Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Да има ли ред в "действията"?
Анкетата свършва на 02 Май 2004 22:02

Да    67%  67%  [ 4 ]
 Не    33%  33%  [ 2 ]
Общо гласове : 6
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Юни 2004 17:27

демис стоеше на улицата,минаха двама пича пребиха го той стана отиде си и си направи пиле на грил

Through power i gain victory
Through victory my chains are broken
The the force shall free me

Part of the Sith code

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Юни 2004 18:28

Demis написа:
демис стоеше на улицата,минаха двама пича пребиха го той стана отиде си и си направи пиле на грил

Хаха,той си стоеше и ИЗНЕНАДА - пребиха го.Огорчен си отиде потсмърчайки с пиле на грил в уста !

Така не е ли по-хубаво :D

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Заглавие:
Публикувано на: 19 Юни 2004 18:40

Вие май твърде буквално го приехте това. Не казвам героя ви задължително да може да готви, а че не е задължително да сте само войни и т.н. Можете да си изберете и нещо далеч по-обикновено за член на групата от "войн-къртач - трепе орки като "Райд" хлебарки".

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Юни 2004 10:39

Да бе, може да е "войн-трезвеник, помита орки като чехъл хлебарки" :wink:

Що просто не се опитате да направите героя си и човек- да чуства, да се колебае и т.н. , а не просто да върви и да трепе уроди един след друг. Ако искате вземете за пример предишният ми герой- скелета Джони, адски майтапчийски персонаж, който постоянно се жалва за нещо, най често, че му вземат костите и ги използват нерационално.

П.П. Всички герои войни-къркачи имат странната дарба да пеят фалшиво. Как не се намери и един, който да пее както трябва :roll:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Юни 2004 13:39

тва бе6е майтап после 6а пи6а наново

Part of the Sith code

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Юни 2004 20:54

Уоз ъп, нигъъъъъ! :D

Върнах се!

Сега да поразкажа к'о се случи 'там'. Първо, срещнах Лп_протоса /тоз' вече не посещава мноу често форума /по тех. причини;] //. Бе пич е, завързва лаф! :wink: Та, там се 'облъчих' достатъчно и с'я съм кат' недопечен негър на шиш, алангле, по 'вегетариански'! :wink: Е, там 'почти' нямаше следа от компУитри, но все пак... :wink: Също така срещнах някакъв '-=MeGaDeTH=-' /Валентин, май му беше името/, който бил на шесто място по Це-Ес в Стара Загора. Та там играхме няколко игри, той и още двама /аматьори;)/ на мене и ги разбих, представете си! А аз кънтър, най-мноу 30-тина пъти да съм разцъквал, и то преди година! Та там доста се... 'Запалих' и сега си инсталвам Ц-то /:)/, може па нещо да излезе от мене! :D :wink: Та май това беше най-интерестното, другото си го знайте - плаж, басейни, печене, кеф и пр.! :wink: Но всъщност, вчера ми се случи нещо непредвидено, нещо адски гадно. Всъщност беше един сън... Но какъв сън, бррррр... Тръпки ме побиват, кат' се сетя! Ауу, най-страшния сън, който съм имал, просто адски гаден беше! Та значи в въпросния кошмар аз се разхождах из училище, но то беше запустяло, а най-странното беше, че в този сън всичко беше прекалено ясно, 'изчистено', а във всички други сънища /които съм запомнял/ е някак размътено, детаилите не се виждат, а в този всичко беше кристално ясно! Та разхождах се и от някъде изникна някаква сянка, всъщност, да точно сянка, движеща се по стените. Бррр... И тази сянка нещо ми направи, закри ми лявото око... Но мноу бързо се случи. Не изпитах никаква болка, обаче вече лявото ми око ослепя! Аз го отварях, затварях, отварях, затварях и все черно, а с другото си виждах! Да знаете колко гадно беше, така като го пиша не изглежда така, ама просто не може да се опише, адски се ужасих... И после се събудих изведнъж. Малеее, после ми трябваха няколко секунди, за да се осъзная! Но да не говоря за това...

p.s. Абе, мене ме нямаше само десетина дена, а творческия се напълни с дузини нови теми, безмислен спам... Просто... Рекс беше прав...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юни 2004 00:07

Ами Мат, радвам се, че се завръщаш! Ама да те питам само - темата ли обърка или нарочно постна в тази? Щото въобще не намирам връзката на написаното с идеята на темата... Може би е, защото аз съм тъп!?!?!?! :D :lol:
Та както и да е...
Момчета (и евентуално момичета), скоро ще можем да започнем май... Засега нищо сигурно, но се приготвяйте. И подканям още веднъж желаещите да участват, а не са го сторили все още, да поправят тази грешка. :D

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юни 2004 14:03

She se kefim shte piem i iaem a posle shte mu mislim za RPG-to.temata mejdo dugoo ne e losha. :!: No purvo da se nakopuniasvame:)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юни 2004 23:07

Habib, искаш ли и ти да участваш? Просто си напиши нещо за героя, ако искаш да участваш.
Иначе засега нищо определено все още.

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: Medieval 2: Total War
Заглавие:
Публикувано на: 02 Юли 2004 18:16

Кога, КОГА, кажете кога!?!? :lol: :wink: :lol: Дайте колкото се може по-скоро, сега ми се е паднало нашите да ги няма, а лаптоп-а да е у нас... и се сетих че Рекс няма да е в Сливен тоз уикенд... ебати! Рекс, последно ш одиш или нема одиш, там дет' ш одиш? :lol: :lol:

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Юли 2004 23:57

Ами Екс, нема да одъ... Ама това вече няма значение, за голямо мое съжаление... :(
Та значи, аз се оказва, че ще съм си в града май през цялото лято, така че поне аз ще съм на линия. Затова и казвам:

ВСЕКИ, КОЙТО ИСКА ДА УЧАСТВА, ДА НАПИШЕ, ЧЕ ПРОЯВЯВА ЖЕЛАНИЕ И АКО МОЖЕ, ДА ПОСТНЕ ГЕРОЙ!

Също така искам да се разберем за ден/час, когато ще можем да започнем. Разбира се това няма да стане "утре по обяд", а става дума за поне една седмица напред. Но искам всички, които искат да участват, да постнат всичко, за което се сетят по темата. Много ми се иска да се получи нещо и затова искам да сте сериозни към това, което ще правим. Разбира се не става дума да е скучно и сковано постване, а да се забавляваме, но да знаем, че и други хора зависят от нас и им дължим вниманието си, ако сме им го обещали веднъж. Или с други думи, "като се хванете на хорото, ще го играете докрай". Отново уточнявам, че разбира се, ще се съобразяваме с личните ангажименти на всеки от нас.
Та чакам заявки и герои! :D

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Юли 2004 00:18

не знам какво ще стане ама ето го: :wink:

Демис си вървеше из града и видя една тълпа а в центъра и имаше паднал човек.
една банда от 5 човека го беше пребила.никой не знаеше защо.
Демис искаше да му помогне,когато отиде до него един от петимата
го бутна и той падна на земята.Демис скочи и тръгна на бой (глупава постъпка)успя да удари
човекът който го бутна.след това Демис беше буквално размазан от другите четерима.
едвам едвам се прибра до къщата си и заспа с болки по цялото тяло.

РЕКС АКО И ТОВА НЕ ТИ ХАРЕСА СЕ ОТКАЗВАМ :twisted:

Part of the Sith code

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Юли 2004 00:19

а и кажете нещо за новата ми тема

П.П. заради тази тема се научих да пиша без 4 и 6
:))))))

Part of the Sith code

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Юли 2004 00:24

Аз съм вътре, герой съм пуснал отдавна и се надявам да е валиден. И още нещо- радвам се, че продължаваме.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Юли 2004 00:49

Рийв, теб те знаем, че си вътре. Както и Екса, стига да има нет и да е на линия. И други са ми казвали, че искат да участват, така че се надявам да се постегнат малко и да са готови по-скоро. Може би като видят темата...
А иначе Дамис, виж, ти май твърде буквално го взе "отслабването" на героя. Не е нужно да е кашкавал, който се троши на две при първото докосване. Но не трябва и да е "бат Бойко мечоносеца" дето коли хорца като касап теле. И трябва да е малко по-дългичко... Т.е. има какво още да оправиш, но можеш, стига да искаш. Не знам, ти си преценяш. Може би ще "погледаш" малко как пишат другите и ще си направиш някои изводи. Можеш да направиш това и сега, в някоя от другите теми на тематика фентъзи. В тях ще са направо разкази, но поне ще видиш как трябва да е стила, но разбира се, ще го пречупиш през собствения си поглед. Хайде, ако искаш, пробвай се пак! :D

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Юли 2004 22:50

Ммм начи... и аз съм вътре, разбира се :) Просто... It's just... може би няма да мога да влизам през седмицата, щото само петък, събота и неделя имам комп за връзване в нет-а... иначе съм вътре :) Героя ми... Героинята ;) е същата, а вече по-човешка ще я правя по-нататък в историята (ако започнем) :)

П.П. ГЪРЦИЯ ШАМПИОООООООООООООООННН!! Нашите съседи кикат асове ;) :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 04 Юли 2004 23:41

Рекс...знаеш,че и аз съм вътре ..просто ми трябва време :wink:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юли 2004 00:03

Не забравяйте и мен!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юли 2004 02:33

Никой не съм забравил. Или не, всъщност Тигре, тебе малко те забравих. Ами така като не пишеш в темата.
Иначе имате още време, ама гледайте да сте готови скоро.
Чакаме Хамелеона, Гарда, Матм Тигъра (да си направи нов герой, ако иска. Иначе може и с този да остане). И други са ми споменавали, че искат да участват (дам КОЗмо, за тебе говоря). Извинявам се, ако съм пропуснал някого, но просто като не ми напомняте и аз забравям, че "еди къде си, еди кога си, сте ми казали, че искате да участвате".
Екс, оправяй си нета! Толкова ли не можеш да си вземеш нова ЛАН карта? И защо като си се мернал тука не си ми драснал нещичко? :cry:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юли 2004 22:18

Eeeeми ако ш правим нещо да го правим до тоя четвъртък!!!! (знам че каза че известието трябва да е поне седмица преди това... ама ваканция сме баси! хората са свободни ;) ) Иначе... абе може и петък, събота, неделя вечер... ама чувам Рекс няма да е тука тогаз ;) Така че... Рекс - не ти драсвам защото... се засичаме на други места :)

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на: