Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Да има ли ред в "действията"?
Анкетата свършва на 02 Май 2004 22:02

Да    67%  67%  [ 4 ]
 Не    33%  33%  [ 2 ]
Общо гласове : 6
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Medieval 2: Total War
Заглавие:
Публикувано на: 24 Мар 2005 18:28

Нищо, а? ;)
Май май няма да се събираме :D

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 25 Мар 2005 10:19

Ekс...няма да се съберем за оня четвъртък :arsehle:
Хехехех...иначе ще се събираме..не случайно ми викат Тирезий...ПРОРОКА!

8)

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Мар 2005 15:27

Знааам Хами, че нямаше да се събираме вчера, иронията е едно от нещата, които ползвам добре ;)
Виж ми предишните постове в тази тема ;)

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Заглавие:
Публикувано на: 25 Мар 2005 18:42

Очевидно не се събрахме в четвъртъка... Като гледам и в съботата няма да се събираме, така че 99% "проекта" се замразява до след ваканцията... Ако изникне свободно време, ще се обадя... Тук обаче искам да изкажа и едно нещо, което не малко ме дразни... Добре, аз и Екса си казваме кога сме свободни, Хамстера също... Ама останалите мълчат като риби! Дайте ми/ни един график кога сте заети и кога не! Разбира се, той няма да се спазва винаги, но все пак можете да отбележите кога редовно сте заети! Аз например във вторник, четвъртък и събота съм на тренировки и вероятно няма да ми е удобно (макар че в събота може и от по-рано да са тренировките). Това ще е ДОСТА полезна информация! Айде, направете си труда да напишете нещо, така че да знаем за кога да се разбираме и т.н.! А ако трябва вече, ще си правим взаимни отстъпки и т.н.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Мар 2005 19:08

Е аз не съм казвал точно кога съм зает... това е защото общо взето винаги ми е свободно вечерно време и всичко зависи от това дали на мама ще й трябва интернета...
Всяко време е добро време! :D

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 02 Апр 2005 17:20

:bumsem: Не знам дали някой дори е погледнал написаното от теб Рекс :(

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Апр 2005 16:08

А Хамелеоне, МОЯ пост след неговия какво значи според теб? ;)
Освен това беше ясно, че нищо няма да се "възроди" пак, защото ги няма хората... липсва и интереса, иии вобще нищо няма да се получи, нали се сещаш ;)
То и ти си го видял чак сега, така чее недей опява ;)

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Апр 2005 19:43

Ами да ви кажа аз лично не съм се отказал, просто казах да е след ваканцията, понеже през нея ще съм в София (и съм там в момента, в интерес на истината). След ваканцията ще видим, надявам се да стане нещо. Е, пак призовавам останалите, т.е. Рийв и Гард да се обадят, че са живи и по възможност, че ще участват.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Апр 2005 19:54

Йее ама и аз съм в София ;)

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Апр 2005 19:59

Existence написа:
Йее ама и аз съм в София ;)

Амииииии,,,, да не би да си на компа на две крачки от мене? :lol:
Оф, ама аре да не флъдим моята тема, а? Нещо ми е тъпо да го направя...

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Апр 2005 20:02

АЙ СИКТИР! Ами всъщност не съм - всъщност стоиш до мен и киризиш в монитора ми :lol: :lol: :live:

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Апр 2005 22:16

Така, ето първата предложена дата - 18-ти (вторник). Съжалявам, по-рано не мога, защото знаете, "аклиматизация" с даскалото и т.н., па и доста контролни имаме още първата седмица. Събота и неделя пък съм на олимпиади, така че пак няма да мога вечерта да оставам до късно (не искам да съм като зомби на състезанията). Така, 18-ти устройва ли ви? Искам всеки, който види това съобщение, да драсне "да/не" най-малкото!

Така, сега ще поставя един проблем... Както знаете в момента играят 5 човека плюс мен. Това са Гарда, Рийва, Екс, Аз и Хамелеона. Както обаче си поставих едно условие да играем отново, трябва да редуцираме бройката с още един човек (след като Злия се отказа да играе поради негови си причини и съображения, а Ъндайнг не отговаря на ЛС-тата) за да стигна/ем бройката от 4+1. И понеже героят на Хамелеона умря, мисля, че ще е най-добре, а и най-правилно именно него да "изключим" от играта. Хамелеоне, моля те, не се сърди. Просто така се получи - сам виждаш колко трудно е да се съберем повече хора, а... ами героят ти загина все пак! Ако се замислиш, ще видиш сам, че така е най-правилно!

Като оставим настрана този проблем, тези които искат да си сменят героя (Рийв засега е изявил такова желание) да постне новия си герой в тази тема за да го видим и одобрим. Освен това предложения за промени и т.н. могат да се правят до първата ни "сбирка", която засега е запланувана на посочената дата 18-ти.

Хайде, надявам се няма да има проблеми и ще поиграем пак!

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Апр 2005 07:25

Значи, да, тази дата ме устройва.. А и моите събота и неделя са заети.. И понеделника..

А аз може и да пусна нов герой, ако не ме мързи да го доопиша... Щот тоз герой (новия) е от един мой разказ (то и разказа дори не съм довършил) и трябва да има допълнителни подробности, да редуцирам някой "спешъл" умения и т.н. Аре, тфа е от мене! :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Апр 2005 13:36

А аз мога ли да призова за преразглеждане на някои герои? Рекс, говорихме си с теб за кои става дума... Че не ми се нравят хехе ;)
Иначе датата е добра, предполагам няма да съм зает... ако съм... ще съм на мотото "РПГто на последно място" ;) :D Без да се обиждате :)
А то аз трябва да потърся из страниците, че не се сещам героинята ми каква точно беше ;) :D

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 12 Апр 2005 16:26

Най-вероятно няма да съм зает, но ако се появи няква промяна ще съобщя.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Апр 2005 10:01

Ъъъъъммм, Мат, 18-ти е понеделник! :roll: Какво ще означава това в такъв случай?
Колкото до героя ти, може да го смениш, но искам да ти видя новия герой преди да започнем да играем, знаеш как е. Същото се отнася и за Рийв. Ако не успеете да го направите, продължавате със старите герои. Вашите двама герои ще е най-лесно да ги сменим, макар че ако и другите настояват, ще измисля нещо да сменя и тях.

Екс, говори щом искаш! Само че го направи ти, защо всеки път все аз ще трябва да правя гадните работи, а? :x

Също така ви предлагам да си попрочетете малко от разказчето, че да си припомните докъде сме стигнали и какви са ви героите. Същото ще направя и аз, както и ще ви припомня някои други неща като например знаците в края на постовете ми и т.н. Тази вечер ще го направя най-вероятно.

Също така да ви питам какво мислите за героя на Злия? Лично на мен много ми харесва... Искате ли да го оставим в играта под контрола на някой друг (това разбира се, ако и самия Ивъл се съгласи де) или смятате, че ще е по-добре да не утежняваме играта и да го изключим и него и да сме си точно 4+1, както решихме?

Последно - знаете канала #pcm-rpg !!! Искам да се събираме в него и т.н. и да обсъждаме играта, понеже сами виждате, че в темата става прекалено мудно на моменти. Мат, ти оправи ли си мирката?

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Апр 2005 19:11

Понеделника ли?!? Еее... Не знам значи, но почти сигурно е, че ще съм зает.. :? :( За жалост...

А мирката - ми пише, че трябва да се регистрирам.. Кфо да направя сега?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Апр 2005 19:36

Ами аз защо си мислите, че от сума ти време настоявам да кажете какъв ви е графикът? Това за всеки понеделник ли ще се отнася или само за този? В такъв случай 20-ти устройва ли ви?
Друго важно - час? Аз да речем от 8 нататък съм свободен. А вие? Все пак предлагам да е 9 часа, че да има време да се пооправиш като се прибереш от втората смяна и да хапнеш нещо.

Аз днеска най-вероятно ще погледам нещата как бяха, но честно да си призная, може и да не го направя, понеже може да гледам мач. Ще видим.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Апр 2005 22:02

Ето ви линк към темата с РПГ-то, та да не я търсите и вие из страниците на затрупания от флуд раздел:
http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.php?t=24703

Ето още нещо важно да припомним:
MetalGearRex написа:
Знаци, използваните от мен знаци!
:!: - Не сте вие. След този пост ще поствам пак още неща.
:idea: - Пиша от името на неиграещ човек.
:roll: - Ако искате, можете да предприемете нещо по свое усмотрение, без изрично да съм ви подканял за това. При тези ситуации не се следва реда, а се поства свободно. Отново казвам, само по избор!
НОВО!
:?: - караме го по реда ви. Досега вместо това просто не слагах знак. По новия начин всеки мой пост трябва да завършва със знак.

(има една малка промяна в знаците, следвайте тези!)

Така, редът на героите, само в случай, че няма промени по тях, ще е следния:
1. Екс
2. Рийв
3. Гард
4. Мат
Ако има промени на героите обаче може да преразгледаме малко този ред. Тук ще кажа две неща: 1-во Мат сигурен ли си, че искаш да си смениш героя? Този ти ми изглежда достатъчно интересен. Лично не бих искал да го сменяш. Какво ще кажеш просто да го попромениш малко? Например в съображения с 2-ро - по тази схема няма магьосник в групата (като се изключи вампира на Гарда, но той е по-скоро призовател/некромант и като че ли няма толкова "магии"), което не е задължително, но вероятно ще е по-забавно да има и такъв герой. Разбира се, само ако искате вие. Рийв ще си сменя героя, Мат и ти реши какво ще искаш, като пак подчертавам, че този ти герой ми харесва. Екс, ти май си оставаш с крадлата си. Жалко само че няма да го има Злия, че да си гукате двамцата... (ще разделя влюбените птиченца МУАХАХАХАХА :twisted: ) Гард, въпросите ми към твоя герой си остават, мисля, още не си ми отговорил - трябва ли вампирът ти да пие кръв и каква и на какъв интервал от време, как му влияе слънчевата светлина и т.н., как реагира на чесънче и кръстове, такива работи! Напиши нещичко, плс! Защото да ти кажа, СЕГА като се замисля героят ти се получава малко кофти за РПГ-то...
Айде, задвижете се ПЛС, защото всъщност имаме не малко работа да свършим преди да започнем да играем. Мат, ти ако няма да си сменяш героя, трябва да довършим разказа, който водим на ЛС-та...

Айде, искам активност от вас!!!

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Апр 2005 22:40

:cry: Искам си Злото... *ПОДСМРЪК*

Никога не съм имал намерение да си сменям героинята, мен си ме кефи ;) (за разлика от повечето автори аз се кефя на творбите си и най-много да ги редактирам малко :D ) Което ми напомни, че още имам да пиша история за човекоядните китайски хлебчета, ама тя е след историята за Зеленчуците и Плодовете :shock: :D
Наистина гард - малко дай details за героя ти ;) Мисля и аз да драсна нещо за моята... най-обикновени неща, които ще предадат обстановка на РПГ-то :D

Иии май това е... аз ще се разцъкам из страниците да намеря описанията на героите ;) :)

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на: