Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Сън Публикувано на: 13 Мар 2006 17:24
Лежа и гледам в тавана, а белите стени притискат мислите ми неумолимо. Колко е светло и статично. Опитвам се да не мисля, да заспя. Усещам бавното отпускане на съзнанието ми. Клепачите ми натежават, прикривайки постепенно впиващата се в очите ми тъга от самотата.
Къде съм? Всичко е ослепително ярко. Усещам как тичам бос по пясъка и изморените вълни с последни сили се разбиват в краката ми. Отново усещам колко е хубав животът. Спирам за минута да погледам бясната надпревара на два делфина. Колко безгрижно и жизнерадосто скачат над вълните. Толкова малко им е нужно. Нямам време, защото тя ме чака. Виждам малката й фигура в далечината към кея, колко много искам да съм вече до нея. Да усещам топлия й поглед, да докосна устните й. Тичам все по-бързо и не усещам умора. Толкова е близо, още миг и ще я достигна.
Но какво става с краката ми? Студът обзема цялото ми тяло. Усещам как стъпалата ми се вкочаняват. Падам на колене, но продължавам да рия пясъка с бясна сила. Ледът сковава тялото ми и се строполявам по корем. Единственото, което виждам са очите й. Толкова са близо и така силно ме привличат. Нямам сили да държа натежалите си от лед клепачи и ги затварям, отронвайки две солени висулки.
Отново съм сам между четрите бели стени. Студът нахлува на талази през широко отворения прозорец и размътва погледа ми. Усещам соления вкус на тъгата по устните си.
Лежа и гледам в тавана, а белите стени притискат мислите ми неумолимо. Колко е светло и статично. Опитвам се да не мисля, да заспя. Усещам бавното отпускане на съзнанието ми. Клепачите ми натежават, прикривайки постепенно, впиващата се в очите ми тъга от самотата.
[e-bane.net]
|
|
|
|
|
---
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2006 17:41
Ааааааааа...страшно ме изкефи..
Нямам какво да кажа..
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
|
Green_Dragon
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2006 15:13
Тва от някоя книга ли е?
|
|
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2006 15:21
Green_Dragon написа: Тва от някоя книга ли е?
Абе ти тъп ли си бе
___________________________________ I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2006 18:42
Popcorn написа: Green_Dragon написа: Тва от някоя книга ли е? Абе ти тъп ли си бе
Ти недей много много да убиждаш, 'щото до скоро и ти беше същия noob, ясно?
----
Green_Dragon, в първия пост съм казал "[e-bane.net]"
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Мар 2006 17:01
Добре беше, малко депресантско, но добре написано.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Brian
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Мар 2006 17:55
Красиво!Доста ми напомня едно мое състояние от преди известно време.
___________________________________ Единственото, което искам е.... ТЯ
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Мар 2006 18:26
Хубу, ама много такива четохме наскоро. Последните 3-4 страници са почти винаги или простотии, или подобни откровения в три абзаца. Напишете нещо по-дълго де хора, дайте малко сюжет, нещо дето не сме го дъвкали и предъвквали откакто го има творческия...
|
|
|
|
|
midy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Мар 2006 21:57
SecondHandSmoke написа: Green_Dragon написа: Тва от някоя книга ли е? Абе ти тъп ли си бе
Стига си се заяждал и ти! Да и*а в последно време имам чувството,че само чакаш Green_dragon да напише нещо и веднага се впримчваш.Дразнещо е.Всеки от тук е бил нов,и всеки нов се изразява така.Сега заради такива като теб,няма свястни форумци.Убивате им настроението да влизат.Представи,си че точно той може да стане много уважаван тук с времето.Просто престани,защото по принцип съм се карал с малко хора тук и искам да си продължа така,а ти започваш да ме дразниш с това твое заяждане!
П.П.
Разказчето е добро наистина
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Мар 2006 13:24
Наистина много хубаво. Браво!
|
|
|
|
|
Silly Wizard
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Мар 2006 16:48
Гледам коментари, коментари, коментари, чудя се какво е, чета го и си казвам - а, да, нещото, което не ми хареса още първия път...
___________________________________ Oh, there're sober men and plenty, And drunkards barely twenty, There are men of over ninety That have never yet kissed a girl. But give me a ramblin' rover, Fae Orkney down to Dover. We will roam the country over And together we'll face the world.
|
|
|
|
|
Charly
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Апр 2006 17:27
super!много е добро!
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|