Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Да има ли ред в "действията"?
Анкетата свършва на 02 Май 2004 22:02

Да    67%  67%  [ 4 ]
 Не    33%  33%  [ 2 ]
Общо гласове : 6
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Заглавие:
Публикувано на: 21 Юли 2004 07:15

Ъъъъъ...., такова...
Днеска (сряда) няма да има игра. Пишете за утре.
Тези, които не бяха тука, да наваксат! :twisted:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Юли 2004 07:30

Деистваи по свое усмотрение Рекс имам ти доверие !

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Юли 2004 10:02

Добре, добре.. Още не съм прочел всичко /та аз почти нищо не съм, ма ше наваксам/, но искам да кажа нещо. Айде следващия път /утре, може би/ да започнеме малко по-раничко, към 8?... Защото не всички /и аз/ могат да стоят до късно /не ми дават/, та зат'ва..

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 21 Юли 2004 10:33

Платих си следващата дозичка :lol:
прочетох всичко..еййй много сте писали бре.хихихи
Ъъъ..на мен хич не ми е удобно да почна преди 22... :(

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Юли 2004 22:21

Значи аз предлагам да играем пак в петък, не в четвъртък. То по принцип аз май го определям това, но все пак не го чувствам точно така. Както и да е, аз предлагам да е петък, към 10 часа.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юли 2004 17:51

Айде, петък, 10 часа вечерта!
Да сте там!

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: Medieval 2: Total War
Заглавие:
Публикувано на: 23 Юли 2004 14:07

Аз може и да не съм там :( Нямам никакъв нет :( И наште нямат намерение да го платят МАЙ... ще се постарая разбира се :)

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Юли 2004 17:13

Значи аз исках да е днес, защото хем Екса ще е тук, хем и Злия ще се върне. Айде гледайте всички да сте тук!
Екс, напиши ми кога ще се връщаш от морето!

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Юли 2004 18:16

Хора довечера в 22:30 или най-късно в 23ч съм на линия . И моля ви нека тоз път спазваме правилата и не флудим - много ми е кофти като флудя ( нали ме разбирате ) !

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Юли 2004 19:25

Ееех... Сега трябва да ви чета простотиите... /говоря за самия разказ, това тук за нищо на света нема да го изредя.. :roll: / Ех, ех.. Но, Рекс, следващия път, ако започнем по-късно от 8 просто нема да участвам! Сега в 10, добре, но следващия.. Бе както и да е. Сега ше дочета 'историята' ви...

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Юли 2004 19:46

Аве Мат...?Не мога да разбера защо след като сме ваканция родителите ти пак не ти позволяват да седиш докъсно :?
Все пак и на тебе ти се полага малко доза кеф :) Да ми дойдат твойте родители да ги понатупам :wink: Ще те третират като 12 годишно дете..ама-ха

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Юли 2004 19:49

:D

Ам, чи така е, к'о да се прави! Ама май не е за късното стоене, а зат'ва че по цял ден вися пред компа. /поне според майка ми... Макар че не е така, ама 'оди и го кажи../ Та така..

Значи сега почваме точно в 10, без никакво отлагане. Надявам се Рекса да е тук, иначе някой ще заеме мястото му.. Временно поне! Без повече несериозност, все пак!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 23 Юли 2004 22:06

Аз ли съм се объркал нещо,календара ли ме лъже или може би от БТВ са пуснали "Приятели" в четвъртък,за да ме заблудят,но не,като гледам има и други объркали се като мене.Защо подяволите го няма ДМ-то нито половината от записалите се???

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Юли 2004 22:13

No idea,mon...

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 23 Юли 2004 22:53

Пичове изтрезнявайте по-бързо,защото това ще бъде единствената причина,която ще сметна за уважителна.Все пак човещинка си е - да ти се разсъхне гърлото и да го наквасиш с нещо по-твърдо.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Юли 2004 16:17

Undying написа:
Пичове изтрезнявайте по-бързо,защото това ще бъде единствената причина,която ще сметна за уважителна.Все пак човещинка си е - да ти се разсъхне гърлото и да го наквасиш с нещо по-твърдо.

А човештинка ли е от тъпия шибан доставчик да ти спрат тъпия шибан нет? И да висиш тъпо и шибано през цялата тъпа и шибана вечер без да правиш каквото и да е друго освен тъпи и шибани неща?
Извиянвайте, че не бях тук, но както казах, немах нет вечерта. Наистина много шибано. Не знам как все така става, че цяла седмица да имам нет, макар и тъп и шибан, и точно в деня, когато ще играем и най ми трябва, тъпо и шибано да няма дори и тъп и шибан нет и всичко да стане хептен тъпо и шибано... Наистина много съжалявам, и на мен много ми се играеше, защото във вторник стана наистина яко и интересно, искрено се забавлявах и ми се искаше пак. Обаче нейсе, немах нет. Още веднъж, много съжалявам.
От това кои са се възмутили в темата, разбирам, че Злия и Екса ги е нямало. Ако не е така, извинявам им се. Както и да е, въпросът ми е към Екс - кога ще се връщаш? Ако знае някой друг, да ми обади, ако обича.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Юли 2004 16:42

Бях тук но както обикновено като "скрит" . Гледах и чаках за да се намеся . Уви играта не започна и аз почнах да си пиша някой важни за мен неща . Кажете кога пак ше пробваме ?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Юли 2004 17:11

Ами Зличък, това ни е най-големия проблем, ако още не си го разбрал (в смисъл че си отскоро "сред нас") - кога и дали всички ще са на линия. Ако не се лъжа, все сме били 6 човека по план + Мастър и никога не сме се събирали 6 човека + Мастър. И почти винаги някой изцепва "Аз ще трябва да ставам" и оставаме още по-малко. Това не е обвинение към Мат или някой друг, но просто наистина винаги някй не може да е тук навреме и т.н. Ето сега например Гарда е на море (ако не се лъжа така беше), Рийв го няма никакъв от седмица и повече, Екса пък ще заминава на море днес... После идва Мат и казва "майка не ме пуска да оставам след 12 на компа" и той си ляга също. Сега казва, че ако е след 8 въобще няма да влиза, ти пък казваш 11 часа и в крайна сметка все има някой, който е възпрепятстван да участва. И да, десерта е например нещо от сорта на "немам нет" или "компа ми се сговни" и айде край, колкото и добра организация да сме си направили, пак всичко пропада... Не знам, аз лично съм ви казал кога съм свободен. Неделя или Понеделник? Час?
И едно предложение - така и така сравнително много рядко играем, а всъщност не е чак толкова необходимо да сме всички тук, защо не въведем следното - ако сте на ред, можете да си посткате. Т.е. например аз съм си направил пост, който изисква вашите реакции (т.е. не е от сорта на "поствай по избор"), и си ти на ред, можеш да пишеш. Следващия по ред също, след като ти си писал. И така можем с малко, но все пак да върви напред през времето, когато не играем. Тук обаче има един проблем - например сега ще чакаме ли и Рийв да си направи хода? Защото може би ще трябва да го чакаме до второ пришествие (без намеквания!) за да се появи и да напише нещо. Просто нямаме ни крак, ни вест от него. И така като дойде неговия ред пак всичко се скапва. Та и затова предлагам следното:
1. Да се уточни точен ред, който да не се променя!
2. Ако си на ред, можеш да пишеш по всяко време.
3. Ако поста ми завършва с указание за "ще направите ли нещо?", можеш да пишеш, ако искаш нещо, но самия аз няма да мога да продължавам действието, поне докато всеки един не ми прати едно ЛС, че няма какво да напише. Тогава ще мога да продължавам нататък с историята.
4. Ако се изисква игра по ред, нямаш право да пишеш, ако не си ти на ход.
5. Въпреки всичко това, основните моменти, когато ще играем е пак така уговорени събирания във форума в даден момент. Когато се съберем, да кажем, над 50% от хората и разбира се Мастъра, да играем въпреки липстващите.
6. В случаи на липсващ играч по време на някое от "събиранията" контролът над неговия герой да се поема от някой друг. Предлагам и всеки да си избере някой от останалите, когото предпочита да управлява неговия герой. Дори може да се направи един списък с "предпочитам" за в случай, че и избраника липсва. Ако не е посочено кой да управлява героя, това ще става от играч, избран на момента (например Мастъра). Има и вариант, при който може да поискате от Мастъра да изважда героя ви от действието в такива моменти, макар и това не винаги да е възможно.
Тук искам да ви помоля да не ми изземвате функциите, макар да знам, че много ви се играе и не го правите с цел да ме обвинявате в несправяне с поставените ми задачи, но просто кой знае на къде ще тласнете действието, та аз после да умувам как да оправя нещата. Да не говорим, че може би аз си имам план за доста по-нататък в действието, та ако промените нещо важно какво ще правя? Ще измислям нещо ново? Всъщност не знам дали все още не сте го разбрали, но най-важния човек тук е Мастъра. Така да се каже, той е незаменяем, а другита са такива. Това не го казвам, защото именно аз съм този човек, а защото е така. Ето например, когато Хамстера беше Мастър, именно всички се съобразявахме с него. И също така заявавам, че ви имам за равни на мен в играта, но не и в самото и играене и по-скоро водене. Надявам се, че ме разбрахте правилно.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Юли 2004 17:39

Рекс веднъж си бяхме говорили за простите неща но все пак ще ти припомня какво бях казал ( горе долу ). Колкото е по упростено едно нещо толкова по гладко върви то . Когато едно нещо стане прекалено сложно и употребата му се суложнява - а пък подръжката му става почти невъзможна . Затова аз лично макар и като нов съм против нововъведенията които искаш да вкараш . Нека го караме по старата и не прекалено проста система .
Просто нека всеки посне кога му е удобно да играе без да се съобразява с другите . Когато се види всеки как е със свободното време ще можем да определим кога да се правят игралните срещи . И междо другото колкото по малко хора играя толкова лесно . Примерно според мен трима играещи плюс ДМ е перфектно . Но пак казвам нов съм в тази тема и можете да игнорирате казаното от мен !

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Юли 2004 19:43

Рекс, това за без 'срещи' го бях предложил отначалото, ама нейсе... Айде да играем както ти преложи, а всеки има срок от половин ден ли, колко ли - ще решиш/м. Може хем така да си играем, хем със събирания и така според мен ще е най-добре. Примерно играем, играем по този начин и някой ден се събираме и така... Е, кажете дали идеята е приемлива, такива глупости..

Иначе Ийвъл, вече ако си тук КАЗВАЙ ГО, бе! Не се прави на ударен. /но мен много ме съмнява, че казаното от теб е вярно, ма айде... Може и да е било щот' си нов, не знам.../ И отсега нека всеки, който е тук по време на 'събирането' да го казва, може и да информира някой от участниците по ПМ, но някак си да го съобщи, та да се разбере...

Рекс, в случая наистина ти не си бил виновен, но се надяваме на твоя /тъп и шибан/ доставчик да се справя по-добре! :wink: Дано...

Аз лично съм свободен целия ден /без утре, на Витоша съм! :wink: /, до към 12.30 вечерта... Е, понякога не е така, ама... :)
И пак помислете върху идеята ми... 'Ем да се събираме, 'ем да играем по ред! :)

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com