Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: MMORPG
Публикувано на: 02 Апр 2006 10:26

Здравейте всички ! Ние сме група ентусиасти, които сме почнали MMORPG вече от 4 месеца :) скоро мислим да си направим и гаме студио. До момента енджина е на половина написан :) и също така си имаме вече и форум : http://bg-rpg.farvista.net/ Тази игра ще е изцяло 3д и на български език. Идеята ни е такава, че чрез всички българи, запалянковци и фенове на този жанр да имат пълен контрол да дават идеи, които след това ще бъдат вкарвани в играта и ще доведат до една наистина добра игра а не от сорта на някое студио пуска игра и много хора казват тая игра е пълна БОЗА ! :) еми това беше от мене! Благодаря за вниманието :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Апр 2006 10:38

Така.Заинтригувахте ме :) Обаче имам малко критика(конструктивна,разбира се)

1.Има доста правописни грешки във форума.Дребнав съм,сори
2.Историята е добра,малко е клиширана но в днешно време какво ли не е :roll:
3.Надявам се,че всичко е във много ранен етап на развитие все още,защото имам няколко забележки към шотовете.

Това беше с критиката.Сега малко съвети :) Не зарязвайте работата по проекта!Довършете го,пък кой знае-може някой ден да станете Българския Близард :) Харесва ми идеята за идеи от потребителите,които биват вкарани в играта(евентуално ако са добри и на място).Освен това подкрепям всичко българско,така че продължавайте напред!Ще се регна във форума ви,когато имам време за да помагам и аз :) И пак казвам,завършете това което сте почнали,не го зарязвайте,както става с повечете БГ неща :wink:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 02 Апр 2006 11:42

Благодаря за препоръките. колкото до грешките имаш право, но кой не е безгрешен :P

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 02 Апр 2006 21:03

http://bgrpg.up.md/ Една поправка на форума ни :) беше преместен поради пропадане на сървъра :) всичко стой релакс

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Апр 2006 23:54

Чакаме първото демо.

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 05 Апр 2006 08:42

http://www.bgrpg.rmarkova.com/index.php ето го платения форум, който ни спонсорираха :) вече няма да има проблем с пропадането на форума така че скоквайте :wink:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 20 Апр 2006 13:00

В момента сме под кривата круша приатели :) смисъл. Сложили сме едни дарвенца :) и един модел с който да се разхождате и скоро ще пуснем демото ! сори, че не спазихме сроковете, но искаме да сме коректни :)

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие:
Публикувано на: 20 Апр 2006 20:18

Ехее днес хоста пак е пропаднал...поне на мен cannot connect to database :roll:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Апр 2006 21:04

Според мен е похвално че сте се заели с този проект. Надявам се скоро нещата да се развият и идеята ви да просъществува :o

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com