Целта беше да напиша какво става в една безсънна нощ.
Зима е! Дърветата се люшкат със страшна сила. Вятъра безмилостно удря майката земя със своят природен гняв.
Малки парцаливковци скачат от клон на клон. Зима е! Някога кучето пазач се е скрило в своят малък дом.
Там, където хората са свикнали да търсят топъл уют през такива зимни вечери в момента е неспокойно.
Голяма къща като планина в черна осанка е застанала на хълма! Макар и като голям левиатан да е застанала борейки се с нападките на живота. Отвътре тя се тресе. Но не тресенето, което се оправя с хорските пари, а друго...
Снега спечелва една битка с прозореца на най-последния етаж и ни позволява да чуем какво става отвътре:
Крис: Ставай, говедо!!! Ставай!!!
Ерик: Не мога, Крис!!! Не мога и не искам! - жал в очите, става. Започва да обикаля нервно.
Крис: За какво говориш, Ерик? Ти си длъжен да го направиш!
Ерик: Знаеш, че аз,... аз – треперене - аз не съм такъв. Искаш ли да умра като останалите в тази куча зима.
Крис: Не, Ерик! Не аз искам, а самия живот го иска от нас. Трябва да излезеш и да донесеш храната. Искаш ли да умрем от глад?
Ерик: (отваря прозореца) Виждаш ли Крис?! Виждаш ли къде искаш да отида.
Крис: (дърпа го към прозореца) Виж по-добре, Ерик (вик). Зад хълмите, зад гората. Там загинаха твойте братя. Там където е нашета надежда!!
Ерик: (взема чаша вино от някоя нощ – незнайна) Може би... Може би си права. Ще отида, а ако трябва там да е моя одър.
Крис: Как смяташ да се справиш без старото куче?
Ерик: Вълците ще ме топлят и ще бъдат мой другар. Те ще носят моето бреме с мене.
Крис: Ти си найвен глупак, Ерик. Сега остави виното и тръгвай.
Ерик: Тръгвам и забрави... (навънка вятъра пищи).
Крис: Аз... (навежда глава) аз ще те чакам (мъмрене).
Ерик остава виното и заминава към вратата.
Крис: (тихо говори) Зима е...
Кажете дали ви харесва?
___________________________________ Щастливи ли сме?
Zero-Blade
11 Юли 2002 21:30 Мнения: 611 Местоположение: 666
Заглавие:
Публикувано на: 13 Ное 2006 03:42
Може и по-добре.
___________________________________ Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
18 Апр 2004 19:14 Мнения: 16351 Местоположение: くそくらえ、やりまんめ!~
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 13 Ное 2006 14:32
През цялото време си мислех, че става въпрос за наш ерик и за друг френД от тука.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
alfadur
Заглавие:
Публикувано на: 16 Ное 2006 10:20
Естествено, че е може по - добре, но в крайна сметка това го направих за 30 минути. Беше за по-миналата събота .
А и Ерик се казва кучето ми
___________________________________ Щастливи ли сме?
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения