Автор |
Съобщение |
Nhaz'Ul
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Окт 2007 11:38
Мда. А аз съм...
Първо, съм неутрален антигерой, който иска да прецака всички накрая и служи уж на старите богове, а не на Легиона или на някоя от фракциите в Азерот ил и Аутленд. Но всъщност действа сам за себе си. Та:
Раса: хъм, някакъв вид дарк елф (Форсейкън, като Силванас Уиндрънър)
Име: Сетрис
Характер: себична и извратена, обича да прее...цаква другите. С чувство за хумор.
Борави с разни остриенца, ножчета и кинжалчета.
___________________________________ В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
|
|
|
|
|
Hangwire
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Окт 2007 14:55
Промених героя си на Blood Mage,съжалявам,няма да го променям повече.Едитнал съм предишния си пост.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Окт 2007 15:31
Blood Mage-овете не са undead.
Име: Джеймс
Клас: Паладин
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Nhaz'Ul
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Окт 2007 15:39
Демончо, ще правиш ли разказа?
___________________________________ В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
|
|
|
|
|
Hangwire
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Окт 2007 15:42
Sentry написа: Blood Mage-овете не са undead. Име: Джеймс Клас: Паладин
Е Ъндед е,криип го е ръпнал и е станал ъндед.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Окт 2007 15:53
Аз мое ли да съм некав реид бос
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Окт 2007 15:55
Agent47 написа: Nhaz'Ul написа: Хм, да, обаче никой не може да надмине "НЕЕЕ, 4 ГРОМА!!!"... БУУУМ ФРАС –ооо нее *светкавица* ПРАС *фърчат огнени топки* -УМРИИ -ООО НЕ ОРКИ Разкзите на онзи бяха ненормални Ха я дайте линк
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Окт 2007 17:07
Айде сеир да става и аз ще се включа.
Име:Закат
Раса:демони
Клас:Priest of the Wizards(кефя се на влечуги )
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Окт 2007 19:08
адаш ко стаа ша го пускаш ли разказа
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
Дръвник
|
|
Мнения: 199 Местоположение: CHERNOBIL KINGDOM :) on the way to nowhere
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Окт 2007 21:50
Dark Dragoon написа: Айде сеир да става и аз ще се включа. Име:Закат Раса:демони Клас:Priest of the Wizards(кефя се на влечуги )
Хммм...Не ми се пише в бисерите,затова тук-wizzard значи чародей,а lizzard гущер.Не се заяждам бтв само констатирам.
___________________________________ [PROUD DEFENDER OF STINKY SOCKS]
---------------------------------------------
a.k.a. bobakin
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: (за 100 000 000 000 път) Разказ с герой от форума Публикувано на: 07 Окт 2007 22:03
•RaZoR• написа: Nhaz'Ul написа: •RaZoR• написа: Значи опитвам се да направя разказ по Уар 3 с герой от форума.Ще има Елфи, Хора, Немъртви, Орки и една нова раса - (измислена от мен) демони. Моля всеки който иска да се включи да напише:
Име: Раса: Герой (може и от новите, тоест от Frozen Throne):
P.S. Само да поясня героите на демоните ще са 4: Lord of Demons (главния, най - силния), Light Hunter (имам предвид под това име, че този герой е ловец на светлина), Assasin ( жена-убиец - взето от DII: LoD) и Priest of the Wizards (това е полу - гущтер, полу - човек, той играе ролята на магьосник на демоните) Нека да не търся темата, от която си копирал дословно... има такава, разровете се. Да знам. http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.p ... sc&start=0Еееей деба ALL RIGHTS RESERVED!
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Окт 2007 22:09
bobakin написа: Dark Dragoon написа: Айде сеир да става и аз ще се включа. Име:Закат Раса:демони Клас:Priest of the Wizards(кефя се на влечуги ) Хммм...Не ми се пише в бисерите,затова тук-wizzard значи чародей,а lizzard гущер.Не се заяждам бтв само констатирам.
Да,а ако прочетеш описанието на класа ще разбереш,че са полу гущери,полу човеци.Спокойно,знам английски и мога да чета.
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
|
|
|
|
|
DeViL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Окт 2007 22:23
Dark Dragoon написа: bobakin написа: Dark Dragoon написа: Айде сеир да става и аз ще се включа. Име:Закат Раса:демони Клас:Priest of the Wizards(кефя се на влечуги ) Хммм...Не ми се пише в бисерите,затова тук-wizzard значи чародей,а lizzard гущер.Не се заяждам бтв само констатирам. Да,а ако прочетеш описанието на класа ще разбереш,че са полу гущери,полу човеци.Спокойно,знам английски и мога да чета.
ех аз мислих, че не можеш да четеш DAMN It
___________________________________ Пука ми, че ми дреме
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Окт 2007 22:34
DeViL написа: Dark Dragoon написа: bobakin написа: Dark Dragoon написа: Айде сеир да става и аз ще се включа. Име:Закат Раса:демони Клас:Priest of the Wizards(кефя се на влечуги ) Хммм...Не ми се пише в бисерите,затова тук-wizzard значи чародей,а lizzard гущер.Не се заяждам бтв само констатирам. Да,а ако прочетеш описанието на класа ще разбереш,че са полу гущери,полу човеци.Спокойно,знам английски и мога да чета. ех аз мислих, че не можеш да четеш DAMN It
Това беше толкова тъпо,че дори не си заслужава хейта.
|
|
|
|
|
DeViL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Окт 2007 07:04
Dark Dragoon написа: DeViL написа: Dark Dragoon написа: bobakin написа: Dark Dragoon написа: Айде сеир да става и аз ще се включа. Име:Закат Раса:демони Клас:Priest of the Wizards(кефя се на влечуги ) Хммм...Не ми се пише в бисерите,затова тук-wizzard значи чародей,а lizzard гущер.Не се заяждам бтв само констатирам. Да,а ако прочетеш описанието на класа ще разбереш,че са полу гущери,полу човеци.Спокойно,знам английски и мога да чета. ех аз мислих, че не можеш да четеш DAMN ItТова беше толкова тъпо,че дори не си заслужава хейта.
flood-арите нямат право на глас.
___________________________________ Пука ми, че ми дреме
|
|
|
|
|
Hangwire
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Окт 2007 07:41
Аре стига...разправяйте се на ЛС,поне не флудете темата ебати...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|