Автор |
Съобщение |
Kazim
|
|
|
|
Заглавие: The best of Казим Публикувано на: 23 Ное 2006 21:58
Е, дружина, това е дъ бест ъф Казим. Един житейски път изживян и документиран.
Цици
Цици - видях ги онзи ден, огледах ги едни огромни Dали не беше вдругиден? Kакто и да е - големи бяха иска ми се да ги пипна но зла е е притежателката зла един път да ги набарам и майката ми наеб*.
Мисълта на Казим
Да мислиш - това е блаженство само да размърдам малко сивото си вещество. Кеф, другарю, кеф голям и оратор да ти призная съм голям само ще те помоля да кимаш, когато ме разбираш. Не? Не искаш ти? Май на извънземен обяснявам. Ех, така е, когато съм пич голям, за низшите духом - неразбран.
Мъдрост, мъдрост сея из форумните светове осеменявам както никой друг фонтанът на знанието е долу, в моя двор, пия си по малко, но не прекалявам умен съм и без това на други го не давам - заслепявам ги със моите слова.
Яката мадама
Видях готина мадама, ей сега ще я сваля предлагам и чудесно преживяване, а тя - да й платя чакай, кучко мръсна, с Казим животът е чудесен, сексът - песен моля те, легни със мен, не не иска и не иска ще я оправя някой ден...
Зъболекар
Исках да стана полицай, по улиците да бръмча исках да съм лекар, хора да режа мечтаех да съм пилот, над земята да летя но май ще стана зъболекар, а смърдя смърдя, за зъболекар хич не ставам но ще дойде ден, в който зъбите ви ще оправям кариес, плака, тлака - всичко ще оправя, само да не сбъркам, че разсеян съм понякога но моля ви се, не ми се сърдете ако имате проблем - адвокатът ми работи всеки ден.
___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
|
|
|
|
|
AxXeSs
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Ное 2006 22:03
Този е човека които е наи-зле в целия форум.
___________________________________ " Ще ти обгоря чарковете, хипар !! " - каза Хамелеона и го направи.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Ное 2006 22:10
AxXeSs написа: Този е човека които е наи-зле в целия форум. AxXeSs написа: Този е човека които е наи-зле в целия форум.
Информация за AxXeSs
Общо съобщения: 211
[0.04% от всички / 15.07 съобщения на ден] -------?!?!?!?!
Вижте всички съобщения на AxXeSs
Местожителство: Варна
Сайт:
Професия: няаа
Интереси: гейминг сваляне на мацки и четене на фентъзи ---------- ??!!?!
Общо взета си кръгла нула.
Казим, творчеството ти е проекция на мозъка ти. И двете се нещо твърде субективно.
|
|
|
|
|
ROONEY
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Ное 2006 22:12
AxXeSs написа: Този е човека които е наи-зле в целия форум.
Не обиждай Казимчо той е от яките съфорумци.Лиричните му отклонения внасят много свежест във форумчето
___________________________________ In God I Trust
Divided by loyalty united by grief
Kill`em all
a.k.a. ROONEY
|
|
|
|
|
AxXeSs
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Ное 2006 22:16
Ignatius написа: AxXeSs написа: Този е човека които е наи-зле в целия форум. AxXeSs написа: Този е човека които е наи-зле в целия форум. Информация за AxXeSs Регистриран на: 17:51h 09.11.06 Общо съобщения: 211 [0.04% от всички / 15.07 съобщения на ден] -------?!?!?!?! Вижте всички съобщения на AxXeSs Местожителство: Варна Сайт: Професия: няаа Интереси: гейминг сваляне на мацки и четене на фентъзи ---------- ??!!?! Общо взета си кръгла нула. Казим, творчеството ти е проекция на мозъка ти. И двете се нещо твърде субективно.
като тебе нали?
___________________________________ " Ще ти обгоря чарковете, хипар !! " - каза Хамелеона и го направи.
|
|
|
|
|
2D'
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Ное 2006 22:58
Оффффтопик мама му мръсна: Аксис, преди да съдиш и флудиш, първо почети какво пишат форумците, изгради си мнение за тях, а и за форума като цяло, след това говори с преподавателя си по БЪЛГАРСКИ ЕЗИК за някои основни неща, които трябва да знаеш от четвърти клас и чак тогава почни да пишеш във форума... Или по - кратко казано: Преди да тичаш се научи да ходиш.
Оооонннтопик да го ева: Казиме, другарю, ти се превръщаш в символ на моята религигия! Мъдростта и хуморът ти са винаги способни да ме съборят от стола... Жив да си! Амин.
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
|
Zero-Blade
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Ное 2006 04:26
Ignatius написа: Информация за AxXeSs
Интереси: гейминг сваляне на мацки и четене на фентъзи ---------- ??!!?!
Ти на колко си бе, на 12 ли?
___________________________________ Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
|
|
|
|
|
Kazim
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Ное 2006 10:27
2D написа: Оооонннтопик да го ева: Казиме, другарю, ти се превръщаш в символ на моята религигия! Мъдростта и хуморът ти са винаги способни да ме съборят от стола... Жив да си! Амин.
Радвам се, че ти е допаднало, всичко е съзадено с много старание и любов. Ще творим и ще променяме света към по-добро.
|
|
|
|
|
Manny_Calavera
|
|
Мнения: 199 Местоположение: Велико Търново/Бл-град Occupation: Travel agent
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Ное 2006 10:55
Ако не бях слушал Гошо от Почивка, може би щях да се изкефя...
___________________________________ Революцията е запазена марка на човешката еволюция
шол мъст гол он
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Ное 2006 14:18
казиме опазиме
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Ное 2006 19:45
Хайде да основем фен-клуб на Казим !
|
|
|
|
|
2D'
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Ное 2006 00:49
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
|
Kazim
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Ное 2006 00:51
Благодаря ви, приятели. За мен ще бъде чест!
Ще открием нови висини!!!
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Ное 2006 07:07
Manny_Calavera написа: Ако не бях слушал Гошо от Почивка, може би щях да се изкефя... Качествено попълнение за българския поетичен фонд. Zero-Blade написа: Ти на колко си бе, на 12 ли?
Около дузина?
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Ное 2006 20:25
|
|
|
Kazim
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Ное 2006 00:42
AcTivE написа:
Оу, благодаря, това е огромно признание. Не само, че съм готин, но съм и умен, да му се не види!
|
|
|
|
|
Tmac
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Ное 2006 23:07
Йо,Казиме рулираш
___________________________________ Go hard or go home.
|
|
|
|
|
Kazim
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Ное 2006 00:53
Да знаете, ч е ви готвя изненада... след известно време, но скоро, не много.
|
|
|
|
|
Demonic
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Ное 2006 14:53
Казиме, велик си бате, с твойте нападки ! Много добра работа
___________________________________ You are wrong, fucked, and overrated I think Im gonna be sick and its your fault Everyday its the same - I love, you hate! But I guess I dont fucking care any more... I'm betrayed! This is the end of everything!
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Ное 2006 19:27
И язе сом ти фен.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|