Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: С.П.
Публикувано на: 18 Дек 2004 23:33

Ставам.С всеки ден все по-трудно ставам и тръгвам.Всичко е в мрак.Само лампите мъждукат с малка светлина.Тичам дълго и стигам до спирката.Сядам в пристигналия трамвай и си отдъхвам.Всеки ден той се отдалечава и всичко става по-трудно.Мракът ме поглъща.
Светлината пробужда умът ми.Отново тичам към спасението.Виждам приятелите си и си казвам:
-Добре ,че станах!
Мъчението се увеличава.Очуждението расте и опитите ми да го премахна са напразни.Зората открива всичко-Слабостите ми ме убиват.
Егоизмът надделява.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Дек 2004 23:41

Пепър стана и разтърси глава-изправи се ,но болката го прекърши.По време на вчерашната мисия бе ранен в глезена.Покуцука до общата стая и зърна приятелите си Смит и Алекс.Те се усмихнаха.Той отговори с тъмното си лице.
-Какво има?-попита Алекс с недоумение.
-Нищо-каза тихо Пепър-просто... нищо-довърши той.
-Хех стига с това мрачно настроение-каза Смит-ще се оправиш след няколко дни.
-Проблемът не е в това-въздъхна Пепър.
-А в какво?-запита Смит.
-В.... няма значение-промълви Пепър и закуцука към кухнята.
-Чакай да ти помогна-разтревожено каза Алекс.
-Не......няма нужда-изкрещя Пепър и избута приятеля си.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Дек 2004 23:42

Непозната емоция. Напомня ми за мен преди време. Тогава, когато просто се носех по течението. Бях неподвижен, като застинал в един миг. Мигът, когато целия свят сякаш свърши.
Това е адски кратко, но ме накара да си спомня неща, които искам да забравя повече от всичко. Невероятно... толкова кратко, почти лишено от стойност, а все пак ... не е лошо. Под повърхността се крие повече, отколкото се вижда. Но наистина можеше да изразиш емоциите си по-подробно.
ЕДИТ: Отнася се за първото.
Едит2: Не ги пиши на части! Или, ако го правиш, пиши ги по-дълги. Иначе стават изцепки като тоя мой пост по средата на разказа, за който искрено се извинявам.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Дек 2004 23:49

-Какво му има?-попита Смит
-Просто се е променил-прошепна Алекс.
-Време е да тръгваме-довърши момчето.
-Пепър-Хайде!Изкрещя Смит-срещата наближава.
В този момент раненото момче беше в кухнята и похапвахе.Все още беше сънен,но разсъждаваше наум.
-Всимко е различно-войната вече започна и трябва да вляза в нея със смелост ,а не като страхливец-те разчитат на мен!Аз съм единственият ,който може да продължи-прошепна мрачно Пепър.
-Х-А-Й-Д-Е!-чу след малко думите на приятеля си и стана.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Дек 2004 00:54

Пепър беше хилаво момче с тъмна катранова коса и силни ръце.През изминалия си живот бе претърпял много предизвикателства.Сега мъчитулно слагаше дрехите си.Болката в крака му се усилваше всеки път,когато стъпваше на него.Предстоеше началото на войната и той се опитваше да предодврати неизбежното.Често тези дни не заспиваше и разсъждаваше.Сега можеше да разчита изцяло на приятелите си.
-По-бързо Пъпър!-Извика Алекс.
Той беше дълъг с бледо лице и тежък гласт ,който грачеше от повалилата го болест.
-Идвам-отговори на крясъкът Пепър.
Смит се захили и подхвърли:
-Колко е зле?
Смит обичаше да си подиграва на приятелине си ,но отвътре ги чустваше като братя.Той беше нисък на ръст ,но силен по воля.Косата му беше къдрава и той често попиваше потта й с ръцете си.
Пепър се облече и тримата излязоха навън.Още беше тъмно.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Дек 2004 01:47

Те тръгнаха към щабквартирата на екипа.По пътя всички хора някак се плашех от тях-не ги приемаха.Гледаха на тях с пренебрежение породено от страха им.
Скоро се озоваха пред щабквартирата на есикп С.П. .Влязоха в голямо помещение при множество от хора.
-Най-сетне дойдохте!-усмихна се Djudjo=Той беше дребно ,но набито момче.-Силата е била с вас-добави след малко.
-Много малко закъсняхте!-изскърца със зъби Алис-слабо и ниско момиче.
-о Йе!-ИЗВИКА Чипи и се дотътри при останалите.
-Време е да решим какво ще правим!-прошепна Пепър и всички замълчаха.
-Хайде момчета стига!Djudjo,Чипи!Трябва да се опълчим на Олтар Орс и да спрем войната!
Но тя вече беше започнала.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com