Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Култово!
Публикувано на: 18 Авг 2006 15:32

Докато си щъках из компа ненадейно открих някакви текстови документчета които не бях чел.Започнах да ги чета и 10-15 сек. след това бях на земята от смях.Ето ги и тях:
РУБРИКАТА НА ЛУДИТЕ

Здравейте и добре дошли в пубриката на лудите аз сам вашия водешт Го60 бандита и сега ше ви представа най-горештите новини на свта.Тва не го права за вас а го права защото получавам душевен ургазъм когато си чета мненията. Ааай.Аз не съм сам с мене е Бензина,Къртача,Мивката,Миро Дъската,Цейо това е екипа за сега.Почваме с водещите новини.

50cent става чалгар

От тайни източници се знае че мургавия брат много се кефи на чалгата и иска да започне като такъв.”Боже господи това момче е много запалено по тази музика,даже ми каза че иска да започне на ново като чалгар”-разказват близки на певеца.Във стаята си пускал фолк и започвал да мета гюбеци и да свая сини прашки.Имаме имформация че е видян в България в Чалга клуб на премиерата на новото парче на Азис.Та скоро време чакаме да излезне новите му парчета-Чалга in the club,P.I.4.E.(пиян истърсак чалга е***),Just a lil фолк,Горе в Candy chopa иоште други кутуви парчета от албума Мъни Мъни ако Ръни.Очаква се и филм.Не го изпускайте.

Yugi в затвора

Краля на игрите в детското дето преди го даваха по БТВ е зад решетките.”Каква ирония-разказва най-добрия му приятел-ТОЙ НЕ Е ВИНОВЕН ПУСНЕТЕ ГОО МАМКА ВИИИИ”.Сички са в шок и паника.Съдията му е дал 30 години в мижкия затвор при гангстерите и бадитите.Главната причина да го затворат е убийство и кадене на кола.Имал е и саучасник-Мерик само че той е промил мозъка на съдията със жезъла и се е измъкнал.”Незнам какво стана-разказва той-бехме малко пияни и решихме да свием трабанчето на Дедото на Юуги като го запалихме немахме никаква представа че дядо му е вътре”.Неговите приятели са се насмели и испокрили нашия екип не можа да намери никой да интервюира само единствено Сето Кайба се престраши.”Хахахахаха оня е зад решетките-споделя той и се кефи-аз сам най добрия на светааааааа YES”.Очакваме го след 30 години.Учение вече прават прогнози на какво ште прилича след като излежи присъдата.Ние също направихме ето резултатите от долу.
http://img181.imageshack.us/my.php?imag ... wer0fm.jpg

Кондъо мрази циганите

Според официални източници, фолк-певецът Кондьо е придобил расистки и нацистки възгледи, след прочитане на "Моята Борба"
на Адолф Хитлер. "Мислех си, че е някаква глупост, но не съм и очаквал нещата там да са толкова истински!", заявява бившият
поп-фолк певец, който в момента гордо се нарича наци скинхед и свири в новата си нацистка група - "РазгРОМ!" "Ние сме цигани, които мразят циганите!" Твърди Кондьо. Странната му противоречаща идеология за голяма изненада беше добре приета от Blood And Honour България (международна нео-нацистка организация, основана от Иън Стюарт във Великобритания).
Членовете твърдят, че са им нужни хора, готови да действат за унищожението на боклуците, независимо те от каква раса са. Според думи на певеца, той е основал подразделение за роми с нацистки възгледи в Blood And Honour България - "А.Р.А." - "Арийско-Ромска Асоциация". Очаква се "РазгРОМ!" да свирят с другиетнонационалсоциалистически групи - "Алахитлер", "Буда Беше В СС" и "Израелски Арийци".

ИНТЕРВЮ
(води Бензина)

Бате Енчо

Бензина - Здравей Бате Енчо, радвам се, че-

Бате Енчо - ГОСПОДИ, НЕ ЗНАЕХ, ЧЕ НЯМА 18 ГОДИНИ, КЪЛНА СЕ!

Бензина - За какво по дяволите говориш?

Бате Енчо - ТЯ САМА ГО ПОИСКА! МИСЛЕХ, ЧЕ Е ПЪЛНОЛЕТНА!

Бензина - Нямам си ни най-малка представа за какво говориш.

Бате Енчо - Ъъъ...Искаш да кажеш, че не си от полицията?

Бензина - Копеле, погледни ме - Маркови слънчеви очила, скъп гел в косата, фешън дрешчици за по хиляда лева,
да ти приличам на ченге?

Бате Енчо - В такъв случай...Здравейте, драги читатели! Аз съм Бате Енчо и както всички знаете водя
предаването "Кой е по-по-най" по телевизия БиТиВи, затова не се бавете, ами доведетe вашите малки, сладки, прелестни,
красиви, мили, невинни, готини, сексапилни, здрави, пухкави, меки, нежни малки деца със стегнати задничета, напръщяли...

*В този момент на Бате Енчо му потича лига от устата и започва да се пипа страстно по междукрачието*

Бензина - Бате Енчо...

Бате Енчо - ...малки, сладки...

Бензина - Ъ, ъ,...Бате Енчо...

Бате Енчо - ...милички, гальовни, ох на бате...

*В този момент Бензина удря Бате Енчо с все сила по главата*

Бензина - Така, да продължим интервюто. След...хм, емоционалното ти представяне, би ли споделил
как ти дойде идеята за предаването за малки таланти на БТВ - "Кой е по-по-най"?

Бате Енчо - Първо искам да кажа, че НЕ съм лежал в затвора за педофилия и никога не съм имал такива наклонности
и никога не съм насилвал малки момченца и определено това не е целта ми и в предаването, а и никога не съм мастурбирал преди предаване
зад кулисите докато надничам и гледам малките деца как си играят. Само това искам да изясня. И ако млакия Иванчо от Пловдив ви каже, че
една вечер след предаването съм го водил у нас и съм му показвал снимки на голи мъже, да знаете, че не е вярно!

Бензина - Добре...Но, не отговори на въпроса ми - Как ти дойде идеята?

Бате Енчо - Бяхме с Къци и просто го решихме! Винаги съм искал да работя с малки деца (усмихва се перверзно)

Бензина - Защо винаги усмивката ти е толкова изкуствена?

Бате Енчо - (слага си изкуствената усмивка)

Бензина - Господи, плашиш ме! Престани!

Бате Енчо - Имаш ли 18?

Бензина - Да, защо?

Бате Енчо - (натъжава се) Ех, няма да имаш късмета да те...запиша в предаването си.

Бензина - Не ми и трябва, предаването ти смърди.

Бате Енчо - Вече казах на Полицията че омацаните гащи със сперма не са мои!!!

Бензина - Енчо, такива като тебе са за разстрел.

Бате Енчо - Не, моля ви! Такава ме е направила природата!

*В този момент в къщата нахлуват спецчасти и закопчават Бате Енчо*

Главен Сежант Пушко Помпов - Г-н Енчо, имате право да мълчите. Обвинен сте по чл. 56, глава 89, алинея 37, абзац 10!

Бате Енчо - АМА ТЯ ИМАШЕ ОСЕМНАЙСЕЕЕ...НЕЕЕЕ

Главен Сежант Пушко Помпов - Ти отговаряш ли ми бе, капут! (удря го с палката в стомаха) Не си си плащал тока от 2 месеца!!!

РЕВЮ

Джи...Генгста
Джи...Генгста
Пии...Пръдакшън...

Само това интро съпроводено с зашеметяващия глас на B.I.X. - а говори достатъчно. Мишо Шамара може тепърва да се възражда,
но семетео първоначално посято в бг рап сцената се е развило успешно. Това са отрочетата на лейбъла Джи Джи Пи - Стамбето, Бикса,
Ламоза и Три Джи.

Клипът започва са една тежка интродукция на четиримата поети, които се стремят да представят своята сурова, улична релност,
поднесена в рими. Още първият кадър показва, че става дума за нещо сериозно. Четиримата са се наредили като титани и гледат простосмъртните
от високо.

Пръв започва Стамбето. Не знам дали само на мен ми се струва, ама това момче не е на повече от 14 години. Влиза надъхано,
пичките се въртят, а неговият куплет представя гениални рими от сорта на "На този хит се кефят всички президенти!", фешъните
не знам кога са навлезли в хип-хоп сцената, но тук Стамбето ги посочва като "Солидна охрана". Сцените са предимно в едно басейнче, където
се къпят две мацки и пред някаква сграда, пред която е "охраната" на момчетата + пичките + една циганка, но за нея по-късно. Не пропускат и да
покажат шефчетата - Маниака и др. Флекс, които се появяват само от време на време за да всеят респект в атмосферата на клипа.
Втори започва Бикса, слизайки от кола с бастунче в ръка. Да ме убие господ, обаче този младеж ми прилича на средностатистически
врачежанин-футболист! Това момче зарибява още от самото начало с гениалната рима "Бикса, слизам със трясък ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ,
заслепява те блясък!" Забравете за всякакъв ъндърграунд бг хип-хоп, истината е в комерса! Друг велик момент от представянето на бикса е
когато лежи в легло и пляска една от пичките по задника "Пляс, пляс, пляс със жена ти във кревата БУМ във главата ти пак мен ме предаде!".
ГЕНИАЛНО! Не пропускат да покажат и хип-хоп магазина, в който се провеждат мръсните им гангстерски сделки.
Трети е гениалният поет - ЛАМОЗА! Този човек е толкова грозен, че чак кефи на макс. Римите му са от велики по-велики и пак присъства едно
дълго "ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ", което даже е забавено за да подсили ефекта.

"Ламоза с бръсната вежда, ъъъъъъъъъъ, пак те прережда!"
Тупак се обръща в гроба. Биги ако е бил жив да се е самоубил. Повтарят се всички неща - пички, коли, кварталните приятели и т.н.
Три Джи е най-безинтересният от всички. Оттегчителни рими, жалкят опит да вдигне бухалката и да я завърти във въздуха е просто смешен!
Накрая клипа не забравя да ни покаже и бъдещето на хип-хоп сцената - малко хлапе гангстерче, което хвърля парите на батковците!
Рапът е жив!

9.5/10 - заради циганката в клипа!

КРАЙ
Надявам се да не ме съдите защото било плагиатърско и така нататък.

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Авг 2006 15:38

Прочетох само тва за 50 цент и се отказах да чета нататък...

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Авг 2006 15:45

Нот бед !

Тфа за ГГП ме уби , въпросния клип съм го гледал и човека го е описал брутално :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Авг 2006 17:40

Това с бате Ебчо наи ми хареса.

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 02 Сеп 2006 23:11

SoulHarvest написа:
Това с бате Ебчо наи ми хареса.
Напълно Съгласен.

Заглавие:
Публикувано на: 02 Сеп 2006 23:51

Тупак се обръща в гроба. Биги ако е бил жив да се е самоубил.

Аахахахааххахахаха ^^.
Умрех просто на т'ва .

Благодаря.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Сеп 2006 22:50

Отначало беше доста скъчно но има и силни моменти в цялото писание.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com