Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 20 Юни 2003 20:14

Много се радвам че се появи пруте или иначе казано
- Господарю на Демоните идваш в точния момент и на точното място , имам мисия за теб . Искам да изкормиш разказа на оня драскач Evil !!! :P :P
Радвам се че даде що годе добра оценка на първата ми драсканица . Забележките ти са съвсем уснователни . Много ми се искаше да направява нещо огромно ама май има още кво да се изкусураява ! Относо боиното поле не си прав аз много точно казах " Плато глатко като езеро и голямо като море " , съгласисе че морето не е два на два !
- О братко по мрак доиде мигът да се включим в жестоката битка , нека моя гръб да е опора за теб нека моя щит да е покрив за теб и нека моита брадва е живот за теб !
Надявам се да се появиш за последната част !
RIP имаи още малко търпение скоро ще пристигнеш с гръм и трясък !

Заглавие:
Публикувано на: 20 Юни 2003 20:40

Извинявай за "полянката" , нещо не съм го прочел правилно . Между другото не си драскач .... А и кога ще пускаш следващата част ?
Не се коси - ще им нашокаме канчетата на лошите , опс - добрите .

Заглавие:
Публикувано на: 20 Юни 2003 22:13

Моля имаите търпение последната част има да се изглажда малко , такаче най-вероятно ще бъде пусната в събота !

На вскичи които ме подкрепиха благодаря , а и още нещо моля всички които посетят темата да я оценят по шестобалната система . Това последното е много важно за мен зада знам дали да пусна още два разработени от мен разкази !

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Юни 2003 09:13

Взимаш 6 от раз, поне за мен е така/впрочем ме се съмнявам, че и при другите/.Това, което си написъл досега е достатъчно, за да ме убеди в майсторството ти/няма по-добра дума, не че се мазня/. От как съм в този форум-май година стана-ти, TUO, Vortex Nomad и още неколцина/за тях няма 5мин. за реклама :wink: / изпъквате като много добри повествователи.Това е, по-просто не мога да го кажа. :D

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Юни 2003 11:29

Давам оценка 5 или може би 4 и половина.Не,че не ми харесва,но просто разказа не е перфектен.Това не пречи да го продължиш де

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 22 Юни 2003 22:31

Evil какво стана с разказа? Кога ще пускаш следващата част , че нещо ми доскуча тук. Пробвам се и аз да напиша , ама не върви добре . Мисля , че ще зарадваш доста хора с новата "месомелачка " .
Така че - ДЕРЗАЙ !

П.П. Искам да ги размажем ония вмирисани хвърчащи гадини ангелите.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Юни 2003 11:49

ами според мен 5,50
атмосферата е хубава както и описанието на битките,реакциите на героите.
Но сложи и някой други антични животни не използвай само тея от heroes или пък използвай всичките гадини харпиите елементалите и титаните са едни от любимите ми персонажи.
Може да има състезание между доброто и лошото в намиране на древни артефакти който да отключат страховите AZURE DRAGON-и който да помогнат в финалната битка-1000 кръв и 500 damage ако не се лъжа.
Може някой от героите да стане предател или да убият някой добър и той да стане undead.
Естесвено ако ти искаш.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Юни 2003 13:06

- Johnny Riko – извика Paradox - драконите бягат !
- Дамм – отбеляза със задоволство Главнокомандващия на Раиксата армия – всичко става както предполагах . Време е верни ми Лорде на архангелите да се включиш в битката и да донесеш победа на наща изтерзана воиска
- С удоволствие – и след тези думи Paradox се обърна към подчинените си – Другари доиде мигът на разплатата , биите се както никога досега и победата ще е наша . В АТАКААААА !
Боиното поле окървавено и заляно от огън и стрели сега се разтресе под гневът на Архангелите . В един миг сякаш всичко спря всички гледаха хилядите ангели които пристигаха готови да сят смърт и разруха в Адовите редици !
- Вестителю на небесния огън изпълни мисията и унищожи стрелците им ! Искам главата на Saruman на тепсия ! Нека това бъде една решителна победа в битката за тази воина – изрече безчувствено Evil !
- Както заповядате Господарю – отговори Piven изпълнен със наслада от престоящия двубои !
Стрелците на доброто изипваха моща си по боиното поле , като изтрелваха смърт след смърт от своите тетива ! Изведнъж зад гърбът им се появи черен облаг които се преближаваше с демонична скорост .
- Saruman – докладва един шаршутър със златен лък ( доказателство за чинът му на генерал )- драконите ни нападат в гръб !!!
- Милостиви боже !!! Бързо подгответе отб…….
Недовършил изречението си Лорда на Стелците бе повален от крилото на един дракон които се презими точно до него . В редиците на доброто настъпи пълно объркаване . Драконите съсродоточили цялата си мощ към главнокомандващия на шаршутърите и горските стрелци не позволяваха никаква помощ да стигне до него !
- Е Saruman пак се срещаме но сега за разлика отпреди 200 години аз съм в по-изгодно положение – Вестителя на небесния огън погледна със светнали от омраза очи към стрелеца и продължи – Сега ще отмъстя за падналите ми братя , ЗАЩИТАВАИ СЕ !!!!
Piven изdигна горящия си меч и със зловеща сила замахна към Saruman . В последния момент един стрелец които стоеше на близо скочи и изблъска Лорда на стрелците като пое удърът и бе почти расечен на две . Кръв оплиска тялото на Saruman но тои нямаше време да усмисли станалото защото нов жесток удър от страна на Piven го връхлетя . Воина едвам усмя да отблъсне удърът със своя лък и бързо контра атакува със камата си , тя се заби със глух звук във раката на Piven . Очите на Вестителя се изпълниха още повече със свирепа омраза .
- Времето ти свърши на този свят сега е време да посетиш пъкала ! – Изрече хладно Господарят на драконите и змахна със меча си !
Ударат бе насочен право към гърдите на Срелеца които от своя срана се опита да се защити със лъкът си но тои се оказа не достатачно здрав и се строши . Мечът на Piven се впи дълбоко в гърдите на Saruman и от там бликна топла струя кръв ! Всичко на боиното поле се растресе , светъл лъч се издигна над тялото на мъртвия герои и се заби в тъмните облаци над него уповестяваики за смърта на Saruman Лорд на шаршутъри и горските стрелци .
- ХАХАХАХАХАХАХАХАХА – смразаващия смях на Piven се разля по боиното поле ! – Главата ти ще краси входа на замака ми за вечни времена . ДРАКОНИ ИЗБИИТЕ ТЕЗИ НЕЩАСНИЦИ НЕ ИСКАМ НЙКОИ ОТ ТЯХ ДА СЕ ПРИБЕРЕ В РАСИКАТА СИ ОБИТЕЛ !!!
-Johnny Riko нападнаха стрелците ни и търпим тешки загуби – в очите на Paradox се четеше тревога и още нещо нещо което само един архангел можеше да разбере !
- Какво има Paradox какво те тревожи ние печелим битката !
- Saruman е паднал под мечът на Piven , този демон ще си плати за стореното заклевам се в бесмъртната си душа ! Позволи ми да нападна тези изчадия на мрака !
- Нападниги и ги избии до крак – и след карата палза Главнокомандващия на Раиската армия добави – но остави дест хиляди архангела на предната линия зада не губим преднината си !
На предната линия Residen и Вортекс се бяха вкопчили в кървава битка със силите на доброто които бавно ги поглъщаха и отрязваха пътят им за бягство !
- Вортекс виж голяма част от архангелите се одръпва към стрелците си ! – каза Господаря на троловете и орките и се загледа в стрелците на доброто – О ДЕМОНЕ !!!! Драконите не са ни напуснали виж те са там и се бият !!!
Вотрекс проследи погледа на Resident и се изпълни с надежда за победа . Но поредната мощана атака на джуджетата го върна обратно на боиното поле и помрачи искрицата надежда . Той вече знаеше че победата е невъзможна !
- Johnny Riko битката е почти спечелена – докладва Mike – воините на мрака са обградени в центара на платото и немогат да се измъкнат от там !
- Благодаря ти Лорде – отговори Главнокомандващия на Раиските сили – А сега се върни и продължи настаплението !
Mike изчезна окъпан в светлина и остави Johnny Riko да наблюдава битката на спокоиствие . Но това спокоиствие не бе за дълго защото на около двеста метра зад един хълм се показа черната коница предвождана от Evil . Личната гвардия на Johnny Riko бързо групира плътен кръг около Главнокомандващия си . Атаката подхранвана от гневът на Evil се вряза в отбраната със такава яросна сакорост че редиците на защитниците се огънаха и раскъсаха . Evil възседнал своя черен жребец съсичаше обезумял и окървавен коник след коник и нищо неможеше да го спре от заветната цел -Johnny Riko . В мигът в които двамата пълководци се съзряха всичко замлъкна и спря . Тези два титана на мрака и светлинта всеки момент щяха да се хвърлят в битка на живот и смърт ! Черни коници и коници на еднорози бяха спряли двобоя помеждуси и бяха оформили кръг около господарите си . Аростен вик раскъса тишината …..
….. Evil лежеше окървавен до трупът на Johnny Riko а от гърдите му стърчеше кристален меч ! Около него във кървава въртелешка се биеха кониците на доброто и злото !

Поради липса на време неможах да завърша разказа ! Изкрено се извинявам че не удържах на думата си ! Писма бомби ще се приемат мое Мрачно величество до 29 юни ! :)

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 24 Юни 2003 09:36

Hey Evil, SmokeyMc'Joint here. Ti si bil malko po-otka4en otkolkoto te misleh. :twisted:

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Юни 2003 10:56

Даммм хубав завършек. :roll: :roll: :roll:
Жалко че не умирам славно в бой(истински-биейки се с скелети и други зомбита)
Та чакаме епилог. :lol:
Ако ще го продължаваш може или paradox да ме resurrect-не или да стана undead.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Юни 2003 13:35

Ko stana bre ??
Narode nito sum omrql nito razkaza shte svurshva !!!!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Юни 2003 20:18

Ами аз :?: :?: :?:

Профил

Аватар
Заглавие: emi t
Публикувано на: 29 Юни 2003 20:45

ti brato,pukna i Razkaza produljava bez tebe, a samo edna popravka za EVIL-pishe se PAUSA A NE PA LZA :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Юни 2003 18:44

еми тогава Evil плийс или архангелите да ме съживят или да се върна като undead

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Юли 2003 21:30

Мракът пред Evil бавно се разнесе , очите му се отвориха и той съзря бял плат над него . Той се опита да стане но зловеща болка го сряза и повали обратно на леглото . Сега изведнъж спомените от битката се врязаха в главата му ! Мрак ,светлина, мечове, коници , кръв , всичко размито и изобразено в гротески форми - Johnny Riko окъпан в светлина с бляснали очи замахваше към него и пак мрак и пак кръв и светлина , всичко се повтаряше многократно и после тишина , Evil паднал на колене а Johnny Riko се приготвя за съкрушителен удар и в мрака изгрява ослепителна светлина , Johnny Riko пада а от врътът му стърчи кост ! Отново непрогледен мрак , някаква сянка , нещо безформено нещо което се приближава ! Evil се опитва да проговори но от гърлото му се изплъзва само зловеща тишина ! Сянката наближава , отново опит за проговаряне и тихо мрънкане “ О смърт спри изчакаи нека довърша започнотото след това вземи мрачната ми душа ! “ следва отговор отговор на същество преживяло много смърт и битки “ Здравеи Evil , не си прав не смърта а господаря на смърта се приближава !” . От мрака се показва бяла колесница цялата от кости , теглена от четири мъртви коня , а на нея се носи RIP хванал в дясната си ръка обрисуван в демонични сцени скиптър ! Погледът бавно помръква и всичко загасва и умира !
Сега Evil отново отвори очи но този път не бързаше да се изправи а бавно се обърна настрани опитваики се да преодолее чувството за нечие присъствие . Но в стаята наистина имаше някой и погледът му бе втренчен в ранения герои !
- Добре дошъл отново при живите – проговори RIP – Как се чустваш ?
- Като прегазен от легион бехемоти ! А ти ? Дявол те взел къде беше и къде подялолите се намирам ?!
- Добре съм – отговори повелителя на смърта – Нали ми възложихте да събера още армия е това и направих но се позабавих защото имаше много трупове ! Ако знаеш само колко са воювали хората докато ние сме си висяли в ада ! Събрах достатачно армия да разгромим и самия Рай !!

- Paradox , Paradox обкръжени сме и неможем да си пробием път до останалата армия . Хиляди зомбита и скелети продължават да се стичат към нас . Няма да издържим дълго , драконите им правят положението ни още по-тежко - изкрещя Mike – Бързо извикаи всички ангели и архангели да ни помогнат !
- Съжалявам Mike немога , всичките ми архангели се сръжават да задържът фронта зада не ни оцепят пътя ! Ще трябва да се справяш с това което имаш !
- Ти не ме ли чу бе шибан летящ парцал !!! Обкръжени сме , хората ми мрът като пилци а хиляди вражески воиници ни обкръжават ! Кое в моите думи не ти е ясно ???
- Казахти вече нищо не мога да направя , тези архангели ми трябват зада задържа фронта – отговори изнервено Paradox .
- Проклинам те теб и твоите архангели дано се изпържете в пъка………
Мike гледаше с празен поглед изникналата през шията му кост . Бавно формите се разляха удължиха и потънаха в мрак . RIP бавно изтегли скиптара си и почисти демоничните сцени в центъра от кръвта ! Окървавеното тяло на Mike се свлече на земята и замря .
- А сега чада на задгробния живот смажете тези “ Свети “ нещасници . Нека смърта пирува над боиното поле ! – RIP погледна още веднъж към тялото на героя и продължи да сее мор сред редиците на Доброто .

Evil се бе възкачил на своя черен кон и гледаше със наслада кървавата схватка на бойното поле .
- Приателю не трябва да ставаш прекалено си слаб – изрече загрижено Вортекс Номад !
- Така или иначе съм мъртав . Въпреки заклинанието на RIP аз умирам ! – пророни мрачно Evil – Защо да пазя силите си следкато съм мъртав ??
- RIP е повелител на смърта а не на живота може да има някои които може да ти помогне ?
- Да и аз знам кой ! Само Denik може да ми помогне но надали ще се съгласи на драго сърце ! – отговори иронично Evil – Не приателю за мен вече няма надежда но поне искам да попадна достоино в пъкала и най-сигурния начин за това е да положа в гроба малко раиски чада ! О повелителю на небесния огън ела при мен !
Само след миг до Evil се призими дракона на Piven . От тялото му се стичаха множество черни струики кръв , но тои пак се бе изправил гордо .
- Здравеи Evil радвам се да те видя жив и здрав и отново сред нас – каза любезно Piven
- Господарю на драконите и аз се радвам да те видя , макар да сгреши че съм жив и още повече че съм здрав ! НО не затова те извиках . Искам да поведеш драконите си към архангелите на Paradox и маговете на Denik ще направиш ли това за мен ?
- Драконите ми са изморени но вярвам че ще имат сили за една последна съкрушителна атака ! Много добре Evil победата ще бъде наша , нека мрака те закриля приателю мой !
- Благодаря ти приателю ! Нека мрака те закриля – отговори Evil и се спусна към последния бастион на раиската армия !

Хода на битката бе вече решен и последните сили на доброто се сражаваха за живота си . Огън и стрели за пореден път покосяваха редиците раиски , мечове и смърт ги сечяха и отнемаха от живота. Във въздуха витаеше чуството на поражение . Четири архангела забелязаха и нападнаха дракона на Piven . Няколко меча се врязаха във шията на черното чудовите и отнеха живота му . Дракона се залюля и се струполи на земята премазваики десетина рицара и коника . Съществото направи последно усилие изправи главата си и запоследен път дъхна смърт срещу няколко рицара и ги свари като раци в тяхната броня , следкоето издъхна тихо ! Piven скочи от гърбът на своя любимец и побеснял съсече няколко коника , следкоето бавно се приближи до мъртвия си другар . В очите му гореше дива ярост и несъразмерна тъга . Сълзи се отрониха от лицето му и паднаха на мъртвата глава .
- Приателю ти ми служи дълго и вярно и смърта ти е непосилно бреме за мен – прошепна тихо Piven – но те всички ще си платят ! Тялото ти ще бъде върнато в твоята крепост и ти ще бъдеш погребан както никое друго същество на тази планета . – след тези думи вестителя на небесния огън се обърна към десетина дракона които се биеха наблизо – Вие десетимата отнесете тялото на верния ми приател до крепоста му.
Няколко черни тела се отделиха от битката и поеха тялото на дракона и леко го понесаха във въздуха сякаш носеха самия живот на планетата !
- PARADOX АКО МЕ ЧУВАШ СТРАХЛИВЕЦО ИЗЛЕ И СЕ СРАЖАВАИ С МЕН !!!! – извика Piven – НЕКА ВИДЯ КОЛКО СТЕ СИЛНИ ВИЕ АРХАНГЕЛИТЕ !!!
Само след миг до вестителя на небесния огън кацна Paradox окъпан в кръв .
- Най-накрая самия господар на драконите – изрече усмихнат Paradox – Сега имам възможност да отмъстя за всички мои братя които загинаха в битка с твоите изчадия .

…………………

Ще бъде продължено !

jointer[killa] ако не ти харесва не чети ! А да много ми харесва как ме коригираш ( ама вземи се научи да пишеш на кирилица че си смешен ) . Много си прост само една грешка си намерил при условие че аз допускам по три на изречение !

JohnnyRiko много ми се иска да те съживя но тогава ще прецакам сюжетната линия ( сори така ти било писано ) !

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 03 Юли 2003 08:12

Е как си знаех , че РИП ще оправи нещата най - накрая . То егати битката стана , де . Но - браво . Хареса ми наистина . Не е загубил епичността на предишните части . Продължавай да пишеш .
А и да питам - със свършека на битката и разказа ли приключва ?
Надявам се да си измислил нещо , с което да удължиш живота му :)

П.П. EviL защо се появяваш тук така непостоянно . Идваш за 2-3 дни , напишеш нещо след това изчезваш за няколко седмици ?

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Юли 2003 11:24

Вортекс радвам се че ти харесва още разказа . Абе така като гледам имам материал за поне още две три части ( със същата големина ) . Не истрорията незавършва със края на битката . А да и RIP нищо не е оправил ( измислил съм грандиозен краи )
Относно липсата дето ме хваща през някво време е щото бачкам и през повечето време ме няма в къщи !

Аре моляте кажи ми че разказа " Пробив " не е свършил и че ще има продължение !

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Юли 2003 10:54

Мда хубаво стана разказчето и ще очаквам с нетърпение продължението.Както каза самият автор нищо още не се знае,просто това е разказ на който можеш да му измислиш доста продължения :D

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com