Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 20 Дек 2006 00:55

Duke написа:
Ето и политика на Борис към сина си:
- да гледа на българския народ като на дойна крава и да го дои до изтощение;
- да властва като се опира на богатите и при конфликти между тях да им бъде арбитер;
- да подкупва влиятелни лица;
- да прави гешефти и се обогатява;
- да се преструва на набожен.
Изпълнението на тези съвети спомогна за допълнителното развращаване на и без това корумпирания политически елит и ни отдалечи на десетки години от шанса за нормализиране на държавата България и живота на на българите.

Ъм ... това не тръгва ли от Фердинанд? В смисъл, той го е казал на Борис първоначално :) Пък то е ясно, че Борис ще го предаде нататък :)

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 20 Дек 2006 09:00

Разбира се, такива "мъдрости" се предават от поколение на поколение, от баща на син.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Дек 2006 20:55

Интересна тема ;) Прочетах половината постове ;), после другата половина. Забавно е да четеш кви глупости има написани. :twisted:

Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Заглавие:
Публикувано на: 21 Дек 2006 03:14

Аз за това не исках да коментирам царя защото знаех какво ще стане. През петдесетте години комунистическо управление историята беше пренаписана и една от основнте цели на пропагандата бе естествено да очерни максимално управлението преди девети. Ето защо отявлените комунисти (като Slim_k) вярват че Борис е бил някакъв изверг, нещо като бг версията на Хитлер. Аз нямам намерение сега да вадя исторически данни и да водя този спор който междудуругото се е водил и още се води в българското политическо и историческо пространство.

А иначе Slim_k аз те разбирам. Напълно ми е ясна причината за омразата която таиш към демокрацията, Иван Костов и всичко след 89г. Наясно съм защо комунизмът ти е толкова свиден. Ако предположим хипотетично, че и до днес живеехме под комунистическа власт, като внук на активен борец ти би се ползвал с редица привилегии. Влизане в елитните училища и университети с предимство, бърза кариера в тоталитарното общество. А ако се постараеш да накиснеш някое свое другарче, че не споделя светлите идей на комунизма или разказва вицове за милиционери, примерно, тогава би се изкачил още по-бързо в йерархията. Другарчето разбира се би получило безплатен билет до Белене където по всяка вероятност ще нахрани прасетата и никой, нито майка му, нито роднините, нито приятелинте му, нито дори ти самият ще чуете нещо повече за него.
Сега обаче е различно. Демокацията ти отне този прекрасен живот, който иначе би ти предстоял и ти даде така омразният равен шанс с останалите, много жалко наистина. Разбирам те братле и те съжелявам. Омразата ти към хората които спомогнаха за падането на режима (вколючително и Американците), е напълно оправдана и справедлива.

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 21 Дек 2006 12:13

За Борис, Андрей е прав. :roll:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Дек 2006 13:00

Хахахахахаха , абе глупак ... хахахахахаххахахахахахаххахахаха

Помисли пак , кога историята е била пренаписвана повече , преди или след 10-ти ноември . Относно Борис , очевидно изобщо не си запознат каква е била системата преди 9-ти ( което го пише дори в учебниците по история за 6-ти клас , макар че може би още не си го минал ) . Никога не съм бил привърженик на соцрежима в България . Привърженик съм на марксо-ленинизма , за което пак не си запознат , е нямал нищо общо със сталинизма наложен в България от Васил Коларов . Виж обаче мога да разбера хората които са се вдигнали да защитят правата си ... Виж обаче ти не можеш да ме разбереш , защото явно си издънка на някой от старите аристократични софийски родове или още по лошо си закъснял защитник на привилегиите им . За това "чорбаджи" Андрейчо замлъкни .

Понеже явно не си ме разбрал ще ти изясня . Борис оставя реалната власт в ръцете на земевладелци и крупни търговци . Техните марионетки в 2/3 от тогавашните министерски съвети са били просто инструменти в ръцете им . Тази висша прослойка държи почти целия капитал и оставя работещия за нея пролетариат да тъне в нищета и да работи за мизерни пари , за което доказателство са многобройните стачки . А тези стачки не са само на комунисти , боклук жалък , като се започне от социал-демократи , та се стигне до анархисти ( за справка , социал-демократично е и възлюбеното ти СДС , червейче ) . Очевидно комунистите са единствените които създават платформа с която могат да привлекат повече хора отколкото останалите . А това е доста обяснимо предвид това , че Маркс има труд наречен "Капиталът" , който написан преди почти 100 години преди септемврийската ера , пак е в сила за тогавашното положение . Докато останалия свят е в доста по различно положение ( комунистите не намират такова одобрение навсякъде ) , в България за 100 години нищо не се е променило . Слугуването на турските чорбаджии се е превърнало в слугуване на германски и чисто български чорбаджии . В следващия момент , търговските връзки които се създават с предвоенна Германия , създават неразривна връзка между нея и България , практически автоматично вкарали ни във войната .

Това , долна гнидо , са исторически ФАКТИ ! Тях не може да ги отрече и Анастасия Мозер . Тук не става въпрос за преиначаване ... Колкото и тежко да му е било на немския ни цар , национално предателство е да остави положението такова , когато е напълно наясно какво е то ... И ако после национален предател е станал Васил Коларов , предшественика му е бил Н.Ц.В Борис Трети . Национални предатели бяха и Тодор Живков , Желю Желев , Петър Стоянов , Георги Първанов . Национални предатели , по принуда или не , са всички наши управляващи след турското освобождение . Ние сме със силните на деня , защото такава ни е природата - гъзоблизническа ! И уверявам те , докато аз оставам неутрален във всяка друга гледна точка освен идеологическата , ти , детенце на капитализма , си недостоен дори да те заплюят .

Относно семейството ми ... Майка ми , дъщеря на активен борец , не е могла да влезе в Английската Гимназия , защото се е опитала да го направи със знания . После 2 години е чакала да се добере до място във ВИАС .

Ако още един път , започнеш с неоснователни приказки за семейството ми , ти обещавам че ще те намеря и тогава тежко му и горко на 5токласната ти мутра .

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Дек 2006 17:12

Здрасти Андрейе. Като гледам темата ми се струва, че е повече за общия отколкото за тук, но ако съдя по твойте постове творчевството е напълно налично - разправял си Андрейчо вицове за милиционери, дочут бил от злия червенолик Костадичо и набързо бил отведен на самотен остров на изгнание. И той никога не се върнал. ХА - Ха - Ха смешни вицове разправяш.
Иначе освен да ме забавляваш успяваш и да ме подразниш. Едно подразване, как да ти го обясня, дразнещото чувство, че фанатично объркан човек стой насреща ти, като да гледаш как пияно килеме да фъфля нещо насреща ти или как мома без сексапил се приближава клатейки юнашки форми. какъв равен шанс бе пич, да сегашната ти демокрация е като ранния ренесанс, ако се родиш в едно от нормалните семейства трябва да се бъхташ ли бъхташ за да можеш да си позволиш хляба и едно излизане в края на седмицата. Ако си много талантлив и волеви човек може и да заживееш почовешки му, но това ще е чак след 30-те.
Демокрацията гарантирала равенство в древна Гърция, равенство за 1 000 граждани и равенство за 5 000-те им роба, то и сега е същото само дето на робите им викаме граждани.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Дек 2006 00:52

СДС са християн демократи БСП се оитват да минат за социалдемокарати, само уточня, явно някои моменти ти убягват, като историята например. Аз вече казах какво мисля за Царя, това което наричаш "Исторически факти" си е твое мнение залегнало в съзнанието на голяма част от българите заради комунистическата пропаганда. Не е изключено да го пише и в някои от по-старите учебници по история.
Цитат:
явно си издънка на някой от старите аристократични софийски родове

Аз пък не знаех. Трябва ли човек да е аристократ за да мрази комунягите?

