Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Eto q i wtorata 4ast!
Публикувано на: 21 Мар 2003 19:00

Naj-nakraq e gotowa!Rabotih dosta i se nadqwam da wi haresa!

=============================================

Капитанът се върна на мостика,за да даде необходимите заповеди за акостиране.Скоро можеха да различат къщите на града,който беше поздравен с продължителен рев ная параходната сирена.От кея дадоха сигнал,че параходът трябва да вземе товар и пътници.Намиращите се досега на палубата пътници се появиха,за да се порзвлекат от продължителното скучно плаване.
Не им беше предложена кой зне колко забавна гледка.На пристанището бяха няколко безделници.На парахода бяха натоварени само няколко сандъка и пакета,а броят на пътниците,които се качиха на борда не надхвърляше числото 3.
Единият от тях беше бял,с висока фигура и изключително здраво телесложение.Имаше толкова голяма и тъмна брада,че от лицето му се виждаха само очите,носът и горната част на бузите. На главата му се мъдреше стара шапка от боброва кожа,чийто косми с течение на времето бяха почти изпадали.Облеклото на мъжа се състоеше от панталони и яке от дебел сив ленен плат.В широкия кожен пояс бяха напъхани нож, два револвера и множество малки предмети ,така необходими на един ловец.Освен това той носеше тежка двуцевна пушка ,към чийто приклад бе завързана дълга секира.
След като си плати билета,той хвърли по палубата изпитателен поглед. Добре облечените пътници от каютите,изглежда , не го интересуваха.Тогава погледът му падна върху онези,които бяха прекъснали играта си, за да огледат новопристигналите на борда.Той забеляза M-Tycoon, но погледът му се отмести веднага, като че изобщо не го бе видял.Ала докато оправяше смъкнатите кончови на високите си ботуши,измърмори:
-Ето на!Да ме опушат и изядат заедно с подметките,ако тоя не е Червеният M-Tycoon!Дано не ме познае!
Онзи ,когото той имаше предвид, също се встъписа като го видя той попита тихичко спътниците си:
-Я погледнете оня чернокос юначага!Познавали го някой?
На въпроса му отговориха отрицателно.
-Но аз сигурно съм го виждал някъде,и то при много радостни за мен обстоятелства.Останал ми е някакъв смътен спомен.
-Тогава и той трябва да те познава-обади се някой-Но погледна към нас, без да ни обърне никакво внимание.
-Хмм!Може би все пак ще се сетя.Или още по-добре ще бъде да го попитам как се казва.Щом чуя името му , веднага ще знам как стоят нещата.Да му предложим един дринк!
-Ами ако откаже?
-Мислиш ли?
-Това би било позорна обида,както ви е известно.Онзи ,на когото отхвърлят предложението за дринк,има в тази страна правото да отговори с ножа или револвера си и ако убие противника си,хич никой няма да го е грижа.
-Не ми изглежда човек , който би допуснал да му наложат нещо,което не е по вкуса му.
-Ха!Да се обзаложим ли?
-Да,да, обзаложете се!Който загуби ще черпи по три чаши.
-Нямам нищо против-заяви M-Tycoon .
-И аз също-каза другият.-Но трябва да се предвидят възможности за реванш.Да направим три облога с три дринка.
-С кого?
-Е,първом с чернобрадия, за когото твърдиш че го познаваш,без да знаеш всъщност кой е. После с някой от онези джентълмени зяпащи към брега. Да си изберем онзи юначага, дето изглежда пред другите като великан сред джуджета. И на края е ред на индианецът,който дойде на борда заедно с момчето си.Или те е страх от него?
Силен всеобщ смях беше отговорът на този въпрос,след което M-Tycoon каза презрително:
-Аз ли да се страхувам от тази червенокожа мутра?Ха!Ако става дума за страх, тогава по-скоро виж великана ,срещу когото искаш да ме насъскаш.По дяволите,ама трябва да е страшно як!Но обикновено точно такива гиганти имат най-малко смелост,а и този е облечен толкова изискано,че сигурно е свикнал само с обществото в салоните , но не и с хора като нас.И така,поддържам облога си.По един дринк с всеки от тримата.А сега на работа!
18:50:15 21 Март 2003 г.

