Автор |
Съобщение |
fresh
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2003 20:21
ето сега имате да четете и пишете мнения и за двете части..к`во да ви правя написах още от сега продължението, планирано за след два дни
___________________________________ Ако можеш да бъдеш орел, защо ти е да си пръв сред гаргите?
|
|
|
|
|
JOHNY_B
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2003 20:24
eeeeeeeeeee
kak taka 6e zaspat veeee
basi kvo tolkova sa pili
ina4e e qko
|
|
|
|
|
fresh
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2003 20:38
High_voltage написа: Еее РедБул-а алкохол ли е де???? Той те изпълва с енергия , така че не може да ти се доспи от него.... Ако тази малка подробност беше реализирана в разказа, щеше да стане по-интересно (познайте защо...). Иначе това е най-добрата част ......засега........
каде пише че са пили само РедБул
___________________________________ Ако можеш да бъдеш орел, защо ти е да си пръв сред гаргите?
|
|
|
|
|
Slain
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2003 21:35
fresh__ bravo
vsqka sledva6ta 4ast e po dobra ot predi6nata.mnogo dobre se spravq6
prod1ljavai taka
EDIT : taq 4ast v1ob6te ne q o4akvah sega.doide mi kato gr1m ot qsno nebe
___________________________________ All We Got Iz Us !
|
|
|
|
|
TT2
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2003 21:50
Това момче е пило нещо специално...
както и да е, не си правех илюзии да стане работата
___________________________________ Reise, Reise, Seemann, reise, und die Wellen weinen leise, in ihrem Blute steckt ein Speer, blutet leise in das Meer
The Rivalry - онлайн портал и списание за гейминг
|
|
|
|
|
fresh
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2003 22:10
ии добре де признавам има някои недостатъци
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Ное 2003 13:26
Като искате да е перфектно, напишете вие нещо! Я оставете дамата на спокойствие!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Ное 2003 14:03
По-добре е че ги накара да заспят защото да правят секс на тая възраст... а и щеше да съсипеш целия разказ.
___________________________________ Невъзможно не е факт. То е убеждение. Невъзможно не е твърдение. То е предизвикателство. Нежъзможно е осъщестиимо. Невъзможно е ... нищо!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Ное 2003 14:14
Мдам, разказа става все по-вълнуващ. Но защо ли имам чувството, че става "Денят на една тийнейджърка"?
|
|
|
|
|
fresh
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Ное 2003 16:57
Поласкана съм от вашите ценни за мен мнения!Посланието ми към всички е че любовта осмисля живота ни и променя скучния ден на тийнейджъра..
---------------------------------------------------------
I love you baby, and if it's quite alright.
I need you baby to warm the lonely night.
I love you baby.
Trust in me when I say:
Oh pretty baby, dont't bring me down, I pray.
Oh pretty baby, now thet I found you. Stay...........
|
|
|
|
|
Cheska
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Ное 2003 19:41
Lord of darkness написа: Мдам, разказа става все по-вълнуващ. Но защо ли имам чувството, че става "Денят на една тийнейджърка"?
I az si mislq taka, ama ne se znae moje pak Lazar da se zapoznae s druga.
___________________________________ Por desgracia, los tontos son tontos y no se pueden cambiar.
|
|
|
|
|
fresh
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Ное 2003 19:46
Lord of darkness написа: Мдам, разказа става все по-вълнуващ. Но защо ли имам чувството, че става "Денят на една тийнейджърка"?
спокойно за сега нямам това намерение пък най-множкото което мога да си позволя е да ги комбинирам
|
|
|
|
|
fresh
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Ное 2003 19:48
ne se znae moje pak Lazar da se zapoznae s druga.[/quote]
нали не искатехте да ставало на "сапунена опера"
|
|
|
|
|
CrazyCobra
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Ное 2003 21:49
Нее ... не искаме :Пп Ако е 'сапуенан опера' треа да излиза епизод на час , че иначе няма да е интереснО :пп
Давай само така , разказа е много добър , дано скоро стане това , което трябваше да стане на купона =)
___________________________________ Some day you'll see a blinding light . It's the way of the sunny and happy life . It's my way .
|
|
|
|
|
Карък
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Ное 2003 22:32
fresh__,поздрави за разказа и от мен Дано спазиш традицията всяка следваща част да е по-яка от предишната
___________________________________ Спортните залози крият огромни финансови и психически рискове . Не залагайте ако не можете да си позволите евентуална загуба на пари .Ако имате проблеми с хазарта потърсете специалист .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Ное 2003 13:18
fresh__ написа: нали не искатехте да ставало на "сапунена опера"
Да, но за съжаление и в живота е така... преживял съм го...
|
|
|
|
|
Nexus
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Ное 2003 22:08
Hi all.Тая тема е станала якооо здрава.Бе имах яко за четене щото не съм влизал в форума от 3-4 дни(като изключим една друга тема).Само да поясня-питах дали си от Варна заради една дума(там така си говорят повечето).Иначе разказае много як.Аре чао.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Ное 2003 18:22
Lord of Darkness написа: Human_Paun4o написа: Human_Paun4o написа: fre6,ti v na4aloto pi6e6,4e Lazar(ne hamstera )e mnogo sramejliv.Taka az si pravia zakliu4enie,4e e zadrusten!!!A v poslednite razkazi e mnogo otvoren!A az si misleh,4e e niakav SUPER KRETEN!?! PS:Vav Varna govoriat na meko,4e napravo se kasat(naprimer vsiaka vtora moia duma e Maina,ne moje da se izbegne,Maina,sorry!)Taka,4e vie idvate ot dalieku i govorite na mieku Fre6_ ti mai me zabravi ne6to! 6te mi otgovori6 li ili da pitam Moeto 2 AZ?!? Ами, пауне, аз ще ти отговоря. Това (изглежда) са герои, базирани на истински личности. Наречи ги както искаш - сложни образи, многопластови образи - както решиш. Важното е, че те не са плоски и не реагират еднакво на различните ситуации - как се държи Лазар в момента зависи от много неща - от настроението му, например. А настроението му е продиктувано от климата, от държанието на Пламена, от това дали е имал скандал с някого... Разбери, че той не може ВИНАГИ да е един и същ. PS: Новата част е перфектна. Напълно покрива високите ми очаквания. Bloagodaria za liubeznia otgovor!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Ное 2003 18:34
Fre6,po edno vreme razkazut stana malko glupav i dosaden(4astta,v koiata gadniarut ot klasa na Lazar celuna Plamena),NO poslednite 2 4asti sa v duha na na4aloto na razkaza!!!Super Iaki!!!Vapros:Fre6 ti kak popadna vav foruma,PCMania li 4ete6???A igri djitka6 li(koi?)?Aide sus zdrave i produljavai vse taka!!!I neka silata da bude s teb...
|
|
|
|
|
Slain
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Ное 2003 19:08
fresh__ mnoo si po4iva6
dai nqkvo prod1ljenie
___________________________________ All We Got Iz Us !
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|