Автор |
Съобщение |
shantararam
|
|
|
|
Заглавие: Емотиконката - една анимация на *Ghost Mater! Публикувано на: 01 Фев 2005 19:38
The Emoticon
Моето най-ново флашче. Бях казал на Jazz за някои сцени, но те отпаднаха, защото бях без PC няколко дена, но ако направя продължение ще ги включа. Надявам се да ви хареса последното ми творение. Не е нищо особено, но го правих с кеф, и не ме интересува дали ще ме оплюете. Както казах, правих го за удоволствие, и просто ви го показвам. Не съм и чак такъв "професионалист" че да го правя по-добро, но ще се постарая другия път!
Та за какво става дума? Имах идея да направя филмче за емотиконите. Същите тези, които ви се хилят , мръщят и намигат при писането на съобщения. Та исках да покажа че те също "живеят", или поне го правят в лудите ми фантазии. Всеки ден всеки щрака поне 300 пъти върху тях, но не се замисляме каква полза има от тях. Чрез тея личица променяме смисълът на изказването, или пък обиждам някого, било то нарочно или без да искаме, но определено не се замисляме много за тези жълти (във случая) личица. Исках да измисля някаква история, но не се получи, но следващия път... Ако има де
И последно: За мен това е творчество, не знам за вас. Заради това пускам темата тук!
Mirrors:
nVenture
hit.bg
*Ghost Master 2005
___________________________________ Run, rabbit run Dig that hole, forget the sun, And when at last the work is all done Don't sit down it's time to dig another one place-for-rest *Ghost Master
|
|
|
|
|
JazzJack
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Фев 2005 20:13
|
|
|
|
|
greeny
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Фев 2005 21:57
Извинявай за израза, но ТИ СИ ГОЛЯМОТО ДЪРВО! Като си пльоснал само .swf трабва и първородния файл да сложиш. Виж там в опциите и направи .ехе файл!
___________________________________ Еволюцията е конспирация!
|
|
|
|
|
Existence
|
|
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Фев 2005 23:38
greeny написа: Извинявай за израза, но ТИ СИ ГОЛЯМОТО ДЪРВО! Като си пльоснал само .swf трабва и първородния файл да сложиш. Виж там в опциите и направи .ехе файл!
Всъщност аз не виждам проблема... отваря си се и всичко, а аз нямам и флаш плейър дори През IE става
А за самото филмче... блаа само музичката отначало ми хареса, просто нямаше нищо интересно... освен къде работи самата емотикона
Да се надяваме, че ще има второ и че то ще си заслужава
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Фев 2005 12:30
Keфи ме.Ама заглавието на темата си сбъркал, написал си Гоус Масер
___________________________________ Click!
|
|
|
|
|
shantararam
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Фев 2005 12:43
greeny написа: Извинявай за израза, но ТИ СИ ГОЛЯМОТО ДЪРВО! Като си пльоснал само .swf трабва и първородния файл да сложиш. Виж там в опциите и направи .ехе файл! То и аз си мислех че е "дърво" ама... А ти какво искаш - оригиналния фаил ли - .fla??? Това в никакъв случай няма да го пусна. Но за ехе може да помисля, но ще ми прави пак трафик
___________________________________ Run, rabbit run Dig that hole, forget the sun, And when at last the work is all done Don't sit down it's time to dig another one place-for-rest *Ghost Master
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Фев 2005 12:52
*Ghost Master чакам продължение! Да видим какво став, когато емотиконката попадне насред форума. Сигурно ще започне да я натиска всеки срещнат.
ПП: Аз съм още новак, та да те питам - като си направя един файл с Flash, как да го направя на филм?
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Фев 2005 17:22
Дух Мастъре , на мен не ми хареса братко , може би съм по голям темерут от другите , които го оцениха , но честно казано през цялото време бях с физиономията на емотиконата - :
Не ми обръщай внимание - може би не съм на кеф
No disrespect.
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
shantararam
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Фев 2005 17:52
slim_k написа: Дух Мастъре , на мен не ми хареса братко , може би съм по голям темерут от другите , които го оцениха , но честно казано през цялото време бях с физиономията на емотиконата - : Не ми обръщай внимание - може би не съм на кеф No disrespect. Е аз си признавам че не е много весело де Сега ще почна да правя продължение. Ще гледам да е по-забавно! А за лорда - даваш file export и избираш вида на файла, като най добре е да е .swf, или го публикуваш във .exe
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Фев 2005 18:30
Еми на мен ми хареса.Музичката не е лоша, абе добро е!Но ако ще правиш продължение трябва да е много по-добро от това!Нали да не става като с продълженията на филмите!
|
|
|
|
|
junglist*
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Фев 2005 21:41
Незнам какво толкова някои го оплюха....сега пък вие да не очаквахте някакъв научно-документален филм?! Това си е просто флаш,пък и гоуста си каза,че не е спец в това,но поне се опитва.....
п.п.Готино е,само така
___________________________________ +++
|
|
|
|
|
shantararam
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Фев 2005 10:11
Между другото ако някой се интересува, музиката е:
1. Paul Oakenfold - Mitsubishi Eclipse 2000 Commercial - от една реклама на Мицубиши
2. SpiderBait - Tonight Alright - NFSU2 ost
|
|
|
|
|
KNSpirit
|
|
Мнения: 603 Местоположение: Kingdom of Heaven; Метростанция "Интерпред"
В момента играе: На борсата!
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Фев 2005 21:50
Ъ-ъ-ъ-ъ, ще ми се смеете, срам не срам ще питам. Това дето си го дал на какво да го гледам? Може ли линк за програмата. Моля без ЛС с подигравки...
___________________________________ Tip: Never surrender
|
|
|
|
|
shantararam
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Фев 2005 10:56
KNSpirit написа: Ъ-ъ-ъ-ъ, ще ми се смеете, срам не срам ще питам. Това дето си го дал на какво да го гледам? Може ли линк за програмата. Моля без ЛС с подигравки... Ами ти си прав да питаш. Дръпни си Flash Player 6, или пробвай да пуснеш филмчето през IE. А плейъра го дръпни от тук - http://www.macromedia.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash
|
|
|
|
|
moon-kill
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Фев 2005 21:03
аwе пич филмчето го докарва ама я кажи как се казваше оная втората песен
|
|
|
|
|
junglist*
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Фев 2005 02:37
moon-kill написа: аwе пич филмчето го докарва ама я кажи как се казваше оная втората песен
Песента се казва Spider Bait-Black Betty
___________________________________ +++
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Фев 2005 04:26
Nice,nice,nice ... dokato go gledah .... v glavata mi se v1rte6e istoriqta na vtorata 4ast .... pone kakto az q vijdam ..
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Фев 2005 21:47
moon-kill написа: аwе пич филмчето го докарва ама я кажи как се казваше оная втората песен
Заради такива вече почти не посещавам тоя форум...
---
За филмчето.Ами разочарован съм.Историята...По дяволите, няма история!Де да знам, очаквах повече...
|
|
|
|
|
Gnumerick
|
|
Мнения: 529 Местоположение: In my den, staying in the corner Професия: Scientist Интереси: Technologies
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Фев 2005 09:20
Ъъъъъъъъъъъъ нещо не ми го отваря! Дръпнах си това от енвенчър! Разпознава ми го като Shockwave Flash Object, но като го пусна ми дава само бял екран! Преди съм отварял флаш филмчета без проблеми!
|
|
|
moon-kill
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Фев 2005 12:26
thx пич ти си злато много готина песен
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|