24 Сеп 2003 07:49 Мнения: 203 Местоположение: София
Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2004 10:06
Хаха, добро!
___________________________________ ... Всъщност, за какво ми е подпис? Да редя мъдри слова, които само аз да разбера? Или простотии, с които да бъда запомнен? Не, за подпис ще оставя само това...
TheGuardian
Заглавие:
Публикувано на: 10 Апр 2004 22:02
Браво.Много добре си се справил!Даже ме накара още когато чуя,че е излезнала да си я купя тая игра!
†Попѫтъ†
25 Юли 2002 15:24 Мнения: 426 Местоположение: източноправославно
Заглавие:
Публикувано на: 17 Апр 2004 09:24
Колега (защото и ти си от КГБ, както виждам), сети ли се да пратиш Писъмце с предложението си! И ако бъде одобрено да почне да пишеш ревютата?!
хммм...темата е яко стара обаче ревю на тЪзи игра все още не съм видял, само преввюто
Riven
01 Юли 2002 17:14 Мнения: 496 Местоположение: София
В момента играе: Много и все различни неща :)
Заглавие:
Публикувано на: 10 Мар 2005 17:33
Играта може да е старичка обаче статията ти, или ревюто по - точно ме заинтригува и даже може и да си я потърся. А щом ревюто заинтригува публиката значи си се справил наистина добре. Бравос.
___________________________________ "Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва.", Конфуций "Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения