Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Одобрявате ли идеята

Да    61%  61%  [ 49 ]
 Не    11%  11%  [ 9 ]
 Ще изчакам развитието и тогава ще преценя    28%  28%  [ 22 ]
Общо гласове : 80
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Юли 2005 22:21

Завърнах се . Няма го сладкото спокоиствие което ме спохождаше на вилата ми където освен мен нямаше дръго освен два плъха . Деба нещо почвам да не я харесвам тая София . Едвам съм се върнал и всичките задължения ми скачат на главата .

Сори за преждевременното ми пускане на разказа . Да съзнавам че меч не е споменаван . Причината е ( същност е съвкупност ).
1 Както Екс правилно забеляза ( ще си получиш хонорара адвокате :) ) разказа не е завърше . В този си вид е 1/3 от целият разказ . Всъщност деиствието сега едва започва .
2 Не го завърших защото трябваше да замина за 6 дена на вилата и нямаше кога .
3 Бях се поизчерпал .

Относно написаното след мен - ще имам да почета .
Рекс както хората казаха - изби рибата ! Предполагам ме чака главоломно четене .

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Юли 2005 23:15

Рекс, намразих те, чесно, само чета ли чета, а от тоя разказ има все още и още, даже още не съм го завършил, но пък решил, че просто ТРЯБВА да ти кажа колко МНОГО те МРАЗЯ! Имаш супер подробен стил, което прави творбите ти ОГРОМНИ! Това нещо нямма КРАЙ! Чета от половин час, а все още НИЩО СЪЩЕСТВЕНО НЕ СЕ Е СЛУЧИЛО!

Добавка 1(00.32):
Вече съм на средата на разказа ти, Рекс, и с чиста съвест констатирам, че още повече те мразя, очите ми изтекоха в тоя монитор, главата ме цепи ужасно, но продължавам, защото ми е интересно дали пък освен страхотния стил и баналната история има още нещо...

Добавка 2(00.35):
Цитат:
Майкъл Дженкинс

След разказа на Хамелеона това ми подейства доста разведряващо ;)

Добавка 3(1.16):
Още повече те намразих, очите ми ме болят страшно много, също и гърба ми, щото от един час не съм ставал от РСто. Надявам се да те сполети съдбата на японеца! Аре, чао сега, аз отивам да спа. Проклет разказ.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юли 2005 11:36

Хахаха.. Сентри радвам се, че си си прекарал супер :D

П.П.Поздрав на Сентри & Со с Michael Jackson - Break of Dawn.

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 07 Юли 2005 17:07

Нещо замря темичката. Подозирам, че Рекс я направи на палачинка и сега никой не иска да я хапне. Рекс, трябва от мен да взимаш пример за лаконичност.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юли 2005 17:17

phr34k написа:
Нещо замря темичката. Подозирам, че Рекс я направи на палачинка и сега никой не иска да я хапне. Рекс, трябва от мен да взимаш пример за лаконичност.

Май така стана:). За мен поне победителя е ясен. Но нека все пак да има някакво оценяване и да се даде следващата тема

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юли 2005 20:42

Аз съм някъде на средата, но тая напоследък когато и да имах време все не успявах да се съсредоточа и да пиша... :roll:
Бих могъл да го пусна както Злото до средата, но така или иначе срока беше до преди седмица, така че едва ли има смисъл...

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юли 2005 20:51

Има смисъл да се почне някакво оценяване, някаква класация на пуснатите до сега разкази и победителя(МГР?:)) да каже следващата тема.
КНспирит да не спи там ами да си пооправи и задвижи темата. Ако не МГР да пуска следващата тема до два дни и да пишем отново:)

Профил

Аватар
В момента играе: На борсата!
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юли 2005 22:01

Какво задвижване, чакам поне 5 поста с ясен победител според потребителите и да го обявявам и да дава следващата тема

Искрено заявявам че прочетох всички разкази! До един ми допаднаха, бая зор видях при Рекс, а съжалявам че Зло-то не успя да довърши разказа си /поне мина ли добре на вилата? ;) /. Но има и други кръгове.... Хайде, гласувайте!

:OMGOMG:

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Юли 2005 03:02

За мен победител не е Рекс, казал съм му защо, но все пак не знам за кого да гласувам, или по-точно колебая се...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 08 Юли 2005 11:30

значи ...:) Да ако ще гласувам за някой(искам да заявя че прочетох всичко) и ако някой е победител с оригинална идея и с хубав сюжет трябва да са разказите на Злото или на Сентри като определено бих гласувал за Злото.
Ще се обоснова :
1. Разказа на Злото наистина ме заинтригува и го прочетох с най голям интерес(разбира се това може да се е получило защото си падам по такъв тип разкази)
2.Недовършването му ме накара да освободя фантазията си и да се замисля за (открия ) хиляди на4ини да се завърши като вкара6 в сюжета меч-буквално или преносно.
3. Очакването с нетърпение от мен(а сигурен съм и от вас )на финалната част на разказа на моя фаворит.
4. Нищо лично към МГР но дължината не винаги е по добра от на моменти бързо развиващото се действие (а неговите описания и подробности определено забавяха действието) Също в разказа си имаше някои изцепки които не се връзваха например говореше за много добър и изпечен престъпник а накрая самия той се остави твърде лесно да го убият, което някакси не обогатява разказа му а го прави дори непривлекателен и определено не го прави Сигурен победител.

С поздрави

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 09 Юли 2005 00:53

Поздрав.

Предвид малкото време, което имах, ми се отдаде възможност да прочета разказите едва днес. Едва ли съм човекът, който да оценява, но след като такова е условието, най-много ми хареса разказът на phr34k, макар че според мен финалното изречение не пасва достатъчно добре... Към всички останали - комплименти за труда и идеите, които представиха.

KNSpirit, не знам как ще определяш победител/най-добре справил се, може да промениш анкетата или да отчиташ гласовете само по постове, но така само ще се забави самият процес на писане (все пак това е основната идея на занаятието). А и без това не върви кой знае колко бързо. Ти си шефът, дай срок за оценяване и да продължаваме.

Off#1 - Зло, чакам с нетърпение продължението, без скатавки по вили и купони. Лятото е време за работа :Ь
Off#2 - МГР, ... (пауза(рекламна)). Уби коня, честно. За да стане сценарий за холивудски екшън ти трябваше още малко хумор made in USA, така изглежда... нискобюджетно. Не знам дали целта ти е била да се доближава максимално до екшъните тип Холивуд, но си се справил прилично. На моменти си се престарал - описанието на взрива - лично мен ме дразни това забавяне на действието, макар че е много сполучливо пресъздадено.

Отново поздрави.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Юли 2005 17:05

Нека и аз да си дам оценката. Ако Злото си беше довършил разказа щеше той да е победител вероятно. Но при сегашното положение на мен най-много ми допадна разказа на МГР и за мен той е победител(въпреки, че и моя си ми харесва:))
Това, което не ми хареса в разказите на другите:
@Demented макар и да ползваш любимия ми свят(остават ми към 40 страници да препрочета властелина за втори път, а другите книги за средната земя съм ги чел всичките поне по един път, а "До там и обратно" два) разказа ти не ми хареса главно с това, че не се вмества в представите ми за разказ-прекалено много разкъсани мисли... губи ми се удоволствието от четенето

@denik, ти ползваш пък другата ми любима вселена-тази на междузвездни войни:). Въпреки това имаш нужда доста да подобриш стила си на писане(не казвам, че аз пиша по-добре, всичките ми критики тук са като на читател). А и всичко описано от теб някак си не е по моите представи за Ситовете. Иначе интересна история.

@phr34k-твоят пък е прекалено кратък по моите критерии за да бъде разказ. Но разбира се не ми е това главния критерий-беше някак депресиращо, малко объркано(добре де много объркано). Липсваше му история или поне това, което аз имам впредвид като казвам история(все пак в този пост аз оценявам 8) )

@Sentry интересно, много интересно даже. Финалът не ми хареса. Това така важно в състезанието изречение за връщането на меча ми стои някак си набързо напаснато и не на място. Изведнъж се появяват мемоарите на адаша...

Така че за мен това на МГР беше най-увлекателно от тези, които отговаряха на критериите на състезанието. Историйката с дракона малко ме шашна, а също и смъртта на бащата на четири деца, но не винаги нещата се нареждат добре в света. Просто всичко беше написано с нужния детайл без да се прекалява. Единствената ми забележка е кражбата на меча. Добре замислено с делтапланера и всичкото ама кой нормален музей ще има за охрана на вещ оценявана на милиони и безценна откъм историческо значение само една единствена мижава камерка. В днешно време дори и по стълбите на сградите поставят детектори за движение за да може още крака ти като се появи в обхвата и да се цъкне лампата. Две такива правят една средноголяма стая перфектно охранявана и никой не би могъл да се промъкне вътре. Още повече една аларма на стъклото на експоната(ако е имало такова, а това е почти задължително след като няма да се пипа:)) прави рязането му граничещо с научната фантастика:). Иначе всичко останало беше добре.

Като си чета разказа и си мисля, че(ако на някого му пука де) историята не е съвсем ясна и трябва да се замисли човек за да разбере, че няма някакви тъпи грешки(според мен де). За това реших да си поразясня разказа:

Първо-както тези, които са го прочели внимателно са забелязали-съучастникът не е хванат. Един диск може да се копира до припадък и т.н. За това е и последната част на завършека-или поне така изглеждаше(или нещо такова-без скрол съм в момента:(). Какво става всъщност? Съучастникът влиза, изключва алармата(която е евентуално някъде край канцеларията) и чопва нещо ненужно. По този начин отклонява вниманието от горните етажи и не позволява аларми там да се задействат. Скрития предварително украинец в килера на предпоследния етаж отива с парашута, изсценира насилването на прозореца, качва се и тика парашута някъде. Взима информацията, трие копията и се скрива обратно в килера с надеждата да излезе още сутринта на следващия ден, когато дребната кражба се забрави. Но не става така и той трябва да чака взапечатаната сграда. По-късно идват и детектива и ректора. Тогава съучастника, който е до сградата(може би пазача на паркинга:)) звънка и другия слиза докато е изключена алармата, трие записите от камерите за последните дни(никой не е гледал тези на горните етажи, защото е нямало защо) и ги изключва. Изнизва се и готово.

Единствената ми издънка е, че крадеца е можело да избяга още докато ректора е бил сам в сградата преди да викне детектива. Но нека кажем, че не са били сигурни дали наистина сградата е била празна и са се уверили чак, след като алармата е включена или пък нещо друго.

Все пак бих искал някой да си каже мнението за моя разказ, да даде някакви критики и препоръки, да каже кое му е харесало и кое не е и т.н.

пп. Я гледай ти написах едно малко разказче току що:)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Юли 2005 18:39

Phantom, разказът ти не беше лош, даже беше интересен, но пък най-голямата глупост на този "крадец" беше това, че е изтрил копието от "меч" от компютъра на професора, ако не го беше направил никога нямаше да го хванат.
Колкото до моя разказ, съгласен съм със забележката ти и може да се каже, че и точно така стана. Въпреки това мисля през следващите кръгове да продължа историята, ако темата и завършека ми позволяват.
Така, за кой да гласувам сега... за Хамелеона. Не че другите разкази са лоши или нещо, харесах всички, само Рекс ме изнерви, но пък му простих. Гласувам за Хамелеона защото успя да ме разсмее - просто идиотските обяснения и пояснения написани като за тъпаци адски много ми допаднаха, затова малко пренебрегвам нагласения странно край...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Юли 2005 19:38

Хъм силно радвоен съм . От една страна е раказа на Сентри а от друга разказа на Демендет . Признавам че и двата ми допадат почти еднакво и само защото трябва да реша за мен кой е по добрият ще кажа Demented . И все пак отново ще река че и двата много ми допаднаха .

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Юли 2005 09:44

Оценяване на разказите от 1 кръг и определяне на победител,който ще даде началото на 2 кръг:
Брой гласове:
Demented - І
Тhe Chameleon - І
MetalGearRex - І
phr34k - І
EviL - І

Интересното е,че се получава равенство в гласовете,затова ще дам още 24 часа за гласуване,след което ще бъде определен победител. А ако и това не стане ще пратя ЛС на авторите само,и те да гласуват за своя фаворит. Надявам се това да бъде честно.

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Юли 2005 10:16

Sentry написа:
но пък най-голямата глупост на този "крадец" беше това, че е изтрил копието от "меч" от компютъра на професора, ако не го беше направил никога нямаше да го хванат.
...
алчност му викам аз:).

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Юли 2005 16:17

Demented твоя разказ като че ли е най сполучлив и увлекателен. Гласувам за теб. Рекс - идиот :D Как можа да напишеш толкова дълъг пост бе?:)

Профил ICQ

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Юли 2005 20:02

Понеже прочетох повечето разкази набързо без този на МГР (еее ще извиняваш ама тука дето съм сега в Мадрид е 2 евро на 4ас :roll: ). От вси4ко написано се колебая между този на Сентри и този на фрийк, но гласа ми е за първия :arrow: просто много увлекателно написано, много добър стил, а за не особено добрия финал може би го оправдава ограни4ението във времето.
Съжалявам, 4е не успях да пусна моя, но не успях да го довър6а, пък и това заминаване ми обърка плановете. Ина4е бе6е интересно :arrow: бях взаимствал мъниии4ко от ´6ифъра на Леонардо´, както и бях добавил кръстоносни походи и много средновековен ек6ън. Историята оба4е се полу4и много дълга и просто я оставих до средата на изложението. Следва6тия път 6те съм по сериозен в ангажимента :oops:

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Юли 2005 15:03

Хайде няма ли да има втори кръг, че мисля и аз да участвам с някъв текст. :twisted:

шол мъст гол он

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Юли 2005 15:19

Manny_Calavera написа:
Хайде няма ли да има втори кръг, че мисля и аз да участвам с някъв текст. :twisted:

Ще има. Дементед събра 2 :лол: гласа! Ако няма други мнения, го обявявам него за победител с най-голям брой събрани гласове /2/! Той има право да зададе темата за следващия кръг. Аз ще обновя първия пост довечера...

Профил ICQ WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost