Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Геймърските новини- новият вестник
Публикувано на: 08 Апр 2004 13:14

Геймърски новини 1 брой 8 април- четвъртък- като мъничък предговор

1. Зергите на Айур, Тарсонис и Чар започнаха ожесточени протести. На плакатите им се забелязваха надписи като: ''Хората и Протосите са расисти!!!'','' Не те щем, бре Кериган!'', '' Хората и Протосите- изметта на Вселената"
2. Уди от известното шоу " Съседи от ада" беше брутално пребит от съседа от ада. Макар, че отиде в болница, Уди се чувства добре.
- Рискове на занаята- беше неизбежно това да се случи- сподели той пред репортери на "Геймърски новини".
3. Галактиката отново e спасенена. Този път от Джейдън Кор. Предишния път от Кайл Катарн... Преди това от Люк Скайуокър... Преди това отттт...

Кажете си мнението.

Профил

Заглавие: Re: Геймърските новини- новият вестник
Публикувано на: 08 Апр 2004 13:22

bob4o написа:
Геймърски новини 1 брой 8 април- четвъртък- като мъничък предговор

1. Зергите на Айур, Тарсонис и Чар започнаха ожесточени протести. На плакатите им се забелязваха надписи като: ''Хората и Протосите са расисти!!!'','' Не те щем, бре Кериган!'', '' Хората и Протосите- изметта на Вселената"
2. Уди от известното шоу " Съседи от ада" беше брутално пребит от съседа от ада. Макар, че отиде във болница, Уди се чувства добре.
- Рискове на занаята- беше неизбежно това да се случи- сподели той пред репортери на "Геймърски новини".
3. Галактиката отново e спасенена. Този път от Джейдън Кор. Предишния път от Кайл Катарн... Преди това от Люк Скайуокър... Преди това отттт...

Кажете си мнението.

Якоооо! Падам си по такива неща! :live:
Давай още!!!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2004 13:53

Много готино, включи и други игри.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2004 13:58

Като за начало ми харесва! :live:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2004 14:27

Яко!!!С твое разрешение и аз ще се включа,ама дай първо ти да направиш още...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2004 16:02

супер яко!!!!!!!!!продължи моля те....с още такива новини ,4е са супер и туко виж ги пуснат по канал 1 в 20:00..... :P :P :P

[b][i][color=red][size=18]Форумна Инициатива, моля прочети

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2004 16:22

Стига, че ще ме урочасате. А слим_к може да ти дам някой и друг ден.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2004 16:32

съгласен съм така..... :lol: :lol: :lol:

Профил ICQ Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2004 18:08

Ей наистина много ме кефи това особено за Старкрафта :D .Но не това е основния смисъл на поста ми а това че моят пост ще е точно 10000-ия така че скоро няма да имате такава възможност сори че ви изпреварих

Аватар
Местоположение: location: У гъзЪ на геЙографията!;) function: "clean the street" master
Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2004 19:43

Мноого интересна идея, дааааа много. :wink: Сега без разрешението на автора ще си позволя да се пробвам и аз:

1. Мефисто, лорда на омразата съобщи пред агенция "Изгубени вещи", компанията на небезизвестното рекламно лице Диабло, че е изгубил камъка с душата си като се е разхождал в петзвездния хотел "Chaos Sanctuary", ако някой добросъвестен демон го намери да се свърже с Диабло.

2. Каин смая света с изявлението си пред "Вампирпрес", че си е изкълчил крака в снимките за новата игра от серията на вампирската сага и тя ще се отложи за неопределен срок.

3. Орките са крайно възмутени и предизвикаха многобройни протести и стачки, защото в "Ледения трон" не са включени пряко в историята на играта. "Това е дискриминация, и ние няма да търпим подобно отношение!" заяви предводителя на протестните действия Трал. Очаквайте повече подробности относно случая в следващата емисия.

4. Агент 47, известен като Хитмен заяви, че вече му е писнало да остава в сенките с минимална работна заплата. Той подписа нов договор за съвместна работа с Лара Крофт. За сега е ясно, че в този съвместен проект 47 настоява да има мултиплеър.

5. До сега не беше известно нищо за отношенията между Кървавата Райна и Каин. Неочаквано обаче те заявиха, че ще се женят. Всички разноски относно меденият месец ще се поемат от Блейд. Това е малко странно, като се има в предвид, че Дневният боец мрази вампирите. Повече подробности очаквайте в следващата емисия.

6. Агент 007 заяви, че приключенията са му дошли в повече и смята да отседне на почивка за дълго в реномираният курорт "Tropico". Местните жители (пиратите) обаче са категорични, че на техния остров може да стъпват хора, които са стъпвали в "панделата" и не работят за властите, така се изрази главатарят им.

7. Джак Спероу, смая всички с изказването си, че е сложил край на плячкосването и грабежите. Но на това изказване не може да се вярва много, защото след като си тръгна от сградата на "геймърски новини" незнайно как портфейла на оператора беше изчезнал.

Това беше всичко за днес, останете с "Времето".

"Времето"

През седмицата се очертава променлив климат. Над областта "кураст" се очакват обилни преваляваня и тропичен климът, затова, жители слагайте си слънчевите очила и разпъвайте шезлонгите - очертават се горещи дни.
В планината Ареат пък е доста по-хладно - там ще се оформят мразовити снежни бури и вихрушки. Пазете се, защото някой варварин може да ви помисли за демон в гъстата мъгла.
Малко вести и за гражданите на "Лут Голейн" и времето над моретата-близнаци. Пустинни приятели и тази седмица не се забелязва промяна в климата - нищо, това пък си има и предимства - ще хванете кафяв загар. Но се пазете от лешоядите и техните ята - в тази област не се хранят само с мърша, затова не е зле да си носите и дузина брадвички за хвъляне.
Над моретата-близнаци няма да има бури, които да пречат на корабоплаването. Затова не се двоумете - ако ще пътувате някъде насреща е Мешиф, той винаги ще ви обслужи любезно и евтино.

С вас беше любимата ви водеща - Андариел, но за приятелите - Анди. Ако искате да ми се обадите се свържете с моята секретарка, "Blood raven". Приятен ден и останете с Спортните новини.

...Айде сега някой да направи и спортните новини (само ако му се занимава де, че мен вече не ми се пише:))...

Human_Paun4o написа:
Ne sam rasist,obijdate me! :x Az daje sam protiv rasizma,mangalite,negrite i drugite podobni jUvotni!

;]

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2004 21:14

хаха 1 тема 2 разказва4и..... :lol: :lol: :lol: супер яко си го измислил бравос само 4е ме мързи да дам спортните новини...... :wink: :wink: :wink:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2004 22:34

Искам да поправя колегата Максимус за малката неточност която е допуснал при съобщаване на една от новините.
Днес се женят кървавата Райна и Блейд. Тяхната връзка беше разкрита на скоро от репортерката Джейф, известна също като Шани. Кейн поема разходите защото е баща на Райна. Преди време същата репортерка разкри неговата връзка с Лара Крофт.
След трагичната новина с Кейн, Разиел реши да се върне в поредицата като замести колегата си. В следващата част на поредицата се очаква героя на Кейн- Кейн да е по син отколкото в предишните. В това няма проблем тъй като за по-следващата серия, Кейн твърди, че ще е придобил подходящия цвят след срещата със съпруга на дъщеря си.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2004 23:13

муахахаха наистина шокиращо....... :lol: :lol: :lol: аиде продължаваите :wink: :wink:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2004 07:28

Максимус, много ти благодаря. Уцели точно игрите дето не ги знам. Ето ги спортните новини:
1. Днес се проведоха полуфиналите на спорта на бъдещето- Ънриъл Търнамънт 2004. Отборът на Гордж видимо изостава пред този на Малкълм. В четвъртък ще се проведат финалите, а отборите вече са надъхани за действие.
2. Финалите на Фифа 2004 обаче се състояха вчера и победиха... бразилците.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2004 08:32

хах ама трябваше малко пове4е. аз мисля да направя обедната емисия....... :lol: :lol: :lol:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2004 10:15

Добре де Протос, нали знаеш, че новините са 30 минути. Е спортните са 5 минути. Написал съм колкото трябва. Е, поне така мисля. :roll: Дърпайте му емисий колкото искате. Всеки който измисли такива новини тук да ги пише! :!: :!: :!:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2004 10:20

bob4o написа:
Добре де Протос, нали знаеш, че новините са 30 минути. Е спортните са 5 минути. Написал съм колкото трябва. Е, поне така мисля. :roll: Дърпайте му емисий колкото искате. Всеки който измисли такива новини тук да ги пише! :!: :!: :!:
а ти нали ти я написа тая тема АЙДЕ ПИШИ ПАК.....плссс........ :twisted: :twisted: :twisted:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2004 14:37

Това е много яко. Продължавайте в същия дух. :live:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2004 21:05

"На монитора у вас"

Добър Ден аз съм Лара Салич.А аз съм Дюк Кадриев

Най-голямата сензация за днес:Сигурен източник ни сподели че Дюк Нюкъм 4евър няма да има.Това е следствие,от факта че след края на Манхатън Проджект Дюк се влюбил в едно от многото момичета чакащи го "след края на играта".Двамата празнуват медения месец далеч от шума в поредния бар.

Главния герой от първите части на Дуум съобщи че третата част ще бъде забавена,поради факта че едно от старите зомбита се е разболяло поради прекалено увеличените полигони.Ще чакаме още информация по въпроса

Хищника обяви че повече серии на играта ЕйлиънВърсъсПредейтър
няма да има,след като той и Пришълеца се скарали кой да изяде маринката пръв по време на тестването на новата част."Той винаги е играл по голяма роля в игрите,а с това прекрачи границата.",заяви със сълзи на очите Хищника пред наш репортер

Диабло ,с подкрепата на брат си Бел,основа организацията "И демоните имаме права...".Това се случи след като Изгонения от Ада попадна в един от Ийстърн Сън гейтуеите на бербериън превърнал се в самия него след като събрал целия Диабло'с Енд."Това не беше споменато от Чичо Бил Ропър в договора ми!Засега моята организация ще събере всички желаещи демони и зли твари с цел да пречим на героите да събират определени комплекти..." спомена още Лордът.Засега организацията се намира в УърлдСтоун Чембър,който бе споделен любезно от Бел.

Това бе до този час на деня.Сега времето:

Над Тарсонис,времето ще е обичайно добро.Не е така обаче при колонистите от МарСара където се обещават продължителни Протосни светкавични бури.Затова пък след като героя от Дуум 2 прекрати ада на Земята,ужасните жеги най-сетне ще престанат.

Спортните новини:
В крайна сметка се оказа,че НПЦ-тата управляващи отбори в ФИФА серията,много трудно успяват изобщо да спечелят маче,пък камоли турнир,това се причинява от внезапни връщания във времето на началото на мача,които още не са изяснени...

Профил

Аватар
Местоположение: location: У гъзЪ на геЙографията!;) function: "clean the street" master
Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2004 22:05

Добре, добре. Слим_к ти да не играеш случайно в хофф-а на ес2.30 и да не би никът ти да е "gori"? Не съм сигурен, ма понеже спомена за диабло'с енд-а, днес се сещам к'ви ебавки си правихме в връзка с това. Нали аз с моя барб съм събрал колекцията и гори също, та кат' правихме бр-та се спукахме от ебавки, па после дойде некъв флуудър (не се обиждай, ти си "пич" :lol:(към флуудъра се отнася)) па почна да ми иска диабло бронята и аз му викам...

Ма т'ва е друга история, както и да е май аз се отплеснах доста от темата, та кажи да не си случайно ти "гори"? :?:

Human_Paun4o написа:
Ne sam rasist,obijdate me! :x Az daje sam protiv rasizma,mangalite,negrite i drugite podobni jUvotni!

;]

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com