Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Форумавата гора
Публикувано на: 27 Авг 2004 18:24

В нашата уважавана гора наречена Форумската Гора всеки ден се случват странни неща.Днес аз ще ви разкажа за един ден на форума.
Около 9 сутринта форумът се пробужда.Усещаш мириса на прясна трева...а не,тва е вегетарианската закуска която майка ти ти е приготвила.Блях.Всичко се събужда,пеят птички(пак гадни реклами за птича храна с некви дрезгави канарчета).Ето го и най ранобудният посетител на форума - tanasi,дошъл за да постне поредния си забавен епизод от сериала в Полянката за творчество,този малко докачлив младеж е вдъхновението на нашата гора за всякакви забавни игри като Форумски Олимпийски игри например!Без този мъдър съблезъб тигър горичката ни щеше да е едно скучно място,в което единствените оригинални теми са темите на ДжазДжак.той от своя страна е един много забавен заек винаги готов да помогне на човек в беда.Е има си и недостатъци например това че като види моркови очите му светват като на зайците в American McGee's Alice и е готов дори 3те прасенца да му се изпречат на пътя на пътя да мине през тях като торнадо през хавайска колиба!
Но да погледнем към Гората за специализирани проблеми.Тук вече с дни се явява странно същество с много очи,мятащо огнени топки и зовящо себе си iddqd.То е същество дошло от Ада и готово да изпие акъла на всеки отказващ да влезе в сектата му наречена от самият него Damn it 3.За щастие той почти не знае нашият Красив език,а си говори на свой собствен,Адски език който само той и Демоните разбират.Разбира се има и други дразнещи субекти като например feministut(известен също и като Existenovich).Днес това странно извънземно същество се появи в нашата гора.Всички животни го гледаха странно защото то ходеше с табелка ,,Искам да съм жена,искам да ме управляват жени." и ако съдехме по родното му място - Далечна планета наречена ,,Планетата на жените" може би е жена!За щастие съществото се оказа дружелюбно и готово да разсмее всеки,най малкото със смешният си лак за нокти във формата на сърничката Бамби(явно на тяхната планета я смятат за някакво божество).
Сега да надникнем в Полянката за творчество където всички животни пишещи разкази и стихотворения идваха да покажат творбите си.Освен гореспоменатият tanasi тук забелязваме и един доста интересен субект.Благородният черен гепард,наричан Stealth - управник на гората,той винаги е готов да помогне на животни изпаднали в беда и венаги е готов да плясне на секундата през устичката някой казал глупост.
Този интересен индивид успява и да напише дори адски интересен роман.В него се разказва за алтернативно развитие на историята и по-точно каво щеше да се случи ако Тъмната гора(много неприятно място където може да те осъдя дори ако се изакаш на публично място - така стана с едно зайче което го гонеше разсройството от 3 дни) беше спечелила Междугорската война и нападнеше Форумавата гора.
И стигаме до най забутаното кътче на Форумавата гора -Храмът за препоръки .Тук всички животни идваха
за да изкажат препоръките си за вестникът.Кой вестник ще попитате?Ама вие все едно не живеете във Форумавата гора!Вестник ,,Горска мания " естествено - най уважаваният вестник в областта.Слвата му се носи от планината,където живеят отшелници като Rezident - Огромна мечка,надарена с неизчерпаеми знания,чак до Великата река където живеят забавни животни като JazzJack и tanasi.
Това е денят във Форумавата гора и най вече нейните обитатели.
А забравих и последното място от Гората - Горската фабрика - тук един мармот завива станиолът в шоколад.
Очаквайте и продължението на Горски Хроники 2(Защо 2 ли? - Ми първият раказ беше толкова неуспешен че се наложи да си сменя местожителството,името и дори пола :roll: ,ма то и сега на там върви...)

П.П. - Съжалявам ако съм обидил някой,не беше нарочно.Просто Existenovich ме накара да напиша смешен разказ поради причините описани в тема ,,Истината или се осмеляваш"(не трябваше да се забърквам де :wink: ) аз се опитах.Ако съм обидил някой от гореспоменатите хора съжалявам.

Профил

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Заглавие:
Публикувано на: 27 Авг 2004 18:28

Хахаха! Добро е това! Мене можеше да ме включиш като бракониер в горичката, ама айде карай да върви :wink: :D :D :D

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 27 Авг 2004 18:34

Защо ме няма мен с резачка???

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Авг 2004 18:52

.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Авг 2004 18:56

b0neS написа:
Много добро Ловецо!!! Ахаххахахах!!! Това за иддяд си е много точно казано!!! Искам продължение!!!!

Е не става. Това му беше наказанието. Ако искаш продължение трябва да го предизвикаш в онази игра и, ако го избие на дързост да го нагърбиш с продължение.

Профил

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Заглавие:
Публикувано на: 27 Авг 2004 18:56

ЕГАТИ ДИВОТО!!!!!ПИЧ ЕВАЛА ЕВАЛА ЕВАЛА ЕВАЛА>НЕ ВЯРВАХ ЧЕ ЩЕ ГО НАПРАВИШ ТОЛКОВА ДОБРО НО ТИ УСПЯ!БРАВО!!!!

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Авг 2004 19:34

Браво HUN73R добра работа - имам забележки но ще ги спестя сега

Като цяло разказа е добър давай в Същия дух!

И тъмни, че той може да продължи разказа без да е наказан само да го метне в творческия и всичко ще е наред!

Пак -поздрави!

Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...

I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: Белот ...
Заглавие:
Публикувано на: 27 Авг 2004 19:43

Готино е , трябваше може би , да го постнеш в Творческият форум , ама караи .....

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Заглавие:
Публикувано на: 27 Авг 2004 19:52

NoName написа:
Готино е , трябваше може би , да го постнеш в Творческият форум , ама караи .....

НоНеим предизвикателството в играта беше да постне хумуристичен разказ в ОБЩИЯ форум.Поглеждай я от време на време темичката а?

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Белот ...
Заглавие:
Публикувано на: 27 Авг 2004 19:55

dadi написа:
NoName написа:

НоНеим предизвикателството в играта беше да постне хумуристичен разказ в ОБЩИЯ форум.Поглеждай я от време на време темичката а?

А така ли , ами не съм я видял просто темата ... Добре де , няма значение , важното е , че разказа не е лош .... :)

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Авг 2004 20:19

Хахаха, готино е! Добре, че не се заберках в играта "Истината или се осмеляваш" :lol: :lol: :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: DarthMod Ultimate Commander Mod for Empire Total War... apart from tons of other games.
Заглавие:
Публикувано на: 27 Авг 2004 20:24

Супер е.Толкова ми хареса,че се чудя дали немога да се включа в тая игра.

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Авг 2004 09:57

Zaradi toq razkaz sega samo tebe 6te te predizvikvat :lol:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Авг 2004 10:23

Поредният разказ тип "четка"...
Лично аз не видях кво толкова му е смешното.

And build the strength they need to rule.

Профил ICQ Skype

Аватар
Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
Заглавие:
Публикувано на: 29 Авг 2004 10:38

Много е добро.Но мисля че ще е по добре да е в творческия.

I see the stars come out tonight
I see the bright and hollow sky
Over the city's ripped backsides

I look to you
How you carry on
When all hope is gone
Can't you see

PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Авг 2004 11:59

raZiel{47} написа:

Ne razbra li?Tova e nakazanie,zadeto se osmeli i nakazanieto vkliu4va6e temata da se postne v Ob6tiq!

Профил WWW

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Авг 2004 12:05

JazzJack написа:
raZiel{47} написа:

Ne razbra li?Tova e nakazanie,zadeto se osmeli i nakazanieto vkliu4va6e temata da se postne v Ob6tiq!

наистина е наказание да копираш някой... :evil:

Профил ICQ

Аватар
Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
Заглавие:
Публикувано на: 29 Авг 2004 13:31

JazzJack написа:
raZiel{47} написа:

Сори но не бях поглеждал темата "Истината или се осмеляваш" от два дни. И междувпричим пак мисля че трява да се постне и в творческия, все пак е разказ нали?

I see the stars come out tonight
I see the bright and hollow sky
Over the city's ripped backsides

I look to you
How you carry on
When all hope is gone
Can't you see

PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 30 Авг 2004 13:53

AcTivE написа:
JazzJack написа:
raZiel{47} написа:

Съжалявам де!Ма това беше предизвикателството,да напиша разказ с хора от форума,ма се опитах да се различава най-много от твоя разказ и от този на Танаси!
А иначе не предполагах че ще ви хареса толкова хора.Драснах го за 10 мин колкото за наказанието.Ако ви е харесало ще го преместя в Творческия и ше драсна едно продължение!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Авг 2004 13:55

HUN73R™ написа:
AcTivE написа:
JazzJack написа:
raZiel{47} написа:

Съжалявам де!Ма това беше предизвикателството,да напиша разказ с хора от форума,ма се опитах да се различава най-много от твоя разказ и от този на Танаси!
А иначе не предполагах че ще ви хареса толкова хора.Драснах го за 10 мин колкото за наказанието.Ако ви е харесало ще го преместя в Творческия и ше драсна едно продължение!

Да задължително направи продължение на всички много ни се хареса...
А за тва - глупости поне от мен нищо не си откраднал в правото си си да пишеше каквото искаш даже да беше написал същия разказ като мене ма с една запетайка по малко си welcome защото разказа е различен.... :lol:
Айде залягай върху продължението...

Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...

I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения