Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

харесва ли ви

да    48%  48%  [ 36 ]
 по тъпо не можеше и да бъде    21%  21%  [ 16 ]
 малко измислено но е перфектно иначе    19%  19%  [ 14 ]
 добър замисъл лошо изпълнение    12%  12%  [ 9 ]
Общо гласове : 75
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Фев 2004 13:31

Aйде де хай_тил_ай_дай!Кво стана?

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 02 Фев 2004 18:12

Усрах се днес обещавам след училище го поствам :lol: :lol: :lol: :!: :!: :idea: :idea: :arrow: :arrow: :arrow:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Фев 2004 11:50

EEEE verno se usra high_till_i_die!Are napi6i q nai-setne!Ima6 kusmet 4e v momenta Flex Type-a mi ne raboti :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Фев 2004 11:56

slim_k написа:
EEEE verno se usra high_till_i_die!Are napi6i q nai-setne!Ima6 kusmet 4e v momenta Flex Type-a mi ne raboti :)

Бахти и късмета!Айде хай_тил_ай_дай!Давай!А с кво са усра?Не стана хубава ли?

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 03 Фев 2004 18:12

На следващата сутрин той се събуди със махмурлук.
Майка му и баща му го гледаха много странно се едно искаха да кажат нещо.
-Иване как може не сме ли те възпитали добре бе Иване-каза баща му и мятна новия вестник във колената на Иван.
На първа страница гласеше:
Във Софийски мирен квартал се играят мафиотски игри
и побойща

Вчера анонимен човек съобщи на вестника че във София са се разигравали бесни пубой и изнасилвания........
Няколко реда по надолу:
Иван Танев(14г) и приятелят му Коста(14г) със още десет човека нападат човек и го пребиват зверски........
След още няколко реда:
Братът на гореспоменатия Иван (Дидо)(22г) със група от десет човека нападат безпомощен осмокласник......
Имаше още но Иван не искаше да чете............

Очаквайте продължение защото училището ми почва след десет минути :wink: :wink: :wink: :arrow: :arrow:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Фев 2004 18:18

Добре!Интересно!Може ли аз да го довърша ако много бързаш?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Фев 2004 20:24

High_till_i_die ti si gadno k***le! :D Kvo samo ni drazni6!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 05 Фев 2004 03:36

Извинете ме за забавянето нямах никво време днеска и вчера и ония ден абе......

....Имаше още но Иван не искаше да чете..
Той беше вбесен толкова много че искаше да утрепа света.
-Иване сега ще имаме голям разговор със теб-каза баща му със много нервен тон....
След няколко часа

-добре тате кажи ми какво е наказанието-попита натъжен Иван.
-Един месец никаква телевизия и никакви приятели,няма да се срещаш със Йо за една седмица и няма да излизаш и най-важното не го прави повече ще си намериш белята-каза баща му със сочещ пръст към него.
Иво тръгна към стаята си леко зарадван защото баща му не каза нищо за компютура му,но все пак беше неарвиран със Йо само във училище можеше да се срещне.
-А Иване още нещо никакъв компютър за да речем една седмица-каза баша му
-Моля те тате само това не-изхленчи Иван
-Няма трябва да се научиш-каза баща му
-абе кво да се науча бе баща ми ако искам ще го права ако искам няма-опълчи се Иван
-Така ли ще ми говориш бе нямаш ли някакъв респект(баща му беше учил английски за 5 години)-каза баща му
-Марш в стаята

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 05 Фев 2004 04:43

Написах най-яката част обаче се изтри ебати и шбания форум натиснах ТАБ и то си еба майката

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Фев 2004 22:35

Аре са една част от мене...

