Автор |
Съобщение |
empty
|
|
|
|
Заглавие: смешни разкази за Ю-ги-ох - двубой Публикувано на: 15 Дек 2004 16:18
|
|
|
|
|
Пържола
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Дек 2004 16:20
Yu-Gi-Oh..... .......аре пораснете бе деца .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Дек 2004 13:17
Беше хубав слънчев летен ден, хората на битака се шмугаха из сергийте и търсеха евтините китайски стоки.Но един от "клиентите" имаше по - странен вид.Той беше облечен в садрани дънки тип - "купих ги за 5 лева", а маратонките му бяха по - черни и от мангала бъркащт в джоба му.Но това е което привличаше вниманието беше тениската Yo-Gi-Oh! с автентични картинки от битката на YoGi и Пегасас.Тактично прибрана на полвина с колан с надпис Yo-Gi-Oh!.Момчето явно имаше предпочитания към гореспомената игра, това личеше и по зеленикавата татуировка - "Пегасас и педерас с хубав асс".Не можеше да се определят годините на момчета явно около 16 но с подчертано детско излъчване(можем да се сетим от къде).Изведнъж обаче то се сепна и обърна на зад - в този момен мерна на 10 сънтиметра черните очи на гореспоменатия мангал.Циганина явно се стаписа защото "почервеня"(нещо което само опитно око може да види).И естествено предполагате какво е станало, но не точно защото нещо промени случката.Циганина държеше с другата ръка тесте с карти(и разбирасе както се случва в такива случки те не бяха обикновени).Тесте от 40 Yo-Gi-Oh! карти блестяха на слънцето.В очите и на двамата си запали огън - толкова силен, че нямаше нужда от думимангала се обърна и весело каза:
- Еи там бате е нашта ърена аде да се югим(ромска дума за двубой)!
- Добре бе приготвисе да срещнеш ГОшо-Ги-Ох(името на нашия герой)!
Мангала беше на същите години като противника си но бързите му тренирани пръсти показваха картите на очите му бързо като патрулка.Арената представляваше два камака и пръст.Двубоя започва! Веднага се появиха две малки циганета държащи картончета (явно скъсани от кашон с домати) на който пишеш 2000.Първи беше мангала-ла-ла(така и викат на месните роми) той извади 3 карти от тестето си и най-демонстративно ги сложи на обратно(не се виждат).
- Аз слагам край на своя гюбек!(ред)
- Добре, смело да играеш с 3 карти с лицата на доло но това няма да ме оплаши даге(това се е случи в моя град Плевен).Аз ще използвам картата - Пенсионери на път за пенсия - тази карта е непобедима!
- Аа брадчето ми тва е импасъбал кат казва Слави Трифонов(анг.невъзможно), аз ще играя със -тука има тука няма-.
Картата коя свали беше страна - циганин на средна възрас с 3 чашки и едно топче.
- Каква е тази простотия!
- Ами видишли блатчетоми това е бизнис!
Обеснението беше толкова страно колкото и картата но ние с вас се сещаме.
- Сигъ ще призувъ -Черния хамалин-.
При появата му се появиха и 3 чаши който го покриха.Сега вече ГОшо-Ги-Ох се просвети и в същото време остана на тъмно.
- Какво да правя мойте пенсионери са силни но не знам какво атакувам.Хм но аз имам и нещо друго.Призовавам пияния комшия.
И атакувам с пенсионерите си първата чаша а с със комшията втората.
Последва взрив и двете чаши се пръснаха.
- Но защо не си победен .
- Уха уха то не става така бе бате.Еи сега ще науча на уважение.Призовавам Софи Маринова.
Следва шумен смях на Гошо-ги и ........ още шумен смях.
- Атакувам със своите пенсионери 3-та чаша.
Удара беше размазващ!Но чашата беше празна.
- Ми ти кво учакваш ба!Тва да не ти печели на гръб на мангала я?Аде сигъ плати си!
Изведнъж от зад пенсионерите се появи тъмна фигора.Чу се сваляне на гащи и последвалото не е за този фором.
Пенсионерите отидоха в гробищата(всъщнос не можеха да вървят даже) и това беше техни край.
-Ъ сигъ бате скивъй! Софи синг ма како!
От полето до нея се появи черен касетофон за 20лв. марка худжутсомирамаши.Само секунда по-късно се чу див кючек дето направо ти тракат зъбите а Софи започна да квичи.
- А така изгъзих ли те бе бате!Пияния ти комшията не става за игра защото данси а пък и получавам специален бонус демиж защото се е напил .
........................очаквайте продължение!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Дек 2004 13:32
crazy_dog написа: такааа време е за един двубой на ю-ги-охххххххххххххх кьопи-роми VS кьопи-турци И дългоочаквания двубой започва циганина тегли карта и той слага чудовището СУПЕР ЧЕРНИЛКА АТК/1300 ДЕФ/1000 и завършва хода си.Наред е турчинът и той слага МУСТАКАТ ЧИЧКО АТК/1900 ДЕФ/1900 и атакува.Циганина губи точки но той слага ПАРЦАЛА АТК/2500 ДЕФ/3000 и атакува.Този път турчинът губи точки но той слага ТРИГЛАВИЯ ХУЙ атакува.ЦИГАНИНА ВКЛЮЧВА КАРТА КАПАН:АРЕ ЧАО и побеждава обаче турчинът казва че тази карта е фълшификат и почва черен бой......бам......фрас...бум. и накрая звънеца би и седнаха в кълта да учат ================================= от една тема е
Не мъчи другите с простиите си ,бе, какво са ти направили?
___________________________________ Click!
|
|
|
|
|
Existence
|
|
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Дек 2004 13:36
хахахаха Diabolic_Soul тва ме РАЗБИ хахахахахааххаха беше уникално браво браво
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Дек 2004 18:40
Existence написа: хахахаха Diabolic_Soul тва ме РАЗБИ хахахахахааххаха беше уникално браво браво
Тенкю братчетоми ма ти дъ видеш следващиа епизод бате?
Ееее хе ша падне сдрав кютек(ромска дума за побеждаване на опонент с карта капан)!
|
|
|
|
|
Някой
|
|
|
|
Заглавие: Цайсмен 2 Публикувано на: 17 Дек 2004 11:49
Ю-ги-о Ю-ги-о срещу Цайсмен 1
Джоуи, Тея, Тристан, Бакура и Юги се разхождаха из острова на дуелите. Юги и Джоуи вече имаха по седем чипа. Другите бяха на острова нелегално. Изведнъж хилядолетният пръстен на Бакура се размърда и посочи на дясно. Там имаше едно момче с очила.
-Уау, това трябва да е хилядолетният цайс!- каза развълнувано Юги.
-Предизвиквам те на дуел Юги Муто! Името ми е Цайс, Цайсмен- каза странното момче.
-Rock on!- каза Юги- Опс, испуснах са. Исках да кажа: Ари уе!
-Ари!-отговори на свой ред Цайсмен.
Двамата дуелисти се изправиха на арената. Юги се превърна в Ями Юги.
Точки: Юги-2000 Цайсмен-2000. Първи на ход беше очилаткото.
-Призовавам Корибо в атакуващ режим с атака 250 и защита 320!
-Глупак! Аз имам единствен тези карти! Призовавам забранената Екзодия!- изкрещя Юги.
Точки след първия рунд: Юги- 2000 Цайсмен- 0.
-Давай чиповете, Цайсмен!-каза Ями Юги.
-Нееееееееееееееееееее! Спечелих шест чипа, а сега ги загубих всичките! На!
Юги даде три на Джоуи и взе три за себе си. Отправи се с приятелите си към замъка на Пегасъс.
-Оня отворко така и не разбра, че изгубих Екзодия. Измамих го с Дарк Мастър- каза Муто.
-Дарк Мастър е по-силен от Екзодия- спокоен каза Джоуи.
-Тъй ли?- очуди се Юги.
|
|
|
|
|
Sweety
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Дек 2004 12:36
На Diabolic_Soul е много яко,чакам продължение
Ама бобчо това е тъпо,като подписа ти !!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Дек 2004 13:19
Diabolic_Soul, яко!Само така!
|
|
|
|
|
Dr. Bertruger
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Дек 2004 13:47
Оу не...пак ли тия детинщини ю ги....незнам си кво
___________________________________ Gothic doesn't exist!
|
|
|
|
|
DR_GIGGULS
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Дек 2004 21:07
Простотии...
а Diabolic_Soul... извинявай, ама си бягал от часовете по български твърде много!
___________________________________ The Doctor is out... of Mind!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Дек 2004 22:27
DR_GIGGULS написа: Простотии... а Diabolic_Soul... извинявай, ама си бягал от часовете по български твърде много!
Само да те питам без разбирасе никаква агресия защо са простотий.
А за българския - да това ми е слабата страно но ти да ми видиш почерка.
Но ако говориш за преднамерените правописни грешки на нашия герой мангала то те са само за да придадат колорит на персонажа ако обичаш покажими други, не че няма но просто не ги виждам.А ако си взел точно тези правописни грешки то ти нямаш никакво чувство за хумор.
Много бих искал да ми отговориш.
|
|
|
|
|
Раскольников
|
|
Мнения: 667 Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Дек 2004 22:31
Аз си мисля дали да не напиша ефно фън разкажче "Дуле на съдбата Колио Метъло срещо Ванко рапъра"
___________________________________ Lets have a black celebration
I see the stars come out tonight I see the bright and hollow sky Over the city's ripped backsides
I look to you How you carry on When all hope is gone Can't you see
PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Дек 2004 22:34
raZiel{47} написа: Аз си мисля дали да не напиша ефно фън разкажче "Дуле на съдбата Колио Метъло срещо Ванко рапъра"
Е това е добра идея малко сменяне на жанра доста ми хареса всепак знаем от къде черпиш вдъхновение.Текста за рапари vs. метали си е чист хит.
|
|
|
|
|
Някой
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Дек 2004 09:22
The Shark написа: На Diabolic_Soul е много яко,чакам продължение Ама бобчо това е тъпо,като подписа ти !!!
Е, това го надрасках.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Дек 2004 16:44
Пореден двубой!
Гъзъ VS. Патката!
Първия ход е на Гъзъ. Той вади картата Пръдльото. Атаk:1500,Деф:1200. Добавя маги4ескта карта Лайната. Тя увели4ава атаката на Пръдльото с 500 то4ки. Патката вади Мутиралия Хуй. Atak:2300, Деф:2550. Убива Пръдльото! Гъзъ остава на 1300 жизнени то4ки. Той вади Легендарния Задник. Atak:2700, Деф: 3000. Унищожава Мутиралия Хуй! Патката остава на 700 жизнени то4ки. Гигантския Кренвирш . Atak:3400, Деф: 3500. Унищожава Легендарния Задник. Гъзъ загубва вси4ките си жизнени то4ки. Дава на Патката вси4ките си 6 осрани 4ипа и си тръгва от Царството на Дуелите и Тоалетните!
|
|
|
|
|
Пържола
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Дек 2004 17:43
Hitman4o написа: Пореден двубой! Гъзъ VS. Патката! Първия ход е на Гъзъ. Той вади картата Пръдльото. Атаk:1500,Деф:1200. Добавя маги4ескта карта Лайната. Тя увели4ава атаката на Пръдльото с 500 то4ки. Патката вади Мутиралия Хуй. Atak:2300, Деф:2550. Убива Пръдльото! Гъзъ остава на 1300 жизнени то4ки. Той вади Легендарния Задник. Atak:2700, Деф: 3000. Унищожава Мутиралия Хуй! Патката остава на 700 жизнени то4ки. Гигантския Кренвирш . Atak:3400, Деф: 3500. Унищожава Легендарния Задник. Гъзъ загубва вси4ките си жизнени то4ки. Дава на Патката вси4ките си 6 осрани 4ипа и си тръгва от Царството на Дуелите и Тоалетните!
Къртиш мивки братле.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Дек 2004 20:25
crazy_dog написа: 1 разказ ю-ги-о срещу маика му ю-ги вади карта пръц и побеждава сега сериозно ю-ги-оXXL-гея-перчемув-гейски срещу БАБА ПЕЦКА и боя почва гея слага карта ГЕЛ ЗА ПЕРЧЕМА атк/0 деф/0 и атакува Пецка остава на 2000 жизнени точки. Бабата вади карта НАТИ СЕГА ЕДИН ШАМАР ЗА КЪДЕТО МИ ПОХАРЧИ ПАРИТЕ ЗА КАРТИ-той не зима точки ама гея поне го боли.Гея с последни сили вади карта ЛАЙНООК ДРАКОН атк/4890 деф/8000 (само да ви кажа ,че тая карта струва цели 5стотинки).Обаче бабата пуска атака магия СКЪС и му я убива завинаги.Гея прецакан си слага още малко гел и слага картата: пълен идиот и Пецка остава на 900 жизнени,но тя му прави атака ебане и юги почти пуква от кеф. Гея слага карта мъртав гей обаче пецка го хвана и кът го почна с мотиката 6 седмици не можа да седне краен резултат Пецка-900 Гея-мъртав(наебан)
Защо!?!Защо мъчиш горките форумци?!?! С какво го заслужихме?!?!?!Защо?!?!?!?!
|
|
|
|
|
greeny
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Дек 2004 20:28
Demon_ написа: Защо!?!Защо ние?!?! С какво го заслужихме?!?!?!Защо?!?!?!?!
Под вие кого имаш предвид? В смисъл ти колко човека си? Или си фен на Ю-ги-О?
___________________________________ Еволюцията е конспирация!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Дек 2004 13:30
greeny написа: Demon_ написа: Защо!?!Защо ние?!?! С какво го заслужихме?!?!?!Защо?!?!?!?! Под вие кого имаш предвид? В смисъл ти колко човека си? Или си фен на Ю-ги-О?
Имам предвид горките форумци.Никой не можа да прочете такава простотия и да не му се догади/доповръща/да не се отврати.И не, не съм фенка на Ю-Ги-о то, но просто на такава простотия не мога да издържа.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|