърни слънцето в цвят на неизбелен плат
Нека Лорда да отвори всеки гроб
Всеки пророк който е бил убит
Нека те блуждаятземята за хиляди дни
Дай им тялото на слуга

Ако е а????
Скоро ште напиша оште един ден ама готин многооо готин.Харесва ли ви моето писане без да броим правописните грешки.Мога и на английски да го поткарам ама няма да е толкова интрестинг.
съжалявам че не ви е харесало аз си падам малко изрод

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Яну 2004 22:20

high_till_i_die написа:
а и ас така се неарвирам трудих се половин час и ти се труди лорд леголас и никои не ни зачита труда
аре пишете вееееееееее :cry: :cry: :cry:

Еми честно казано и пукната пара не давам за вашият труд :lol:
Не ми се пише а със толкова много грешки то не ми се и чете.
Благодаря за вниманието дано няма много обидени хора :lol:

http://www.manga-kun.com
http://www.Captain-Tsubasa.hit.bg
"The Great Man Is He That Does Not Lose His Child's Heart"

Профил ICQ Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 14 Яну 2004 03:09

Ас съм ти обиден.Какво толкова не те кефи лично твое мнение.
Като не ти пука се скрий някаде.ДАно не съм те убидил.ГОЛЕМА работа много грешки

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 14 Яну 2004 17:53

ДА го продалжавм ли този текст или да почвам друго нешто.НЕшто много бавно а пък и вече май никои не го кефи или пък ште кажете че копирам от фреш_ със нейниа текст а??????

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Яну 2004 18:36

И мен ме кефи :)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 15 Яну 2004 09:16

На следващиа ден му беше по добре защото знаеше че пак ще счупи канчето на Мишо.
НА третиа еташ го чакаше Коста както обичаино и му каза:
-ЕЕЕиии ако знаеш вчера какъв адобе свалих само ни трябва снимка на МИшо и по цялото училище ще залепим негови снимки много готино нали-каза Коста
-Егати кефа хаиде още днеска да му вземем снимка както е със посинено око-каза Иван и истича до 7 еташ за фотоапаратът си.Той имаше дигитален и щеше да стане много бързо и хубаво.
-Оки-отговори Коста.Те вече се бяха запътили за училище когато Иван видя Мишо да държи ръката на Викки.
Иван побесня и се затича към тях.
-Ей пе*****-извика Иван. Мишо се обърна моменталически и се запъти към него със зверски поглед.Във същиа момент Коста искрещя
-Иво внимавай тоя има бокс във ръката си.Иво не се уплаши а само му каза да млъкне.Мишо наближи и замахна със ръка и
Бааааааам Иван падна на земята Мишо клекна и тръгна да го одря пак но Коста му скочи и го повали.
Иво стана и наби здрав десен шут(той тренираше във отбола по футбол и имаше крак като гюле)във задните части на Мишо.Бутна Коста и взе бокса на зубара.
-Остави гоооо-се чу женски глас от дясно.Иван погледна и видя че Викки плачеше той остави Мишо,стана и дръпна Коста със него.
-Ето ти го тоя копе**** зубар исцяло твой.Вики истича до Мишо и го гушна.
ЦЕлиа ден на Иван беше ужасен освен вруштането на контролните по литература.Той имаше 4 а зубара беше оплескал темата и имаше 3:50.Иван се искефи много.Тогава госпожата им саобщи че от Златни пясаци ще идва момиче да учи във техниа клас.Тогава Иван испадна във екстаз ,какви ще е бесна и яака тази новата си мислеше той.
Със Коста взеха една малка снимка на Мишо зле посинен и забравиха че имат още два часа.
КАто скеча беше готов Мишо беше на хавлиено парти при Маикъл Джексън със още нйаколко деца.
Беше вече осем и Иван требваше да си хварчи до тях.Той яде и си отиде във стаяата той не ми цукаше за Вики цяла нощ стоя във нета и се разхождаше във форуми игри свалки зьапознанства.................

Значи текила не казвам 4е не ми харесва но просто малко със презервативите преувеличи иначе много готин замисал :twisted: :twisted: :twisted: :arrow:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Яну 2004 14:51

Хаха много яко :)
Сега съм на урок и като се върна ще напиша продължението :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Яну 2004 16:49

Lord_Legolas написа:
Хаха много яко :)
Сега съм на урок и като се върна ще напиша продължението :)

Аве ако сте съгласни дайте и аз да напиша неква част?Измислил съм го доста брутално!Ама аре ще изчакам лорда!А тва с побоя беше брутално!Абе давате ли да попрекаля с гето сцените и жаргона ж моята част?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Яну 2004 17:39

Ииииии даеба ........... Бях го написал почти целия и бездаискам дадох back и ми се истри всичко .......... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :x :x :x :evil:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 16 Яну 2004 09:11

Оки ама само да няма някой умрял или със опасност от живота или изнасилване и такива :wink: :wink: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :idea: :idea: :idea: :?: :?: :?: :?: :!: :!: :!: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :roll: :roll: :wink: :wink: :cry: :cry: :oops: :oops: :P :P :x :x :x :shock: :shock: :shock: :? :? 8) 8) :lol: :lol: :o :o :( :( :) :) :) :D :D :D :D :D :mrgreen:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Яну 2004 18:25

аре бе няма ли да има прдължение :( :(

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Яну 2004 19:28

На другата сутрин Иван се събуди с единствената мисъл да вкара един на Мишо,с лоста който беше намерил в тях,докато Вики не гледаше.Излезе да ходи на даскало,и гледа на неговия етаж нов графи върху вратата на асансьора.Слезе да вземе Коста.
-Как е браточка?
-Братле вчера врътнах Макс Пейн 2 за трети път тая седмица!
-Еми браво!
-Аре надолу.
-Аре.
Като слизаха той показа на Коста металната си пребивачка.
-Брато с тва можеш да му направиш нещо повече от счупване на очилата!Вземи да внимаваш!
-Нема страшно!Ама така съм му набрал на тоя че лошо ще го дъвче!
Стигнаха до даскало и Иван видя новата от Златни пясъци.Бая беше готина!И тогава стана нещо лошо.Мишо се приближи до нея(Вики още не беше дошла на училище)и започна да и гука на ухото.Дойде Ицо и каза:
-Братлета тоя бая я сваля.Говори и нещо за хубавата и коса и очите и!Ако Вики беше тука щеше да го отреже по най-бруталния начин!
На Иван повече не му и трябваше!Извади лоста и тръгна към Мишо,а Ицо като видя металното животно се уплаши и тръгна да го спира.Прекалено късно обаче.
-К****еееееее!
Мишо се обърна за да отнесе най-лошата тупалка в корема от лоста.Преви се на две.Иван го срита в задника за да падне,а после му вкара три по леки удара с лоста в гърба.А за финал хвана новата и и вкара език пред целия двор и пред зачервените очи на пребития Мишо.Иван усети че на нея и хареса,понеже когато я пусна тя му се усмихна.И тогава стана нещо неочаквано.Оказа се че брата на Мишо е дошъл да се разправя с Иван след като зубъра му се бил оплакал.Със закъсняла реакция той нападна Иво в гръб.Удари му силен прав в тила от което Иво падна.Ицо и Коста скочиха на големия,повалиха го с премерени тупалки и почнаха да го ритат както е легнал заедно със вече станалия Иван.Спряха след една серия от поне десет ритника от всеки.Двамата повалени братя бяха жалка гледка.Иво каза:
-Другия път така ше ви нашокаме репите че и тва ще ви се види малко.
Обърна се със задоволство и видя Вики точно пред себе си.Тя плувнала в сълзи му удари шамар.Иво се разкрещя:
-Ти знаеш ли как тоя очилат п***л се сваляше с е онова момиче!
-Лъжец!-писна Вики
-Остави я брато тя няма да ти повярва.-каза Коста-Ела да запалим по една цигара да разпуснеш.Тамън остават 10 минути до началото на часа.
В първия час имаха музика при една много сдухана госпожа.Иван реши да си го изкара на нея.Извади си цигарите и лоста на първия чин,започна да чете новата ПЦ Мания и да си говори по мобилния.Когато госпожата му правеше забележка той я псуваше и тя млъкваше.По късно през деня разбра една доста щастлива новина.Вики тамън влизала в двора когато той се целувал с новата(която през целия ден го гледаше полу-скрищно)и явно се бе изнервила от този факт,поне според приятелката й Цвети.Иван бе доволен от отмъщението си!На връщане от училище гаврътнаха с Коста и Ицо една бутилка от новата водка "Тhe Spirit of Mary-Jane" и се върна в тях да мине некоя и друга мисия на "CS:Condition Zero"(беше си я свалил вчера)и си легна доволен.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Яну 2004 19:37

мнооооооооооогооооо ме кефи :) еее брао това беше най-яката част :)

СЛЕДВАЩАТА Е ЗА МЕН ПЛССССССССССС

ще я напиша утре!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Яну 2004 20:10

и така нека и аз се разпи6а:

Както всяка сутрин Иван бе6е събуден от майка си и последва една голяма прозявка.Отиде в банята там се избръсна,закуси и тругна към 3тия етац където го 4ака6е Коста.Двамата тръгнаха но нямаха и на представа какво ги о4аква6е.По пътя не говори6а много понеже бе6е мн студено.Стигнаха в у4или6те и Иван извади кутията с цигари (давидоф) и си запали една.Дойде 1 мом4е което той бе6е виждал в у4илище но не познава6е ли4но.Тои му поиска 1 цигара и се заговориха за некви тъпи игри.Тогава пристигна и оня Мишо които май си просе6е боя.Отиде при него и каза на Иван по-добре да не се ебава пове4е с него(било за негово добро).Иван му удари 1 тупалка и си тръгна.1ви час имаха физическо играха баскет в салона.Там Иван ритна Мишо 2-3 пъти "без да иска" , но не се слу4и ни6то особено следва6е 4ас по химия.Мишо бе6е любимец на госпожата и я помоли да изпита Иван.Така Иван полу4и поредната 2ка.В 4аса на класа бе6е ден за дискусий.Днес темата бе6е насилие.Мишо каза на госпожата 4е е бил бит от някакво мом4е и госпожата предложи да отиде при директорката и да й каже за какво става въпрос.Това бе6е на4алото на отмъщението на Мишо.Госпожата ги пусна и те излязаха на двора.Иван и Коста си тръгва6а когато Иван бе6е оцелен от снежна топка тои се обърна и тжа бе6е последното което си спомня.Той се събуди в Пирогов.Там до него стое6е майка му.Тя поиска да бъде оведомена за вси4ко станало в у4ли6те тия дни.Ве4ерта директорката се обди след около 5 мин разговор Иван си мисле6е 4е Ми6о го е изпортил но тя просто искала да разбере да ли Иван е добре.Преди да заспи тои си мисле6е кои може да е напражил това.Досети се за предъпреждението на Ми6о и веднага се сети 4е тои е дал пари на някой да го набие тъй като това не е по силите му.

4акам мнения кажете дали се е полу4ило.