"Ебати днеска как ще се напия заради баща ми и тъпите му забрани..."помисли си Иван като се събуди в понеделник.Нооооооо...
-Иване днеска в максимум 3 часа да си вкъщи след училище.-извика баща му от банята...
-Ама татеее аз свършвам 2 и 20 училище...
-Еми нали забраната е да не излизаш!-каза строго баща му излизайки от банята и пускайки Иво вътре.
Иво тръгна към даскало с Коста слушайки "Here Comes the Boom" на DMX и Sean Pauл на дискмена си.Срещнаха Йо и тя му прошепна:
-Милооо.Излизам от сикъл и знаеш какво значи това...-и облиза нежно бузата му-Аре след даскало да се напием и послеее
-Йо не чете ли вестника?-попита Иво
-Не защо?
Иван извади от раницата си вестника от събота,който бе показал на Коста и Йо започна да го разглежда.Тя доста се ядоса,но после каза спокойно:
-Последните часове имаме музика и рисуване.Тия даскалки са толкова сдухани че и отсъствия не пишат...Аре де Ивоо моля тееее
-Хубаво от мен да мине!Ще си поиграем...
Като стигнаха даскало обаче Иван се сети за другите си проблеми.Не знаеше дали Мишо нямаше пак да се обади по вестниците.Освен това Гошо явно се беше съюзил с очилара и беше разбрал за слабото място на брат му за което Иво не знаеше.Реши да разбере.Отиде при Цвети и я попита:
-Аве Цвети ти от трети клас се кефиш на Коста нали?
-Еми дааа.Ама не му казвай Иво моля ти се.
-Ще видя какво мога да направя за да те забележи но искам да ми направиш една услуга.Ти с Вики още ли си добра приятелка?
-Еми честно казано почва да ми става неприятна но иначе да.Що?
-Знаеш ли кроежите на Мишо срещу мен?
-Не всичко.Но си спомням че веднъж пиехме кафе у Вики с тях двамата и Ицо,когато телефона на Мишо позвъня,той го вдигна и след като затвори каза на Ицо "Куките са вдигнали мерника на Жоро и ако го натопим пак ще го отстраним..." или нещо то рода.Нали брат ти Жоро се казваше?
-Да.А кога се случи тва?
-Ами ден след като се вдигаше шум около партито на уволнените.Те тогава ли бяха тикнали брат ти в ареста?
-Да.Всичко ми се изясни.Мерси Цвети.Още утре ще уредя нещо с Коста.Айде чао!-каза Иво и отиде в кенефа.Набра мобилния брат си.
-Ало брат ми шо не вдигаш толко време ве?
-Абе тука съм в една кръчма и яко запиваме с едни приятели.Та паднах от стола и...Ама кажи кво има?
-Виж сега куките са ти вдигнали мерника след ареста и трябва да внимаваш щото ако пак те натопят няма да останеш само една нощ.
-Доколкото знам оня сержант дето ме разследваше...Петров или нещо такова е корумпиран.Не мислех да си харча парите ама май ще се наложи...Още днес ше уредя нещата.Айде и да си влизаш в часовете!-каза Жоро и затвори.
Иван тръгна спокоен към стаята мислейки как да нареди Мишо за да не си помисли пак да пее на вестниците.Видя ги да си говорят със Джи и да се смеят,но лошо щяха да се изненадат като разберат че брат му куките само ще му стискат ръката като го видят.Иво се сети как да се разправи с Мишо.Той извади монтажите които с Коста бяха направили толкова отдавна(На тях Мишо беше на хавлиено парти с още няколко деца у Майкъл Джексън)на Адобе и които стояха в раницата му от край време(той все забравяше да ги разлепи) и изчака всички да тръгнат за физкултурния салон задържайки Мишо на вратата.Накрая в стаята бяха само той,Коста и Цвети заедно с очиларника(Цвети си събираше нещата от последния час и Иво не я сметна за заплаха).
-Ако още веднъж ме изпортиш на било то вестник,куки или нещо друго тия снимки ще бъдат разлепени из цялото даскало-заплаши Иван и му показа тесте от поне десет снимки.
-Забравяш снимките на Коста.-каза п***раски Мишо
-Неее.Понеже знаем че винаги са с теб за да дразниш Коста като му ги показваш скрищно през часовете ние си преценихме козовете иииии...
Коста размаха пред очите Мишо снимките на самия себе си по евино облекло,които беше взел току що без зубъра да разбере...
-Разбрахме ли се?-попита Иво
-Напълно!-каза през зъби Мишо и излезе
Цвети се смееше отстрани и Иван забеляза че Коста я погледна доста особено...Тогава и тя срещна погледа му...
-Май съм излишен.Ще те изчакам навън Коста.-каза Иван изнизвайки се...
Иван почака на двора пет минути и след малко дойдоха Коста и Цвети прегърнати.Коста каза:
-Иво ние с нея ще се поразходим из центъра.Ще се видим утре.
Двамата излязоха от двора на даскалото и тръгнаха към спирката на трамвая.Иво се видя с Йо пред салона по физкултура и каза:
-Аве мило,аре да си ходим още сега!
-Хубаво.-каза Йо и двамата тръгнаха към тях.Купиха си вино по пътя и се загряха с него в Йо.После двамата задоволиха следменструалните нужди на Йоана и Иво се върна в къщи в часа в който трябваше видимо задоволен...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 06 Фев 2004 07:52

Тази част е бесна готина обаче ме е толкова яд за мойта където се изтри така хубаво и изпипано я бях направил :x :x :x :x :x <--------толкоз съм бесен скоро пиша продължение абе кой го чете и къде се загуби лорд леголас нещо никакъв го няма :?: :?: :?:

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 06 Фев 2004 09:10

Eми явно ви е омръзнало само някой да крещи "Велико! Феноменално!", затова ще ви спестя комплиментите.
А, между другото, защо не оставите само slim_k да го пише тоя разказ? На него са най - добрите части.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Фев 2004 11:28

Lord of Darkness написа:
Eми явно ви е омръзнало само някой да крещи "Велико! Феноменално!", затова ще ви спестя комплиментите.
А, между другото, защо не оставите само slim_k да го пише тоя разказ? На него са най - добрите части.
НЕЕЕЕ!Дори аз самия не съм съгласен с това твърдение.Моите части винаги са се градяли на частите на другите,а и идеята на разказа е друга.Целта е всички да пишем!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Фев 2004 11:36

high_till_i_die написа:
Тази част е бесна готина обаче ме е толкова яд за мойта където се изтри така хубаво и изпипано я бях направил :x :x :x :x :x <--------толкоз съм бесен скоро пиша продължение абе кой го чете и къде се загуби лорд леголас нещо никакъв го няма :?: :?: :?:
Лорд Леголас ми написа лично съобщение че няма време да пише щото са имал да учи покрай изпитите.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 06 Фев 2004 12:09

Ето новата част

На следващата сутрин Иван се събуди и видя че е закъснял за училище.Стана и бързо се приготви.Запъти се към даскало.По пътя видя че някой го следеше "айде пак неприаятности" си каза той.
-Иване чакай-чу се глас
Иван се обърна и зърна една песница на няколко сантиметра от главата му.Той бързо отскочи и видя че песницата беше на момиче.Не на кое да е момиче ами на Йо.
-Йо какво ти става-попита Иван
-Ти си егати възползващото се копеле-каза Йо
-Но защо Йо почакай-каза Иван и я хвана за ръката когато тя му се изплю в лицето
Йо побягна към училище а Иван като зашеметен си стоеше на тротоара и се гърчеше във мислене "какво подяволите направих сега" си мислеше той.
Като стигна във училище всеки го гледаше и под нос казваше -мръсник-.Тогава видя Коста
-Коста какво става-попита Иван
-Абе Иво що го направи бе егати копелето си-му отговори Коста
-какво да съм направил бре -вече със газиран тон ИВан
-Ами снимките-каза Коста
-кои снимки бе човек за какво говориш-попита Иван
-Ела да ти покажа-каза Коста и хвана Иван за качулката
-Къде отиваме-попита Иван със ироничен глас
-Във матрицата-каза Коста
Платиха и седнаха на един комп.Коста написа "Ioana the bich" във гоогле пиктърс и излязоха 5 страници от които 3 бяха пълни със голи снимки на приятелката му.
-Иван стана испсува и се запъти към училище.Коста узна че ще стават шокови терапии и бързо запретна краченца и той към училището.
-Ицо ела ми педерас такъв-извика Иван и се запъти към Ицо със паве.
-Иване недей-се чу глас.......

