Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Юни 2005 10:21

Много забързваш нещата ,спри малко ,хората да си поемат дъх.За едно половин страница ти окичи разказа с герои.Повечето герои просто ги взе с една ръка ,никакви допълнителни описания ,нищо!Щеше да е по-добре да го беше побрал в две глави и да беше дал някакво по-добро описание ,както и да е де ,станалото станало.В следващите глави ще трябва доста да се помъчиш над героите ,даже май ще е по-добре ако ги разделиш на две групички ,твой си е разказа де ,няма да ти се бъркам.Успех нататък...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Юни 2005 10:44

KuzMan написа:
Готово :) Виж го! Добре стана!

Да, точно това имах предвид... Мисля че сега вече е много по добре... :)

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Юни 2005 10:54

Както обикновенно приемам всички критики. Можете да бъдете сигурни, че всеки герой ще има своя светлиан по-напред в действието. Спестих описанията в този епизод, защото мисля, че щеше да стане прекалено пълен с такива описания. Когато дойде времето ще опиша всеки.

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 02 Юни 2005 12:04

Прочетох само 1 глава... соправяш се добре, но нещо не ме заинтригува. Сега нямам време, но ще прочета и останалото. :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Юни 2005 12:42

На мене пък разказа продължава да ми харесва... е има и някои леки неточности в сюжета, които вече бяха споменати и затова няма да ги повтарям, но като цяло разказа ми е много интересен и с нетърпение очаквам следващите части... относно многото герои, които бяха включени наведнъж, не мисля, че това е слабост на разказа... да наистина на този етап е трудно да се запомни кой точно какъв е, но предполагам че в следващите епизоди автора постепенно ще изгражда образите на героите... А и идеята да се използват никовете на хора от форума вместо измислени имена също е добра според мен... даже и да няма кой знае каква прилика между героя от разказа и действителния юзър от форума, на мен лично ми е много по-лесно да запомня името на героя, ако то е на юзър от форума, отколкото ако беше някакво измислено име... Най-много ми харесва стилът на писане на автора... разказа продължава да е все така лек и приятен за четене, не е нужно да си съсредоточаваш цялото внимание върху него, за да можеш да разбереш какво става, аз лично го изчитам на един дъх, без да трябва да се връщам на вече прочетен текст, защото нещо не съм разбрал, или пък да ми се налага да чета със скорост един ред в минута, за да осмисля по-добре прочетеното, както често правя, когато чета други разкази (и в този форум, а и попринцип)... Напротив, разказа се чете много леко, описанията са кратки и не затормозяват, но все пак присъстват, единствено със запомнянето на всички герои срещнах малки трудности, но както вече казах, с течение на разказа, когато образът на всеки един от тях постепенно се разкрие, предполагам че и това няма да е проблем, а и фактът, че са използвани никове от форума поне мене ме олеснява максимално...
Въобще като цяло разказа продължава да ми е интересен и с нетърпение очаквам следващата част, а се радвам че и моя персонаж се появи на бял свят :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Юни 2005 12:59

Браво, браво. Продължавай така момче. Както виждаш доста хора ни кефи :wink:

"Виждаме на другите треска в окото, но не виждаме гредата в своето"

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Юни 2005 13:17

Не взаимствай прекалено много с Лигата на Необикновените.....За сега ми изглежда абсолютно същото...Иначе почва да става интересно :) Виждам си ме включил и мен,мерси.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Юни 2005 16:07

Барса, твоят герой се появи в тази част, но само се появи. Неговото развитие, както и на всички само споменати в този епизод, ще се разкрие по-напред. Доволен съм от отзивите. Този път обаче, съм много зает и нямам представа кога ще мога да напиша следващия епизод. Все пак когато намеря време ще се постарая да го сторя.

Профил WWW

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Заглавие:
Публикувано на: 02 Юни 2005 16:45

Ти си избираш как да продължиш разказа, с никове или с измислени имена.. Важното е тебе да си те кефи! :)

Колкото до новата част... Наистина имаше някои нетипични за герои от описан вид неща. Както и да е, това не е основната слабост. Това, което не ми хареса най-много този път е, че прекалено набързо станаха сума неща, прекалено попретупа пак събирането на "Задругата на Бялото съкровище". И не, не говоря просто за описания на героите, ами всичко изглеждаше сякаш им звъниш по телефона и те "ок, идвам след пет минути". И освен това, не знам кое чак толкова настървява Заека, че чак да "влетява в стаята с каната с кафето" или както беше в разказа.
Като цяло просто продължаваш с някои недотам логични събития и действия, но пък можеш и така да си водиш разказа де. Просто изглежда... не точно "глупав", по-скоро "наивен". Иначе като цяло не е зле.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Юни 2005 17:21

