Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Сентри(всякакви прилики с реални лица и събития е случайна) Публикувано на: 17 Ное 2009 22:02
Sentry си седеше пред компа и цъкаше WoW (as usual). Беше брадясaл и разчорлен, ама и "про с паладин". След като беше изгледал великия клип Всички обичат паладини си беше съставил и непобедимата тактика на трите копчета на успеха. Той обожаваше WoW. Всичките дълбоки и разнообразни куестове действаха успокояващо и вълнуващо на красивата му, млада душа. А PvP-то беше върха! Вече гонеше първо място по килове в DF, когато на вратата се позвъня. Той се изправи и отиде към вратата на квартирата си, мислейки, че е Даниел или някой от другите, с които запиваше. Е, вярно че през последните месеци се беше отдал на битов алкохолизъм и WoW и по купони не ходеше, но все пак отдие до вратата. Погледна през шпионката и остана шокиран-там беше едно симпатично момиче, може би 1-2 курс. Не знаеше какво да прави. Опипа брадясалото си лице и се ядоса, че вече цял месец не се беше бръснал. Все пак отвори на момичето и то го пита: -Ти ли си "kacataszeleikrastawici", най-великия паладин на DF? Леко притеснен, усещайки как се изчервява пред сексапилната девойка, той потвърди. -Мръснко, не ме ли помниш, а? Аз съм "malkaku4ka87", която ти оправи в центъра на Stormwind и после заразя заради някакъв рейд! Прелъсти ме с русите къдрици на хумана ти, а сега виж се-второ място от сървъра! Знаеш ли как нарани чувствата ми?! Издирвах те две години докато те намеря, тъпако. Тя му зашлеви такъв шамар, че той изпадна в безсъзнание. Като се свести отиде до компа и видя, че "baihui97" му е писал, че събират хора за рейд и че го чакат. Накрая почнали без него. Все още шокиран и с болка в челюстта, той влезе да потрепе малко нуубове у WSG. И умира, умира, умира. Накрая му влезе един хънтът, утрепа го и нашият герои реши да спре за малко. Отиде да изпуши една цигара, когато чу стъпки в коридора. Отиде да провери кой е се оказа, че е забравил вратата отворена. Вътре бяха влезли мъже с маски на лицата, пет пъти по-едри от него (тоест средни по сила). Зад тях стоеше второкурсничката и им нареждаше-изтрийте му паладина на тоя тъпак! Да види той какво ми причини. Сентри направи всичко по силите си, но те се добраха до компютъра му и го накараха да гледа как буква по буква пишат DELETE на върховния му паладин. Всички мигове, прекарани с тази велика игра, дар от бога, минаха през ума на Сентри като на лента. Когато се свърши и главорезите излязоха, сентри се оказа сам и не знаеше какво да прави. Целия му живот се беше разпаднал на парчета пред очите му. Излезе на терасата да си допуши последната цигара от кутията, когато видя пламъци в близката дюнерджийница и някакъв да се хвърля от терасата на блока си. Съкрушен, сен направи същото.
|
|
|
|
|
The CROW
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сентри(всякакви прилики с реални лица и събития е случайна) Публикувано на: 17 Ное 2009 22:17
Това е много мило от твоя страна ^^ Да отделиш 10-15 минути от живота си, за да ги подариш под формата на разказ... Сентри, трябва да си очарован и благодарен за жеста!
___________________________________ People once believed that when someone dies, a Crow carries their soul to the land of the dead...
Did you know that helicopters are souls of fallen tanks?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сентри(всякакви прилики с реални лица и събития е случайна) Публикувано на: 17 Ное 2009 22:19
спокойно, не е само за него-и у форумите на df ще го пусна и ще им обясня какво мисли сентри за WoW, хах. Па после ще видим
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сентри(всякакви прилики с реални лица и събития е случайна) Публикувано на: 17 Ное 2009 22:24
Уау, разказ! И то седем пъти по-голям от типичния за този тип! The Crow, да ти кажа, с ума на този индивид предполагам, че първото изречение го е писал 10-15 минути. И не, че не съм очарован, ама сериозно - няма ли кой да го банне тоя?
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сентри(всякакви прилики с реални лица и събития е случайна) Публикувано на: 17 Ное 2009 22:26
Sentry написа: Уау, разказ! И то седем пъти по-голям от типичния за този тип! The Crow, да ти кажа, с ума на този индивид предполагам, че първото изречение го е писал 10-15 минути. И не, че не съм очарован, ама сериозно - няма ли кой да го банне тоя? Че какво общо има разказа с тебе Не носиш на бъзик, момче. Я се стегни. И стига отговаря в клиширано-комплексарски стил, щото не си от най-умните (да не говорим за оригиналните), И писането на разказа ми отне 7 минути. Това, че ти си чел първото изречение 15 нищо не значи
|
|
|
|
|
Daath
|
He who devoures cookies |
|
|
|
Заглавие: Re: Сентри(всякакви прилики с реални лица и събития е случайна) Публикувано на: 17 Ное 2009 22:55
Бездарник66 написа: И писането на разказа ми отне 7 минути. Това, че ти си чел първото изречение 15 нищо не значи И това говори,за стойноста му! Никът ти е напълно правилен!
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сентри(всякакви прилики с реални лица и събития е случайна) Публикувано на: 17 Ное 2009 22:56
Бездарник66 написа: Sentry си седеше пред компа и цъкаше WoW (as usual). Беше брадясaл и разчорлен, ама и "про с паладин". След като беше изгледал великия клип Всички обичат паладини си беше съставил и непобедимата тактика на трите копчета на успеха. Той обожаваше WoW. Всичките дълбоки и разнообразни куестове действаха успокояващо и вълнуващо на красивата му, млада душа. А PvP-то беше върха! Вече гонеше първо място по килове в DF, когато на вратата се позвъня. Той се изправи и отиде към вратата на квартирата си, мислейки, че е Даниел или някой от другите, с които запиваше. Е, вярно че през последните месеци се беше отдал на битов алкохолизъм и WoW и по купони не ходеше, но все пак отдие до вратата. Погледна през шпионката и остана шокиран-там беше едно симпатично момиче, може би 1-2 курс. Не знаеше какво да прави. Опипа брадясалото си лице и се ядоса, че вече цял месец не се беше бръснал. Все пак отвори на момичето и то го пита: -Ти ли си "kacataszeleikrastawici", най-великия паладин на DF? Леко притеснен, усещайки как се изчервява пред сексапилната девойка, той потвърди. -Мръснко, не ме ли помниш, а? Аз съм "malkaku4ka87", която ти оправи в центъра на Stormwind и после заразя заради някакъв рейд! Прелъсти ме с русите къдрици на хумана ти, а сега виж се-второ място от сървъра! Знаеш ли как нарани чувствата ми?! Издирвах те две години докато те намеря, тъпако. Тя му зашлеви такъв шамар, че той изпадна в безсъзнание. Като се свести отиде до компа и видя, че "baihui97" му е писал, че събират хора за рейд и че го чакат. Накрая почнали без него. Все още шокиран и с болка в челюстта, той влезе да потрепе малко нуубове у WSG. И умира, умира, умира. Накрая му влезе един хънтът, утрепа го и нашият герои реши да спре за малко. Отиде да изпуши една цигара, когато чу стъпки в коридора. Отиде да провери кой е се оказа, че е забравил вратата отворена. Вътре бяха влезли мъже с маски на лицата, пет пъти по-едри от него (тоест средни по сила). Зад тях стоеше второкурсничката и им нареждаше-изтрийте му паладина на тоя тъпак! Да види той какво ми причини. Сентри направи всичко по силите си, но те се добраха до компютъра му и го накараха да гледа как буква по буква пишат DELETE на върховния му паладин. Всички мигове, прекарани с тази велика игра, дар от бога, минаха през ума на Сентри като на лента. Когато се свърши и главорезите излязоха, сентри се оказа сам и не знаеше какво да прави. Целия му живот се беше разпаднал на парчета пред очите му. Излезе на терасата да си допуши последната цигара от кутията, когато видя пламъци в близката дюнерджийница и някакъв да се хвърля от терасата на блока си. Съкрушен, сен направи същото.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сентри(всякакви прилики с реални лица и събития е случайна) Публикувано на: 17 Ное 2009 22:58
Шшшт, казаха ти нещо, момче! Сега действай! Искам барът да е отворен до 6 месеца!
|
|
|
|
|
Ироничен комунист
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сентри(всякакви прилики с реални лица и събития е случайна) Публикувано на: 17 Ное 2009 22:59
Ахаххаха, култ абсолютен! Продължавай, искам разказ и за шерифа Тия, дето не го харесаха-вие трябва да имате абсолютно плоско и задръстено чувство за хумор, за да не се засмеете
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сентри(всякакви прилики с реални лица и събития е случайна) Публикувано на: 17 Ное 2009 23:03
Ироничен комунист написа: Тия, дето не го харесаха-вие трябва да имате абсолютно плоско и задръстено чувство за хумор, за да не се засмеете
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сентри(всякакви прилики с реални лица и събития е случайна) Публикувано на: 17 Ное 2009 23:03
Трябва да имаш изключително плоско и задръстено чувство за хумор за да намираш подобно нещо за "абсолютен култ".
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Daath
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сентри(всякакви прилики с реални лица и събития е случайна) Публикувано на: 17 Ное 2009 23:08
Ироничен комунист написа: Ахаххаха, култ абсолютен! Продължавай, искам разказ и за шерифа Тия, дето не го харесаха-вие трябва да имате абсолютно плоско и задръстено чувство за хумор, за да не се засмеете Ако знаеш какво е постигнал Sentry за годините си през форума,нямапе да напишеш подобно нещо,идиот такъв!
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сентри(всякакви прилики с реални лица и събития е случайна) Публикувано на: 17 Ное 2009 23:12
Дааа, кво съм бил постигнал Няколко приятели, мазоли по пръстите и хиляди часове загубено време
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сентри(всякакви прилики с реални лица и събития е случайна) Публикувано на: 18 Ное 2009 02:43
Ироничен комунист написа: Ахаххаха, култ абсолютен! Продължавай, искам разказ и за шерифа Тия, дето не го харесаха-вие трябва да имате абсолютно плоско и задръстено чувство за хумор, за да не се засмеете
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сентри(всякакви прилики с реални лица и събития е случайна) Публикувано на: 18 Ное 2009 13:59
Аз за Сентри не мога нищо лошо да кажа защото той не ме е нагрубявал . И като че ли той е доста интелегентен за разлика от повечето амеби тука .
|
|
|
|
|
Daath
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сентри(всякакви прилики с реални лица и събития е случайна) Публикувано на: 18 Ное 2009 15:44
fear4 написа: Аз за Сентри не мога нищо лошо да кажа защото той не ме е нагрубявал . И като че ли той е доста интелегентен за разлика от повечето амеби тука . аз съм камшичесто
|
|
|
|
|
Мr.Anderson
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сентри(всякакви прилики с реални лица и събития е случайна) Публикувано на: 26 Ное 2009 00:31
Amigo написа: Ироничен комунист написа: Ахаххаха, култ абсолютен! Продължавай, искам разказ и за шерифа Тия, дето не го харесаха-вие трябва да имате абсолютно плоско и задръстено чувство за хумор, за да не се засмеете Ако знаеш какво е постигнал Sentry за годините си през форума,нямапе да напишеш подобно нещо,идиот такъв! Нека не се лъжем - нищо не можеш да постигнеш в интернет форум .
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сентри(всякакви прилики с реални лица и събития е случайна) Публикувано на: 26 Ное 2009 02:09
Златоокия написа: Нека не се лъжем - нищо не можеш да постигнеш в интернет форум . Тогава по-добре го напусни.
|
|
|
|
|
Мr.Anderson
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сентри(всякакви прилики с реални лица и събития е случайна) Публикувано на: 26 Ное 2009 16:51
Ти май не си много умен а ?
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сентри(всякакви прилики с реални лица и събития е случайна) Публикувано на: 26 Ное 2009 18:15
Златоокия написа: Ти май не си много умен а ? Не, що? Ти на умен ли се правиш?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|