Автор |
Съобщение |
Tikal
|
|
|
|
Заглавие: Вашето Творчество Публикувано на: 22 Окт 2005 14:51
Гледам, няма тема за рисуване и всякво друго творчество като фотография, писане, компютърна анимация и тем подобни, та реших че ще бъде интересно да си видиме кой в коя област го бива и се интересува...
айде, надявам се да ви хареса
___________________________________ http://img497.imageshack.us/img497/9625/gothic2fk.gif
--> Click HERE <--
"Sometimes, in order to see the light, you have to risk the dark" By Twincruiser
|
|
|
|
|
Stiiv Olstin
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вашето Творчество Публикувано на: 22 Окт 2005 16:38
Tikal написа: Гледам, няма тема за рисуване и всякво друго творчество като фотография, писане, компютърна анимация и тем подобни, та реших че ще бъде интересно да си видиме кой в коя област го бива и се интересува...
айде, надявам се да ви хареса Къде по точно гледа
___________________________________ Stiv 6te vi pomete ...............OTNOVO!
LedEINIQ !!!!!
|
|
|
|
|
Tikal
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вашето Творчество Публикувано на: 22 Окт 2005 16:44
d4rk написа: Tikal написа: Гледам, няма тема за рисуване и всякво друго творчество като фотография, писане, компютърна анимация и тем подобни, та реших че ще бъде интересно да си видиме кой в коя област го бива и се интересува...
айде, надявам се да ви хареса Къде по точно гледа
е добре де, писане не тогава... но рисуване и компютъна анимация... еее, винаги ше има кой да се заяде
___________________________________ http://img497.imageshack.us/img497/9625/gothic2fk.gif
--> Click HERE <--
"Sometimes, in order to see the light, you have to risk the dark" By Twincruiser
|
|
|
|
|
Stiiv Olstin
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вашето Творчество Публикувано на: 22 Окт 2005 16:50
Tikal написа: d4rk написа: Tikal написа: Гледам, няма тема за рисуване и всякво друго творчество като фотография, писане, компютърна анимация и тем подобни, та реших че ще бъде интересно да си видиме кой в коя област го бива и се интересува...
айде, надявам се да ви хареса Къде по точно гледа е добре де, писане не тогава... но рисуване и компютъна анимация... еее, винаги ше има кой да се заяде сри
Имам едно филмче за уаркрафт.
http://free.data.bg/dunewizard/d4rk.1ns ... 20ORIG.wmv
LedEINIQ !!!!!
|
|
|
|
|
Tikal
|
|
|
|
|
|
|
|
shantararam
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Окт 2005 17:00
На това изкуство ли му викаш? Avi 2 Gif? А иначе съм заинтересован от анимацията, можеш ли да покажеш нещо твое?
___________________________________ Run, rabbit run Dig that hole, forget the sun, And when at last the work is all done Don't sit down it's time to dig another one place-for-rest *Ghost Master
|
|
|
|
|
Stiiv Olstin
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Окт 2005 17:04
И аз имам едно филмче съставено от тея на уаркрафт ама тва дет го постнах е съставено от моменти в самата игра : )
LedEINIQ !!!!!
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Окт 2005 17:23
Ето тук има готини неща правени от фенове на аниме в българия, няма нищо мое, естествено, не съм толкова напред в монтажа, пък и предпочитам писането
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Tikal
|
|
|
|
|
|
|
|
AnarcHy)R3d
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Окт 2005 20:11
d4rk написа: И аз имам едно филмче съставено от тея на уаркрафт ама тва дет го постнах е съставено от моменти в самата игра : )
не е ли на МастаГ ?
ПС:с коя програма си снимал 2фаст2дай
аз пробвах с фрапс но ми излизат 300 мб 20-30 сек.
|
|
Stiiv Olstin
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Окт 2005 20:18
Herofan написа: d4rk написа: И аз имам едно филмче съставено от тея на уаркрафт ама тва дет го постнах е съставено от моменти в самата игра : ) не е ли на МастаГ ? ПС:с коя програма си снимал 2фаст2дай аз пробвах с фрапс но ми излизат 300 мб 20-30 сек. Ми
1.Не е на мастага мое си е и става дума за артас
2.Точно тва е може би наи нуубското което съм праил Мууви меикър хаха
LedEINIQ !!!!!
|
|
|
|
|
Phantom
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Окт 2005 22:10
Herofan написа: d4rk написа: И аз имам едно филмче съставено от тея на уаркрафт ама тва дет го постнах е съставено от моменти в самата игра : ) не е ли на МастаГ ? ПС:с коя програма си снимал 2фаст2дай аз пробвах с фрапс но ми излизат 300 мб 20-30 сек.
След като запишеш филмчето с фрапс ползвай тази програма: TMPGEnc XPress - има я в датата. Поддържа разнообразни формати и доста компресии. Напр след като си записах битката с Оракула от фаренхайт ми излезе 4 минути 1.2гб . С програмата го направих на 27МБ при това в 1024 резолюция. Лесно се работи с нея-аз се оправих още от първия път и и хванах цаката.
___________________________________ "Когато критиците говорят, дори и авторът мълчи."
by Phantom
|
|
|
|
|
Tikal
|
|
|
|
|
|
|
|
junglist*
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Окт 2005 11:00
Лолз, определено имаш талант...Понеже и аз се занимавам с такива програми от рода на фотошоп, и знам колко труд се иска за направата на такава картина, мога само да те поздравя. Развий таланта си.
п.п.После мога да покажа и мои рисунки...
___________________________________ +++
|
|
|
|
|
Tikal
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Окт 2005 12:15
The Nightmare написа: Лолз, определено имаш талант...Понеже и аз се занимавам с такива програми от рода на фотошоп, и знам колко труд се иска за направата на такава картина, мога само да те поздравя. Развий таланта си.
п.п.После мога да покажа и мои рисунки...
мерси, мерси... мн ще се радвам да видя и твой рисунки... ама нека и другите да пускат рисунки
--> Click HERE <--
|
|
|
|
|
Predator-S
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Окт 2005 12:38
OMG ред!Тука ли си се регнала?
Хех, както и да е, има тема Покажете как рисувате.Сек и ще я намеря.
|
|
|
|
|
Tikal
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Окт 2005 13:00
Predator-S написа: OMG ред!Тука ли си се регнала? Хех, както и да е, има тема Покажете как рисувате.Сек и ще я намеря.
На мен ли говориш?
да, няма да е зле да намериш... аз нещо не открих и за тва направих...
--> Click HERE <--
|
|
|
|
|
Tikal
|
|
|
|
|
|
|
|
AnarcHy)R3d
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Окт 2005 16:15
Phantom написа: Herofan написа: d4rk написа: И аз имам едно филмче съставено от тея на уаркрафт ама тва дет го постнах е съставено от моменти в самата игра : ) не е ли на МастаГ ? ПС:с коя програма си снимал 2фаст2дай аз пробвах с фрапс но ми излизат 300 мб 20-30 сек. След като запишеш филмчето с фрапс ползвай тази програма: TMPGEnc XPress - има я в датата. Поддържа разнообразни формати и доста компресии. Напр след като си записах битката с Оракула от фаренхайт ми излезе 4 минути 1.2гб . С програмата го направих на 27МБ при това в 1024 резолюция. Лесно се работи с нея-аз се оправих още от първия път и и хванах цаката.
10х стана : )
|
|
Tikal
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|