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 17 Яну 2004 02:27

Значи на гамера е йака обаче на Слим бие всичките и мойте и на леголас по брулност и насилие.Уникална
:twisted: :twisted: :twisted: Аз ще напиша една такава сас бруталистика

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Яну 2004 09:39

Супер е на ГаМеРа обаче на слим е върха :) така нека сега и аз да напиша нещо, защото все се опитвам ама някой ме изпреварва :)

На следващия ден Иван реши да отиде на училище. На стълбите нямаше никой. Почака 5мин. Иво и дойде Коста. По пътя обсъждаха кой може да е този п*д*р*с* дето го е ударил. Накрая решиха, че е някой от гимназията. Отидоха в даскалото и Иван отиде при Зубъра и му каза:
- Ей педал само да свърши училище ще видиш какво ще ти се случи! - Каза Иво с умраза на Мишо, а Мишо се направи, че не го чува.
Иван седна до новата. Запознаха се и си поговориха. Тя се указа голяма пичка на име Йоана. Целия ден прекараха заедно говорейки си разни работи. Разбраха се да отидат заедно на кино събота или неделя. След училище Иван изпрати Йо до тях и помоли Коста да разбере дали има някой у Мишо и се разбраха да се чакат в 2:20 пред Мишо.
- Брато какво става имали някой в тоя зубар? - Попита Иво
- Няма - Каза Коста
- Аре тогава влизаме и го пребиваме.
- Да бе! Луд ли си ?
- ДА! - изкрещя Иван
- Добре тогава поне да извикам брат ми и още няколко души - каза Коста
- Добре аре викай го!
След 15мин дойдоха 5 момчето, от който Иво познаваше само брата на Коста! Звънаха на звънеца и Миши излезе петте момчета го хванаха и пребиха, а Иво и Коста гледаха от стълбището на Втория етаж. Иво се прибра много щастлив.................

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Яну 2004 11:48

да ама пи4а се казва иван а ти пи6е6 иво?! дай са аз да попиша малко

И така след поредния бой над Мишо,Иван и Коста стояха в кварталното клуб4е.Бе6е много тишо,няма6е никой понеже те бяха избягали от история.Тогава се появи оня пи4 дето пу6и преди6ната сутрин с тях.Иван се сети 4е Радо(така се казва6е този) го бе6е питал колко 4аса имат в деня който бе6е одарен и му хрумна 4е това може да е мом4ето което го било ударило.Той го попита дали познава оня тъп зубър Мишо той се измъкна с това 4е отново поиска 1 цигара.Съмнения плуваха в съзнанието на Иван.Той бе6е ре6ил да разбере акакво е станало.Радо си тръгна малко притеснен:
-Видяли как се притесни като го попита за Мишо?-попита Коста
-Да, и това много ме озада4ава.Хайде да го проследим.
-Мне имам много отсъствия.
-Добре аз ще отида а ти ме прикрий пред класната.
И така двамата се разделиха.Коста тръгна към училище а Иван по следите на Радо.Така стигна до кафето в което бе6е най-4есто посещавано от учениците.Там Иван видя как двама от най-добрите приятели на Мишо стоят на една маса с Радо.Те го видяха как ги гледа от вън и единия се извика:
-Дръжте го!
Така Иван тръгна да бяга към училище.Той тичешком влезе в класната стая много задъхан.Госпожата каза:
-А,ето го и болния!-и погледна към Иван и после към Коста
Иван почна да обяснява как му било станало по-добре.Госпожата му позволи да седне.Той седна до Йо.Тя го погледна и попита какво се е случило той не пожела да й разкаже.Към края на часа метна 1 бележка на Коста на която пишеше:

Леле майката съм му ебал на оня цайс Мишо.Разбрах кой е бил.Като излиза госпожата хвани Мишо.Ще го заведе ме в кенефа за шокова терапия :D

Така и стана Мишо се озова в кенефа приклещен от двамата доста по-едри от него(Иван и Коста).Те разбраха само 4е той им е дал пари да го прибият. Така Иван бе6е принуден да отмъщава и на Радо и другите двама боклуци.

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 18 Яну 2004 00:07

Значи става много напечено и гангстерско аз продалжавам.

-Значи ще даваш пари да ме бият а ти малка мишка нещастна-му каза Иван
-Я не ми се дръвчи че сега ще им се обада както съм бесен за Йоана-нагазарен каза мишо
Ти ли бе педерас-каза Коста когато чу звуци идващи от коридора те звучаха като приателчетата на Мишо
-Тука-извика Мишо но Коста му запуши остата.Те със Иван замръзнаха.
-Абе къде е тайа въшка Мишо ако не да де парите ще го строша-чу се глас
Точно във същиа момент Мишо избута Коста(със всички сили който имаше)и излезе през вратата.
А ето го каза те а ето ги и тиа двамата-искрещяха бандата
-БЕеееегай-каза Коста и двамата исхварчаха
-Давай парите-казаха те на Мишо
-След като ги видя ревящи готови за пирогов-каза Мишо
-Оки-казаха те и трагнаха да ги гонят
Иво и Коста вече бяха във блока им и си говореха откаде да сабират хора
-Ами брат ми и приателите му нали ги знааеш-каза Коста
-Не знам ама Ицо мисля че и той има много изжестен брат във гимназиата
И двамате се бяха смутили когато изведнаш някой почука на вратата беше този така наречен приател на Мишо.
-кво ще правим сега-попита Коста
-Ами айде през терасата нали сме на третия еташ-кза Иво
-Аиде тръгваме-каза Коста
Те скочиха обаче не очакваха че ще има човек и там.Иво го ритна а той искрещя
-Тукаа саааа.Те тръгнаха да бягат към гимназиата за брата на Коста,но те ги настигаха.
Беше голямо междучасие и те го намериха бързо
-Дидо ела да помагаш че шестима искат да ни биат-каза Коста
-Ебах ги и педерасите каде са-каза Дидо
-еми ето там зад ъгъла чакат да свърши голямото-каза Иво
-САмо да викна приателите една минута и съм се върнал-каза Дидо
Едната минута се стори един час на двамата нагазили във лука приатели
Дидо се върна със приателчетата и със малко вериги и щанги от една кола
Те се запътиха но видяха нещо което не очакваха там.Гаднярите не бяха само чакали да свърши голямото ами бяха сабирали хора.Там имаше около десет човека
-Еи педераси гадни идвайте тука веее-извикаха групата на Иво
Тиа бяха здрави копелета обаче наше знаеха как да се биат.ю
Баааааам един падна по гръби Иво и Коста почнаха да го ритат но тогава се чуха здрави спирачки на кола
бяха хора от друга гимназиа които трабваше да помогнат на хората на Мишо
-Еба си векааа много станаха бегайте-каза Коста
ТЕ избягаха и като се скриха във мазето на училището те осазнаха че Иво липсва
ТЕ барзо се варнаха на мястото на побоя но всичко каквото беше останало беше няколко щанги и бокса и Иво лежащ на площатката
-Ивоооооо Ивооооо добре ли си-Извика Коста
-а-а-а-х-х-х-х-ъ-ъ-ъ-х-х-х-х-каза Иво сас разреван глас
Той стана и каза
-Тиа ми ебаха века трябват ми още хора и ще ги разбием.ЗА щастие на Иво той нямаше синини по главата и нямаше нищо да обяснява на неговите.
Когато се прибра го посрещтна лице което той най-малко очакваше беше лицето на единствениа и любим негов брат
-Кво става брато ела във стаята да ти кажа нещо-каза Иво
Той му разказа за цялата случка.
Брат му побесня и каза че може да докара половината подделение за да ги утрепат.
-Абе трябват ни само още около шест човека-каза Иво
-Ок ас сега отивам във клуба айде утре преди училище ще се видим за да се разберем за боя ок-каза Брат му
-оки-отговори Иван и се запъти към компа.До два часа той ходеше във сайтове със источни бойни искуства.ю
Тогава си легна защото искаше да е свеш за утре

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Яну 2004 13:59

Малииииии мноо яко става :)

довечера ще се разпиша пак :Р

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение