Автор |
Съобщение |
slim_k
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Яну 2004 18:59
Tva ne be6e tvoi vupros a edna tema na koqto ti otgovori da ne kazvam kak i koga!Are sega spri da pi6e6 ili produlji v li4nite 6toto mnogo nafloodihme temata!Az spiram!
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Яну 2004 19:01
??'???? ?????? ???‚?????????????»? ?????????‚?? ???? ???°?·?°?… ???° ?????? ???µ?±???», 4?µ ???µ ?????µ ???° ?????µ???????‚??. ?????????? ???? ?·?»?µ. ???µ ?????????°?? ?? ?°?·, 4?µ ???? ?????????°?…?° ?‚?µ?? ?‚?????? ?????????????µ ???‚ 1 ?‚?µ???° ?‚?° ???° ?…???»?????? ??????????...
___________________________________ Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former. - Albert Einstein
|
|
|
|
 |
Drizt
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Яну 2004 22:00
___________________________________ Не прави нещо утре, щом можеш да го свършиш вдругиден.
http://www.retrofans.hit.bg-най-добрия БГ сайт за ретро игри
m3mBeR Fr0m th3 Tolkien Club
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Яну 2004 22:04
???????»??6, 4?µ ?? ?°?· ???µ?‰?° ?????? ?»??? ?’?µ4?µ ???? ?????????° ???‚ ???°?·?????°??????! ?????µ??????4???‚?°?? ???° ?????? ???????????µ?? ?? ???° ???? ???????»?? ?·?° ?»???±???????‚?? ????????4?µ ?????µ?? ?‚?????° ???° ???µ ???°???°?? ?? ???µ??????. ?????????‚?? ???µ?‰?°. ?????°?? ???? ???°?¶???? ?????????????? ?·?° ???°?·???????»?????µ, ???? ???¶?? ???? ???° slim_k. ???· ???µ4?µ ???? ???°?·?°?… ???° ?????µ???‚?°???µ 6?‚???‚?? ???? ?????????°. ?????? ???????° ???° ?????µ???‚?°???µ ?? ?‚???? - 6?‚?µ ?????µ???‚?°???µ, ?°???? ???µ ???? ???° ???? ?????°???°.
??.??. ???µ ?????? 4?µ?????µ??, ???? ???°???‚?? ?? ???° ?µ. Worm ?µ 4?µ?????µ?? ?° ???µ Wyrm...
?’???µ ?µ??????. ???µ?‰?° ???????µ4?µ?±?µ?·?????????»?µ???? ?????????????µ.
___________________________________ Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former. - Albert Einstein
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Яну 2004 22:42
NFS Master,?°???µ ?‚?? ???°?????????????µ ?»?? ?‰?µ ???µ ???°?·?????°?????? ?? ?????????? ???µ!?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Яну 2004 09:31
???±?µ ?‚?µ?±?µ ???¤?? ???°???‚?µ?? ?????????? ?‚?µ ?±?????° ???° ???°?·???°?»???? ?‚?µ????,???»?µ?? ?°?· ?‚?? ???°?·???°?? ?‚???»???????° ?????µ???µ ???µ ???°?????°?… ?‡?µ ?????? ?‚?µ???°?‚?° ???? ???????° ?????????????µ ?? ?‚?? ???° ???µ ?·?°?????????µ?µ?? ?? ?????°?°?°?°?°?°?° ?????µ?µ?±?° ???? ?‚?µ???°?‚?°.
???????° ?·?° ?????µ?‚?? ???µ ?·?°???????°?? ?µ ???°??-???»???????„???µ???????°?‚?° ???????‡?????° ???????‚?? ???????????° ?????? ?‡?????°?»/
???»????_?? ?±?»?°???????°???? ?‚?? ?‡?µ ?????µ?????°?·?? ?‚?µ???°?‚?°.
???±?µ ?›??????_?»?µ?????»?°?? ?‚?? ???° ???µ ?±?? ?? ?°???µ ???»???·?°?? ?·?°?‰???‚?? ???‚?????µ?? ???µ ???°?·???° ???°???? ?·?° 14 ???»?? ???? ?????»?µ???? ???µ ???µ ???????‚?µ?????????°?? ?‚?? ???? ???????°?‚?µ?» ?‚?° ?????¶?µ?? ???° ???»???·?°??
