Началото на даскало не много приятна новина за съвременните тиийнеджарски геймари особенно на тези които започват в гимназий това за тях е всякаш са стигнали до 18-то ниво на “Devil May Cry 3” всичко име е объркано не знаят в коя стая да влязот нит пък знаят къде е най-близкият хранителен магазин за да презаредят кръвта си.Но сега нека оставим това на страна нашата история започва с Кевин хлапе което току що е влязло в гимназия за съжаление неговият клас се състои с не толкова интересни хора група фешанчета група чалгари и тем подобни. Кевин се влюбил в виртуалнито изкуство когато е бил на 9 годишна възраст и играл първата си “Fighting” игра “Mortal Combat” с любимия си герой “Sub-Zero” но нека сега се върнем в настояще Всички знаем какво е чувството да станеш в 6:45 сутринта и лъчите от слънцето които преминават през стъклото което е счупил с скъсаната компютарната мишка заради това че снощи отборът му е загъбил турнира на “Call of Duty4” и не се е клалифицирал.Цигарите които е пушел до полувината стоят поставени на неизсползваните от него CD-тата които съдръжали трилогията на”Prince of Persia” кафетата които пиел са поставени на не нужния “mouse-pad” а прашките на приятелката му стърчели от отворения “CD-ROM”.Кевин мързеливо стана седнал на компютара си за 5 минути да продължи тегленето на така очакванта “GTA4” и 4-върти сезон на “Prison Break”.След като приключил с всекидневните си компютарни пиратски задължения той грабнал ученическата си чанта извадил хакнатото от него си “PSP” запалил една цигара и хукнал на училище въпреки че забравил да качи “God of War” на “PSP”-то си. Часът по математика много го тормозел получавал главоболия все едно играел S.T.A.L.K.E.R на ново.Учителят приличал на Гордан Фрийман заради брадичката, очилата и лостът който носел за да бие чалгарите които слушали музика в час. Часът по биология бил доста интересен от начало но се превърнал в истинска скука след като хората от варварско общество са се превърнали в цивилизовано общество също като “Spore”. Историята започнала с нов урок за кръстоностните походи и темплеарите тайнствени убийства,но защо толкова много убити невинни хора? Е оказало се че Алтаир убивал всеки който носел кофа на главата си. Информатиката минала най-добре какво по хубаво от излято кафе върху клавиатура миризма на прегрял процесор и един метров мръсен монитор. Географията минала също като “Empire Earth” и “Starcraft” взети в едно което ще рече че часът минал всякаш си играл “Treasure Planet” с графика на първата Марио. Часът по немски език минал като филм за Кевин учителката предавала урок за световната война и постояно казвала shnelle shnelle единственното нещо което и липсвало са били англиийски субтитри. След тежкият скучен ден Кевин решил да избяга от училище той отишъл в стаята по информатика включил един от умиращите компютри влезнал в промпт комманда направил се администратор за да може по късно да вкара вирус в тези компютри така че да почиват в мир.След свършил работата с компютрите той отпрашил към вкъши. Когато се прибрал изгасил една цигара в учебника си по физика сръбнал от снощното кафе избърсал се с прашките на приятелката си и инсталирал “GTA4”.След като я инсталирал играл до късно но му се доспал така че той изгасил монитора легнал на леглото гушнал сутиена на гажето си и сънувал Алекс Ванц.[b][b][b][b][/b][/b][/b][/b]
___________________________________ In Skills We Trust !
Riser
25 Юни 2008 23:48 Мнения: 70 Местоположение: Satan's Valley,Icecrown Glacier
В момента играе: Far Cry 2,Burnout Paradise.
Заглавие: Re: Кевин
Публикувано на: 19 Окт 2008 12:16
Ььяьяь браво брато добре измислено хххяхя тва с лоста дето биел чалгарите ме скърти!!
Liberty
01 Окт 2005 20:03 Мнения: 6137 Местоположение: Sofia/Bulgaria/EU
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 29 Окт 2008 13:41
DarkSHadoW написа:
...а прашките на приятелката му стърчели от отворения “CD-ROM”...
Според мен е смъртна простотия с много правописни, пунктуационни и каквито там още може да има в българския език грешки, написана от човек с прекалено много свободно време и прекалено малко мозък в главата.
___________________________________ Oh, there're sober men and plenty, And drunkards barely twenty, There are men of over ninety That have never yet kissed a girl. But give me a ramblin' rover, Fae Orkney down to Dover. We will roam the country over And together we'll face the world.
___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
Дъ Пичъ
Публикувано на: 30 Окт 2008 07:57
Мен доста ме подразни, че не беше решил в какво време беше и то нон-стоп се менеше.
___________________________________ Enfant d'une g?n?ration rat?e Vautr? devant la tv
Vermic
09 Авг 2005 20:59 Мнения: 11346 Местоположение: Rousse
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 30 Окт 2008 08:53
Кевин умря ли?
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
R@Z0R
10 Сеп 2007 08:03 Мнения: 1767 Местоположение: Under the clouded sky...
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Публикувано на: 30 Окт 2008 21:49
Хм, то че "произведението" е тъпо, тъпо е Ама недейте го плаши човека още отначало бре, тепърва има да се развива Аз като си спомня първата ми творба у творческийо се чудя да се смеем ли, да плачем ли, ама на - изкарах пустата година у форумо.
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
Проблемът не е, че не може да пише, проблемът е, че няма желание да пише, а го прави само "за гаврата".
___________________________________ Oh, there're sober men and plenty, And drunkards barely twenty, There are men of over ninety That have never yet kissed a girl. But give me a ramblin' rover, Fae Orkney down to Dover. We will roam the country over And together we'll face the world.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения