Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Заглавие:
Публикувано на: 12 Юни 2006 03:22

Едва ли някога ще седна да го чета това, освен ако не стане световно известна книга! (лол! :lol: ) Все пак "браво ви!", че сте написали нещо толкова дълго!

И надявам се си забелязал, че любимият ни форум си има ограничение на знаци (или байтове може би), които можеш да качиш в един пост, така че първите ти няколко поста са изрязани! :twisted: Помисли какво можеш да направиш по въпроса! :)

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юни 2006 08:03

tozi roman ako moga taka da go nare4a e ne6o....

pi4ove 4esno vi kazvam, vednaj na 6 meseca pose6avam tezi forumi, i vinagi vidjam toq razkaz na 1va stranica...lele mnogo qko 4e si gi ka4il si4kite na txt, kofti samo 4e pcto mi e na frenski i ne mi gi pokazva kato sa na kirilica :(

A i da...az qvno sam napisal 2 4asti :)

Tozi roman go pisah predi to4no...2 godini i okolo 10 meseca...ludi ne6a vi kazvam, o6e si spomnqm nqkoi ne6a. O4akvam skoro da sedna i da prepro4eta vsi4ko

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 23 Юли 2006 19:40

За първи път го прочетох ама ме изкефи максимално особенно накрая.Средата беше най-арната част ако може така да се изразя.По често трябва да се пишат такива измишлиотини... палци горе :live: :live: :live: :clap2: :punk: :19: :bowdown: :drunk: :bg: :metal: :thumbup:

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юли 2006 19:21

хъх, тоя Иван е ебати сухара.....

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Авг 2006 14:46

иван4о си ходел пу улицата и срешнал един но6тен стражар които мо казал еи иа ела тук имам не6то да ти кажа
какво попитал иван4о и после стражара пупитъл да познава6 сло4аино един ™Blood_¼Ravenы и иван4осезамислил
и казъл 4е да познава го той ми каза дате питъм дали знае6 откадеможе даси купи заекку4екоткакурваилику4ка за6тото мо е ску4нои незнае каквода прави и иван4о сезамислил и мо казал на стражариа ми за6то не си ебе маиката после дошла отвратителнатадоша и запо4налада кретикува 4еразказа ниама смисал носе намесил апотъсери и казал4е ималу многу пръвуписни грежки и писателиа се засрамил и се ебалугазо послипис ниамам никакви грешки нали аиде 4ао и да слу6ате

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Авг 2006 15:50

Patriot_Sniper написа:
иван4о си ходел пу улицата и срешнал един но6тен стражар които мо казал еи иа ела тук имам не6то да ти кажа
какво попитал иван4о и после стражара пупитъл да познава6 сло4аино един ™Blood_¼Ravenы и иван4осезамислил
и казъл 4е да познава го той ми каза дате питъм дали знае6 откадеможе даси купи заекку4екоткакурваилику4ка за6тото мо е ску4нои незнае каквода прави и иван4о сезамислил и мо казал на стражариа ми за6то не си ебе маиката после дошла отвратителнатадоша и запо4налада кретикува 4еразказа ниама смисал носе намесил апотъсери и казал4е ималу многу пръвуписни грежки и писателиа се засрамил и се ебалугазо послипис ниамам никакви грешки нали аиде 4ао и да слу6ате

Нататъка чете ли бе смешко ?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Авг 2006 17:03

[киуоут]нататъка чете ли бе смешко?[/киуоут]
н3 3нам маи 4е да ама не сам сигорен

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Авг 2006 18:08

Patriot_Sniper написа:
[киуоут]нататъка чете ли бе смешко?[/киуоут]
н3 3нам маи 4е да ама не сам сигорен

Хъхъ ... излгеждаш по-малко жалък когато се опитваш да си забавен :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Авг 2006 23:08

За жалост нямам време да го прочета...Доколкото до грешките, виждат ми се еднотипни, предполагам, че автора не е от БГ(в никакъв случай не искам да обидя някой) или са допуснати нарочно поради незнайна за мен причина.Все пак много трудно бих повярвал, че са допуснати от незнание.За разказа мога да кажа само-РЕСПЕКТ, не всеки може да развие история в такъв обем.За съжаление точно заради него едва ли ще почна да чета творбата цялостно...

Смисълът на войната не е да умреш за родината си, а да накараш другите копелета да умрат за своята.

Профил Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 28 Авг 2006 23:26

Евалата на автора , че е писал преди няколко месеца . :shock:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Авг 2006 23:32

The Chameleon написа:
Евалата на автора , че е писал преди няколко месеца . :shock:

Аха, чудя се защо Patriot_Sniper е изкопал темата?

Смисълът на войната не е да умреш за родината си, а да накараш другите копелета да умрат за своята.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Авг 2006 20:15

Момчета, казвал съм го преди, ще го кажа и сега (щом ще го пускате повече от веднъж имам правото и аз да си изразя мнението отново): Това нещо е Слабо.
Генгста-шит-"пичовщината" не става за литературна творба, защото изглежда зверски пошло и кухо на хартия (на монитора, все едно). Като сте такива гАзета ходете да се трОшите с кварталните келеши, а не заливайте форума с лайна. Още повече с повторения на стари лайна.

Респект, йо!

And build the strength they need to rule.

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 25 Сеп 2006 02:36

:roll: Хмммм.

Има толкова много грешки защото съм във US от 5 години, и наистина не виждам някаква голяма причина да продължа да уча бг езика. Английски и испански са ми достатъчни.

Bertie Wooster , sorry my man но наистина не можеш да ми кажеш какво мога и какво не мога да поствам и си нямам на идея защо си мислиш че искам да ходя да си "троша с кварталните келеши". Ходи чети нещо дето е на твоето ниво и ни остави нас, смотаните гАзета дето заливаме форумите с лайна да си се кефим на простотийте.

Slim_K, thanks :)

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com