Що се отнася до личните убиди които ти не пестиш в постовете си, аз естествено няма да падна на нивото ти и да ти отговарям, защото съм уверен в позицията си, а пък и имам възпитание (може би го дължа на семейството си).

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Дек 2006 03:23

Slim_K написа:
Цитат:
Ако още един път , започнеш с неоснователни приказки за семейството ми , ти обещавам че ще те намеря и тогава тежко му и горко на 5токласната ти мутра .

Първо държа да отбележа че за разлика от теб аз не съм акзал нищо за семейството ти, ти сам се набута като каза че дядо ти е бил партизанин. А иначе чак и заплахи ще раздава. Не усещаш ли че ставаш смешен. Какво ще се обадиш на приятелите си от ДС и те ще ме открият така ли, смешник.

Цитат:
Никога не съм бил привърженик на соцрежима в България . Привърженик съм на марксо-ленинизма , за което пак не си запознат , е нямал нищо общо със сталинизма наложен в България от Васил Коларов .

Това е жалък опит да се измъкнеш, от така създалото се положение. Не може да кажеш че не одобряваш реалния комунизъм, а някакъв утопичен и съвършен комунизъм, какъвто е вв идейте на Маркс. Това можеше да го бъде ако нямахме историческия опит, но ние го имаме и няма причина да смяташ че ако това отново се случи ще е различно. Или си против комунизма, или казваш че при Тато беше по-добре и киселото мляко струваше 25ст. и всичко ще е ясно.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Дек 2006 06:55

HELLwINd написа:
Цитат:
разправял си Андрейчо вицове за милиционери, дочут бил от злия червенолик Костадичо и набързо бил отведен на самотен остров на изгнание. И той никога не се върнал. ХА - Ха - Ха смешни вицове разправяш.

И ти какво мислиш си че такива неща не са се случвали така ли?
Що се отнася до шансовете ти, да аз мисля че в днешо време имаш всички шансове (след една седмица влизаме в ЕС слава Богу) и аз лично работя усилено за собствения си просперитет, а познавам много хора (бифши съученици сегашни несретници) които все така разсаждаваха че нямало смисъл да се учи защото всичко ставало с връзки и т.н. Това са си оправдания за мързеливци, при това много удобни.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Дек 2006 09:41

ТРУПОНАРЕЗЕНинс написа:
Андрей,

пущи ги да рупат, те ТОЛКОВА МОГАТ,
разбери, пичовете вече избягват тази тема, защото усещат съдържанието на тези велики думи:

Книга Притчи Соломонови
Глава 26

3 Бич - за кон, юзда - за осел, а тояга - за глупци.

4 Не отговаряй на глупеца според глупостта му,
за да не станеш и ти подобен нему;

5 не отговаряй на глупеца според глупостта му {Според превода на 70-те: "не възразявай на глупеца срещу глупостта му".}*, за да се не помисли за мъдър.

------------------
:D :D :D

Никой свстен няма да приеме премълчаването ти, за малодушие, вервай.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Дек 2006 12:36

И все пак тълкуванието на историята не е за всеки. Едни разбират от жени, други - не, едни вадят доводи и аргументация, други - биват оборени. Един се прави на познавач, друг е такъв.
Воля, мисъл, мълчание, аспекти - желание. Слабост, мнимост, уклончивост, смирение.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Дек 2006 16:24

ТРУПОНАРЕЗЕНинс написа:
ТРУПОНАРЕЗЕНинс написа:
Андрей,

пущи ги да рупат, те ТОЛКОВА МОГАТ,
разбери, пичовете вече избягват тази тема, защото усещат съдържанието на тези велики думи:

Книга Притчи Соломонови
Глава 26

3 Бич - за кон, юзда - за осел, а тояга - за глупци.

4 Не отговаряй на глупеца според глупостта му,
за да не станеш и ти подобен нему;

5 не отговаряй на глупеца според глупостта му {Според превода на 70-те: "не възразявай на глупеца срещу глупостта му".}*, за да се не помисли за мъдър.

------------------
:D :D :D

Никой свстен няма да приеме премълчаването ти, за малодушие, вервай.

Ти пък ебати премълчаването показваш като наричаш половината страна на спора глупаци. Този аргумент - ти си глупак, въобще не си ми равен и си ми под класата не мислиш ли че би изрекъл именно глупеца...?

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 22 Дек 2006 17:05

Трупчо, светът е малък, но в интернет е невероятно, че пак се засичаме...

Като човек, високоуважаващ чуждото мнение, само ще упомена факта, че мнението на Трупонарезен подкрепя твърдоглавосотта на момчето - Андрей, и най-лошото е, че детето не блести с кой знае какви аргументи, освен тези, които е слушал от мама и тати на масата или докато гледат телевизия. Едно е мнението на другия, друго е собственото. През цялото време (четох темата от началото й) видях как Андрейчо вади какви ли не чужди мнения и ги прикрепя като гербова марка към своите в цялата тема.

Хвала на Duke, slim_k, Казим и всички, които отхвърлят диктатурата на един дребен треторазряден буржоа, който може само да си чеше топките на бюрото си и да ни докарва НК, както и на всички, някои от които много успешно, които се опитват да се отърсят от мита за великите "американци".

Комунизмът, Труп, е едно, обективността и несъгласието - друго. Но си се познаваме с теб; зная, че подкрепяш невежата, което е по-удобно, вместо да оспориш обективното, а именно истината, изразена от мислещите.
Хайде със здраве и до нови срещи.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Дек 2006 23:12

Andrey358 написа:
Slim_K написа:
Цитат:

Първо държа да отбележа че за разлика от теб аз не съм акзал нищо за семейството ти, ти сам се набута като каза че дядо ти е бил партизанин. А иначе чак и заплахи ще раздава. Не усещаш ли че ставаш смешен. Какво ще се обадиш на приятелите си от ДС и те ще ме открият така ли, смешник.

Цитат:
Никога не съм бил привърженик на соцрежима в България . Привърженик съм на марксо-ленинизма , за което пак не си запознат , е нямал нищо общо със сталинизма наложен в България от Васил Коларов .

Това е жалък опит да се измъкнеш, от така създалото се положение. Не може да кажеш че не одобряваш реалния комунизъм, а някакъв утопичен и съвършен комунизъм, какъвто е вв идейте на Маркс. Това можеше да го бъде ако нямахме историческия опит, но ние го имаме и няма причина да смяташ че ако това отново се случи ще е различно. Или си против комунизма, или казваш че при Тато беше по-добре и киселото мляко струваше 25ст. и всичко ще е ясно.

Ти тъп ли си бе ? Обиждаш мен и семейството ми , защото дядо ми е бил партизанин ? Споменах го , защото каза че всички са били прости селяни , а той не беше ... А ти ме изкара връзкар . Ако си го търсиш , ще го получиш . Не ме интересува дали съм смешен , на теб лесно ще ти стане тъжно ...

По втория въпрос : да поляризираш така нещата е смешно . Комунизма , както и демокрацията , са като вярата в Христос . Може достигане на утопия да е невъзможно , може и Христос да не е възръснал , но продължаваме да следваме принципите им . Можеш ли да кажеш че социалното и здравно осигуряване на заетите е лошо ? Това са неща за пръв път споменати от Маркс като идеи ... И докато в Америка ги въвеждат , тук ги няма докато монархията не е свалена .

Виждам че поне за Борис млъкна , което ме прави щастлив .

Трупчо , с подобни баналности вече не си интересен , както и да ги оцветиш . Ако искаш да кажеш нещо го кажи , а не се мисли за по умен.

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Американците... тoзи тъп народ!
Публикувано на: 22 Дек 2006 23:53

Няма да ни е хубаво американците да пишат така за нас,нали?
Ето:

Това отразява цялата българска простотия.
Enjoy :)

3ти април 2005 година
Казвам се Мишо Дунчев. Аз живея в България. Това е страната, около която се въртят циганите и корупцията. Наскоро даже написах реферат на тази тема, и учителят ми писа двойка.
Днес станах рано. Сутринта първо се претеглих. Ура! Качил съм 200 грама. И сега съм цели 13 кг. А само преди месец бях 12! Но татко каза, че ако не налея, момичетата няма да искат да се срещат с мен. Аз всъщност предпочитам в чата - да се срещаш с момичета в извън интернет пространството е толкова старомодно!

След това закусих. Закуската ми беше богата — Трохи от хляб,кора от баница и няколко милилитра вчерашна боза.
На закуска беше весело. С баща ми се съревновавахме кой ще пръдне по-силно. Аз победих.Сега дъртия ми дължи 5 стотинки.Ако не ми ги даде до довечера — ще го джобя.
Училището ми е много близо — само на 5 километра. Добре,че имам крака.Нямам пари за тролей.Затова успях да стигна само за час.Уроците бяха забавни.Например, по история учителят разправяше някакви глупости,че България я бил открил някой си Аспарух.Как въобще такива ги взимат за учители!?Нали елементарната логика говори,че България сме я открили ние,българите. Затова и се нарича България.

По интересно беше по география. Колко много интересни неща стават по света! Например, учителят разказа, че има такава страна Европа. В столицата и — Брюксел — има едно място,дето живеят зли европейски мумии. И защо тези европейци никъде не ни оставят на мира?..

Вечерта бях на купон в Лили.Събрахме се към 4 човека. Приятелят ми Данчо сви от баща си 2 каси бира. Всички така се изпонапихме, че оповръщахме двора.

7 април
Днес е почивен ден. Искаше ми се да поспя повече, но баща ми ме накара да просим на улицата пред къщи. Отначало беше скучно, но после влязох в ритъм. Толкова е увлекателно — цял ден да киснеш с шепата нагоре за 3 лева.Забележителен спорт и много интелектуален!
След обяд баща ми ме накара да гледаме от витрината на магазин за телевизори обръщението на президента Първанов.Изкарахме страхотно: ядохме обелки от гюма и слушахме президента.Той говори за това, колко е важно за България да олиже задниците на всички,защото иначе всички тези велики народи не разбират какво щастие им носи нашата страна.Никога не съм можел да разбера, защо тези глупаци се възмущават, когато ще влизаме в ЕС.Нали без това те никога няма да научат вкуса на баницата и бозата,а, значи, няма да построят геноцида. Боже, пази България — страната, готова да олиже всеки гъз.А ако някой не иска да бъде щастлив — ние винаги можем да го накараме.
След обръщението на Първанов ние цялото семейство дълго пяхме българския химн и плакахме от осъзнаването на своето величие и от разбирането на божествената мисия, дадена ни от Господ.

На вечеря с баща ми пак правихме състезание за най-шумна пръдня. Победи кучето. Беше толкова силно, че уплашените съседи с викове «Руснаците идват!» се скриха в мазето. Уговаряхме ги да излязат чак до тъмно. Добре че накрая се сетих да им кажа, че утре в най-близкия магазин има разпродажба и ще могат да си купят хляб с 10 процента по-евтино от обичайното.Веднага изскочиха…

Край, аз реших — обезателно ще стана географ. Искам също като тях да изучавам тази прекрасна наука. Днес учителят ни проведе забележително занятие!Разказа ни за далечната страна, наречена Антарктида.Аз и по-рано много знаех за тази дива държава. Например, на всички е добре известно, че ескимосите — те са кръстоска на мечка с човек, хранят се с лед и серат вода,живеят в иглута, а по празниците ядат жълт сняг и пият вода от океана.
След разказа на учителя аз знам за Антарктида сигурно повече отколкото нейните жители. Например, в тази страна има българска база. Когато ни дотрябва,ще отидем да погостуваме.Освен това на Южния полюс има месторождения на червен и черен хайвер, а също залежи на лед .

След училище психоаналитика ми дойде при мен.Посещава ме два пъти седмично.Аз му дава съвети и го уча как да живее.Днес го научих да пуска водата в тоалетната.Той не знае какво е вода.А аз винаги съм се чудил защо така му вони тоалетната.Трябва да разкажа на нашите — колко ще се изненадат, като научат…
Вечерта играх на тенис на маса.Убийствен екшън!Обаче на хиляда двеста шейсет и трето ниво ми разказаха играта…След това се порових из порносайтовете http://www.gpurvanov.com и http://www.bulgaria-v-EU.org.Стана ми направо като за световно!Удовлетворен от изминалия ден и от дясната си ръка,легнах да спя с къркащ стомах…

24 април
Днес по математиха се учихме да коренуваме на милионна степен.Много е лесно.Не разбирам, защо учим това чак в горните класове. Успях да стигна само до десет хиляди.Учителят ми каза,че математиката ми куца.Сега той куца.
След това имахме физическо.Докато приятелите ми шпионираха момичетата в съблекалнята,аз шпионирах учителя по физическо. Така се увлякох, че не съм забелязал как всички са се измили за пръв път в живота си и са започнали да шпионират мен.
Голямото междучасие Боби домъкна ножа на баща си и почна да ръга момичетата.Голям купон беше!Момичетата пищяха и се опитваха да избягат, но Боби ги настигаше и ги довършваше с намушкване у гъзо.После дойде полиция и по обичай,нищо не направиха.Боби им направи чай,а те си тръгнаха.

8 май
Днес имахме необичаен урок по история. Учителят ни разказа как преди десетина години комунизмът е властвал в България.
Имало пионерчета и консомолчета.Учителите много искат да се върне времето назад и се държат като комунисти,наливайки
ни в главите,че да се учим е най-важното нещо на света.
11 май
Днес след училище ни водиха на картинна галерия.Намерили с какво да ме впечатляват:мацаници някакви, голи жени. Аз в интернет и по-грозни съм срещал.Данчо отмъкна някаква картина от стената,а Лили успя да джипси два лева от кутията за дарения.
Когато автобусът ни вече тръгваше, в галерията започна паника. Някаква стара баба тичаше и крещеше:"Картината струваше милион и половина кашона!"Ние с Данчо и Лили си намигнахме, това е нашият принос в българската култура. Постъпихме като истински българи.
Вечерта с баща ми ходихме да проверим тотото.Тъкмо започна първото теглене и един мъж до мен вика:
-Мале,имам тройка!
И припадна.
Един българин до него му завидя и размени фишовете.
Мъжът се свести и се плесна по челото.
-Объркал съм се!Мале,четворка!Пет лева...
И пак припадна.
Този човек беше изпълнил българската мечта...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Дек 2006 09:49

Slim_K написа:
Цитат:
Ти тъп ли си бе ? Обиждаш мен и семейството ми , защото дядо ми е бил партизанин ? Споменах го , защото каза че всички са били прости селяни , а той не беше ... А ти ме изкара връзкар . Ако си го търсиш , ще го получиш . Не ме интересува дали съм смешен , на теб лесно ще ти стане тъжно ...

По втория въпрос : да поляризираш така нещата е смешно . Комунизма , както и демокрацията , са като вярата в Христос . Може достигане на утопия да е невъзможно , може и Христос да не е възръснал , но продължаваме да следваме принципите им . Можеш ли да кажеш че социалното и здравно осигуряване на заетите е лошо ? Това са неща за пръв път споменати от Маркс като идеи ... И докато в Америка ги въвеждат , тук ги няма докато монархията не е свалена .

Трупчо , с подобни баналности вече не си интересен , както и да ги оцветиш . Ако искаш да кажеш нещо го кажи , а не се мисли за по умен.

Не си спомням да съм употребявал израза "прости селяни". Партизаните са хора които са се борили за кауза, но тя не е национална и не е Българска, ето защо не могат да бъдат считани за български герой, това исках да ти кажа. За сметка на това ти непрестанно ръсиш обиди, което само показва какъв простак си, а наистина ми е интересно как точно ще си го получа. :roll:
Ти каза че Васил Коларов, Тодор Живков и Първанов били национални предатели. Еми нали такива като дядо ти ги доведоха на власт (и красная армия разбирасе). С тези си думи ти сам се изплю в лицето му, не аз. Не може хем да отричаш режима хем да твърдиш че си комунист. Комунизмът е един вече проведен експеримент и ако резултатите не ти харесват тогава си антикомунист, ако пък ти харесват гласуваш за Първанов и поднасяш цветя на братската могила. Няма причини да вярваш, че ако някога някъде пак се установи комунистическо управление то ще е по-различно от вече познатото такова.

За царя вече казах какво мисля излишно е да се опитвам да те разубедя.

Тудор ако обичаш коментирай по същество, а не ми казвай че използвам чужди мнения.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Дек 2006 09:50

Slim_K написа:
Цитат:

Не си спомням да съм употребявал израза "прости селяни". Партизаните са хора които са се борили за кауза, но тя не е национална и не е Българска, ето защо не могат да бъдат считани за български герой, това исках да ти кажа. За сметка на това ти непрестанно ръсиш обиди, което само показва какъв простак си, а наистина ми е интересно как точно ще си го получа. :roll:
Ти каза че Васил Коларов, Тодор Живков и Първанов били национални предатели. Еми нали такива като дядо ти ги доведоха на власт (и красная армия разбирасе). С тези си думи ти сам се изплю в лицето му, не аз. Не може хем да отричаш режима хем да твърдиш че си комунист. Комунизмът е един вече проведен експеримент и ако резултатите не ти харесват тогава си антикомунист, ако пък ти харесват гласуваш за Първанов и поднасяш цветя на братската могила. Няма причини да вярваш, че ако някога някъде пак се установи комунистическо управление то ще е по-различно от вече познатото такова.

За царя вече казах какво мисля излишно е да се опитвам да те разубедя.

Тудор ако обичаш коментирай по същество, а не ми казвай че използвам чужди мнения.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Дек 2006 11:42

HELLwINd написа:
Демокрацията гарантирала равенство в древна Гърция, равенство за 1 000 граждани и равенство за 5 000-те им роба, то и сега е същото само дето на робите им викаме граждани.

Поредния пример за човек, който пак е чел и недочел и не вижда по далече от носа си.

Да демокрацията не е започнала добре, даже в ранните години се е използвал даже и детски труд. (говоря за нач. на дем. в Англия, като пример)

Да не говорим колко е лоша икономика са имали и уредба и т.н, за разлика от социялизма в който всички в началото
пляскали с ръце и се обединявали в кооперацийки и мързелували задружно. Е да ама не, историята показва как се е развила демокрацията и сега най-силните държави са с демократична уредба.
За разлика от социялизма, който е почнал добре и е завършил катастрофално.

П.С Андрей недей си цапа ръцете в обяснения, безмислено е. :)

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Дек 2006 11:47

Социализмо е едно недоносче !
Демокрацията не се е гледала с добро око още у ранни векове, самио Теофан ( византийскио хронист ) е говорил за съвето на старейшините в славянските племена за демократична уредба, като е вкарвал нотки на негативизъм!

А какво му е лошото на детски труд ?

И да, капитализмо е соринал секви мераци за оправия .

Профил Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com