Ще бъда кратък - Хареса ми, но всички критики, които се изписаха за тази част са верни, и би трябвало да ги вземеш под внимание :wink:

Don't sit down it's time to dig another one

place-for-rest
*Ghost Master

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Юни 2005 17:26

Наивен изобщо не значи лош. Според мене си е супер, само две работи - правописните грешки - малко са, но ги има. Просто прочети един-два пъти преди да го пуснеш. И, честно казано малко разговорен език доста би помогнал. Не знам, някак си всички диалози са прекалено "правилни". Сложи тук-таме някоя псувня, разбъркан словоред и нещо такова.
Иначе - keep it up! Тва определено разведрява малко напрегнатата обстановка в тоя раздел. Аз съм яко поддръжник на идеята! :live: [/list]

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Заглавие:
Публикувано на: 02 Юни 2005 18:25

Разбира се, че навиен не значи лош. Мисълта ми е, че просто стилът на самия разказ (не на автора) е по средата на сериозното и наивно-глуповатото. И имам предвид, че дефакто обаче не е нито едното от двете, защото не можеш да приемеш разказа като нито едно от тези две неща - нито като нещо глуповато-забавно, нито пък като сериозен разказ с приключения и реалситична атмосфера. Това което искам (аз поне де) от Кузман е да реши какъв иска да е неговия разказ и да го води по точно него начин, а не да се опитва да направи кръстоска между двете, защото в такъв случай няма да се получи нищо и нито феновете на единия стил, нито на другия, ще го харесат.

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: Medieval 2: Total War
Заглавие:
Публикувано на: 02 Юни 2005 19:14

Aми добро е, на мен ми харесва, макар да има леееки несъответствия и МОЛЯ ТЕ помоли гаджето ( ;) ) The Crow да ти поправя правописните грешки :P
Казвам го не за да се заяждам, а да се превърне в нещо наистина ама наистина добро, и да се приближи възможно най-много към безупречността...

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Юни 2005 20:10

а аз каде ше бъда ?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Юни 2005 20:18

ЕДИТ: Е па ти си с НАС (;)) мноо ясно ;)
Ам шефа например за кво е там ;)
Ама ще дойде :D

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Юни 2005 21:46

Existence написа:

ем не си видях името в "екипа" :)
ама карай щом казваш

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Юни 2005 22:08

Constantine написа:
Existence написа:

ем не си видях името в "екипа" :)
ама карай щом казваш

Е не виждам какво ще правиш докато ние търсим съкровището ;) :D
Първо става дума за твоя дядо и твоите документи, второ нали трябва да живееш някъде, не че не можеш в къщата на г-н *Ghost Master, абе неее, винаги има един-двама-трима дето нищо не правят и само бучат глупости и правят грешки с които застрашават самото съществуване на света :lol: :lol: (незнайно защо сега се сещам за Tomb Raider първия филм :lol: )

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Юни 2005 07:21

Имах малко проблеми с нета снощи и едва сега успявам да видя тези коментари. Относно всички прилики с филми които се носят още от втори епизод ще кажа, че не съм гледал нито "Лигата на необикновенните" нито "Томб Райдер". Гледал съм единствено "Национално съкровище", с който беше сръвнен веднаж разказа, но освен, че и в двете има съкровище, друга прилика аз не виждам. Примем всички критики, Constantine то е ясно, че си с нас :) без теб за къде. Предполагам, че ще постна следващия епизод в събота след обяд. Ще се постарая да бъде много неочакван и да поправя всички недоразумения.
П.С. Имаше един пост, който не разбрах относно JazzJack. Излезе, че той е стар, а аз не съм писал нищо такова.

Профил WWW

Аватар
В момента играе: GTA IV
Заглавие:
Публикувано на: 03 Юни 2005 08:46

време е и аз да си кажа мнението.разказът ми харесва.само можеш да сложиш едно "не приемаме повече участници" в заглавието или някъде защото и сега усещам как някои герои ще имат
доста малка роля в цялостния сюжет.иначе Keep up the good work!

Krieg

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Юни 2005 09:15

Мисля, че е излишно да слагам такъв надпис. То е ясно, че историята се завърза и едва ли ще се появят много хора. То нека има желаещи, а ако се отвори некакво място, ще го покрием. Все пак мисля, че са достатъчно героите и няма да се отворят нови места :)

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com