Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Когато светът ти се срутва.
Публикувано на: 06 Мар 2006 21:58

Когато светът ти се срутва, и нямаш сили да го задържиш. Когато сълзите се стичат, преливат в океан от отчаяние. Когато ръцете ти от мъка се тресят, и няма кой да ги хване. Когато жадуваш за милувка, а любимата е на километри разтояние. Когато чувстваш се самотен, и няма кой да те прегърне. Обръщаш поглед към звездите, и проклинаш. Проклинаш Всевишния, който с чувства те дарил. Отправяш молитви към всякакви богове, които си мислиш, че те слушат. Жадуваш за мила дума, от мил човек, ала той мълчи. Нямаш търпение да се прибереш у дома, за да си прекараш времето сам. Когато самотата ти се струва близка, като никой друг. Когато тъмнината се насадява в душата ти, и обладава мислите ти. Когато светлината губи своя несъществуващ смисъл. Жадуваш за помирение със себе си, но няма удовлетворение. Излизаш на терасата, и палиш цигара, опитвайки се да си събереш мислите. Черни помисли нахлуват в измъченото ти съзнание, и сенки се тъплят. Чакаш. Викаш. Падаш. Мрзиш мрака, но отново викаш го. Стръмен бряг е живота, щади избрани хора. Питаш се “Докога ще издържа?”. Но дръж се, защото светлината съществува. Измъченото ти съзнание, не иска да приеме факта, че съществува доброто. Доброто е силно. Доброто живее в нас. Когато светът ти се срутва, мисли за доброто. Когато щастието отлита, мисли за светлината. Когато тъмнината нахлува, мисли за светлото утро. Когато бурята се развихря, потърси подслон. Пусни песента на тъжния човек в сърцето си, но изкомпозирай после своя весела мелодия. Залеза е страшен, но прекрасно е утрото, златисто. Мъката е грозна, но красиво е и щастието. Чакаш, приклекнал в ъгъла си. Викаш, без глас оставаш вече. Падаш, нямаш сили да се изправиш. Мислиш си за светлите дни, но някак далечни и безмислени ти се струваат. Чувстваш ли се празен отвътре...? Чувстваш ли празнотата как те обхваща? Не ти се прави нищо... Просто седиш, и гледаш, задълбал в тъжните си спомени. Плачеш, болката прелива. Сълзите са толкова чисти, като утринна роса. И никой не може да те отеши. Когато светът ти се срутва... дръж се...

Доброто съществува.

Ако искате критикувайте, ако искате ме псувайте - аз просто имах нужда да го постна. Сори за флууда.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Мар 2006 19:19

- Липсваш ми! – думите сякаш отекваха в бездънен тъмен коридор, без врати и без прозорци.
- Имам нужда от теб! – вик в нощта, заглъхнал в малките улички на притъмнелия град.
- Не си отивай! – молба, не взета под внимание от никой.
- Прегърни ме! – викът прониза тшинината, оставяйки кървави следи по нейната тежест.
- Бъди с мен... – думите заглъхваха до незначителен шепот.
Кой ли изобщо слушаше? Подтискащото чувство на безпомощност не напускаше мъжът, който крещеше за малко щастие. Протягайки ръце напред, с надеждата да докосне обич, той напипваше само ужасна хладина.
- Обичам те... – имаше ли значение? Никой не слушаше. Той беше сам в този студен и неприветлив свят. Нямаше кой да го прегръща, когато плаче, нито кой да го хваща когато пада. Затворен в ума си, той гледаше часовника до себе си. Слаба лунна светлина осветляваше косата му. Стоеше на бюрото до прозореца си, подрял глава с длан. Той гледаше в пространството.
- Бъди с мен!
- Не мога – гласеше краткият отговор.
- Защо?
- Може би някой ден ще разбереш – каза тя и си тръгна.
Сълза, а после втора, преливайки в океан от солени и тъжни сълзи. Ами сега? Сам... Толкова сам, колкото е космонавтът в открития космос. Само той, себе си, и своята мисъл.
- Помощ! – никой не отговори. Трябваше ли? Точно когато си мислеше, че има всичко, изгуби себе си. Сега, седейки на бюрото и лутайки си в лабиринта си от мисли, той беше съкрушен.
- Моля те...
- Недей. Някой ден ще намериш щастието си.
- Но аз искам теб!
- Съжалявам...
И със тези последни думи... потегляме. Натисна спусъка.

