Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Апр 2004 10:47
PC написа: яко но не ми се занимава!
Квит сте нали-Компютрите изневеряват!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Апр 2004 11:58
Спокойно бе кво си мислите,че орките са измрели ли?!
Пък тва за поробването-бях написал че само ЕДИН замък са поробили,не цялата раса!!!!!
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Апр 2004 12:52
Еvil, спокойно няма да прибавям нова раса. За сега има само един представител, който е и само дух, пък и той обитава само телата на другите и не се обособява като нещо различно, а само увеличава значително силите на съществото, в което е. Ако ще излизат още, героят вднага ще ги убива докато не са се установили.
A, и ,Guardian, гледай да не избиваш ангелите и елфите следващият път, щото имам 1-2 идеи свързани с тях.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
MM13_666
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Апр 2004 13:04
Прочетох ги най-сетне. Много са добри. Ловецо готино описание на героя имаш. Рейвър, страшно ми хареса тази част. Гард вампири, на слънце? Ако ще са дневни трябваше да го обявиш предварително.
___________________________________ Drink their blood,
Kill them all,
Send their souls to hell.
|
|
|
|
|
Head_HunteR
|
|
В момента играе: Fallout: New Vegas
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Апр 2004 13:31
EviL написа: Първо нали се сещаш че аз сключвам договор с нечестивците а Ловеца на глави играе с тях ? Онова с поробяването не звучи хубаво . Можеше да кажеш че няколко Нечестивци били вербувани ане цялата раса поробена .
Всъщност ти сключи договор със клана Д'блек (а бе забравих му името). Ако искаш обаче можеш да сключиш договор и с мен (за да си допълваш военните редици). Нямаше да откажа съюз също така и с вампирите ама след това, което те причиниха на моята раса вече не ми трябват. Реавер, това че си вампир не те спасява. Просто няма да умреш толкова лесно (майтапче ), пък и твоята задача е съвсем друга, тъй че нямам работа с тебе. Така - сега за суперлативите. Еми това все пак е владетел бе хора. Няма да ходи с обикновени копринени дрешки и неква чекийка за оръжие. Не казвам, че всичките нечестивци са такива, ама краля (и някои от преките му подчинени) трябва да са защитени от умствен контрол и огъня на драконите. Иначе в замъка ше ми дойде няква пиклива вещица(без да се обиждат вещиците) дето даже не е от високопоставените в своя замък, ше отиде при краля и той ше полудее. Таквиз филми никъде ги нема. Кралят си е защитен от тия работи и толкоз.
П.П. Внимавайте да не направите нещо на сина ми, че почваме война
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Апр 2004 13:44
He@d_HuNteR написа: Реавер, това че си вампир не те спасява. Просто няма да умреш толкова лесно (майтапче ), пък и твоята задача е съвсем друга, тъй че нямам работа с тебе
Още не се знае кога ще се пресекат пътищата на героите ни. Иначе си прав, не значи, че няма да умра, просто преди това ще те пребия здраво
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
The Dark One
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Апр 2004 14:17
Имам една критика към всички (почти): Оставете ги тия хора де, за всичко са виновни хората: на Ловеца на глави му отвлекли сина, на Пазача му залели кралството с вода (светена), на ММ му изяли яденето ( ), при Deiwona добре, не са само хора.
Можеше поне да решите да има една група хора, които да направят на всички мръсно, но вече е късно.
Или пък може хората да са решили да издразнят другите раси и да ги сбият по между си, но и за това е вече късно. (в думите ми няма агресия)
___________________________________ ܚܤܠܝܜܐܟܚܬܗܠܜܢܡ Mors ultima linea rerum est Vulnerant omnes, ultima necat
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Апр 2004 15:44
ММ13_666 ами ако не можеха да живеят на Слънце как щяха да ходят на горната земя?!Нелепо е...
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Апр 2004 16:57
Щяха да ходят през нощта.
|
|
|
|
|
The_prophet
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Апр 2004 17:06
Айде тоз ТТ да поства продължението си че ме сърбят ръцете да пусна моето!!!
___________________________________ Когато на готин човек му е кофти това е блус!
Когато на кофти човек му е готино това е чалга!
|
|
|
|
|
EviL
|
|
Мнения: 893 Местоположение: Д'Драгонленд в крепоста Д'Драгонхарт !
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Апр 2004 20:30
ТТ2 ти си на хот .
Ето и редът за пореден път .
1 Reaver
2 [LoK]TheGuardian
3 ТТ2
4 The_prophet
5 Evil.
6 The Dark One
7 Drizt
8 MM13_666
9 Deywona
10 He@d_HuNteR
Ще напиша утре обощените правила в един пост .
___________________________________ Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
|
|
|
|
|
TT2
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Апр 2004 21:04
Ще го пусна утре вечерта, но съм го започнал и ми е ясно какво ще се случи. Аз мисля, че [LoK]TheGuardian трябва да бъде наказан с ПРОПУСКАНЕ НА 2 ХОДА заради това, преди казах, че не е честно спрямо другите, но това вече е прекалено. И само не започвайте с действия като почти безсмъртни герои, размазване на цяла раса - става като в детските игри, един има щит, който отбива всичко, друг си прави меч, който чупи щита, който отбива всичко...
Сега ще прочета продълженията и ще изкажа мнение по тях.
___________________________________ Reise, Reise, Seemann, reise, und die Wellen weinen leise, in ihrem Blute steckt ein Speer, blutet leise in das Meer
The Rivalry - онлайн портал и списание за гейминг
|
|
|
|
|
Head_HunteR
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Апр 2004 21:06
А ве ти вземи напиши твойто продължение и тогаз давай мнения. Срокът ти не беше ли до днеска вечерта.
|
|
|
|
|
EviL
|
|
Мнения: 893 Местоположение: Д'Драгонленд в крепоста Д'Драгонхарт !
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Апр 2004 21:15
The_prophet ти си наред да пуснеш ( ще вземеш редът на ТТ2 а той от своя страна ще постне утре ( редът после ще бъде възтановен ).
ТТ2 разбирам негудованието ти и съм съгласен . Но пропуск на два хода е прекалено крута мерка . Както казах Пазителя ще пропусне един ход . Отнсоно тези супер силни артефакти съм съглсен - става банално ( но също така казах че вие си решавате ). Въздържаите се да правите такива неща ! Така или иначе ако се изправим един срещу друг ( говоря за два героя един срещу друг ) няма да има значение какви оръжия има единия и какви има другия ! А пък иначе какъв е смисала на тези оръжия ? Нали така или иначе вие решавате дали дадена раса да ви надвие във битка или не !
ТТ2 аз ще пусна моето продължение преди теб ( зада мога да вкарам героя ти в моята част ( ако възразиш няма проблем )) и се надявам редът да не се обърка много много !
___________________________________ Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
|
|
|
|
|
Head_HunteR
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Апр 2004 21:21
А бе не може ли да се измисли някаква друга система за тия дуели докато още не са почнали. Струва ми се малко нечестно със гласуване да се решава битката, така де, понякога резултатите ще са ясно ще преди гласуването (няма да споменавам конкретни случаи). Трябва да направим така, че да зависи от нещо друго. Не виждам как например някой земен герой може да види сметката на дракон, който го пържи от 20 метра разстояние. Нито пък виждам как някой, който е 2метра висок може да пребие моя герой, който е около 7 метра. Просто в реалността тия неща са да не кажа напълно, почти невъзможни. Трябва да се измисли нещо друго, от което да зависи изхода от битката и да се измисли преди още да са почнали дуелите.
|
|
|
|
|
The Dark One
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Апр 2004 21:23
Определено ще се обърка. Няма никакъв ред: всеки си пише когато иска, всеки си пише частта по-рано или по-късно. Разбирам, че някои нямат време, но ще настъпи хаос. Въдворете някакъв ред.
___________________________________ ܚܤܠܝܜܐܟܚܬܗܠܜܢܡ Mors ultima linea rerum est Vulnerant omnes, ultima necat
|
|
|
|
|
The Dark One
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Апр 2004 21:26
He@d_HuNteR какво говориш? Според теб, който си изфука героя повече той ще победи. Чувал ли си за Давид и Голиат? Тогава било сигурно, че Голиат ще победи, но всеки си има своята "ахилесова пета". Така, че никога нищо не е сигурно.
|
|
|
|
|
TT2
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Апр 2004 21:30
He@d_HuNteR написа: А ве ти вземи напиши твойто продължение и тогаз давай мнения. Срокът ти не беше ли до днеска вечерта.
Сериозно мисла дали да не се откажа, просто ми писна от подобни глупави коментари и заяждания. He@d_HuNteR, срокът ми е един ден след последния, пуснал продължение, а това се е случило днес, така че утре.
EviL, нямам нищо против ти и The_prophet да пуснете продълженията си преди мен, ако изобщо пусна такова. И твърдя мисля, че [LoK]TheGuardian си заслужава наказанието - постна две части без да има право на това, значи пропуска 2 хода.
Коментари по разказите - добро продължение от Reaver, странна хиперболизация от ловеца на глави, която просто настоявам да бъде премахната и не чак толкова добра част от Пазителя, който можеше да не използва уличен език като "да правят мръсно" или пък върколаците "ръфат", а и можеше да не затрива орките, но всичко май започва да тръгва надолу и трябва да се вземат мерки.
___________________________________ Reise, Reise, Seemann, reise, und die Wellen weinen leise, in ihrem Blute steckt ein Speer, blutet leise in das Meer
The Rivalry - онлайн портал и списание за гейминг
|
|
|
|
|
Head_HunteR
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Апр 2004 21:34
Ти май още вярваш и в дядо Коледа(без да се обиждаш). Това за Давид и Голиат е легенда. А я ми обясни как може някво човече 4 пъти по-малко от мене да ме набие. Да не говорим, че все пак героя ми е защитен от артефакти докато Голиат е бил гол . Не казвам изхода да зависи от оръжията и броните, но не е много редно и чрез гласуване. Кажи ми честно, мислиш ли, че ако аз или ти се сбием с Рийвър имаме некви шансове, след като той пише доста по-добре от нас(без да се обиждаш) , които сега дебютираме така да се каже .
|
|
|
|
|
Head_HunteR
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Апр 2004 21:37
TT2 написа: He@d_HuNteR написа: А ве ти вземи напиши твойто продължение и тогаз давай мнения. Срокът ти не беше ли до днеска вечерта. Сериозно мисла дали да не се откажа, просто ми писна от подобни глупави коментари и заяждания. He@d_HuNteR, срокът ми е един ден след последния, пуснал продължение, а това се е случило днес, така че утре. EviL, нямам нищо против ти и The_prophet да пуснете продълженията си преди мен, ако изобщо пусна такова. И твърдя мисля, че [LoK]TheGuardian си заслужава наказанието - постна две части без да има право на това, значи пропуска 2 хода. Коментари по разказите - добро продължение от Reaver, странна хиперболизация от ловеца на глави, която просто настоявам да бъде премахната и не чак толкова добра част от Пазителя, който можеше да не използва уличен език като "да правят мръсно" или пък върколаците "ръфат", а и можеше да не затрива орките, но всичко май започва да тръгва надолу и трябва да се вземат мерки.
Е тва ако не беше сега заядлив коментар. Къде тръгна да настояваш да се маха това и онова. Каквото реши Ийвъл, това ше е. До колкото си спомням той вече реши, така че мисля не си в състояния да настояваш (без да се обиждаш).
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|