Автор |
Съобщение |
Resident
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Дек 2005 15:22
Моето е спец. правено ..сиреч компютърно бюро.Добре да видим...
Самата кошница е ниско долу в краката ми, обаче на безопасно разстояние "аут-ъф-рейндж" на случайните къчове.
Нагоре вървят два плота...на средният е само мишока и клавиатурата,там интересно няма защото никога не попадат други предмети.(хъм да, залепен микрофон има също, от малките)
Интересен е последният най-горен плот ...тЪ да видим какво имаме тук освен монитора.В произволен ред защото начина на попадането им там е съвсем случаен.
-----------------------------
Мобилен телефон, домашен такъв безжичен.Връзка ключове.Етикет от Кока-Кола (играта с джуджетата)..капачка от натурален сок.Голям лист А4 с разпечатани монетите по класове от ZG също и някой записани цени от АН.
Ръчен часовник който никога не нося.Запалка и пакет виктори (пепелник няма не пуша в нас).Монета от 1евро (мисля че ми носи късмет и си я пазя)...едно гумена розова кравичка валентинка,порадарък от много приятна девойка за Св.Валентин.
Два коня (като малки скулптурки върху монитора) черен и бял - те са пазители.Машинка за правене на цигари.
Маркер тънкописец за надписване на CDта.Парче камък идея си нямам от кой вид и защо го пазя но е там.Празно пликче от солети ...празна чаша.Брой на метро...също и някакви рекламни лайна от пощата.
Голямо кубче със листета за записване на разни важни неща...в което пиша...пиша..пиша и все забравям да погледна кво съм си записал.
Счупен молив,половин гума,полупразен шпиндел със TDK-DvD.Капачка от шуменско.Кактус в глинена саксийка който никога през живота си не е виждал вода,понякога му капвам бира нЕмам идея от какво живе.Дистанционно от уредба , дистанционно от телевизор.Няколко аудио диска...това е в общи линии.
Преди бях подреден...сЯ ми е кеф да е така.
___________________________________ Through the mist I see the face
Of an angel, calls my name
I remember you're the reason I have to stay
|
|
|
|
|
Hooff_
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2005 23:33
Аве нормално бюро без особености... цигарени кутии в краката(без да броиме бирените шишета).Неква стара настолна лампа която сам боядисал в шарено.Компа естествено присъства(каде без него).Шеината се намира на пода от ляво.Контеинер пълен с бокуци(тетратки,учебници).Кашон за ЦД-та.Етажерка дет има некви касети,парафюмчета,часовник дето е спрял на 20"00 от месец,малко каринки на Тупак,американско знаме и икебана(собстевно производство)
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Дек 2005 04:52
Мии аз бюро нямам :Ь Компа е на неква дървена конструкция,която представлява един прост куб.
На него от ляво на дясно има :
1 Брой ПЦ кутия
Салфетки напоени с кръв
Мобилен телефон
Некви Фафли(може и да са обелки,знам ли ?)
Колонка Сатурн(лява,Работещата)
Монитор
пред него клавиатура и мишка с пад
Отдясно на монитора:
Водеща Колонка Сатурн(неработеща)
Телефон на кабел за 5 лв
Под клавиатурата има некви ланци
А под монитора отделни форми на живот..(не искам и да знам каква вселена съм създал в клавиатурата..)
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Tao
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Дек 2005 11:17
еми има доста простотий по него , с две думи само аз не се намирам на бюрото ми най-характерно за него е че като ми трябва нещо го намирам чак след не ми трябва но като ми го почистят наще (щот аз не давам ) и не мога нищо да намеря ( ето причината да не давам ) т.е. само пълния хаос
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Дек 2005 03:47
Това което мога да кажа за моето бюро е, че то е най-подредената част от всичко в цялата ми стая... Дали е защото навсякъде хвърчат дискове, учебници, тетрадки... ама то ние компютърджиите сме 90% разхвърляни кочове (сигурно за туй не ни щат жените, че ще трябва да чистят денонощно ) Иначе е черно, с компа отгоре и няколко колони с дискове на него.
___________________________________ Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former. - Albert Einstein
|
|
|
|
|
Zero-Blade
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Дек 2005 03:41
Айде сега всеки да си направи по една снимка на бюрото, че ме мързи да чета. А ако нямате дигитални апарати или скенери, накарайте ваще да ви вземат за празниците, аз до 7-8 няма да мога да гледам, така че не бързайте.
___________________________________ Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Дек 2005 13:03
С 1 дума - кочина
Отляво-надясно
1.Место за ученье - в дъното една офисна поставка за папки - във нея компютърни книги ( "ДОС за новаци" , "МР3" , "Винбоз 3.11" , некво издание на Хедофф с кодове за игри от 1998 и няколко заебани броеве на Манията") , до нея няква колода от дискове с тъпотии ня тях , в останалото пространство - нахвърляни кабели , книги , учебници кутии от бисквити , понякога чинии , няколко запалки , кошче за боклук , 2 поставки за химикалки и моливи и още около 10 разновидности на дребни предмети : слушалки , зарядни , отверки , джъмпери ( пликчета имам предвид ) , елки и т.н. повечето в единичен брой .
2.Место за компутер - на самия плот - няколко разхвърляни ЦД-та , субуфер ( не ме питайте ще не ми е под краката ) , микрофон , клавиатура , пад и мишок , монитор , шпиндел с дискове и яко кабели . Долно отделение - още два шпиндела с дискове и една кутийка с дискетки .
Най-отдолу е самата машина в обичайно отреденото и място за вграждане .( няма кво толкова да и се любувам , обикновенна кутия си е )
Отгоре малко над самото бюро има един рафт , върху който са ми предните две колонки ( другите са из стаята ) , една стара снимка от морето , разни юбилейни фигурки , токов трансформатор за колонките , икона на Св.Димитър ( и аз не знам що е сложена ) и един разкачен принтер който прашасва .
Всичко това , със яко прах в промеждутаците .
Ето и една снимчица
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
VanBasten
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Дек 2005 11:33
хаос,хаос,хаос,хаос,хаос,хаос,хаос,хаос,хаос,хаос,хаос,хаос,хаос и хаос на 10та степен.Ей сега майката пак се кара че не е подредено
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Дек 2005 13:59
Ами на моето има некви стари семки,една гума от играчка мотор,стария ми хард,един глобус,GSM-a,много хартийки с пароли,кодове и други дето нз вече кое за какво е,дисковете с DooM 3 и Battlefield Vietnam,кутия с към 100 сдта,един молив,един маркер за дискове,коркова тапа,един железен лев,2 чужди стинки ама нз кви точно,топка за тенис,празна чиния,вилица,компа,едно списание,една желязна кутия от пепси в която има химикали и моливи,кабели,капачка за винтил на байк,ключодържател 3-та топка за билярд,само пръстенче останало от ключодържател,5/6 болчета,капачка от фанта,дървено зарче,memory карта за PSX,сто долара в оригинални размери ама само от едната страна са 100 долара отзад е за записки,подложка за чаша(хартиена),разпиляно тесте карти ама не е цялото ,тиксо,7 пиратки и една празна кутийка от бонбони ТикТак,или общо казано светът на хаоса
|
|
|
|
|
Махун
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Дек 2005 15:00
Аз съм писал в тая тема де, ама аре пак да нафлъдя.. :Р
Бюрото ми е достатъчно голямо, за да побира кутията, монитора, учебниците (хванали смола сигурно ..:Р), баса, клавиатура и мишка + разхвъряните наоколо неща. Всяко нещо си има място в тази анархия.
От лявата долна част на самата конструкция на бюрото има една дъска, която би служила за поставяне на компютърна кутия, но там седи съб-ууфъра ми. Изкачваме се нагоре по конструкцията (още не сме излезли на повърхността на бюрото) и забелязваме още една дъска (тоя път по средата на бюрото), която се тегли и служи за клавиатурата. И ето че отиваме в дясно, където има вградено чекмедже и шкафче. В шкафчето има разни албуми и папки + флейтата на която свирех преди 5 години; и едно кречетало :Р. В чекмеджето има разни неща от 3,4,5,6,7 и 8 клас (и няколко от сегашния девети), като всички те са посипани със слънчогледови семки (по-точни да буъдем - люспи от семки). Продължаваме нагоре и достигаме повърхността. Набиват се на очи 3-те големи празни буркана от мед + още един който е наполовина пълен. Една кана с вода с незнайно ЕГН на водата, GSM, няколко диска, PC кутията ми ( ми тя е от тея малките, които стоят легнали), гребен, разни учебници както казах, моливник с разни неща за писане, календар с яка кака, чинийка, в която си поставям разни парички, но пълна в момента с разни батерии ААА (изтощени), тиксо и изолирбанд, няколко отверки, две тонколонки Creative, кутийка от стартов пакет на Vivatel .. това е! А монитора стои на рафтчето което е като надстройка на бюрото (демек върху него)
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Яну 2006 19:07
Първо едно чертежче
2 3 4
|.................| 1
1 е кутията на компа ми
2.Клавиетурата
3.мишката
4.Монитора
и там разхвърлени колонките(те са малки )
Да видим какви други зилишни неща има там-в задната част на бюрото има етажерка нагоре,,на първия етаж има дискове от пс мания,един шиш с дискове които не са филми,една кутийка с дискове които са филми,кутии за дискове,празно пликче от диск на пс мания,също и няколко ненадписани диска
2 етаж-непишещи химикалки,кутия от шах,2 малки прафюма,ел.части gsm и съответстващото го зарядно и дискове за уредба
3 етаж-книги,книги,некви тату-та,книги
4 етаж-броеве на пс мания от 2001г,стари списания за учене на англ(от 20 и нещо съм чел 2)заедно със касетките им
The end
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
TheDangerous_f
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Яну 2006 20:23
абе моето бюро не е кои знае колко интересно но аз пак му се кефя
то е старото бюро на брадчет ми и затова цялото е в картини от кеча или други стари фиумчета като том и дйери или пак на вратичката на шкавчето има катинки на спасители на плажа и така де то е изцяло дарвено ,изтарпяло е кави ли не неща но пак си остава моето любимо бюрце
___________________________________ http://www.witch-bg.hint bg
skoro 6te e gotov
|
|
|
|
|
BG-GeorGi
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Яну 2006 08:25
lele PI4OVE...ne moje da bade
чесно ви казвам, от тази анкета не се бех логвал във форума...баси лудото
неска немах кво да правя, и си викам ей ся ще скивам старите форуми...и некав виждам моята тема от мноого отдавна...баси светнаха ми очите
Много се е променил форума...нямам време за него сега
Разгледах старата тема "теен дреамс" или нещо подобно...леле как ми стана хубаво...а и мноого ми се е променило бюрото от 1 годинаи полувина хахаха
Мноо ме дразни, аз сам от Канада и мноо кофти връзка има със сайта
Новото пи си (от тва лято), нови колони, оптична мишка , клавиатура, 2 билетчета от лотарията, много дискове...абе като се замисля не е мноо различно
|
|
|
|
|
Кирилица
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Яну 2006 11:18
мойто бюро ли искате да знаете
един компютър на него е сложена тон колона.До компютъра има монитор на него също е сложена тон колона.Едана клавиатура която някои кобчета небачкат от До нея има разклоните а до него обикновено две ПС мани.И един молив както и едно лисче което ся нещо е изчезнало и е сигорно в коша за боклук.
___________________________________ Кирилица goes Jason
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|