Пак сори за флууда. Аз просто си пускам разказчета.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Мар 2006 19:25

О , моля те флууди повече ; ).

LedEINIQ !!!!!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Мар 2006 19:40

Тъжно наистина :cry:

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Мар 2006 20:36

ако има още пиши които иска да не го чете

Едва когато наистина узнаем и проумеем,че времето на земята ни е ограничено и че няма начин да разберем кога ще изтече-ще започнем да изживяваме всеки ден пълноценно сякаш е единственият с когото разполагаме.
С.Доневски

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Мар 2006 22:29

Доста красиво и правилно.За съжаление това е доста често срещан сценарий.Без обяснение,без нищо просто ти затръшват вратата на щастието под носа. :cry:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 10 Мар 2006 01:28

Както се казваше в една песен на "Garbage"-The trick is to keep breathing.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 03 Юни 2006 20:59

????, ???? ??????? ????? ????? ?? ?????? :? ???? ???? ?? ????, ??.

? ??????? ???? ? ?? ?? ???????? ?????. ?????, ?? ?? ?? ?? ?????? ???????? ??????? :?

????: Disturb?d, ????? ?? ?? ?????? ???? ??? ???? ???? ? ???? ???? ??????

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 04 Юни 2006 10:46

d4rk.1nside написа:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Юни 2006 19:02

Много сълзи пролях и аз... докато накрая разбрах: Единствения човек, на когото му пука за моите чувства съм Аз! Там и намерих сили. И вече живея, макар и мъртъв за света.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Юни 2006 20:49

Dist,бате много ти благодаря.В последно време ми е много тежко,а тези твой писания ми вдъхват надежда и ми показват,че има светлина в тунела.Благодаря ти...

So close no matter how far
It couldn't be much more from the heart
Forever trusting who we are
And nothing else matters

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Юни 2006 20:03

Да понякога е така!Когато най-много имам нужда от господ него го няма!Но не ми пука за него!А ти пич намери своята сила и преодулей всичко!Не бъди винаги добър и мекушав както бях аз до едно време!Защо винаги ти да помагаш и да се жертваш за другите а те нищо!Когато с гаджето ми се разделихме и нейната приятелка и казваше че аз я търся и я обичам и т.н. иска ми се да я убия-приятелката и!Да ама до едно време кат ми каза нешто така високамерно или все едно сам под нея , напсувах я няколко пъти и сега ме уважава!Пожелавам ти успех и да нямаш повече тужни моменти! 8)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Юни 2006 20:40

†Soul Hunter† написа:
d4rk.1nside написа:

that differs from their own
not being able to create art
they will not understand art
they will consider their failure as creators
only as a failure of the world

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Юни 2006 21:37

d4rk.1nside написа:

Просто страхотно. Ще се сетя за това когато ми е кофти. Благодаря ти ман. Има светлина ... ще си спомня ! Благодаря ... продължавай да пишеш !!!

Някой друг трябва да плати сметката,
ние не сме си поръчвали такъв живот.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Юни 2006 19:29

Мразя това чуство, когато се чустваш единствения прецакан човек на планетата.В мене това чуство остана доста дълго време.Просто така се чуствах , защото ми се изсипваха куп гадости постоянно.Не успях да си поема въздух.След това вече почнах да пия много и да правя големи глупости, всички бяха весели това ме изнервяше допълнително, наречете го както си искате... след това изплувах и сега са останали само белезите... мислех си месеци след това, че повече няма да се усмихна истински, но се оправиха нещата и вече имам по-непукистичен характер.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Юни 2006 19:37

Наистина Дист браво много красиви думи и изричения и аз ти благодаря

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Юни 2006 12:43

Готино написано. Радва. :)

But I guess I dont fucking care any more...
I'm betrayed! This is the end of everything!

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com