Автор |
Съобщение |
[SS]
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Сеп 2004 20:20
Мен ли имаш предвид,мене ме кефи госпожа Пит,мноого яка,но не колкото Надето,хехехе
___________________________________ I IGNORE YOU! As I close my eyes, I feel it all slipping away. I COME TOWARD YOU! We all got left behind, we let it all slip... AWAY!
|
|
|
|
|
Букмейкара
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Сеп 2004 20:24
Vai gospoja Pit e maniata vai iztekoha mi ligite vai tq e adskata izrodkata isakm da bqh na mqstoto na Ahil4o
|
|
[SS]
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Сеп 2004 20:26
И аз.Или не аз си имам моята госпожа Пит,всъщост тя къде е??
___________________________________ I IGNORE YOU! As I close my eyes, I feel it all slipping away. I COME TOWARD YOU! We all got left behind, we let it all slip... AWAY!
|
|
|
|
|
JazzJack
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Сеп 2004 20:29
Момчета (и момичета),айде вече не пишете в тая тема.Автора пусна разказ,казахме си мненията.Какво повече.Ако искате да си говорите-ЛС.Айде,живот и здраве,ако Барса пусне продължение,тогава поствайте.Сега няма смисъл.
Пийс!
|
|
|
|
|
EviL
|
|
Мнения: 893 Местоположение: Д'Драгонленд в крепоста Д'Драгонхарт !
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Сеп 2004 20:31
Продължаваите о моля ви продължаваите да ми пълните очите със сладост . О блажен миг ! И моля бе сръдни и обиди когато кажа че сте лузари и флудари . Спокоино примете титлата "загубеняци на годината" и и се насладете .
Падане прекрасно - тази тема влиза в личният ми архив - просто ме кефи как тотално я сдуха темичката . Захвана спор и драсна клечката на изсъхналата полянка .
Барса прекалено много станаха тези разказчета . Чесно казано слабо ме вълнуват можеби защото не харесвам смехът или защото просто не е смешно не знам не разбирам а и не претендирам да разбирам . Твори ако ти харесва ( по-добрият път към рая ). Все пак виждам че си разгледал преди да пишеш ( поне малко ) . Един истински бонус получаваш че не си се вписал като главен герои и не си се направил "готин" във една пародия . Е пародия силно казано щото до пародията има още бая път .
МИР ВАМ лузари продължаваите да се стараете и а псувате под предтекст че сте се изнервили . Покажете ми колко сте бесилни и колко слабохарактерни сте . Да просто прекасно !
П.П. Който ме е разбрал чудесно който не е бързо ще разбера по интересният му пост отговор на моите оскърбителни думи !
___________________________________ Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
|
|
|
|
|
Букмейкара
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Сеп 2004 20:31
Stiga ve romanti4en
|
|
[SS]
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Сеп 2004 20:34
EviL написа: Продължаваите о моля ви продължаваите да ми пълните очите със сладост . О блажен миг ! И моля бе сръдни и обиди когато кажа че сте лузари и флудари . Спокоино примете титлата "загубеняци на годината" и и се насладете . Падане прекрасно - тази тема влиза в личният ми архив - просто ме кефи как тотално я сдуха темичката . Захвана спор и драсна клечката на изсъхналата полянка .
Барса прекалено много станаха тези разказчета . Чесно казано слабо ме вълнуват можеби защото не харесвам смехът или защото просто не е смешно не знам не разбирам а и не претендирам да разбирам . Твори ако ти харесва ( по-добрият път към рая ). Все пак виждам че си разгледал преди да пишеш ( поне малко ) . Един истински бонус получаваш че не си се вписал като главен герои и не си се направил "готин" във една пародия . Е пародия силно казано щото до пародията има още бая път .
МИР ВАМ лузари продължаваите да се стараете и а псувате под предтекст че сте се изнервили . Покажете ми колко сте бесилни и колко слабохарактерни сте . Да просто прекасно ! Тц тц тц тц и за теб си промених мнението,искаш да кажеш че съм загубеняк?????
П.П. Който ме е разбрал чудесно който не е бързо ще разбера по интересният му пост отговор на моите оскърбителни думи !
|
|
|
|
|
[SS]
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Сеп 2004 20:35
Gogo-Revan написа: Stiga ve romanti4en
Аз ли уа?!
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Сеп 2004 20:38
EviL написа: Продължаваите о моля ви продължаваите да ми пълните очите със сладост . О блажен миг ! И моля бе сръдни и обиди когато кажа че сте лузари и флудари . Спокоино примете титлата "загубеняци на годината" и и се насладете . Падане прекрасно - тази тема влиза в личният ми архив - просто ме кефи как тотално я сдуха темичката . Захвана спор и драсна клечката на изсъхналата полянка .
МИР ВАМ лузари продължаваите да се стараете и а псувате под предтекст че сте се изнервили . Покажете ми колко сте бесилни и колко слабохарактерни сте . Да просто прекасно !
Мерси, Ивъл.Мерси че ми го каза в очите.Време беше.Усетих, но късно.Браво!Браво, че ми го каза!Щастлив съм, защото има хора като теб, които могат да мълчат, когато трябва.За съжаление не съм от тях.Още веднъжбраво.Все някой трябвада ме накара даспра да избухвам.Признавам че ме освести, признавам че сгреших.И пак браво!
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
Букмейкара
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Сеп 2004 20:41
Maks pein kato si usetil ne e li vreme da mahne6 tozi post na iddqd ot podpisa ti 4e spored men sigurno dosat go objda6i ne mu e priqtno
|
|
Till Death Comes
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Сеп 2004 20:46
Бухахаха, какво осветление, какво нещо. Направо провидя, след постинга на Ийвъл, нали? Е, разбира се без нито една дума конкретно за теб...
Та Ийвъл, за това говорех. Виждаш как се превъзнасят юзърите след теб, пък никой не смее да те обижда... И не ми казвай, че е завист - най-малкото искренно не бих искал и с мен да е така. Искренно. Но няма тук да спорим, това е творческия все пак. Очаквай си отговора в другата тема... Може би утре...
Абе аз всъщност въобще не съм искал да сгърча цялата тема, само изключително наглия Фтпмен... Ма за жалост всичко това произлезе от моето малко постче. Барса, съжалявам че така стана с темата ти. Съжалявам, знам, че си похабил толкова труд и усилие за да се радваме и сега стоиш безсилно и виждаш как всичко рухва, но не това беше целта ми. Съжалявам.
Аз вече няма да пиша в тази тема. По никакъв повод. Разбира се, ще си удържа на думата, не като Макс да бръщолеви там некви глупости за спиране на офтопика, а това само за да замаже положението... И оп - след малко пльосне още няколко мнения не по темата. Но както и да е, точка.
|
|
|
|
|
[SS]
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Сеп 2004 20:46
Браво браво браво браво браво браво браво браво браво браво браво браво браво браво браво браво браво браво браво браво браво браво браво браво браво браво браво браво браво браво браво браво на Евил
Ако се чудите какво е това ще ви кажа,тъй като съм добър човек реших да спестя малко думи на Макс.
Няма нужда да ми благодариш.
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Сеп 2004 20:52
Падан Фейн написа: Бухахаха, какво осветление, какво нещо. Направо провидя, след постинга на Ийвъл, нали? Е, разбира се без нито една дума конкретно за теб... Та Ийвъл, за това говорех. Виждаш как се превъзнасят юзърите след теб, пък никой не смее да те обижда... И не ми казвай, че е завист - най-малкото искренно не бих искал и с мен да е така. Искренно. Но няма тук да спорим, това е творческия все пак. Очаквай си отговора в другата тема... Може би утре... Абе аз всъщност въобще не съм искал да сгърча цялата тема, само изключително наглия Фтпмен... Ма за жалост всичко това произлезе от моето малко постче. Барса, съжалявам че така стана с темата ти. Съжалявам, знам, че си похабил толкова труд и усилие за да се радваме и сега стоиш безсилно и виждаш как всичко рухва, но не това беше целта ми. Съжалявам. Аз вече няма да пиша в тази тема. По никакъв повод. Разбира се, ще си удържа на думата, не като Макс да бръщолеви там некви глупости за спиране на офтопика, а това само за да замаже положението... И оп - след малко пльосне още няколко мнения не по темата. Но както и да е, точка.
Това ще е наистина последен пост в темата.
Значи, аз тъкмо се канех да понапсувам още малко ФТП мен когато прочетох поста на Ивъл.И разбрах че няма да постигна нищо.Е, вярно улях се с благодарностите, за съжаление това стана и с псувните.вярвяй, дори ФТП мен да беше написал това което Ивъл беше написал щях да се сетя.Просто съм така устроен че някой винаги трябва да ме светне.Наистина, излезе малко "четкарско" без да желая този ефект но едва ли ще го едитна.Искав хората да видят що за идиот съм аз.Защото наистина съм глупав.Ръся си пепел върху главата че съм толко прост.Айде наистина да оставим тази тема и да чакаме продължение от Барса.Което мупрадлага да го напише вдруга тема.И да ме изкара идиот, какъвто съм.
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
[SS]
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Сеп 2004 20:59
ЕЕЕЕЕееееееее след този пост пак с промених мнението за теб.
Понякога сами трябва да се убиждаме, и аз го правя,помага
Но Макс аз не убичам да псувам и да ме псуват,така че недей.
Правя ти предложение на което не можеш да откажеш.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Сеп 2004 20:59
Така.Вече ще спрете ли да посткате в темата и да оставите Барса най после да постне продължението.Ако вече не сте му убили желанието.ФТП ма ти се размаза!Надявам се Ивъл те е осъзнал малко.Максе що му се връзваш бе?
Айде оставете темата на мира ако не е късно вече!
|
|
|
|
|
tanasi
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Сеп 2004 21:48
Хммм мочета браво бе добре сте поспорили направо сте се сбили...
ФТПман ти си едно много глупаво създание да ти кажа мой човек наистина не виждам нищо смислено в думите ти - дори не защитаваш някаква определена кауза - както сам каза си адски разярен защото не са те включили в разказа - хора я се спрете - и ти и паладин ъф инос както и много от новите са тука от ден два и почват да се мислят за много велики - ти кво като те нема в разказа ще има в другия разказ ти ще си чистача в тоалетната така ще си доволен нали?
Фейн, фейн, фейн.... Браво бре... Това е добре.. гледам адски добре манипулираш хората много добер го тласкаш към бана и към собственото му унищожение а и това е едно обществено полезно дело... Но да съжаление хората не оценяват това как добре се справяш с техните думи и как контролираш тях и почват да те мразят заради злото в теб... Но както и да е - да ти си като Евил обяче си имаш собствен стил и смятам че не е така....
Айде поздрави...
___________________________________ Never Give Up Never Surrender Never Admit Defeat
Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...
I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Сеп 2004 10:01
Малиии, дотук мога да кажа само две думи: БЪЛГАРСКА РАБОТА! Ако ме разбирате какво имам предвид...
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Сеп 2004 09:07
тва беше жестока тема - надявам се че стелт или някой друг модератор(забравете за админа) ще направи нещо по въпроса - бан или триене на флуудърските постове....
щом вече и аз съм в класа съм доволен и се надявам да излезе 3 епизод!
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Gnumerick
|
|
Мнения: 529 Местоположение: In my den, staying in the corner Професия: Scientist Интереси: Technologies
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Сеп 2004 10:00
Защо по дяволите ме няма никъде! Нито в анкетите! Нито в двата разказ с герои от форума!!!!!!!!
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|