Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Една безсънна нощ
Публикувано на: 29 Юни 2007 14:43

Историята е написана по действителен случей, затова не всички имена (които не са упомонати) и факти са случайни. Хронологията на събитията не е 100% точна.
02:00
От няколко седмици не бях спал, а и утре имах много работа, затова не играх много-много и си легнах рано.
02:45
Бях се събудил-странно: толкова ми се спеше, че не вярвах нещо да може да ме събуди, освен будилника ми, който се чува по-силно от звъна на камбани в центъра на Рим когато папата умре. Обърнах се на другата страна и пак заспах.
03:20
Отново се събудих, но този път отговора на въпроса изникна в съзнанието ми ясно като... бръмчене на конска муха кацнала на челото ми. Размахах ръка пред лието си за да я махна.
04:50
Отново се събудих и вече бях ядосан. Скапаната муха пак ми бръмчеше на главата. Опитах се да я ударя, но едниственото, което постигнах бе да се цапардосам. Бях бесен! Обстановката беше тъмна като в Doom 3, но успях да напипам последния брой на PC Mania, който лежеше до леглото ми. Навих го на фуния, така че да мога да го ползвам за main-hand оръжие и веднага усетих прилива на магически сили. Станах и огледах с кървясалите си очи бойното поле.
05:00
Шибана муха! Въпреки, че правих възможно най-лудите сериики от DMC явно тя беше развивала само на agility и имаше невероятен doodge rate, въпреки, че не я видях да носи нито един item.
05:25
След 25 минутна битка успях да нанеса първата рана. За жалост удърът не беше смъртоносен, понеже само леко лизна мухата, а и durabillity-то на списанието беше доста decrease-нато от многото удряния в стените. Размина й се само с половината от предния й ляв крак.
05:35
След още 10 минути епична битка мухата се дизориентира поради поредната серия от неуспешни удари и това беше моя шанс. Останалите 10-тина разпарчатосани листа си казаха думата и без да се усети тя летеше към местенце в ъгъла на тавана, където имаше повече паяжина от цялата област около Besseleth взето заедно. Паякът я посрещна с вдигнати предни крайници, навярно предусещащ предстоящата вечеря. Мухата се заби и влезе вътре, като остави само една дупка, а той я последва. Не можах да видя нищо повече заради гъстата бяла мрежа, но все пак постоях 2-3 минути за по-сигурно и после отново си легнах.
06:00
Отново се събудих! Знаех си, че трябва да затворя прозореца-влязли са още. И тогава забелязах, че единия от краката на предполагаемата новодошла муха наполовина липсва. Явно си имах работа с елитна единица. Този път не избързах със замахването, а бавно плъзнах ръката си. Тя ме гледаше в очите и аз също, тя ме гледаше и аз я гледах, и продължаваше да ме гледа и аз не спирах... И после я улових. Тъкмо понечих да я смажа и размислих. О, не това копеле трябваше да се гърчи. "Добре дошла в ада" казах й аз и й откъснах едното крило за да съм сигурен, че няма да избяга докато я измъчвам. Чух зововете (по-скоро бръмовете) за милост, но тя не заслужаваше такава. Режех малки парченца от краката й всеки от тях беше отделян на 5-6 части. След малко обаче усетих докосване по петата. Трябваше да се досетя, че ще извика подкрепления! Една огромна хлебарка-мутант беше застанала нагло и гледаше. За щастие тя се оказа сравнително по-бавна и след не повече от 5 секунди стана на пихтия по пода. Когато погледнах обратно видях, че мухата е избягала. Какво пък, бях й взел повечето health (едно крило и 3 крака). Легнах си отново.
06:50
Тази муха се оказа ужасно нахална, но в предвид липсата на доста крайници я хванах без проблеми. Пуснах я на земята и започнах да я тъпча докато не остана само едно петно. Най-накрая щях да се наспя (легнах си отново).
07:00
Още преди да заспя будилникът звънна. По дяволите, беше време да ходя на работа!

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com