След няколко дни
-Ръката ти ще е добре след седмица-каза доктора на момчето което лежеше във пирогов.Момчето не беше друг ами самия Коста.Всичко което виждаше във сънишата си беше как Иван пада на земята потрошен хвърлен на тревата целия в кръв.Сичко се беше случило толкова на бързо сякаш неща които трябваше да се случат за години се случиха за три часа.ИВан беше във стаята до Коста.ТОй беше по зле от коста две счупени ребра,ръка ,изкривен глезен и най-вече изкривен нос.Няколко стаи надясно от него лежеше брат му който бе ударен от колата управлявана от побоиниците.
Побоиниците не бяха виждани но полицаите казват че колата е намерена изоставена на югоистук от жп линията.............
Никой нямаше да прави хубави неща във следващите поне два месеца.
Хората на Мишо си взеха парите защото бяха изпълнили задачата си и тримата бяха на легло във пирогов а Йо си беше заминала за морето защото все още мислеше че Иван беше пъснал сниммките.Беше страшен денят във който те за последно се збиха.Имаше само гнусни.гадни и най-вече тъжни спомени за всичко загубено и всичко което предстоеше.Всичките разправий по съдилищата и адвокатите.На никой от тримата не им се мислеше а пък и не трябваше защото щяха да се преуморят.Родителите идваха всяка сутрин и обед да ги навестят.............. :cry: :cry: :cry: :cry:

Ето част която свърши не много добре.... но моля някой да продължи :arrow: :arrow: :wink:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Фев 2004 16:16

Отдавна не съм влизал във тази тема(и във форумите изобщо), поради "технически" причини. :D Но, не това е важното... разказа се получава супер, и смятам аз да постна продължението.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Фев 2004 21:33

Аре сега аз една част:

Време деня на заминаването на Йо,Място:Гарата

Ицо тичаше като не обръщаше внимание че бинта на китката му(единствената оцелена от павето част на тялото) след малко щеше да падне.Дали щеше да успее...Стигна до чакалнята,но там вече нямаше никой,всички бяха тръгнали към влака.5 минути до тръгване...Ицо стигна до перона.И да видя я,качваше си багажа.
-Йо почакай малко!Моля те!-викаше той на десет метра от нея тичайки,но тя не реагираше само го гледаше-Йо моля ти се нека поговорим само за секунда!
-Не искам да говоря с тебе,нито с никой който ми напомня тва гадно място!-кресна Йо
-Ти не разбираш!Иван не беше виновен,а Мишо.
-Кво да не би ти пак да си станал приятел на онова пребито к**ле Иван.Гледай си работата!
-Ти забрави ли как той ми ги изпрати!
Йоана изглеждаше сякаш е паднала от небето
-Боже господи...Какво...Как можах...
-Мишо ги взе със дискета като беше в нас и ги пусна в нета!
-Ама...аз...не немога да го допусна...Мамо мамооо!Излез замалко.
Майка и излезе от купето след минута.
-Мамо аз трябва да остана!
-Не,не забрави!Ти сама пожела да си ходим!
-Мамо спомняш ли си как си говорехме аз ти и баща ми една вечер за това.Че ако вие си тръгнете аз какво да правя,налага се да остана тук изградих нов живот,далеч от позора в Златни Пясъци!Ще остана тук на квартира ако ти ми позволиш,вие с татко се върнете,защото там ви е мястото,аз ще остана и ще се доизуча тук!Ще те помоля само да ми дадеш пари да започна,а аз после ще се хвана на работа и ще си изкарвам сама.
Майка и се просълзи
-Пораснала си прекалено много за момиче на твоята възраст...
Прегърна я и я държа към минута така...Чу се свирката на влака.Майката на Йо извади чаната си и даде на Йо един плик с около 10 50 левови банкноти.
-Аз ще се разбера с баща ти!Айде тръгвай...
Влака тръгна.Йо помаха на майка си а после с Ицо повлякоха куфарите и обратно.
-Ицо аз много ти благодаря!
-Няма защо!Държах се прекалено идиотски с Иво и сега съжалявам!
-Слушай ме сега!Аз още днес ще си наема квартира и ще си потърся работа,но няма веднага да се върна на училище.Когато Иво го изпишат искам да му се извиня лично без преди това да са тръгнали слухове като се появя.Разчитам на теб да запазиш тайната ми!
-Дадено...

Място:пред болницата Време:деня на изписването(събота)
-Иво още в понеделник ще тръгваш на училище-каза майката на Иван
-Ама мамо...
-Щом беше достатъчно здрав да излезеш значи си достатъчно здрав да отидеш още в понеделник...
Коста вървеше до Иво заедно с Цвети.
-Брато и аз съм така не се притеснявай!Е верно ме изписаха по рано ама...
-Толкова по добре.-каза Цвети и го целуна
Иво се натъжи като ги видя.Какво ли правеше в момента Йо...
Понеделника дойде по бързо отколкото му се искаше на Иван.Техните се съгласиха да го закарат,като за първи ден след побоя.Когато стигна Коста вече беше там и го чакаше на входа.
-Как е ве?
-Оки.
И внезапно от някъде се появи Ицо.Иван се беше заклел на майка си и баща си че няма да се бие повече и просто го подмина
-Иво трябва да дойдеш с мен след училище.Иво слушаш ли ме?
Тогава Коста се обърна
-Виж какво бе п**ал нещастен,махай се преди аз да ти избия зъбите вместо Иво!
-Явно ще трябва да ти го покажа по друг начин.За да не си въобразяваш че искам да те пребия или нещо такова просто набери номер 02689675 от мобилния!Моля те направи го ако поне за момент си спомниш какви приятели бяхме преди!
Иво се обърна за момент и го погледна яростно.Ицо го гледаше съвсем спокоен.Иван не избухна,а извади мобилния и набра номера сякаш напук на себе си.Даваше свободно,когато...
-Йоана ти ли си?
-Да моля те ела след училище!Ицо ще те заведе.
-Ще си помисля-каза мрачно Иво и затвори-Тая нали беше заминала!-каза грубо
-Остана щом разбра че Мишо е пуснал снимките.-каза Ицо-Никой освен мен не разбра че е останала.
-Добре ще отида.-промърмори Иван и тръгна към класната стая
Деня мина сякаш прекалено бавно,макар Иво да не правеше нищо в час(учителите го бяха съжалили поне за днес).Преди последния час Коста му каза:
-Сигурен ли си че не искаш да дойда?
-Напълно.Трябва да съм сам с нея-каза Иво
Когато би звънеца за края на часа Ицо кимна на Иван и двамата излязоха заедно.Ицо заведе Иво във възможно най-забутаното гето в града.Влязоха в една доста олющена сграда.Вътре всичко беше издраскано,било то с фулмастри,маркери или графити.Качиха се на тавана и влязоха в една от гарсониерите.На прага имаше умраял плъх.Иво влезе и видя Йо седнала на едно канапе под диагоналния покрив.
-Аз...а...ще ви оставя-промърмори Ицо и излезе тихомълком.
Двамата стояха един срещу друг и се гледаха.Тя него със сълзи в очите,а той нея с безизразен поглед.
-Иво...моля те прости ми че не се сетих че не си ти,просто тогава...-и заплака тихо
-Йоана аз не съм в състояние да ти простя.Нима ме обичаше достатъчно че да се сетиш че не съм бил аз?Не смятам че връзката ни има бъдеще-каза Иво и излезе...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 06 Фев 2004 22:48

Ето яз пиша:

-ИВо почакай-извика със ревящ глас Йо
-Няма какво да чакам заради теб стана всичко ако не беше ти нямаше сега брат ми да е във пирогов със опастност от живота.
-Иво умолявам те почакай-изхленчи Йо.А Иван я погледна със поглед който той никога не беше правил или виждал сякаш нещо във душата на Иво се върна ,сякаш липсващото късче от пъзела на душата му беше намерено и най-вече беше сложено на мястото си!
-Йо ако искаш да сме двойка трябва да си имаме доверие-каза Иван със насълзени и все още щастливи очи.
-Ооо Иво какво си ми глупаче-измърмори Йо
Те се целунаха и легнаха на ланапето.Те само се гушкаха не искаха да правят нищо друго.

В същото време във апарта на Цвети.

-Цвети ти още ли си приятелка със Викки-попита Коста
-не тя ме побърква егати луузърката е станала аз ти казвам-каза Цвети
-ок-каза Коста със сладък меден глас и я зацелува....

На следващия ден.

След училище той трябваше да прави нещо на компа си затова и каза че днес няма да се виждат но че ще си мисли за нея.
Отиде у тях и почна да се ръга по регистрите и настроиките на компа но и той не знаеше кво прави.Неарвира се и тегли една майна обу си обувките и се запъти към ЙО.......

Не е длълга иначе ареса ли ви

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Фев 2004 23:19

Доста е добра аре и аз:

По пътя към Йо си мислеше единствено за нея.Едва ли някого бе харесвал момиче повече от сега.Прекалено много бяха преживяли заедно.Слезе от автобуса и се запъти към блока на Йо.Заобиколи от гърба на сградата и там видя някакви цигани насъбрали се около стената.Едва не ги подмина когато видя между двама от тях причината за сбирането им.Там беше Йо.
-Оставете ме бе течни сапуни такива.-крещеше тя-Ще станете на веро ако ме докоснете.
Един от циганите посегна да я съблича.Йо не можеше да им се противи дълго време.Иво хвана един паднал клон и тръгна към тях.Един от циганите бе тръгнал да целува Йо но Иво го прасна с върха на дебелия клон.Циганите се окопитиха и се отдалечиха на няколко метра заради неочакваната атака.Като видяха обаче противника си те се засмяха и тръгнаха да му скачат.Иво размаха дървото и прасна главите на трима от пете мангали.Тогава от улицата изникнаха някви скинове.Като видяха падналите мангали те веднага тръгнаха да ги ритат.Наобиколиха ги и почнаха да ги удрят.Иво и Йо се измъкнаха скришом и тръгнаха към квартирата й.Скиновете заети с шутиране на мангалски глави дори не разбраха защо черниовците бяха паднали.Иво и Йо се качиха горе и започнаха да се целуват.Много бавно започнаха да се събличат един друг,а после легнаха на канапето.Това беше най-приятното сексуално преживяване на Иван в целия му живот.Йо му се оттаде напълно.Така беше и с нея,тъй като той се постара да я задоволи неповторимо...
Лежаха на канапето гушнати и пушеха.Тогава Иво каза:
-Йо ти значиш прекалено много за мен че да те загубя по такъв нелеп начин,както щеше да се случи.-каза Иво и я гушна още по силно.
Като тръгнаха да се обличат той изръси:
-Знаеш ли чичо ми дава под наем една квартира в центъра.Пак е таван но поне ще е по безопасно.
-Добре,говори с него.
-Кво ще правиш днес?
-Ами смятам да почна да се подготвя за даскало.От другия понеделник пак почвам да ходя.
-Искаш ли да ти помогна?
-Като те знам как учиш едва ли ще си ми от полза.-каза на шега Йо и продължи-Ако искаш остани.
-Еййй.Са се сетих.Днеска ще ходя да видя брат ми.Местят го от реанимацията и сигурно ще се радва да ме види.
-Ваще ще поддават ли жалба в съда?
-Да.Ще се опитят да съдят Илиан и брата на Гошо които са организирали блъскането на брат ми според следователя,но чакат брат ми да се оправи.Айде аз ще тръгвам-каза Иван закопчавайки си колана-Чао!
-Чао мило-каза Йо и го прегърна и целуна
Иван тръгна към болницата...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 07 Фев 2004 11:44

И добре че беше тръгнал към болницата щото едни така го пребиха че си еба мамата...

Ей хора базикам се.Кой пише следващата част а :shock: :shock: :shock:

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost