Мирослав отвори очи, отново се намираше на комфортната седалка на колата си. Тя беше спряла по средата на пътя, горивото почти се беше изчерпало-Явно съм заспал след шибаната тежка работа д'ееба- ядоса се Миро. Той побърза да пришпори разнебитената си кола към дома си където го чакаха родителите с вкусно сервирана прясна, натурална храна*.
След като остави дрехите си настрана той седна в малкия хол, върху майсторски инкростираната дървена маса и започна да вечеря, потънал в приятни разговори и отдал се на хубавото настроение. Майка му стана да донесе традиционната шоколадова торта, синът я зачака с приятна усмивка и весели очи. Баща му отново пусна една от заядливите си шегички, Миро му отвърна със закачлив поглед и каза нещо смешно.
Лиза, възрастната домакиня тършуваше в кухнята. Тя пусна приборите и чинийте в миялната машина и посегна към рафта където беше празничната торта. Взе я и се опъти към хола с внимателни стъпки.
Тя влезе в стаята. Внезапно от спокойното и и засмяно лице изригна нечовешки ужас съпътстван от силен треперещ от страх писък. Тя изпусна тортата в краката си. На масата пред нея лежеше съпруга и чийто врат беше изкривен в бруталена и страшна форма. От гърлото му висеше треперещия в конвулсий гръклян, а кракът му още риташе и набръчкваше килима зад себе си. Окървавения Миро застана пред майка си и, тя срешна празните му зелени очи. Ръката на миньора промуши корема на Лиза, струичица кръв полази по брадичката и, той извади голата ръка от черавата на жертвата която се свличаше в краката му. Силен шут изпрати тялото и в другия ъгъл на стаята. Мирослав прокара език по кървавата си длан и със злостен кикот напусна стаята. Излезе на улицата, продължаваше да се смее, минаващите наоколо хора му сторяха път и се отдръпваха на няколко метра. Той застигна една жена бутаща количка с малко дете. Тя не го виждаше, с бързо движение Миро счупи врата и, тя се свлече на металния тротуар. Той стъпи с крак върху гърдите и и откъсна главата. Хвана я за косата с една ръка и показваше кървището на бягащите от него хора. Смехът беше още по-злобен и див.
Миро отново отвори очи, пак усети клепачите си така странно слепнали като миналия път в колата. Намираше се в апартамента на свота приятелка, повдигна глава и отметна завивката. Със изненада той видя кръв върху ръката си, цялото легло беше прогизнало в кръв. Той повика Александра, повтори името и още веднъж, докато излизаше от стаята. Отговор не се чуваше.
*Храните са предимно под формата на хапчета, натуралните ястия са луксозна ркдост.
Не знам що така ама имам усещането че пиша прекалено объркано и неразбрано. Сякаш човек трябва да следи мисълта ми, да мисли по същия начин по който аз за да разбере за кво става дума. незнам така ли е, вие кажете, а за неразбралите(логично е да не разберат) пускам ЛЕГЕНДА:
Значи извънземните като го приспаха там на кораба си и са му импланирали в главата някъв буклук, който го прави некутролиуем и агресивен. За тва и тия издънки. Иначе си е нормалн в повечто време. За съжаление не можах да покажа че е станал някъв дзвер-в смисъл много прицизен, придобил рефлексите и уменията на убиец. Но го имам като идея,, ако искате използвайте тва...
--------------------------------------------------------------------
Та предишния ми два поста бяха по скоро финтове, продължения и посове, който чаках да поемете и развиете. Но ето че времето течеше и аз реших да отправя удър към вретата(с тоя последен пост). Дали съм вкарал гол можете да кажете всички вие, а и все още чакам продължения
Ако някой ми се сърди дето поствам три части, може и да е прав. Ама аре формално да ги премеме за една ?
Малко е претупано...
Аре...да започваме голямото клане!