Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Какво искат жените преди да станат жени?
Публикувано на: 10 Юли 2006 23:02

Бял Негър написа:
"Какво искат жените".Това е вечният въпрос , който учените(а и другите хора) искат да разкрият.Чудите се защо споменавам за учени?Помня че някъде четох ,че един известен такъв(май беше Айнщайн) преди да почине се запитал:"За бога , какво искьт жените?".Но както и да е.
Та значи , може да се каже , че съм разкрил тайната на малкият брат на този въпрос - а именно "Какво искат жените преди да станат жени".
Първо да спомена , че не съм гей.Просто ходя на уроци по англииски(не че не знам езика) и там съм единственото момче(слава богу , скоро няма да съм единственият).За три дена успях да науча , какво за бога искат и мислят те.
Всъщност е яко да си сред момичета , защото....това все пак са момичета.Но през цалото време , да ти пълнят главата със някакви свине-хомосексуалисти и гримове е гадно.
Както и да е.
Първо да проследим мислите на момичетата.
В главата им се въртят следните мисли - гримове , хомосексуалисти , момчета , гримове , гримове , гримове и още малко гримове.Момичетата обсъждат тези изключително важни и интелектуални теми:"Днес тази жълта рокля ли да си облеча или онази робова" , "ако стана в 8:00 дали времето ще ми стигне , за да се гримирам за срещата ми в 20:00".След като свършат да обсъждат тази иначе неизчерпаема тема , те почват да обсъждат момчетата , или по-точно "нисшите".За момичетата "нисш" означава момче , което е купонджия , ходи по дискотеки , дърабъра дърабъра.Добре!!Но след като те изградят този "нисш" образ , те почват да си мислят , че абсолютно всяко момче в този свят е "нисшо".Доколкото разбрах , аз не спадам към тази група , защото не съм купонджия , и не гледам да си завирам малкото ми бяло негърче в неподходящи ями - ако ме разбирате.Признавам - аз съм затворен човек , не обичам дискотеките , яките купони и прочие.Имам си приятели и те са ми достатъчни.Но въпреки това , момичетата ме мислят за "нисш" защото по-горе обясних , че според тях всяко същество от мъжки пол е свиня.
Момичетата винаги държат на външният си вид.Признавам - това е важно , но забелязахте ли , че им отнема само скромните няколко часа , само докато се гримират.После един час , докато си изберат дрехи(защото те имат 1000000 рокли , дънки и прочие).
Сега да сравним момчетата и момичетата!За да се някипрят им отнема скромното време от пет часа(като имаме предвид , ме те си взимат гримове и за навън).Сега момчетата.Еми....отнема им не повече от десет минути.Избираш си подходяща тениска , едни дънки , миеш си лицето с лосион против акне , пукаш някоя пъпка(ако имаш) и си готов.Момичетата са умни , но не са разумни!!!
Да сравним сега , какво предпочитат момичетата , с това , какво предпочитат момчетата.Момичетата предпочитат любовни филми , любовни романи , сапунки дърабъра дърабъра.Момчетата предпочитат екшън филми , фантастични разкази(с някои изключения) експлозии или въобще , екшън.
Но да се върнем към темата.Какво за бога искат те?Те искат 9999999999999 чифта обувки 99999 рокли 999999 сутиени 9999999999 пръстена 99999 огърлици 99999999999 гривни и разбира се 3000 килограма грим.Ако това не им е дастатъчно....
Какво друго искат?Искат гаджета , които да са им като кученца - да изпълняват всички техни команди , без оплаквания.
Сега да погледнем в миналото.Жените са били като трофей за ловците.Хванеш ли най-големият елен - наградата ти е жена.Сега момичетата се опитват да няправят обратното(което определено няма да е възможно).
Накратко - момичетата искат да са перфектни във всяко отношение , искат да имат гадже , кротко като агънце , но най-вече искат да бъдат независими от родителите си , и да вършат каквото си искат , без да им пука.
Може в училище да не ви изглеждат такива , но повярвайте ми - наистина , това им се върти в тиквите.

EDIT:Забравих да спомена , че за момичетата , перфектното момче е гей!Да им се начудиш!!.
Сега отивам на балкона , за до подишам чист въздух и да избия тези гримове от главата си.

Като ти прочетох разсъжденията несъмнено оставам убеден че не познаваш момичетата и говориш в некви общи планове с как се изразяваше - "99999999 тона" предрасъдаци. Разбира се че тези предразсъждения утегнили твоето съзнание не са напълно безгрешни, но говориш за женското съсловие с лековата безодговорност. Има фусти, барбита, който могат само да дразнят във времето когато не правят свирки, но повечето не са чак толкова тъпи колкото изглежда на първо гледане, просто отношението към момчетата с пренебрежение е защитна реакция, но за това друг път...

лека

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 11 Юли 2006 06:07

HELLwINd написа:

Като ти прочетох разсъжденията несъмнено оставам убеден че не познаваш момичетата и говориш в некви общи планове с как се изразяваше - "99999999 тона" предрасъдаци. Разбира се че тези предразсъждения утегнили твоето съзнание не са напълно безгрешни, но говориш за женското съсловие с лековата безодговорност. Има фусти, барбита, който могат само да дразнят във времето когато не правят свирки, но повечето не са чак толкова тъпи колкото изглежда на първо гледане, просто отношението към момчетата с пренебрежение е защитна реакция, но за това друг път...

лека

Точно ти ли? Не, ти най-малко знаеш тук. Това дете е гений, не смей да търсиш и място за репликации. Как смееш, ти да не си им адвокат на жените, а? Пък и не ги защитаваш успешно, дори...

П.С: Да, жените са тъпи. Хитри, но тъпи!

П.С2: Разказът си го бива.

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Юли 2006 16:00

Казим написа:
HELLwINd написа:

лека

Точно ти ли? Не, ти най-малко знаеш тук. Това дете е гений, не смей да търсиш и място за репликации. Как смееш, ти да не си им адвокат на жените, а? Пък и не ги защитаваш успешно, дори...

П.С: Да, жените са тъпи. Хитри, но тъпи!

П.С2: Разказът си го бива.

Това са съждения на девственик, какво може да знае той за момите. Недъгавите(не само физичесвки) жени са феминистки, неможещите мъже критикуват жените... Намери си момиче което да ти пасва вместо да седиш и да мислиш, да псуваш и да търсиш некъдъности в момичетата.

Нямеше да кажа и дума ако бяха изброени някви минуси или ако беше говорено за някой тъпи момичета, но се изказах за да кажа, че жените са не по малко хора от нас, не по - малко тъпи и не по - малко умни.

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 12 Юли 2006 18:59

HELLwINd написа:
Това са съждения на девственик, какво може да знае той за момите. Недъгавите(не само физичесвки) жени са феминистки, неможещите мъже критикуват жените... Намери си момиче което да ти пасва вместо да седиш и да мислиш, да псуваш и да търсиш некъдъности в момичетата.

Listen to the boy.

HELLwINd написа:
Нямеше да кажа и дума ако бяха изброени някви минуси или ако беше говорено за някой тъпи момичета, но се изказах за да кажа, че жените са не по малко хора от нас, не по - малко тъпи и не по - малко умни.

Само да вмъкна, че си зависи от човек какъв е, а и познавам доста момичета, които съм абсолютно сигурен, че са доста по-умни от по-голямата част форумци тук, а и доста по-хора.

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 15 Юли 2006 18:01

Тва е невярноо!!!Вий ги изкарахте прости бе...
Баси...Някъв там ходел на урок 3 дена и вече,кат видял 5-6 жени ко си говорят вече знай сички,,какво мислят" .Изкарвате ги под общ знаменател се едно са някви пингвини.И те са хора бе!100 % съм сигурен,че тез ,които са писали ,че всички жени са прости не познават друго момиче освен Лара Крофт и майка си.Големи теортици сте!
Има ги всякви-и от 2-та пола.Ама не! Изкарахте се баси философите!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 15 Юли 2006 21:16

Thug_DIck написа:
Баси...Някъв там ходел на урок 3 дена и вече,кат видял 5-6 жени ко си говорят вече знай сички,,какво мислят" .Изкарвате ги под общ знаменател се едно са някви пингвини.И те са хора бе!100 % съм сигурен,че тез ,които са писали ,че всички жени са прости не познават друго момиче освен Лара Крофт и майка си.Големи теортици сте!

Да сигурно още си лъскаш бастуна и прекарваш времето си с виртуални жени.Нали? Или мкоже би не съм прав?Или може би има и курви има и свестни,но не...Знайте ги сички о мислят.Браво,профе-е-е-сор-р! Продължавай да стоиш да гледаш каките по улиците и да нареждаш.Може и да някои от тия теоритици да се включи в някое феминистично движение.

Профил

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Юли 2006 00:09

Thug_DIck написа:
Thug_DIck написа:

Да сигурно още си лъскаш бастуна и прекарваш времето си с виртуални жени.Нали? Или мкоже би не съм прав?Или може би има и курви има и свестни,но не...Знайте ги сички о мислят.Браво,профе-е-е-сор-р! Продължавай да стоиш да гледаш каките по улиците и да нареждаш.Може и да някои от тия теоритици да се включи в някое феминистично движение.

:shock: Не сте ли един и същи човек :shock:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Юли 2006 12:23

На кво заприлича Творческия, бее.. какви са тия глупости, бее..
Съгласен с hellwind.. добри постове и на ZB

Всъщност тези неща не са вярни за толкова много момичета.. или аз имам късмета да познавам повече не-такива момичета, и все пак дори и така да е, това ги интересува, това са им темите на разговор..
Мислите ли, че те не мислят същите неща за нашите интереси?

заслужава си да кажеш 'lmao'..

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Заглавие:
Публикувано на: 19 Юли 2006 19:05

Thug_DIck написа:
100 % съм сигурен,че тез ,които са писали ,че всички жени са прости не познават друго момиче освен Лара Крофт и майка си.Големи теортици сте!

Че тя Лара Крофт не мисля, че разсъждава точно за гримове, прически и рокли, че да ги наведе на тези мисли. Демек явно и нея не я познават. :lol: Ама както и да е, теорията е добре, ама практиката - по-добре! :lol:

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com