Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Мар 2004 22:34

Evil, нямаше ли само ти право да описваш събитията в тъмната крепост?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Мар 2004 22:48

Reaver ами не . Аз съм единствения които може да описва самата "Мрачна крепост" но не и това което става вътре .

Виж сега Дебилчо ( може да несъм разбрал правилно пста ти ) надявам се да не ти става навик да пропускаш продълженията си ! Ако сега си притиснат от времето добре ще помоля някои да те смени.

Deywona веднага след Drizt и MM13_666 си ти мои човек .
Ако всичко е точно народе утре ще имаме три продължения ( даже може четири ). Аре дерзаи народе .

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Мар 2004 23:06

Много хора пропускат да пуснат продължения, други пускат без да имат право, нещата започват да се объркват! Трябва да вземем сериозни мерки, за да запазим доброто начало!
[LoK]TheGuardian, продължението ти е по-добро от предишното, макар че все още вампирът ти е облечен нелогично - с шлифер и риза. Това е ФЕНТЪЗИ все пак. Но определено има сериозен напредък, тук историята беше доста добра и с интерес ще чакам продължението.
Относно... хмм... сдърпванията? Може би намекваш оценката, която дадох на Джони Рико? Защото аз не мисля, че тук има сдърпване, но започвам да се дразня - не мисля, че с това съм навредил на разказа или дори на самата тема, че да ми се напомня, че съм отговорил на забележките на The Dark One. Така че не ме обвинявайте излишно, защото с последния си пост не съм имал цел да обидя никого... По-скоро изказвам ясно мнението си, че преди да се пише в една тема, тя трябва да се прочете.
[LoK]TheGuardian, не знам от какво си се изнервил, но в бъдеще не пускай продълженията си преди другите. Най-малкото не е приятно да те прередят. Така че във връзка с това предлагам (то е ясно, че ще бъде така, но все пак...) [LoK]TheGuardian да пише пак чак следващия път.

in ihrem Blute steckt ein Speer,
blutet leise in das Meer

The Rivalry - онлайн портал и списание за гейминг

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 01 Апр 2004 00:02

ТТ2,ами според теб какво трябва да е облеклото на един вампир?!Кво ся,да бъде със разкъсан потник и очернени гащи :lol: ?!?!
П.П.Сори,тва с прередяването няма да се повтаря ама...поне тея дет са наред да си пишат частите при първа възможност(ех,кой го каза,аз дето за малко да изтърва реда си:))!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Апр 2004 01:04

Героят си е логично облечен за расата си. Той е просто елегантен, а не като някой варварин, с една препаска, или като някой рицар, с тежка броня.
Guardian, имам странното чуство, че помежду си ще си познаваме някои заемки от къде са.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Апр 2004 08:48

Хора надявам се това да е последното оф топик съобщение .
Първо ТТ2 извинявам ти се ако съм те обидил и ти обешавам че няма да се повтори . Относно пропускането на някои от авторите да си пуснат продължение ще вкарам ново правило .
А ето и правилото . Автор не предопредил останалите ( като пусне пост в тази тема ) че няма да може да пусне часта си ( навреме ) има право само на два пъти да пропусне редът си . След тези два пъти изгаря . Това правило поне според мен е доста задължително .

И както казах очаквам днес двама ( трима ) автора да пуснат разказите си . А авторите са Drizt , MM13_666 . The_prophet може да пусне доста закъснялото си чадо до дне вечерта .

А да и момчета научете се да приемате критиката а не да я оспорвате . Щом някои критикува нещо значи то не е съвсем доизпипано .

Ако има още нещо питаите .

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Апр 2004 12:52

Колко е максималната дължина на едно продължение?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Апр 2004 13:13

Колкото ти душата иска. Ама минимум половин страница на уърд предлагам аз.
И да питам кой е на ред сега?
П.П. Готино е Гардиън.

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: Fallout: New Vegas
Заглавие:
Публикувано на: 01 Апр 2004 13:27

EviL написа:
Редът отново .
1 Reaver
2 [LoK]TheGuardian
3 ТТ2
4 The_prophet
5 Evil.
6 The Dark One
7 Drizt
8 MM13_666
9 DEBILCHO
10 Deywona

Сега на хот е Drizt ( ако тои не се появи до довечера MM13_666 да постне неговото си произведение ако е готово ).

Джони Рико как си бе дуд ? От кога не си се появявал направо не помня . АМи виж сега за включването ти сега мога само да откажа . Много автори сме , нещата неса тръгнали още както трябва , вече отказах на един желаещ ( трима ако се броят личните ) и просто няма как . Но ако някои ден някои реши че неможе да се справи и ни изостави знаи че си вътре :) ! Аре и по често да се вясваш .

Кажи ми моля те кои са другите желаещи, че аз си търся хора за моето РПГ.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Апр 2004 13:41

Знаех си че ще да съм аз скоро. Е са сядам да пиша.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Апр 2004 13:49

Сега ще отговоря на въпросите по ред на постовете .
Reaver максималното е пет страници на лърда .
MM13_666 вече има минимално изискване и то е страница и половин на лърда .

Отново редът ( ще го пускам във всеки мои пост )
1 Reaver
2 [LoK]TheGuardian
3 ТТ2
4 The_prophet
5 Evil.
6 The Dark One
7 Drizt
8 MM13_666
9 DEBILCHO
10 Deywona

Drizt MM13_666 са на хот . А иначе The_prophet може да пусне своето отроче до днес вечерта . Ако не успее ще чака да му доиде редът отново .

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Апр 2004 13:49

Ох,момчета,много ми е гадно но ако продължавам така ще стигне до момент в който ще се откажа.Не мисля че съм достоен за това,имам много малко време.Нека някой друг заеме мястото ми,защото ще се отказвам.Зло,надявам се че ще проявиш разбирателство.Както и всички други.

Профил

Аватар
В момента играе: Fallout: New Vegas
Заглавие:
Публикувано на: 01 Апр 2004 14:18

Ето ме и мен. Веднага заемам мястото ти. Искам да попитам само дали трябва да продължавам с героя на дебилчо или мога да си направя нов.

П.П. участието ми тук не означава, че ще изоставя моето РПГ(като гледам май ше го изоставя, само че поради липса на желаещи.) Ако някой иска да се запише и там или поне да постне някоя критика.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Апр 2004 17:48

Не съм никак доволен . Днес трябваше да има две сигорни продължения а аз не виждам нито едно ! Да се надяваме че до вечерта тези две продължения ще се появят .

Дебилчо щом смяташ че няма да се справиш добре . Мястото ти ще бъде заето от Ловеца на Глави . Хубаво е че поне ни предопреди макар да не съм радостен от факта че някои се отказва от самото начало .

Ловецо избери си раса и заеми мястото на Дебилчо . Препоръчвам ти да прочетеш всички правила и всички части от разказа зада си в крак с нещата . Часта ти трябва да е готова до утре вечер и да е побликувана .

И хората които мислят да се запишат в РПГ на Ловеца само да им кажа че нямам нищо против до момента в които се побират във времето в което трябва да пуснат продължение ТУК .

Ето редът отново .
1 Reaver
2 [LoK]TheGuardian
3 ТТ2
4 The_prophet
5 Evil.
6 The Dark One
7 Drizt
8 MM13_666
9 DEBILCHO
10 Deywona

Drizt MM13_666 чакам продълженията ви . Не ни разочароваите .

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Апр 2004 17:56

Брей ми то е супер бе хора, и идеята и реализацията!ММ и Дризд да си пишат продълженията че като гледам направо им пораснаха бради на хората от форума доде ги дочакат :D

и никога не бих се отплатил

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Апр 2004 18:19

Не знам за другите ама на мен ще ми порастне брада доката си пусна продължението, което между другото става все по-обемисто.
Evil, тоя ред в notepad ли го копна? Ако не си вземи го направи. :lol:
Може и да си го сложиш като подпис :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Апр 2004 18:34

Току що ,и хрумна нещо за дуелите: при смъртта на герой, победителят да взема или специалното му оръжие или някое от уменията му(по свой избор).
Какво ще кажете?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Апр 2004 18:42

Reaver това за спецялнот му умение не е качествено ( за мен поне ).
А това за оръжието е просто безмислено . Винаги мога да копирам нечие оръжие с малки различия !
Ето редът отново .
1 Reaver
2 [LoK]TheGuardian
3 ТТ2
4 The_prophet
5 Evil.
6 The Dark One
7 Drizt
8 MM13_666
9 DEBILCHO
10 Deywona

А това да пусна редът в подписа ми не е лоша идея :lol: :lol: :lol: .

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Апр 2004 18:48

Да си направим патент на оръжията тогава.

EDIT след забелебжката:
Извинявай за това че те изнервих, но идеята беше, че с всеки победен противник, героят трябва да става все по-силен(като награда) и единсвеният начин да се направи това без да се постигат произволии е да се взема умение или оръжие от победения

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Апр 2004 19:07

Reaver това вече си е чист флуд такаче ще те помоля да се по-успокоиш . Ако има нещо сериозно да казваш казваи го в повече от един ред и малко по разбрано . Това за патентите просто го отхвърлям ( сега използва за пръв път че аз съм орагнизатор ).

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com