=============================================

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Мар 2003 19:16

Браво!!! Възкликна Червения М-Тусооn. Наистина е много яко нямам търпение да прочета по натам какво ще стане.

Профил WWW

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Мар 2003 19:19

Тъпоооооооооооооооооо.............

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 21 Мар 2003 19:45

NEDEIIIII DEEEEEEEEEEEEEE .....zasto ti trqbva6e da sazdava6 oste edna tupa temaaaaaaa zastoooooo.Poredniq tapak si veeee basi

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Мар 2003 00:42

Da naistina dobre se polu4ava no zasega samo na M-Tycoon mu e kef. Naistina ne trqq da se izburzva no puk i ne trqq da e prekaleno mudno. Gledai sledva6tiq put da vkliu4i6 pone 1-2 4oveka. I vse pak mi kaji dali i az 6te u4astvam izob6to.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Мар 2003 16:00

Super qk razkaz kvo iskate!!!!!!!!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Мар 2003 20:05

Brat mi ti si nai dobriq!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Мар 2003 11:06

Съжалявам за закъснението общах да пусна трета част в събота, но съм мноого кофти болен и неможах,но днес или утре ще я имате!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 24 Мар 2003 11:33

Crazy_Hamster,имам чувството,че лъжеш най-подло всички нас.Не те ли е срам?Тази творба не е твоя.Сигурен съм 95%.Ако е така-признай си!Просто я има мудността и стила на класиците.Просто си заменил името на главния герой.Ако творбата беше твоя,досега да си включил много повече от нас.Ако наистина ни лъжеш,то това е ужасно долно и лицемерно.Помисли какво ще ми отговориш!

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Мар 2003 12:02

Нищо няма да кажа по повод на твойте обвинения, но ако беше чел малко повече книги може би щеше и ти да измислиш нещо. Така че заравяй се в книгите и като намериш от коя книга е ми пиши.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Мар 2003 20:24

Ето я и новата част! Ще се постарая в следващата да въведа още нови герои и благодаря за търпението, както казах съм болен.

############################################################

M-Tycoon нареди да напълнята чашите,взе една в ръка,отправи се към чернобрадия и каза:
-Добър ден ,сър!Бих желал да ви предложа тази чаша.Разбира се,считам ви за джентълмен,защото аз пия само с действително благородни хора и се надявам,че ще изпразните чашата за мое здраве!
Гъстата брада на M-Tycoon се разтегли в страни,а после отнове се събра,по което можеше да се заключи,че му по лицето на непознатия премина усмивка на задоволоство.
-Е-отвърна той,склонен съм да ви направя тази услуга,но преди това бих желал да узная кой ми оказва така изненадващо тази чест.
-Съвсем правилно ,сър!Човек трябва да знеа с кого пие.Казвам се M-Tycoon, ако нямате нищо против.А вашето име?
-Името ми е Da_Fix ,ако ви е угодно.И така,за ваше здраве ,M-Tycoon!
Той изпразни чашата си, при което и другите обърнаха своите на един дъх. След това върна чашата на M-Tycoon.
Той се завъртя рязко на токовете си и бързо се отдълечи,като си мърмореше тихо:"Значи наистина e M-Tycoon!Сигурно крои нещо недобро.Ще си държа очите отворени."
M-Tycoon беше спечели първата част от облога,но съвсем не приличаше на победител.Изражениет на лицето му се бе променило,то издаваше,че се беше ядосал. Беше се надяавал, че Da_Fix ще му откаже , и тогава той щеше да го налара да пие чрез заплахи.Ала чернобрадия се бе оказал по-умен.
Това вбеси M-Tycoon, той нареди да напълнат чашите отново и се приближи до своята втора жертва,индианеца.
Заедно с Da_Fix на борда се бяха качили двама индианци, един по-възръстен и един по-млад, който имаше около 15 години. Очебиината прилика в чертите на лицата им издаваше, че са баща и син.Облеклото и въоръжението им бяха дотолокова еднакви, че синът изглеждаше като подмладено копие на бащата.
Индианците се бяха оддръпнали плахо встрани,като че ли се бояха от хората и се бяха облегнали на голяма дървена каса от дебели дъски,чиято височина и ширина бе около човешки бой.Те седяха там,без да обръщат жнимание на нищо, и сега , когато M-Tycoon се приближи до тях, повдигнаха очи едва ,когато той ги заговори:
-Ама че жега днес! Или не мислите така червенокожи момчета,а? В това време,като пийне човек, му става по-добре.На, вземи старче, излей го в гърлото си!
Индианецът не се помръдна, а отвърна на развален английски:
-Не пие.
-Какво,не искаш да пиеш ли-избухна соственикът на червената брада-това се казва дринк,разбра ли,дринк!Отказът на дринк се приема от всеки истински джентълмен,какъвто съм аз, за кръвна обида,на която се отвръща единствено с ножа.Как се казваш?
- Ka3uHoTo -отвърна запитаният спокойно и скромно.
-Към кое племе принадлежижш?
-Тонкава
-Значи си от опитомените червенокожи,които се страхуват от всяка котка, разбра ли,от всяка котка,па , ако щеш от най-малкото котенце! Няма да се церемоня много с тебе. Ще пиеш ли?
-Не пие огнена вода.
Въпреки заплахата на M-Tycoon,тези думи бяха изговорени също така спокойно , както и предишните. Но M-Tycoon замахна и му залепи звучна плесница.
-Ето ти наградата, червенокож страхливецо!-извика той.-Няма да си отмъщавам по друг начин,защото такъв негодник като тебе стои много по-долу от мен.
Веднага щом рижият удари индианеца,ръката на момчето се мушна под одеалото,очевидно за да извади някакво оръжие,а погледът му се прикова в лицето на баща му, за да види какво ще каже или стори той.
Лицето на индианеца така бе променило израза си, че сега човек почти неможеше да го разпознае.Цялата му фигура изглеждаше някак по-голяма, а в очите му пробляскваха мълнии и чертите на лицето му се изпънаха и оживиха от внезапно избликнала вътрешна сила.Но той също така бързо сведе поглед, тялото му се сгърчи и лицето му придоби смирен израз.
-Е, какво ще кажеш?-попита M-Tycoon подигравателно.
- Ka3uHoTo благодари.
-Толкова ли ти хареса шамарът ми ,та ми и благодариш за него? Тогава на ти още един!
Той замахна пак,но удари с ръката си сандъка, на който индианците се бяха облегнали, защото тъкмо в този миг червенокожият светкавично наведе глава. Сандъкът издаде силен кух звук. Но отвътре се дочу най-напред кратко, остро ръмжене и фучене, което бързо премина в див ужасен рев, чиито зловещи звуци сякаш разтърсиха целия параход.
24 Март 2003 г. 20:04:35

############################################################

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Мар 2003 20:25

Toq DarkMajesti ili ne znam tikyv go e qd Crazy_Hamster!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Мар 2003 22:41

Брех, брех, брех - не вярвах 4е скоро ще се се появя в този разказ, още по малко пък още в следващия епизод - мерси мноо Хамстер голяма 4ест е за мене. И тоя епизод ми се стори мноо по-як от другите(Защо ли????). Продължавай в същия дух - много се радвам на такива талантливи хора като тебе. И не го слушай тоя бастун дет каза 4е не си го писал ти - най-малкото по правописните грешки си ли4и 4е не е на някой класик:)(нищо ли4но де)

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Мар 2003 18:02

Следващата част е почти готова, утре ще я имате!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 18 Ное 2004 00:24

ei mom cheta kajete kak da si sloja snimka pod nick

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 18 Ное 2004 11:49

Cristiano^ написа:
ei mom cheta kajete kak da si sloja snimka pod nick

Цитат:
Боже, слушам, слушам и не вярвам на очите си.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com