???¤?? ???????‚?µ??-???‚?„?? ???????° ?? ???° ?†?µ???·?????????°?? ???µ ???? ???????° ?°???? ???µ ?±?°?????°?‚,???????°?‚?? ???µ ???° ???? ?°?????????????‚???°?‚???? ???°?»??,???¶ ?????‡?µ ???µ ???? 
___________________________________ Respect big pimpin'''
|
|
|
|
 |
Drizt
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Яну 2004 10:51
___________________________________ Не прави нещо утре, щом можеш да го свършиш вдругиден.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Яну 2004 13:18
Drizt написа:
?…?°?…?°?…?°?…... ???· ?????? ???° 12  ?? ???°?? ???? ???»???·?°??
?????°4?µ ?·?° ???µ???° ???°?·???°?·4?µ?‚?? ???? ?µ ???????? ?????±???µ, ???? ???°???????»?µ?????? ???µ?‰?? ?????????? ???µ ???????µ. ???????µ ???°?·?????????°???‚?µ ???µ 
|
|
|
|
 |
okayy
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Яну 2004 19:09
?°???µ ?±?µ ???????° ?»?? ???° ???????µ?‚?µ ???????° ?‡?°???‚
|
|
|
|
 |
fresh
|
 |
|
|
|
|
|
 |
Highroller
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Яну 2004 20:38
?„???µ??
???°?‚?? ???????‡?µ?‚?µ?? ???????»?µ???????‚?µ ?‡?°???‚?? ?‰?µ ???°?·?±?µ???µ??!!!:);)
???µ???µ???µ
___________________________________ Dolce Gabbana Armani Versace Gucci Fiorucci Fendi Ferre. Milan, New York, Paris, Sofia.
|
|
|
|
 |
fresh
|
 |
|
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Яну 2004 06:56
?¤???µ??_____
???µ ?·???°?? ???? ?????±???µ ???µ ???????° ???° ???????°,???? ???µ ?·???°?? ?·?°?‰?? ???? ???°?·???°?? ???°?‚?? ?°?· ???µ ?????? ?????????» ???° ?»?? ?‚?? ???????µ?? ?????±???µ
?—?°?‰???‚?? ?‚?? ???? ?????‚???? ?‚?????? ?‚?µ?????‚
?????µ ?±?µ ???????µ?‚?µ ???°?? ?‡?µ ?‚?µ?????‚?° ???????? ???»?µ?? ???°???µ???°?‚?° ???° ???¤??-???°???‚?µ??
|
|
|
|
 |
slim_k
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Яну 2004 15:45
Fresh_ opredeleno ne e 4ela nqkoi ot 4astite!  A pravopisa na high_till_i_die se opravi  Koi 6e prai sledva6tata 4ast?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Яну 2004 18:02
Aide ти Слим_к а
|
|
|
|
 |
Drizt
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Яну 2004 20:25
А така!Хаиде Слим ако иска!Абе аиде да добавиш нещо че вече стана:аз бия,ти биеш...
|
|
|
|
 |
slim_k
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Яну 2004 22:00
Емиииии добре....Аре са ше вкарам един персонаж:
На другия ден Иво излезе от тях и взе Коста,който му разказа какво му се случило и спомена:
-Между другото по добре кажи на брат ти да внимава щото като споменах как се заканил на Мишо оня каза нещо от рода на "Той да тръгне да ми прави нещо и тогава ще има изненади!"Трябва да разберем какво е намислил.
Срещнаха Йо и тръгнаха на даскало.
-Мило аре днеска да си купим една текила "Савой Труп"-предложи Йо по пътя.
-Ейййй като спомена текила добре че се сетих!Коста сещаш ли се оная двудневна екскурзия дето беше през октомври!Спомняш ли си че тогава Гошо от нашия клас ми взе едната текила и каза че ще ми даде парите в даскало.-каза Иван.
-Тоя не живееше ли наблизо?-попита Коста
-Да бе!На две преки от нас!
-АААА да сетих се!На тоя брат му е един от най-добрите приятели на Илиан между-другото.
-Знам.Ше го питам кога ше ми ги върне днес.
Когато стигнаха Иво директно отиде при Гошо(викаха му Джия).
-Йоуууу!Джи!Аве брато ти сещаш ли се като ми взе оная текила на екскурзията?Кога ше ми върнеш парите?
Джи се обърна със усмивка и изражение "Къв си ти бе!".На Иван обаче това не му хареса.
-Не си прави оглушки бе!Кога ше ми върнеш парите?
-Я се скрий някъде бе!
Иван скочи да го гърби,но Йо го спря:
-Не в сградата Иво може някой учител да ти направи проблем!
-Слушай п***расче ше те сгащя около нас и майка ти ше е*а!
Гошо му каза:
-Знаеш ли какво ще ти се случи ако и с пръст ме пипнеш?
И се засмя сядайки си.По време на третия час Йо каза на Иван
-Аз ше се чупя от четвъртия час щото имаме биология и сигурно ще ме изпита.И Коста ше дойде с мен щото оная му е набрала заради таговете по чиновете!
-Оки!Аз съм изпитан.Ще се видим след часа пред входа.
Като свърши четвъртия час Иво тръгна към входа и видя Йоана която вече беше там,но до нея беше Джи.Иван се скри в кабинката на портиера който беше приятел на баща му и започна да подслушва.....
-Йо заеби го тоя лузър Иван.Знаеш ли как задоволявам аз в леглото?Освен това имам връзки и няма да имаш повече проблеми с Мишо или с който и да било!-говореше мазно Гошо-Готина п*чка като теб заслужава нещо повече.
-Слушай кво бе лумпел ако не престанеш да ми се праиш на гъзар след малко Иво ще дойде и ще ти направи лъскавата прическа на кокошарник!
Но Джи не я слушаше и тръгна да я прегръща,но Иван беше вече излязъл от кабинката и го блъсна на земята,хващайки Йо за да не падне и тя с него.Гошо го погледна злобно.
-Още утре ще си платиш за тва!
-Утре ще е късно за тебе!-каза му Иван и тръгна да се качва нагоре към стаята прегърнат с Йо.Днес имаха седем часа, но Иван нямаше да остане последните два...
-Чакай ме у вас,аз ще донеса текилата-и я целуна за довиждане.
Прибра се у тях и взе металния лост.Излезе и се скри зад стената на една детска градина на улицата където живееше Джи.Почака малко и най-сетне оня се зададе по улицата.Иван го изчака да приближи и прескочи оградата,минавайки зад гърба на Гошо.Свали го с един удар с лоста в тила,а после го удряше по гърба докато оня почна да плюе кръв.
-Никой не се е**ва с мене к***ле гадно!-злобно каза Иван и взе парите на "гъзара" от джобовете му.
Докато вървеше зад гърба му Гошо каза с дрезгав глас:
-Няма да ти се размине мизерник нещастен!Сега вече Илиан няма да се откаже да те преследва!
-Брат ми съвсем спокойно може да се опълчи на Илиан-каза спокойно Иво и това явно бе достатъчно за Джи да си затвори устата.По пътя обратно по улицата Иван видя една полицейска кола и се затича в случай че Джи се оплаче на куките,но той явно не го беше направил защото Иво се прибра безпрепятствано вкъщи.Изчака около половин час да не би Гошо да е казал адреса на полицията,но онзи явно не го беше направил и Иван тръгна към Йоана,като купи по пътя две текили.Там те се напиха заедно с една приятелка на Йо от квартала и нейното гадже.Когато Иво тръгна да си ходи Йо се приближи и му каза:
-Сори мило ама днеска влизам в менструация и ше трябва малко да се въздържаме...
-Няма проблем скъпа айде чао...
Иван се прибра в тях и веднага си влезна в стаята за да не го заподозрат че е пиян...
едиториъл:Гошо е съвсем реално съществуващо лице(макар да не се казва Гошо)и споменатия побой ще бъде осъществен ако парите не бъдат върнати на автора на тази част от разказа.Това беше съвсем сериозно!Аре сега някой друг да пише,и дано "Гошо" да влиза в тоя форум.....
|
|
|
|
 |
Drizt
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Яну 2004 08:50
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Яну 2004 18:00
Azz 6te q пи6а
Ама си нямате и на представа кво ще стане
|
|
|
|
 |
Drizt
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Яну 2004 19:20
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|