Автор |
Съобщение |
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Май 2007 10:10
Я мое измислим некое со анти-чифутска тематика
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Nhaz'Ul
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Май 2007 12:06
Хммммм...
Турски бор отива на манифестацията на паметника на Сюлейман паша на Шипка, избива асички и взривява паметника... Ако искате карикатура на Доган, ще се помъча да ви я направя на paint, за да е по-реално.
И бтв, простете нуубството ми, но как да си сложа бар "Turkish Pine Fan" на подписа?
___________________________________ В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Май 2007 12:10
Слагаш това в подписа си-> Код: [img]http://img503.imageshack.us/img503/5277/turkishpineuserbarii5.jpg[/img]
|
|
|
|
|
Stranen
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2007 19:53
Най-накрая ми дойде настроението за още един брой
___________________________________ ()_()
(^.^)
().I.()
|
|
|
|
|
MALIGOS
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2007 23:06
САМО ТАКА
|
|
|
|
|
Nhaz'Ul
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Май 2007 08:41
Хммм, добре е, ама според мен по-яко щеше да е "одая за баш турци" и "аФтограВ". Кога ще е голямата битка с боса Сутлан Доган? Ако искаш Доган, само си кажи мейла и ти пращам карикатурка.
___________________________________ В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
|
|
|
|
|
Stranen
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Май 2007 09:34
Турски Бор ще се бие със шефа на турската мафия ( дясната рака на Дуган), а ако Дуган земе че умре и в реалния живот тогава ще напрая едно бройче за него, защото иначе ще си е жив и няма да е интересно.
ПС: Напишете някви реплики дето турски Бор да ги казва че сигурно ще се сетите по готини от мене, и ако някой знае лоши турски лафове може да ги сподели
(^.^)
().I.()
|
|
|
|
|
Nhaz'Ul
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Май 2007 09:50
Е ти го убий Доган, па той ще се съживи...
Ами, за лафове, турците и мюсюлманите изобщо много се обиждат на свиня, така че "рязана свиня" май ще е добре... Също така "айде, заминавай си при Аллах", "ще те набуча на някое минаре".
Ама това, дето го беше сложил с "и разбира се бира заради да е хубав деня" моля те, Турски бор е грамотен, той казва "и разбира се бира, за да е хубав денят". Не се заяждам, ама просто иначе изглежда неграмотен като гъдулка, дето вика даскалката ми по БГ. И то като турска гъдулка.
За турски лафове - карърръсъна сиктимини значи "да ти еба майката", сиктир май всички знаем, че значи "деба" Иначе хърсъз, хайван(маймуна), къпъсъз, домус (свиня - върховна обида), пезевенк, гяур...
Руска мъдрост
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Май 2007 10:02
И един друг съвет - няма нужда тези турци да говорят като цигани, защото все пак нямат нищо общо. Турците в 90% от случаите си говорят на чист български, което не ги прави по-малко турци.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Nhaz'Ul
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Май 2007 12:18
Да бе, да, Княже
"-Какво работиш?
-Анти-завода-биотик.
-И какво правиш там?
-'Тива, 'блича манта(пояснявам - престилка), фърля кюмюр в дупката, фърля манта, къпе банята и 'тива къщи."
Разговор на баща ми с разградски турчин.
Не, обикновените турци са иначе добри хора, имам лични впечатления, ама не мога да кажа същото за ДПС.
Руска мъдрост
|
|
|
|
|
Stranen
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Май 2007 15:55
Особенно тези по селата такъв български владеят че неможеш да им разбереш нищо, но както и да е нали трябва да се разбира по нещо че са турци и затова говорят така. Пък за това как говорип турски Бор, каде в ежедневието ще видиш човек с бира в рака да спазва правописните знаци ( а като говорим за турци по добре да не става дума за правописните правила ).
(^.^)
().I.()
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Май 2007 16:59
Това, което ме зарибява най-много, е изражението по лицето на героя, докато сече...
___________________________________ Negative Frequency Entity.
|
|
|
|
|
Началното начало
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Май 2007 17:15
БРАВО! Велико е, аз съм голям фен на Турски Бор!
___________________________________ ДНК измамата на личната карта въведена във България може да започне да работи толкова силно колкото прояден труп от кучета по време на подобрение на сигурността, която може да бъде объркана! ФАКТ!
|
|
|
|
|
Nhaz'Ul
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Май 2007 20:58
Gramoten написа: Особенно тези по селата такъв български владеят че неможеш да им разбереш нищо, но както и да е нали трябва да се разбира по нещо че са турци и затова говорят така. Пък за това как говорип турски Бор, каде в ежедневието ще видиш човек с бира в рака да спазва правописните знаци ( а като говорим за турци по добре да не става дума за правописните правила ).
Хаха! Ми човек с бира в ръка, който спазва правописа - аз съм пример за такова животно! Колкото до турците, я им рисувай червени тениски с бял полумесец и звезда!
Руска мъдрост
|
|
|
|
|
Pеnnywise9198
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Май 2007 22:17
TenHornedKnjaz написа: И един друг съвет - няма нужда тези турци да говорят като цигани, защото все пак нямат нищо общо. Турците в 90% от случаите си говорят на чист български, което не ги прави по-малко турци.
Друг е въпроса, че в доста случай БЪЛГАРИТЕ не могат да говорят български...
___________________________________ Тук долу всички се реем....
Fear of the dark,fear of the dark I have constant fear that something's always near Fear of the dark,fear of the dark I have a phobia that someone's always there
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Май 2007 11:04
"Турски бор" трябва да бъде въведен в читанките и да се изучава от първи до четвърти клас!
П.С. ОЩЕ!
|
|
|
DeViL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Май 2007 14:38
ахаххах суперско
___________________________________ Пука ми, че ми дреме
|
|
|
|
|
Били
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Май 2007 15:37
Супер е!
Предложение за репкики:
"Ей резак ела да бараш бора"
"Щом резаците не идват при бора, бора ще отиде при тях" (Щом Мохамед не може да отиде при планината, планита ще отиде при него)
"Умирай ве фес"
"Доган ше го праим на салам"
"Да те еба в минерто/феса"
___________________________________ [25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
|
|
|
|
|
OnePageLife
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Май 2007 15:50
Billy Spleen написа: Супер е! Предложение за репкики: "Ей резак ела да бараш бора" "Щом резаците не идват при бора, бора ще отиде при тях" (Щом Мохамед не може да отиде при планината, планита ще отиде при него) "Умирай ве фес" "Доган ше го праим на салам" "Да те еба в минерто/феса"
Стаа.. ако си 5 годишен.
___________________________________ humanity... it is a thing, that is not meant to last...
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Май 2007 16:16
Много добро радва ме
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|