27 Дек 2005 22:04 Мнения: 51 Местоположение: далеч от този форум
Заглавие:
Публикувано на: 06 Яну 2006 11:15
Стилът е отличен, началото е обещаващо, дано продължи все така.
___________________________________ напуснал този форум в знак на протест срещу простащината
Sentry
Онлайн
Заглавие:
Публикувано на: 06 Яну 2006 13:48
coleto, от него не може да се очаква нищо по-малко.
Тъкмо започна банално, помислих си "Нима това е една обикновена история за среща на съученици след дълга разадяла?" Ако беше наистина така... изненада ме много приятно, когато се оказа, че има нещо, което е не-както-трябва.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Харесва ми, да, заплетено е... Давай следващата част
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Sentry
Онлайн
Заглавие:
Публикувано на: 09 Яну 2006 03:02
Хайде, тъкмо стана интересно и няма продължения. Предполагам нямаш много време да пишеш, но ако ти остане малко, моля те, продължи разказа.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения