Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Scary Stories!!! Публикувано на: 06 Юни 2003 11:56
|
|
|
|
|
elune
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юни 2003 23:05
vij kvo,izmisli si q taq istoriika,
ne vqrvam da ima6 tolkova beden re4nik 4e da ne uspee6
___________________________________ > The Blood Is The Life...And It Shall Be Mine!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юни 2003 22:25
Споко,не съм неграмотен:Р!Доста съм си измислил ама вече се изчерпах,всички историйки им ги казах!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2003 17:35
Takaaa...Zna4i edin den nekvi hlapeta igraeli futbol do edna zapusnata gara. Tam imalo niakolko stari vagona, gore-dolu na 50cm razstoianie. Ednoto hlape bilo na 10, a drugoto- na 5. Topkata im othvar4ala i padnala pod edin ot vagonite. Po-goliamoto hlape oti6lo da ja vzeme. Navelo se, propalzialo pod vagona. Ne6to izskartzalo, vagona trugnal i mu otriazal glavata do ramenete pred o4ite na 5- godi6noto.
Razkazvam vi kakto mi go kazaha na mene, sori ama zabravih da se logna
Ashaman
|
|
|
|
|
elune
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2003 21:50
Zna4i,potyrsih se malko iz neta i namerih edin super site,no ti trqbva dobyr angliiski.
Eto go:www.scary.com
Mnogo e sladurest saita!
___________________________________ > The Blood Is The Life...And It Shall Be Mine!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2006 11:27
Ха ха ха ха ха ха...
Не, не ше ма пупилеят тйез изванземни бе, щъ ми мамиту са ибъли от горе, ут Космуса.
Смях...
П.С. Както се казва за хора като мене: "Злезлезлезлезлезлезле!"
|
|
|
|
|
NeO_Zealot
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2006 11:34
Какво си се хванал да вдигаш стари теми?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2006 11:50
Хахах, High_voltage е бил леймър.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2006 12:45
NeO_Zealot написа: Какво си се хванал да вдигаш стари теми?
ми то си пи6е: разлигавил съм се шото нямам кво да правя и ме избива на простотия
|
|
|
|
|
Kazim
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2006 15:03
Aesteti4en_Medievali3m написа: NeO_Zealot написа: Какво си се хванал да вдигаш стари теми? ми то си пи6е: разлигавил съм се шото нямам кво да правя и ме избива на простотия
Да, ясно, но почна да ти става навик...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2006 15:20
High_voltage написа: xx Не се хили, а си признай.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Май 2006 09:59
Казим написа: Aesteti4en_Medievali3m написа: NeO_Zealot написа: Какво си се хванал да вдигаш стари теми? ми то си пи6е: разлигавил съм се шото нямам кво да правя и ме избива на простотия Да, ясно, но почна да ти става навик...
е,не - само за 10 минути дигнах 4 теми (по една за всеки подфорум)и като видях 4е навсякъде аз съм последно мнение затворих експлоръра за да не продължа с изцепките
|
|
|
|
|
~BraInIaC~
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Май 2006 17:44
Aesteti4en_Medievali3m написа: Казим написа: Aesteti4en_Medievali3m написа: NeO_Zealot написа: Какво си се хванал да вдигаш стари теми? ми то си пи6е: разлигавил съм се шото нямам кво да правя и ме избива на простотия Да, ясно, но почна да ти става навик... е,не - само за 10 минути дигнах 4 теми (по една за всеки подфорум)и като видях 4е навсякъде аз съм последно мнение затворих експлоръра за да не продължа с изцепките
добре си направил Аз пък помолих за линк за един филм и 20 човека ме напсуваха
___________________________________ Be BraInIaC, dO sCiEnCe!
|
|
|
|
|
Kazim
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Май 2006 19:30
Кой те псува бе, деееба?
|
|
|
|
|
Demonic
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Май 2006 22:30
Веднъж до един изоставен бункер минало малко хлапе - 9 годишно. То било много любопитно и решило да влезе вътре... След малко дошъл негов приятел и чул как детето плаче и се дере от викове... Момчето което чуло тези писъци се уплашило и избягало... След една година едно момиче - 16 годишно влязло в бункера след скандал с родителите си... На следващия ден то не се прибрало... Притеснените й родители извикали полицията да я търси, но без успех... По късно... След два месеца момичето било намерено убезглавено до бункера, цялото издрано и полуголо... След известно време близо до бункера бил намерен убит циганин... С прерязано гърло... Един тийнейджър се хванал на бас, че ще влезе съвсем сам в същия бункер в 24:00 часа и че ще излезе на сутринта. Той пристъпил плахо вътре и изчакал известно време, след което решил да влезе малко по-навътре... По коридорите видял някакъв висок човек, който медитирал и летял над земята със затворени очи... Момчето се уплашило и много бързо избягало... След като разказал на приятелите си те не му повярвали... След 5 години всичко вече било забравено, но след поредната смърт на изнасилена жена захвърлена нарязана на парчета до бункера мястото било затворено за добро... или пък за зло...
___________________________________ You are wrong, fucked, and overrated I think Im gonna be sick and its your fault Everyday its the same - I love, you hate! But I guess I dont fucking care any more... I'm betrayed! This is the end of everything!
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Май 2006 14:38
Те да решът военните да го отварят наново и мамата му ще ебат
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|