Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Хари Потър и Философския Сорс
Публикувано на: 14 Фев 2004 22:12

Това е една компютърна пародия върху,която работя :D Очаквайет първата глава съвсем скоро.Може да не ви хареса идеята,ама аз съм доста извратен и упорит,така че ще пускам главите една по една независимо дали ви харесва или не :D Ако някой иска да пише заедно с мене,имам следните изисквания:
-притежание на първата книга за Хари Потър
-извратен като моя мозък
Ако имате желание драснете ми лично,за да му разкрия на какво ще се гради фабулата. :D
SOON ON YOUR MONITORS:First Chapter:Момчето,което не го хванаха.

Профил

Аватар
В момента играе: Fallout: New Vegas
Заглавие:
Публикувано на: 14 Фев 2004 23:09

are ve pi4 ne moje li bez parvata kniga
ako moje sam navit

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Фев 2004 21:44

Vij sa ako q nqma purvata kniga ni6kata 6te se zagubi,a zaedno s neq i smisula.Znam 4e po princip purvata kniga za HP e dosta tupa,no povqrvai mi fabulata kakto sum q zamislil 6te promeni vsi4ko!Taka 4e kazvai posledno dali 6te u4astva6 za da ti pratq li4no sus razqsneniq po proekta.

Профил

Аватар
В момента играе: Белот ...
Заглавие:
Публикувано на: 15 Фев 2004 21:46

Xari Potar Suxxxxxxxxxxxx.......Bravo Slim napravi parodia na Xari Potar.....

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Fallout: New Vegas
Заглавие:
Публикувано на: 16 Фев 2004 16:02

MI ne znam do kolko aktivno 6e moga da u4astvam ama ako q ima6 knigata vav elektronen variant prati mi q i mi prati i razqsneniqta na black_bull@abv.bg

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Фев 2004 20:03

:twisted: :fingers:
Az li4no predlagam da napravim club "DA YTREPEM HARRY POTTER"
koiito e navit! Da otide kato kamikadze na premierata na"FUCKING HARRY"i da se grumne... :gredande:

P.S GLEDAIITE DA NE YTREPETE "VIKTOR KRYM", 4E SKORO E SVETOVNOTO PO KYIDI4 I NEMA DA IMAME TURSA4 ZA SNI4A!!! :pig: :finger:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Фев 2004 11:38

Opaaa.Qvno sum suzdal zabludata 4e 6te pi6a scenarii za poredniq "Scary Movie".Ne!Istoriqta 6te si e fakti4eski su6tata.Ne mislete 4e 6e pi6a momenti kudeto Hary bie edna i mu pobelqvat o4ilata.Ne nqma da ima takiva prostototii.Taka 4e koito o4akva takiva ne6ta da ne si pravi naprazni nadejdi.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 18 Фев 2004 18:34

Eeee... Добра идея, а ще може ли и аз да се включа. Имам я книгата, та ше може ли и аз да понапиша някоя част?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Фев 2004 19:14

Може ли и аз да участвам Слим?Ако оцениш доста съмнителните ми качества като "писател" като лоши,няма проблем кажи,че не може.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Фев 2004 21:31

Bratleta imam nqkolko problema sus srabotvaneto na ekipa,koito o6te ne sum re6il +dovur6vaneto na fabulata.No sega 6te pusna ne6to kato treilur na purvata 4ast(samo 4ast ot neq,tui kato ne sum o6te re6il nqkoi ot problemite)
Хари Потър и Философския Сорс Код

---Глава първа---
Момчето,което не го хванаха

Госпожа и господин Дърсли,имащи домейн на адрес http://www.privitdrive4.uk ,
с гордост твърдяха, че слава
Богу!-са напълно нормални.Бяха от потребителите,от които най-малко ще
очаквате да са замесене в нещо странно или загадъчно,защото просто не
одобряваха такива глупости като отворения код. Господин Дърсли беше
администатор на сайт на адрес http://www.grunings.com, онлайн магазин за дрелки.Беше
с едро PC,почти без хард,но затова пък имаше много голямо количество РАМ.Госпожа Дърсли имаше
слаб компютър,но с почти двойно повече спайуер от обикновенните,което вършеше работа на тези
които искаха да я наблюдават.Семейство Дърсли се гордееха със синчето си на име Дъдли.
Семейство Дърсли имаха всичкият компютърен ресурс,който искаха,обаче имаха и една тайна и най-големият им ужас беше някой да не я открие.Смятаха,че не биха понесли който и да било да узнае за семейство Потър.Госпожа Потър бе сестра на госпожа Дърсли,но двете не се бяха виждали от няколко години.Всъщност госпожа Дърсли се преструваше,че няма сестра,понеже сестра и и нейния съпруг нехранимайковски юзър бяха толкова не-Дърсли колкото изобщо можеше да бъдеш.Семейство Дърсли потръпваха при мисълта какво ли биха казали потребителите, ако семейство Потър се регистрираше в техния сайт.
Семейство Дърсли знаеха,че семейство Потър също имат синче,обаче не го бяха виждали в нет-а.Това момче беше сериозна причина да държат семейство Потър настрана-те не искаха Дъдли да си чати с такова дете.
Щом господин и госпожа Дърсли се събудиха в онзи мрачен,сив вторник,когато започва нашата история, бавния нет не подсказваше с нищо,че скоро из всички британски домейни ще започнат да се случват странни и загадъчни неща.Господин Дърсли си тананикаше докато избираше за работа,най-безличния скин на браузъра,а Госпожа Дърсли клюкарстваше в чата,докато се опитваше да настрои компютъра на Дъдли.Никой от тях не забеляза че получават загадъчни имейли от несъществуващ сървър([url]sova.com[/url]), просто ги триеха.В осем и половина господин Дърсли напъха една дискета с във флопито,прати {p} на госпожа Дърсли,а като се опита да прати същото и на Дъдли,момченцето изпадна в ярост и започна да флууди кореспонденцията им със съобщения като фгафагфа файфл;айфласйфоаи фоиасуфлауфсауфлауйлфафула
"Паленцето ми!"-написа господин Дъдли
Той тръгна да се рови за неща които може да изкопира из Интернет.На адрес corner.uk забеляза
странен потребител(kotka),който беше станал системен админ.Този потребител разучаваше картата на сайта.Господин Дърсли изведнъж се ошашави.Погледна пак монитора си.Там имаше потребител kotka, но от карта на сайта нямаше следа.Сякаш не е имало такъв хиперлинк.Господин Дърсли започна да разглежда профила на този потребител,когато онзи също започна да разглежда неговия.Докато му зареждаше друг сайт,Дърсли за последно видя кotka,който сега разглеждаше логото на сайта.Докато влизаше [url]в city.uk[/url],не мислеше за друго,освен за големите поръчки на дрелки от сайта,които очакваше днес.
Обаче в pokrainini.uk нещо друго измести дрелките от съзнанието му.Както си чакаше в обичайното сутрешно натоварване на мрежата,не можеше да не забележи странните банери в сайта.Банери,които сякаш рекламираха мантий!Господин Дърсли не можеше да понася необикновенните банери,които рекламираха необикновенни дрехи.Предположи,че това е някаква нова глупашка мода.Това го издразни и реши да хапне чипс в колата си откъдето набираше адресите на служебния си лаптоп,а същевременно пътуваше към службата си където работеше на бюро с уъркстейшън заедно с още няколко админа. Забарабани с спръсти по клавиатурата докато набираше нов адрес.В новия сайт забеляза че в заявките за мантии се
бяха включили няколко възрастни потребители.Дърсли се разяри.Имаше един потребител,който бе по възрастен от самия него! Между потребителите,които правеха заявки от банерите за мантии,се водеше сериозна кореспонденция в чата на сайта.После на Господин Дърсли му хрумна,че сигурно парите за мантии отиват за благотворителност...,да такава ще да бъде работата.Уличното движение се освободи, както и трафика в нета. Господин Дърсли вкара автомобила в паркинга на фирмата, и изгаси лаптопа.
На уъркстейшъна си на деветия етаж,господин Дърсли работеше само върху сайта на който бе администратор.Той не успя да съзре целия мейл трафик в мрежата от sova.com(несъществуващия сървър),въпреки че юзърите из цяла Британия ги гледаха и се чудеха от къде ли са.Повечето от тях не бяха виждали такъв сървър,а останалите го бяха виждали нелегално задвижен само през ноща.Господин Дърсли обаче прекара напълно безмейлов предобед.Наруга някои от дребните системни админи в сайта,както и някои потребители,които бяха объркали заявката си.Пусна малко важен спам из мрежата и покрещя още малко на служителите.Беше в добро настроение до обяд,когато реши да си поръча пица от pizza.uk.
Докато го правеше забеляза в чата,няколко странни съобщения,на които автори отново бяха хора,които си поръчваха мантии (този път от банера в pizza.uk).Той видя следното:
"Мантия невидимка":Семейство Потър,точно това чух...
"Меден Котел":Да,техния син Хари....
Господин Дърсли спря погледа си като закован.Обзе го страх.Мислеше и той да напише нещо но се отказа. Като свърши с поръчката,господин Дърсли се логна бързо като админ и настрои уеббота да не приема поръчки.Включи п2п телефона и тъкмо да набере жена си,когато си промени решението. Изключи програмата за разговори и взе да си глади кейса,като си мислеше че се държи глупаво.Потър не беше рядко срещано име.Сигурно съществуваха сума хора,които се казват Потър и имат син на име Хари. Като се замисли,установи че даже не бе убеден че племенника му наистина се казва Хари.Никога дори не беше виждал момчето.Можеше да е Харви или Харолд.Нямаше смисъл да тревожи госпожа Дърсли-тя така се разстройваше при всяко споменаване на сестра й.Не я кореше-ако самият той бе имал такава сестра...Но все пак тези потребители с пелерините...
Следобед му беше трудно да се съсредоточи върху сайта и когато напусна сградата в пет часа,все още бе така разтрвожен че като включи лаптопа в колата,изтри заявката за мантия на потребител в неговия сайт.Банерите бяха задължение на друг главен админ,та не се учуди че има банер за мантии и в [url]grunings.com[/url]. Изпрати обичайният мейл с извинения към ощетения потребител.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Фев 2004 22:06

Mnogo e iako ..... :D

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Фев 2004 22:11

Аз не си го представях точно така,но иначе е добро.Много добро... :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Фев 2004 22:03

EEEEEEE ARE VKLU4ETE SE V CLUBA "DA YTREPEM HARRY POTTER"!!!!
NABIRAME JELAESHTI :live: :118: :pig:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Фев 2004 22:19

Slim_k xaide napravi vtorata 4ast..... :)

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Фев 2004 19:59

Добро е, но нещо много често си използвал Enter-a. Друга критика нямам.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Фев 2004 22:06

До два три дена ще завърша цялата глава и ще я постна!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Фев 2004 18:37

Ako nqkoi vse pak o6te mu dreme za tozi zamisul iskam da kaja 4e suvsem skoro purva glava.Tq ve4e e gotova (po4ti ot sedmica)no ne iskam da q puskam.6e pusna tuk link kudeto 6te mojete da q namerite cqlata.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Фев 2004 18:41

M?? ?????????°?? ?»???????° ???µ.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Фев 2004 20:46

?????°??...???????°???µ ?»??????,???????°???µ ?»??????! :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Мар 2004 16:28

Браво Слим супер,аз имам и 5-те книги но нямам талант като твоя :roll: А на Готик Блууд бих казал да си затвори голямата уста :twisted: :evil: А на Дризт бих казал "Винаги има Изненади ,Важното е те да оправдават о4акванията и да допълват http://www.harrypotter&sorcererSORCE.slim_k.hit.bg

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com